and then a hero comes along

tänk att jag orkade koka nudlar inatt. eller morronkvisten för fåglarna hade börjat kvittra. sjukt. och sjukt att jag inte fick ont i fötterna igår. ska nog tacka nudlarn för att jag mår som jag gör idag.

nu ligger jag här med sällskap av miss li och linda på msn. och har bokat biljetter till änglar och demoner. traditionerna är omkastade idag. det är jag som bjuder =) haha fast jag inte betalar cash men ändå. vi bokade den sena föreställningen för att vi skulle kunna fira våra mammor och grandma's.

jag har inte köpt nåt än.. vet inte vad. hon får få det imorron, den älskade mamsen. eller så går jag ner och köper nåt opersonligt nu.. hmm hon förtjänar bättre. jag är en dålig dotter. men hon är nog bara glad att jag följer med till mormor o farmor.


maat

jag kollar på det äckliga programmet där en supersmal och en fet bytar mat. jag har jättesvårt att sätta mig in i hur man kan låta det gå så långt. det värsta tycker jag är att båda är sjuksköterskor, de vet ju allt om kroppen och vad den behöver =/ så sjukt konstigt och korkat. 

tex den smala sa "jag känner inte hunger mer. varför äta när jag inte är hungrig?" hon om nån måste ju veta att man inte kan leva utan mat. själv äter jag ofta i förebyggande syfte, så jag inte ska bli hungrig. 

jag förstår det inte, men jag förstår ju. fast ändå förstår jag inte. åh jag blir så arg.

   

2-0

tjaa, i guess att det inte är en skönhetstävling så barca vann.. har vi chans på vår trippel linta? de va väl hemmavinst som gällde där. men min egna lapp jag spela på vann jag ej. bummer!

grattis beda!

jag går här på åkern och hackar mina bedor. congrats roliga namnet! undra vad medelåldern är på de som heter det.


känner redan att jag vill spela på hästar idag. bra att jag då ska stå i service 15-21 med allt bara ropandes på mig. synd att linda jobbar kväll alla kvällar utom denna då, så kunde hon hållt ett öga på mig. beslagta min plånbok el nåt.
jag gillar ändå denna onsdag. gå där ensam och sköta sig själv på kvällskvisten. ropa lite i högtalaren, fylla på, småprata med ensamma människor och diska. faast det var precis löning så kanske inte hinner gå och göra allt det där. kanske nåt z-drägg som vill komma och bråka? ja, bring it on! jag känner mig på bra humör idag.

alla räkningar betalda. jo, lite blev det över till öl och andra nödvändligheter.

XOXO! 

beroende

gick minus idag men oj så kul jag haft! brannefalk har rätt. sånna här kurser är till för att få fler spelberoende människor.

"mallooka

ligger och myser till dag-otto & co. skrattar sådär högt för mig själv varje gång han öppnar munnen. helhjärtat. skrattar itne lika högt när det heeelatiden är reklam. hatar fyran.

jag vet inte vad jag ska rösta på i valet. vilket val? ja, just det. vilket val?


men det gör inget. livet är ganska bra för tillfället. en måndag som denna. med lön.

tuuu dee

tur i oturen att losa på kortspelet i torsdes. vem hade trott? inte jag. något som var så långt borta hela gymnasiet och tiden efter blev så jävla nära. im happy.

idag är jag helt jävla dead! somnade på mormor och morfars soffa nån gång mellan middagen och efterrätten. sådär med öppen mun och allt. totaly gone.

 
nu ligger jag i soffan halvgone och kollar gordon all mighty som stressar som vanligt. måste vara jobbigt att vara honom. vet ni vad? idag är det söndag och det betyder söndagsparty! väntar på fille och fredde där the one and only carolina gynning ska medverka. cant wait! 

längtar till imorron då det är buskis och dag-otto vinner en resa. undra hur det slutar, han brukar ju pajja saker och ting. oooh i love him. "nils eeeik ha dunknat! nils eeeik ha duunknat!" 19.30 på fyran imorron för den som delar min kärlek.


