i love you man

APbra film. jag skratta mest helatiden tyckte jag. i love you man asså.

vi tittade lite på CNN också. robin tänkte att då får vi kanske bevittna terrordådet. men inget sprängdes. jag sa ju helatiden att det är omöjligt att de kan ha ett sånt paket på planet i dagens samhälle. men ack så fel man kan ha!

tycker det är bedröövligt att arabjävlar kan få ombord ett paket med sprängämnen ända från yemen via england till usa när lilla jag inte får med mig mitt victorias secret paraply. sörjer dig fortfarande du underbara rosa skapelse.


 rip.


hoho

hahha citerar ullaredkjell

"du! jag har teflonminne. det är ingenting som fastnar"

hahah hoho

slut på det "roliga"

jag skriver inget så har jag inget skrivet.


chokladfondue

igår så haffade jag en snattare alldeles på egen hand. adrenalinet pumpa och jag blev helt svettig av att springa. men tog honom, det gjorde jag. med lite tur.  det var en snorvalp på 10 bast som ville ha fotbollsbilder. och i hans lilla huvud tänkte han kanske "jag vill ha, så jag tar" i dont know. men tog, det gjorde han. fyra paket á 20:- jag såg dock i hans ögon att han va rädd så jag kolla var hans händer var och de va innanför jackan. så jag kuta efter till parkeringen och han gav tillbaks dom, livrädd. kaanske borde man dragit in han på kontoret och ringt polis + föräldrar men ovan som jag är vid att haffa tjuvar så tänkte jag inte så långt. och jouren, han var ungefär lika lång som 10åringen så.

varit på dejt med jenny idag. klippt har jag blivit och asiatisk buffé har intagits och secondhand shopping har gjorts.

avslutar med en kopiering av twitter på stanstad som jag tyckte var festligt.

"Regelkunniga Simon Broman erbjöd sin regelkunskap hos P01/02. En fråga kom efter lång tystnad "Varför för tjejer dubbla mål på interncupen"

det kan man fråga sig. vad kan simon svarat på detta? är detta ett jämnställt samhälle? nej. dum regel har jag då tyckt i 4 år när jag tränat killar. men står man i tjejernas bås tycks det nog bra.

grå himmel

fylld färsktortellini + svarta oliver + körsbärstomater + fetaost + ruccola + rödlök + cremefraise = godaste lunchen på länge.

slog in en julklapp innan. det är ju lite sjukt faktiskt. faast å andra sidan snöa det lite igår. det gör det mer okej.

hur gör djur?

aaah! nöjd med många klipp på ullared igår. där var lagom med folk trots barnbidrag. såg ingen morgan nånstans till robins besvikelse.

tips från coachen: hur gör man när hunden inte vill äta sitt torrfoder? man kan ju slänga ner lite skinka eller gurka. det brukar funka. men en annan sak som funkar är att sätta sig på alla fyra och låtsas äta av torrfodret själv. då blev ebba nyfiken och kom fram. sen när jag flyttade mig så åt hon upp hela skålen. eller ja, innehållet bara, inte själva skålen.

ullarrred

de e rätt skönt nu, nu ska jag inte till tandläkaren förrän om 1½ år. ska försöka sköta mig. som min tandläkare sa. "använd tandtråd iaf nån gång i veckan" det borde jag väl klara. svårare att klara om dom säger att man ska använda det varje dag.

nu sitter jag och robin och dricker kaffe. vi laddar för en heldag på ullared. undra hur länge robin klarar.. =) han tyckte att det var roligt att jag tänkt ut en shoppingoutfit. men det måste man ju, det ska va bekväma kläder.

bbbbbbb

B som i bag in box! vaar är boxen? häär e boxen. vaar e boxen? dumdiidoodoo bbbbb som i bag in box.

ebba har dragit fram tre nygamla leksaker idag så nu ligger hon med tre runt sig och ger dom lika mycket uppmärksamhet, alltså tuggar på dom lika mycke. en i taget.  som om det är hennes kompisar. men det är dom nog.

jag ger inte upp! jag ger inte upp! jag ger inte upp! jag ger inte upp! jag kan flyga, jag är inte rädd. näni, jag ger fanemig inte upp förrän styrelsen säger att vi ska lägga ner helt och planerar in andra på våra träningstider. det gör dom inte, det får dom bara itne säga. för jag ger inte upp! vem är med mig? några är med mig.

ont i halsen

nepp! jag har inte det minsta ont i halsen. men många andra har! därför säljer vi lite zyx och lite strepsils osv. inget konstigt alls. men när den personen med ont i halsen verkar ha ont i öronen osså så känner jag att det är lia gott åt han. låt han ha ont! ont som fan.

