inte armageddon

jag var hos farmor och farfar idag och snacka skit. ända sedan farfar fick sin hjärtinfarkt och blev inlagd förra veckan har jag gått och tänkt lite. det finns en massa människor man egentligen uppskattar väldigt mycket men inte visar det så mycket för som man borde. sen kan det vara för sent.

så därför dedikerar jag denna låt till alla er som någon gång i mitt liv funnits där för mig och betytt mycket för mig. nämner inga namn. ingen nämd, ingen glömd. jag tror folk vet själv och om ni inte vet så njut av den mysiga låten. =)

kwack kwack

just nu sitter jag och lyssnar på vår låt, P93s, eller jag har utnämnt den till det. det är disneys ducktales haha. när vi lyssnar på den i omklädningsrummet brukar jag göra en liten kwack-dans. då himlas det med ögonen och jag är såå töntig. 
D-d-d-danger, watch behind you - there's a stranger out to find you 
What to do? Just grab onto some Duck Tales, kwack kwack kwack!
Not pony tails or cotton tails but Duck Tales, oo-oo!
 

kom på att jag kunde fixa lagbilderna i photoshop. så nu har jag gjort de.
sånna snyggingar!

shitmään va precis inne på kastrups hemsida. måste checka in tvåå timmar före avgång. jävlar va mycket dötid. tur jag har med mig korsord och en engelsk bok haha.

dagens ungdom

hittar inte en killes nummer så jag ringer en annan.
- hej har du dahls nummer? jag behöver säga en sak till han
- jaa.. men vad ska du säga till han?
- att han ska ta med sig matchkläderna fast han inte ska spela för vi ska ta lagfoto.
- jaha, men jag kan säga de nu.
- jaha är han hos dig?
- nää, men vi spelar spel på internet. alla e här typ. vänta.
- hallå! grabbar! vi ska ta lagfoto idag. dahl, ta med dig matchkläder.
- hahahah
- så nu vet alla.
- hahaha tack

spelade som idioter i första men sen tog vi tag i oss och vann. sitter och käkar minimajs nu för att fira. skulle bett en annan fotograf för lagfotona blev svindåliga. men han är ju sämst. alltid sagt.


jag väntar tålmodigt på att få allt det där jag vill ha.

bilder säger mer än tusen ord

hahaha vilken fräck dam!

bilder har förmågan att pigga upp en. därför slänger jag in random bilder alltid för det är så fint och piggar upp tycker jag.

jenny denna är bara till dig

dessa får alla andra njuta av också. fina stunder ihop.
                    


be a bree

nu har jag bestämt mig, jag ringer. det ska inte få va såhär.
jag hatar när ni skriver krypiskt. för jag är allmänt, extremt nyfiken av mig och när jag inte fattar vad ni dillar om blir jag irriterad. och tror du jag låter det vara så ohnoo, jag kommer söka upp dig och fråga vad du menar. mahahah jag kanske kastar sten i glashus nu? men ni vet väl att jag inte är så seriös med mycke av mina meningar på denne blogg.

jag blir rörd. ni skriver så sött om mig i era bloggar. jag ska göra mitt bästa för att skicka mejl ofta osv. har bestämt mig för resedagbok nu. skriver länken här när jag har meckat klart med det.

böla som en åsna innan. glada tårar. undrar vad oddsen är att man vinner. men bryr mig inte. ännu en bekräftelse på att man gör något bra är jag mer än nöjd med. ja jag nöjer mig som det är. det ända(?) negativa är tydligen att jag är dålig förlorare. men hade man inte varit de hade man väl inte engagerat sig så.
linda har gått och blivit hemmafru. hoppas hon bjuder hem en på blåbärspaj! det hade bree gjort... =)
här får du tips: http://www.beabree.com

match ikväll. kiss kiss

uggla the man

"Jag är sjukligt rädd för ormar. Nu när jag var i Thailand ramlade det faktiskt ner en grön trädorm en meter ifrån min solstol. " - citat ur ugglas blogg.

jaaha, hajar i australien och ormar i thailand. jag är precis som uggla, sjukligt rädd för ormar. det grundar sig i att vi hade ormar innan och en av dom bet mig för att jag gjorde en korkad sak. efter detta får ormar mig att darra.