digital fotoram

när jag var påväg till mediamarkt innan idag så blev det rött vid ett trafikljus och då kom love story på radion. så medans jag väntar så sjunger jag högt, tittar i backspegelen i brist på annat att titta på. i bilen bakom mig sitter en tjej med rosa sjal och sjunger på love story också. där för några sekunder kände jag hur vi connekta, fast hon inte såg mig. sedan blev det grönt.

igår såg helena och jag översminkade finnar på skådespelarna på min tv. jag vet inte om det är bra eller inte. bra för att tvn har skarp bild och för att man inser att de inte är perfekta dom heller. inte bra därför att man just det inser att dom inte är så perfekta. bubblan spräcks.

tur i spel?

i morse var det kosovo-varning. i rondellen vid statoil i lund möter jag en silvrig bil med en tant i. eller egentligen inte ens tant, 55 kanske. äldre kvinna. tant blir man nog vid 60+ tror jag. meen haallå, vad hände där? borde inte äga ett körkort iaf. tur hon körde långsamt. men det värsta var nog att hon inte verka tycka hon körde fel utan såg ut som om alla andra körde fel haha.

jag trivs enormt med min teevee. impad av mig själv att jag klurade ut hur man leta upp alla kanaler och placera dom rätt helt själv utan timmies hjälp denne gången.

spelmyyshpyysh idag iaf. men jag ber om ursäkt för att jag hade en fling med min tv undertiden. lite ur fokus.

ny tv

det blev en större tv än jag had in mind och ett billigare pris än jag had in mind. imorron sitter den på min vägg om pappa orkar sätta upp den. ananrs har det varit en tråkig dag. stress och sånt och sen ingen träning. seriööst väx upp och skäärp eer. undra om de ska va dålig info hela säsongen för då vet jag inte om jag pallar. tråkigt att stå i hallen själv som en stressande, lite småsvettig fjant.

till en tråkig nyhet. gerberan jag fick av johan och henke ha lämnat oss... brun och hängande. inte för att jag inte såg det komma men jaja rest in peace. mina rosa gerberas are still going strong. ska försöka att hålla det så. sen när dom dör ska jag köpa crysantemum. dom är som små gerberas fast med tunnare kronblad. lite söta.


i brist på annat att göra



hanson
vs. jonas brothers



kollade på ellen där jonas brothers uppträdde. tyckte låten va rätt bra och sökte på spotify och lyssnade på lite av deras låtar. sedan sökte jag på hanson. jonas brothers låtar fick mig att tänka på dom. och sedan lyssnade jag på lite hanson och jag tyckte det lät lite likadant. rösterna och lite melodi. undra om jonas brothers är hansons efterträdare. och undra om de hade fått slå igenom som dom gjort om hanson fortfarande varit aktiva. en annan sak är den slående likheten på taylor och joe. fast joe är lite mörkare men båda två lite huveperson som oftast står i mitten.

 

summa summarum så slår inget taylors munspel och inte hans skönhet heller. men likheten finns.

im sinking

bad (hair)day and so oon


stängt pga bakfylla bland personal

vad häände? ja, vad hände INTE? kan man ju fråga. personalfest på cgs lager. massa saker hände. men inget jag tänker gå in på närmare här. spriten flöda, dansgolvet glödde, tungor rullade, lekar lektes, bråk och gråt, sugmärken, skitsnack, nyp i gumpar och en uppäten gurka.

djAndy spelade amy för mig och jag blev nöjd, men sedan kom även måns ggr två och jag blev ännu mer nöjd. mot slutet kom emd och jag körde dansen. efter det var jag nöjdast.

kvällen började hos henke där henke, oskar, johan och jag söp till det. jag slänger upp min dricka på bordet och grabbarna gjorde likaså. hmm.. finn ett fel. jag dricker öl det står KUNG på och grabbarna sitter med vars en cider. finn flera fel eller så vänder vi på det och säger finn ett rätt. jag blev iaf fullast och rapade mest. men de andra kom ifatt mig sen i lunchrummet där jägern flödade. henke körde även knäckebrödsdansen från talang. men med små drickunderlägg. dock inte naken tyvärr.. synd! oskar körde en infinitydans han kommit på i ett svagt ögonblick.