- en strepsils.
- vilken smak? mint eller honung&citron?
- har ni jordgubb?


saaa jag jordgubb eller?!? idiotjävel. nä. är man så dum och inte lyssnar så har jag go lust att säga "oj, nä vi har slut på strepsils, ta en vicksblå"


ps. igår tog vår duktiga civilare sin 4e snattare på typ 4 veckor. eller nä, 3 snattare och en tjyyyv för han passerade gränsen så det blev stöld. han har ett hököga han. en intressant iaktagelse är att 3 av 4 har haft samma efternamn. en känd liten familj i stp som börjar på b.



BOSKAP rååmar!

take a bow

det suger att jobba kväll. man jobbar själv från kl sex och sen får man bara 5 minuters rast. dock allt som behövs men det är ändå tradigt. sen kommer man hem sent och innan man hunnit varva ner så ska man försöka sova. en onsdag sådär brukar va ganska hektisk. då går ju tiden ganska snabbt ändå. men det är ju itne bara negativt att jobba kväll.

det som är bra är att jag hunnit med två tvättar, har legat på latsidan med tvättandet på senaste, och diskat. har även sett både ensam mamma söker avsnittet från i söndes och ullared från i måndes. snart ska jag och ebban gå en långrunda och hälsa på hästarna i det fina väädret vi har.

soliga tisdag

jobbar 12-18 idag. sen är det match. idag måste vi fan vinna annars gräver jag ner mig i trädgården. förlora är det värsta som finns typ. det kan nog alla hålla med mig om. sen tycker jag att linnéa jobba på bra som fan för att va helt slut som hon var förra matchen. hoppas vår avbytare hade en jävligt bra anledning att inte vilja värma upp för att hoppa in.

igår åt jag, mary och yvonne på jensens. jag trodde jag skulle spricka efter det. vi tog sån trerättersmeny dom satt ihop och herregud va jag åt. varför tar jag alltid den där sista glasspåfyllningen? det är dens fel. sen kom robin och hämta mig. skyldig han en =)

jag tycker inte det är så kul att det är frost på marken på morronrundan redan men en sak som är kul är att det ryker om ebbas bajs. hoho! lite roligt asså.

jaja! ni hittar mig i kassa nio idag! där jag sitter och vilar benen och laddar för mig själv. antagligen har jag solan bakom mig och camilla framför mig. för det är så det är. så ladda får jag göra på egen hand.

superfragilisticexpialadocious!

idag har jag och robins mamma varit flitiga. jag är helt slut i mina armar. mer säger jag inte fall robin läser. hihi. surpriice!

ska ringa och skälla snart. eller inte skälla på den som svarar för jag förstår ju att det inte är hans fel men jag ska be dom framföra att tjejen som tog min beställning av bordet. hon är jag hemskt arg på. nu löste det sig men jag kokar fortfarande. när DHL kommer med bordet och stolarna så kommer han först fel tid. tur för han att jag är hemma.

sen så ställer han en pall utanför dörren med bord, stolar och extraskivan. sen säger han "ja du har ju inte betalt för att jag ska bära in det så det får du göra själv." "du skojar!?" utbrast jag. och trodde verkligen han skoja för han va en sån go-skämt-gubbe. men nej han gick sin väg och där stod jag med en tung pall.

jag sa specifikt till henne att jag var ensam hemma och att vi kunde hämta allt på lördag när robin va hemma. men hon sa "neej då dom kör ju hem det till dig gratis. inga problem." hon nämnde inte att man skulle betala extra för att han skulle bära in det. inga problem?! jävla naiva flickunge. så robins mamma och jag fick kämpa som fan med lådorna och pallen.

sen ska jag jobba till åtta. efter det kommer robin hem! wiie! <3

KATTJÄÄVEL

jag hatar katter. så jävla mycke. fan va jag hatar katter. uuuush! djävulen i päls! hatar hatar hatar.  det värsta var väl att när en ful jävel följde efter oss innan så blir jag ju arg på ebba för att hon vill fram och leka med den. jävla kattjävel får mig att bli arg på oskyldiga ebba.

den där förbannade pinglan alla har i sitt halsband med. uuuh! det är ett hemskt ljud det. ebba har lärt sig vad det ljudet betyder. plingelingpling! nä fyfan. kommer nån av dom katterna nära oss nångång kommer jag fota iväg dom så hårt jag kan. helst in i en tegelvägg. det är ju ändån ingen som bryr sig om dom. då hade dom inte sprungit där. 9 liv har dom ju med. hur har dom förtjänat dom där 9 liven?