jag ska inte bada långt ut eller sprattla i australiens hav med ett öppet sår och jag ska inte ligga i en solstol under ett träd i thailand. det är två saker som är säkert!
här är de, mr och mrs hippo. de är kära i varandra.

det blev inte så mycke snack om min resa direkt. det snackades mest gamla minnen och diskuterades lost med mera.

sömnlös i stp

somnade nog halv fem inatt (i morse), låg och vred mig. vaknade 11.40 av att sabina ringde, hon som fixar mina naglar. "heej, ska inte du va här nu? eller för tio min sen?" OJ! sov som en stock. "fem min", sa jag. tog på mig närmaste kläder jag hittade, hela stanstadoverallen haha. osså hittade jag inga strumpor så det blev en rosa och en svart.
igår åt jag chips och kebab, sen popcorn på kvällen. jag antar att min operation bantning inför resan börjar idag då. en vecka räcker väl? okej bantningen får bli efter jag ätit risbullen jag tänker köpa sen. den består av smör, havre och lite vaniljsocker kom vi fram till.

nä ordet banta är ett hemskt ord. hatar det. det finns inte i mitt huvud, stryks från ordförrådet nu. det är ändå så mycket sexigare med lite hull. vem håller med? - alla håller med.
 
ska träffa marcus och martin sen och få lite tips och info inför resan. behövs nog.

härligt

kommer till samlingen, får reda på att ännu en back inte kommer. ball! 10 spelare varav en är back. "robin då kör vi 1-4 idag då så är du ensam där bak hela matchen, orkar du det?"

tankarna snurra på högvarv och till slut fick jag ihop det men inte var jag supernöjd när jag titta ner på mitt papper. men oj! sån match killarna gjorde. gjorde verkligen det bästa av situationen och jag tror vi har ett nytt stjärnskott på backsidan haha. 0-0 efter andra.

sen skada sig en av dom bästa forwardsen. så vi körde ju på tre backs. palmstadens översittare till tränare testade sitt svordomsförråd och hans spelare började slå efter benen och andra farliga grejer. och jag började se rött. sista 3 minuterna toppa jag och det sluta 1-2 till oss.

efter matchen sniffa jag i luften och sa till emmie:
- lukta!
- (sniffar) va?
- känner du inte vinstens sötma?

lördag

feel jag hade. grossens kunder är oss trogna fast det är storm. kanske band de fast tyngder runt fötterna så de inte flög österut.

kund rullar fram vagnen till min kassa:
kund - jaha, hur ska vi göra nu?
jag - eeeh
kund - ska jag lägga upp varorna här? (pekar på bandet)
jag - jaa, så brukar de gå till

världen är full av människor man inte förstår vad dom tänker med.

ser ljust ut imorron. mina tre bästa backar är sjuka. vi möter slaktarlaget palmstaden. jag ringde butchar-94an, men han hade match själv. ajaj. what to do? har suttit och pusslat med laget en stund nu, tror det blev ganska bra. en center på backen med en forward som kan allt. det kan bli bra.

många överraskande resultat i dam tvåan today. undrar hur de går imorron. själv har man ju träflisor i skinkorna så jag undrar hur det kommer gå att släppa mig lös på planen. bambi på hal is.

madame hex

hoppas att marie bytat så det är hon och jag till stängning. pallar inte typ jenny p. hon behöver något hårt i huvet så hon vaknar upp till verkligheten där man inte kan vara scout när man är 22 år.

jag spår i mina theblad att vi inte kommer ha så mycket att göra idag. bladen säger mig att alla våra kunder som är djärva nog att gå utanför dörren i ett försök att nå grossen, för att inhandla deras jävla oxfiléer, de kommer blåsa åt öst. man kan finna dom i olika granar i ryssland. där kan dom sitta tycker jag, de bittra envisa djävlarna. (vissa är hemskt trevliga djävlar)

pensionärerna vågar inte sig ut alls idag, säger thebladen. de har förutspått stormen och hamstrat fläsk, bruna bönor, kaffe och sina helvetes dillchips. ja, 90% av alla dillchipspåsar som lämnar grossen är i en gråhårigs kasse.
jag tror inte betty äter varken dillchips eller bruna bönor.

det sa klick

kom att tänka på en grej på ett släktkalas vi va på. hos en av mina kusiner. jag hade varit på toaletten och viskar till mamma och pappa:

- hahaha dom har en tub med Klick! på toaletten.
- klick?
- ja vad är klick?
- never mind.
- jooo.
- det är glidmedel.
- nämen!
"glidmedlet som gör det sköna skönare"

skallebank

today har jag haft ont i huvudet hela dagen. verkligen runt heela huvet.

vaknade och insåg jag försovit mig igeeen, gjorde mig klar (smink, kläder och packa väskan) på 15 min igeeen. börjar bli en dålig vana. sen cykla jag så jag fick lite kramp i låren. (otränad?)

idag köpte jag en fru åt mr hippo, mrs hippo. hon är blå där mr är rosa. ja det går emot allt. jag tänkte att han kanske kommer känna sig ensam när jag är borta och inte kramar honom.

"kan dom inte låta bli fruntimmrena nuförtiden? våldtäkt hit och dit"
- senil stammistant när hon beskådar löpsedlarna

linda, vi fick vuxenpoäng för personalmötet. tycker jag.

john tycker att jag äter ovanligt mycke.

resfeber

börjar bli nervöös. just nu vill jag bara prata med en person, men jag vågar inte störa.
jag saknar dig.
vad är dealen med att vara tjej och träna ett pojklag? gubbar tycker detta är uppseendeväckande iaf.
- jahaja, är du lagledare här?
- nä jag är tränare.
- jahaa! för pojkar? vad fick dig att välja detta karriärsvalet?
- pfff!
- mhm, hur gammal är en sån liten tös då?
....
pontus- gå du före, jag ska bara snacka med kassörskan.
gubbe- jaha, varför ska du snacka med henne?
pontus- hon är min tränare.
gubbe- vaa? är du hans tränare? men du är ju tjej, klarar du det?
jag- pfff, 124,50 blev deet. tack hej
föör böövelen!

det var en tjej och en kille som kom och handlade enbart en sprutgrädde idag. man undrar ju om dom va uttråkade en regnig dag som denna? jag kan inte annat än bli avis på att dom skulle hem och mysa och kladda in varandra. fast sprutgrädde är inte så jävla gott, de kunde valt något annat.

whipped cream or chocolate sauce?

Goosfraaaba

ja, jag erkänner jag har inte lämnat in aktivitetskorten än. dessa jävla grejer jag hatar så mycket. dom skulle varit inne typ förrförra veckan. antar att jag inte blir årets tränare detta året med.

mina ögon börjar inta en kantig form och jag har ont i ryggen. detta pga att jag suttit alldeles för länge framför min dator, vilken jag hatar för tillfället! jag satte mig här för en jävla massa timmar sedan. (21.14 för att vara exakt) då började jag pilla med aktivitetskorten samtidigt som jag kollade med ett öga på gynning på tv.

två timmar senare stannar mitt hjärta och jag slutar andas. allt försvann! jag kippade efter andan och försökte hitta allt igen, men förgäves. två timmars slit. istället började jag skrika heeelvetee och stirra runt för att hitta något att slå på. "I feel pretty, oh so prettyy..." sedan satte jag mig i sängen och började febrilt proppa i mig popcorn. "I feel pretty, oooh so pretty.." sedan insåg jag att det ända jag kunde göra var att börja om från början igen.
blev precis klar.

ps. han snygga i brokeback mountain är död.

sol i sinne, brun inne /rudolf

idag har jag faktiskt solat solarie. detta är inte av fåfänga utan av nödvändliga skäl. solar jag inte innan utlandssol så får jag mer soleksem och det är bland det värsta som finns. efter det åkte jag hem till pillan and jeff residens. satt och snacka och såg på när hon inte brände kycklingfilén.
den dagen man får veta att man är för gammal för ungdomsmottagningen, då känner man sig skruttig.


jag har en ny, ovälkommen, beundrare. eller mer en stalker. 
på jobb frågar dom mig"vad känner du för folk?" och det kan dom ju fråga sig. men jag förstår deras tankar när vatten-uffe säger "heej louiise" ena dagen och jag får en blöt puss på kinden en annan. och mitt i allt, de små knattsen från olika lag som konstaterar: "duu är tränare i stanstad"

ja, jag sääger då det, stp är litet

ett halsband

liite dålig tajming på mig med skitsnack-inlägget märker jag såhär i efterhand. jag är och kommer alltid vara den som förstår allting sist haha.
inga fler ord om detta nu.