puh

jag är så glad! det gick überbra hos tandläkarn. jag har fått en ny ung, snygg tjej som är snäll. den andre har slutat. fick inget bokmärke men fick rabatt på flourmunskölj, det är ju något!

nu har jag också varit och handlat och beställt ett matbord med fyra stolar.

igår var det en gubbe som kom och veckla ut ett väldigt skrynkligt kvitto och sa "kostar inte morötterna 7,95?! jag har betalat 14,95!" såklart var det avdraget längst ner som vanligt och jag pekade. "åh! så dumt. jag som gått och varit så arg hela dagen och skrynklat kvittot."  haha "jaa, det var ju hemskt onödigt" sa jag.

och visst är det. gå och gnissla tänder en hel dag när det inte alls va nödvändligt. kan tycka att det inte är nödvändligt även om det nu inte hade varit avdraget men det är bara min obetydliga åsikt.

nu ska jag se ullaredavsnittet från igår och mysa till de.

villinteeevillintevillintee

ush ska till tandläkaren idag. uh uh uuuh! när jag va liten så gilla jag tandläkaren. älskade banankräm och man fick bokmärken. sånt existerar inte längre. man vill ju inte be om det. varför förståår hon inte att jag vill ha banankräm och bokmärke?

sen gnäller dom för mycke bara för man är vuxen. min förra tandläkare gilla jag inte, hon sa att ingen pojke ville pussa mig sen för jag haden tandsten som ledde till tandlossning och då vill ingen pussa en. tandsten har väl alla. sen får jag inte dricka läsk heller, bara ramlösa. blablaa. vad gnäller dom för egentligen? jag har aldrig haft ett hål i hela mitt liv.

det är min mun! och jag betalar för att du ska kolla om jag har hål och krafsa bort lite tandsten.

paranojja

är man arbetsskadad om man slår 0an på mobilen innan man slår numret? gjorde det idag och förstod inte varför det inte gick att ringa. haha

paranoid jag blivit. jag är sjukt mörkrädd och rädd att nån ska hoppa på mig på kvällsrundan med ebban. jag vet att jag har en stor rottweiler med mig men jag är det ändå. för att förhindra att någon gör det så har jag nu börjat gå olika rundor på kvällarna. olika tider och olika håll. det är fallifall någon kartlägger mig. man vet aldrig, sånt har hänt. ja, jag sa ju att jag var paranoid.





lördag halv tolv

det blidde pizza och film med jenny och paulina. vi såg con air som är jennys favoritfilm. konstigt nog är hon helt kär i nicholas cage vilket är lite märkligt när han inte är snygg nånstans. fast i filmen är han ju krampig hjälte så jag tror det har med det att göra. eller också är det för han har långt hår, jenny har ju en förkärlek till långt hår hahah.


så nu ligger man här i en tom lägenhet och vill sova för imorron kommer bli en sjukligt jobbig dag. tro fan att grannarna ovanpå har fest ikväll, det är alltid fest när man vill sova. knasigt det där. dom är världens tystaste grannar alltid annars.

imorron har vi samling kl 10 för gemensam frukost och sen ska vi fotas. både lagfoto och individuellt. sen match. efter det ska jag jobba 15-21 för att sedan hämta ebba. PUH!

yeeey!

woho! robin kommer hem en vecka tidigare! =) nästa lördag så om en vecka.

nu är jag så trött så trött så trött efter jobb så jag ska ta mig ett varmt skumbad och relaxa. ikväll ska jag och jenny göra nåt. vet inte vad för hon är bakis och spyr fortfarande haha.

imorron är det första hemmamatchen. ball att man jobbar men sånt är livet. hoppas jag får spela nåt iaf.

hallådär fattardunaada seppaa

ibland undrar jag. jag sitter liksom och undrar var tog den där vägen och den där i lågstadiet och den och den. var är alla? vad jobbar dom med eller pluggar dom? gifta? barn? boor?

också sätter jag mig ibland och sökerhitta.se eller facebook. för att jag har ju så mycke annat som är viktigare att göra liksom haha. men nyfiken i en struuut som min mor brukar säga.

den knasiga är att jag sökte på två tjejer från högstadiet och dom finns inte på facebook. så tänkte jaag att dom hade kanske bytt efternamn. gift sig? det kan jag tänka mig att dom två har. har nog barn med. men dom fanns inte på sina förnamn heller och det ändrar man väl inte?

då är väl förklaringen att de inte har facebook då. men... vem har inte det?

RSS 2.0