jag undrar vad jag kommer missa när jag är borta. "en fylla hit eller ett ligg dit", säger linda. även P14 DM missas. sen kommer jag missa många avsnitt av i huvudet på gynning. också kanske en serieseger månne?
men man kan också se det som såå, att ni missar något.

jag gillade inte joes förslag på namn till min reseblogg.haha  =) så jag välkomnar alla knäppa förslag. bara för det är så roligt. jag har annars kommit på ett själv haha

det var ju ett jävla tjat om naglar

alla skriver om skitsnack/skvaller har jag noterat. jag tänkte bidra med min lilla åsikt. skitsnack/skvaller är bara åsikter och info som ventileras. sen är det ett plus om personen det handlar om inte får veta för man vill ju inte göra någon lessen haha men klimathotet är väl också intressant, i guess.

idag började jag dagen med att slå av halva min vänstra pekfingernagel också i kassan. ball! men dagen fortsatte bättre.

irene hade varit hos doktorn och kollat sina bröst informerade hon mig om. hon gillade inte att åka buss så långt som till lund. haha. jag försäkrade henne om att det nog inte var några fel på hennes bröst (mer än att dom hänger nere vid knäna)

nu har jag varit på kansliet och hämtat ut lite pengar som jag legat ute med, 1649 spänn rikare. det klirrade i resekassan!

du e helt jävla dum i huvet. kan du tänka på någon annan än dig själv eller? alltid ett jävla liv om allt. man kan inte ta allting för givet.
image198
sverige är en underbar man fattigare

träsmak i gumpen

jag kliade mig i huvet och morfar ser mina naglar.

- hur kan du spela med sånna naglar?
- jag spelar ju inte.

haha

på tisdag är det match mot kävlinge. (tyvärr) får ni klara er utan mig på bänken. haha. jag har träning med mina grabbar, det är ett ansvar jag tagit på mig. jag åker faktiskt om exakt två weeks. det är inte så att jag har dålig inställning. prioriteringar.

i huvudet på louise

tiden går snabbt när man har roligt. jaha? men vad händer sen när tiden gått?
jag saknar dig redan.
- är jag sån? som bara vill ha det jag inte kan få?
- nää, du vill ha det du vill ha, spelar ingen roll om du kan få det eller inte.

tur challan känner mig

förebild?

carolina är en idol för mig. man har inte många idoler längre när man är såhär gammal som jag är. rynkorna börjar ta form och brösten börjar tas upp av tyngdlagen osv. skämt å sido men jag är så imponerad av henne iaf.
   
hon är en vacker jävel

hon lyckas alltid spotta ut någon klockren kommentar eller lägga av ett gapflabb på helt fel ställe. men det är detta som gör henne så sjukt cool.

upplockat från "i huvudet på gynning":
- jag brände mig!
- åh naaj! det var inte så farligt, vill du ha en kaka?
- nej det får jag inte för då vill alla andra barn också ha.
- jaha! det var ju synd.
.......
- hur känns det nu då?
- det gör jätteont.
- jaha, jaja men det får du nog ta och leva med.
.......
-ett! två! tre! BAJSKORV! hhahahah


jag tror hon och jag hade kunnat bli goda vänner haha om inte annat hade hon behövt mig när hon får barn, som en räddare i nöden, så inte barnet råkar illa ut.

idol, men ingen förebild.

sad but true

möög. jag har alltid sån jävla otur. och inte har jag tur i spel heller.

idag vaknade jag av att min chef ringde.
- väckte jag dig?
- ööhm.. nänä!
- joo, lite väckte jag dig..


sen steg jag upp och gjorde en to do list. och till skillnad från andra dagar och vissa andra personer (känn dig träffad?) så har jag nu gjort alla punkter utom en. =) sjukt nöjd. när jag verkligen vill så kan jag.

snackade med mini, hon slog min historia om snatteritanten med hästlängder. hon hade en tant igår som snodde 10 kg oxfilé. haha hon hade sytt egna hemliga fickor inne i sin rock. kreativiteten flödar!

sen ska jag till banken och träffa zeus. livlina var det.

jag saknar min avbrutna nagel.

arbetslös

idag sa jag upp mig. en vecka till jobbar jag på grossen. 
när jag skulle lämna uppsägningslappen så satt en tant på chefens kontor med vår civila väktare som brukar gå runt. sen gick jag upp till kontoret för att växla lite senare och då stog en polis och snacka med väktaren och en annan polis tröstade tanten som satt och böla.

hon hade tydligen snattat en bh, glödlampor och bläckpennor. hon hade pillat bort streckkoden på allt för hon trodde det satt ett larm i det. haha jag fann allt detta väldigt underhållande och sprang ner för att skvallra till alla.

när jag prata med anne så var hennes kommentar: "hon är ju mellan 80 år och döden"

bad hair day

idag har varit en dålig dag. inte fått något av det jag skulle gjort, gjort. för jag har sprungit runt och oroat mig och haft dåligt samvete och fällt några tårar.

på dåligt humör äntrar jag jobb, blänger på alla i min väg utom marie. till henne fick jag fram ett surt "HEJ!"

det finns en man som alltid handlar 6 jordgubbs-MER, en färdigrätt från dafgårds och ett kexchoklad. men idag, hör och häpna! avancerar mannen till tre kexchoklad. tro inte att jag inte har koll på er. man kan fråga sig varför han inte tog fyra, för då får man rabatt.
det är jättestrikt med leggkontroll av svenska spel. så kom en liten kille in och skulle spela. nekades. så kommer en större fram, hade inte legg med sig. svinlack blev han. sen skickar dom fram "frugan" hon hade heller inte legg så jag fick snällt neka för tredje gången. pappan ble svinlack och kallade mig rasist. jag är nog den siste som inte är det på hela gross, så felaktiga anklagelser mannen. det slutade med att dom köpte några tianlotter.

åååh =( slog fingret i kassan idag och knäckte nageln. inte vackert. och nu måste jag vänta ända till den 28e för o fixa detta! ååh

just nu sitter jag och min nästkusin(14år) och tröstar varandra på msn. tur man har honom haha "jag har gråtit i tio minuter" säger han. jaa jag säger då det, kärleken den kärleken.

massage

vad var det för tomte som ringde hem till oss kl 6.30 i morse? fuck you. somnar om, vaknar fem i ett. går ner sätter på starkt kaffe och läser tidningen. pappa skriker inneifrån soffan att helsingborg kissat på hjärnarp igår. vad händer med världen? helsingborg förtjänar inte att ligga så långt ner i serien.

ringer charlotte, hon svarar inte. sen ringer jag marcus, han svarar inte.

så nu ringde jag hem till nahid, grossens massör, och hon svarar dirr. great! "kom direkt louise" special price for you my friend hahah hon är snäll. tar emot en i sitt hem när man inte har tid någon annan gång.


jag kommer sakna dig så in i helvete. jag är så korkad.

resedagbok

ofta när folk åker på random resor så säger dom "det som händer i... stannar i..."  meeen! så är, som ni kanske redan kommit underfund med, inte fallet i mitt fall. jag kommer att göra en ny blogg tänkte jag. den ska heta något finurligt som jag tänkte joejoe skulle komma på haha. där ska jag skriva alla smarriga detaljer jag är med om. jag tycker resedagboken är lite knasig och tydligen seg med. jag ska också fundera ut ett sätt att lägga upp bilder på bästa sätt.
jag gör en ny blogg eftersom den ska läsas av släkt osv. och jag vill inte de ska förpesta lullaan.blogg.se med sina dömmande blickar. vill inte vara tvungen att skaffa lösen.

charlotte, jag är ledig imorron.

confirmed

igår var en bra dag på många sätt!

the one and only magnus uggla är hemma igen! =)

den här sången har jag haft i mitt huve i några dagar. förstår inte varför.

Nyss så träffa jag en krokodil, som körde runt i en bil.

Han var så tjock och fet , och blåste i trumpet,

men bilen var för trång och svansen var för lång,

så den fick ligga på ett litet flak där bak.


cykla utan stödhjul


förvirrat

så jävla olägligt!

jag har snappat upp lite inside info om strövels, men infon spelar väl ingen roll ändå eftersom vi kommer köra över dom vilket fall. =)

charlie får inte dö =( men dör han inte så räddas kanske inte dom andra. man blir helt lost av lost.

 
sitter sex, som med att cykla, i ryggmärgen?

förjävla bra

6 pinnar idag! så jävla bra! danskarna föll nog lite på att de inte hade kondis. det vi brukade falla på. men grabbarna va som maskiner idag =) jag höll dock en ganska passiv roll för en gångs skull. skrek till ibland, men det lät inte så jävla högt ändå för jag har ju ont i halsen. målbrottet?

det var jävligt länge sen jag hade stringtrosor på mig. mest hotpants har det varit. men idag hade jag string för jeansen va förjävla tighta. och det skaver så in i helvete. ångrar mig nu. hotpants is the shit.

förtjust - check!
betuttad - check!
förälskad
kär
älska
dör för dig

challan och mamma tycker att  jag svär för mycket. vet faktiskt inte var det kommer ifrån. ska bättra mig för det är inte passande i en fin dams mun. haha men vad passar där?

plötsligt händer det

kom hem för en stund sen och en polisbil står parkerad på vår gata. "jasså lasse är hemma på lunch" (lassepolis som bor i vår gata) men nej, det är inte lasse som äter. utan det står en poliskvinna i leifs hus. leif och hans fruga är för övrigt bortresta så jag blir lite fundersam. jag står där och smygkikar och ser sedan att leifs dotters bil står där. alltså kan det nog vara hon som ringt polisen kom jag på *diing* men oj! är nästa tanke, vafan har hänt? inbrott? föreslog mamma, men de brukar ju inte ge sig på hus som är mitt i, utan ett som ligger i utkanten. annars kan det vara ett mord, men det är nog lite drastiskt. hmm.. ska gå och kika lite genom fönstret. brb.

back! polisen är kvar, men jag kan dock inte läsa på deras läppar vad de säger. hmm.. inbrott är väl det mest logiska. de visste väl att de va out of town. får fråga leffan när han kommer hem. men mord hade varit lite mer spännande.

nej det är inte mycket action på min gata, men plötsligt händer det.

middag/förfest hos blondie ikväll. 21 år, gamla kvinna. jättetrevligt. men jag var väl inte på topp. ber så hemskt mycket om ursäkt för detta från botten av mitt hjärta. men på slutet lagom till "pillan på bordet! pillan på bordet!" kom jag igång och blev lite varm i kläderna.

som vanligt på våra samlingar snackas det bajs. "mitt bajs är gulprickigt" är citatet som fastnat i mitt minne. haha
hoppas ni får roligt ikväll mina vänner!

två matcher imorron så nu är det gonatt. laddad till tänderna!

virus

jo, linda. jag längtar också! ännu en blondin att fascineras av.
  
allmän varning: jag har nog fått det viruset challan hade. så skickar jag något så acceptera inte och tryck inte på någon länk.

vad är det med mig? jag finns någon helt annanstans i tankarna. jag blir lite orolig. men samtidigt är det en skön känsla.

luleå calling

tandisen rebecca var på väldigt bra humör idag.
- du använder tandtråd ser jag.
- eeh javisst, jätteofta.
(gör jag?)

rebecca är ju väldigt fint, ska man fundera på det till sin kommande dotter? eller nä, då kanske hon blir kallad rabban eller rabbig typ. no wilma it is!

ohwell, 10 min tog det, ca 300 spänn fattigare. "ha det braaa!" skrek hon efter mig när jag gick. jotack, jävla rån. (ja jag går ju inte hos den vanliga tandläkaren)
tandtråd var det ja
nej jag jobbar inte idag.
nu ska jag och mr hippo bädda ner oss i soffan och glo på någon film ihop. mys

tänd ett ljus

jag tror jag har hittat en nytt ljus i mitt liv. sån söt en som jag bara liksom tycker om, vilket är konstigt. men å andra sidan inte konstigt för jag har lätt för att tycka om personer. jag blir iaf glad när jag tänker på dig. hade ett ljus innan, men det slockna för ett tag sen.
jag saknar magnus uggla. kooom heeem! skriv blogg igeen.

nu ska jag fortsätta dricka min kopparbergs... fruktsoda.. och tänka på mitt ljus. sedan ska jag borsta tänderna sjukt noga och använda flera meter tandtråd för imorgon mina vänner, då ska jag till tandläkaren. när jag var liten gillade jag att gå dit. men inte nu längre. får fan ingen banankräm längre 
=( (besviiken) och tandläkaren är mer arg på en nu när man är vuxen.

efter tandisen ska jag jobba, tror jag, får se hur jag mår. och sen så ska jag inte träna.

möög

idag är en kass dag. vaknar upp sjuk. ringer jobb och sjukar mig. lång dag idag, många hundralappar som jag går miste om.

startar datan och kollar inkorgen med ett mejl från jenny och helena som inte gjorde mig speciellt glad.

allt känns piss. tur att det är träning ikväll så jag får träffa alla mina små pojkvänner.

den tappra blåmesen

vaknade ett. satte på jävligt starkt kaffe. känner mig lite off i hjärnan, seg. satte mig och drack mitt kaffe och tittade på en liten blåmes när han käkade nötter i vårt träd. jag satt där en bra stund. det blåser mycket ute så nötnätpåsen snurrade och snurrade. jag satt och funderade på när han skulle bli yr i huvet. han såg inte ut att ha någon mat ro heller. satt och pickade i 190 och tittade sig omkring helatiden. var kanske rädd att nån ful kråka skulle komma. men då hade jag räddat honom.
jobbiga tankar som snurrar i huvudet. stor jävla klump i magen. orka.

blä

gothia 
mina grabbar är helt underbara. kan dock irritera mig på vissa ibland när de är lite ego och kaxiga. men annars älskar jag dom. och besservissrar är några jävulska tomtar. gillar inte!

grabbarna spela sjukt bra. några finjusteringar måste dock göras men annars så!

"jag sa inte att hon hade fina rattar! hallåå! jag sa pattar"


har frågat 19 st och alla har sagt nej. jag gråter.

spice girls är förjävla kassa på att mima, men det var härligt att se dom ihop igen.

jävla tur

tur att coach peter hade läkarväskan i bilen.

jaa jag säger så det

önska något

gothia -08

om någon trodde jag menade en dildo igår med mr right now så var så inte fallet. ville bara poängtera det!

nu måste jag verkligen packa.
tur man alltid är ute i sista minuten. tur att man skickar mor tillbaka till grossen för att handla glömda saker. tur att man är rutinerad och använder samma packlista år ut och år in. bara att byta ut några få saker.

coach peter sa att det blir lätt packning. ingen sprit med till gothia.

jag är lycklig sålänge mina grabbar inte läser min blogg. dom lämnar mig någerlunda ifred. privatlivet måste man ha. den dagen den sorgen. men då byter jag bara namn.

     


ps. imorgon är det en månad tills jag leaving on a jet plane. ds.


kluven

det enda som fattades på tolvslaget var kyssen.

en liten dröm jag har haft länge är att mr right tar mig till rom på nyårsafton och kysser mig på tolvslaget mitt framför fontana di trevi. hopplös romantiker.
jane fonda kallar dolly parton "a magical creature from nature" men jag kan inte se vad som är naturligt med dolly. det mesta är ju fejk. det magiska ser jag. man fängslas mest av hennes underbara tindrande ögon. varför fascineras jag så mycket av vackra, mysiska kvinnor? vi ska ju inte ens snacka om min fascination av the one and only  marilyn monroe.

nu ska jag krypa ner i sängen med min mr right now.

2oo8

gokväll! vad denna dagen försvunnit snabbt. hoppas alla mår bra med tanke på omständigheterna. (förutom vissa, du känner dig säkert träffad) hihi stackare

nu orkar jag inte fixa med mer meck så jag ska lägga mig i sängen och glo på barnen i bullerbyn och sedan är det buskis med eva rydberg. trevlig kväll för mig!

imorron är det grossen som väntar på mig 11-19. jag ska byta ut "ha en bra dag" mot "god fortsättning" för det förväntas man ju tydligen säga nu i några weeks framöver. låter så mesigt. orka! allt är så överskattat. 2008, so? det är bara en siffra som är utbytt. men jag tycker iaf, som jag sa igår vid middan, "att vi har(hade) hemskt trevligt"

och jag fick se mina raketer, vilket jag kände mig lycklig som ett barn över.

träningsvärk i rumpan har jag, av allt skakande väl. donno.


RSS 2.0