ja, vad hände inte... pelle gick iaf hem från jobb för han satt och sov på datakontoret och mådde inte speciellt bra. man borde ha stängt efter en personalfest kom vi fram till.


var är föräldrarna?

vad är det du inte fattar jävla tjockhuve? är du korkad eller driver du med mig? gå hem med dig och plocka dina mcdonkisögonbryn. ja så hade jag gärna skrikit idag. men det blev bara ett spydigt "vad är det du inte fattar?". mer våga jag inte. gå hem och titta på en av era egna jävla stulna tvapparater.

jag har inte fördomar. its fact.

men overall har denna dagen varit bra. jag tycker ändå det är rätt roligt att bråka lite med tjockhuvena.

PUSS

i dont need no drugs to make me high no

nu ösregnar det. vi klarade oss precis. idag har the tapanisisters tagit min viggos oskuld. and it was good. men jag orkade inte ens äta upp. whats up with that? jag kämpade. men sen va det påväg till kräk så nu ligger jag här och smälter maten innan jobb i min sköna säng. jag har miss li playlist på spotify och balkongdörren öppen så jag hör regnet. det är sjukt mysigt detta. höra regnet sådär blandat med i heard of a girl. jag trivs som fan. detta är high mysighetsfaktor, saknas dock nån som pillar mig i håret.


home sweet home

ush. läste annicas emmas blogg innan. ush. jag fick tårar i ögonen och en klump i magen. jag kan bara tänka mig så mysig sommarn hade varit over there in philly och att vara inställd på den. starbucks, wawa och south st med annicu. deras ljuvliga fredagar och budweiser med skrewcork. för att det sedan inte ska bli så. ush. jobbigt. stackars.

lövet

"Något som han har lärt mig är att bara omge mig med folk som har positiv energi. Man kan vara bitter men fortfarande garva åt saker liksom... Men vissa suger bara ut ens energi och klagar på allt. De suger ut en livskraft..."

hon är klok den där elita. klockren rent av. imorron jobbar jag och blondie 15-21. feel free att komma förbi och vara bittra för att sedan skratta med oss!

föräldramöte

jag har bestämt mig. jag stannar lite till hos grabbarna. jag har stora förväntningar på nästa säsong. men jag ska dock ta ett steg tillbaka. bli nån slags hjälptränare, strykas från skibf som kontaktperson osv. det blir nog bra. möte om två weeks och det ska diskuteras deras genomtänkta förslag om p15.

idag har iaf jag och mackan med den gröna jackan gjort stan. sedan damp vi ner på espressohouse, åt rabarberpaj och vanillalatte. där satt vi alldeles för länge och glodde på folk och en som en gång i tiden förstörde mitt liv satt bredvid oss. men skam den som ger sig och jag pressa fram ett leende till henne. fast jag hatar henne. men jag är större som människa än att blänga, tänkte jag. tyckte det var strongt av mig. fast leendet blev nog lite falskt. sen körde jag snabbt till sabina och nu är mina nails magenta/lila. whooo!

sen dirr till hagalid och möte + föräldramatch.. jag spelade för föräldralaget. jag ser mig ändå som en slags mamma till de små liven. vi losa med 10-2 och jag ser ju nu hur jävla bra jag tränat dom. bäst helt enkelt. im so proud.

cravings

nu ska jag sova. fast jag funderar på att äta något först. dock är det enda jag kan tänka på avocado eftersom linda så snällt skrev det i sin bloggish och jag äger ingen avocado för tillfället. avocado får mig utsökt att tänka på sushin jag åt igår på jobb. vi har bytat sort. den nya är good, heelt klart godkänd för att inte vara fresh dirr från kocken. mamma undrade varför jag köper dom där med 8 bitar, det kan jag ju inte bli mätt på. sen skratta hon. hon syftar på mina 24 magiska ögonblick i usa. vilka INGA sushibitar någon annanstans lär slå. och på tal om usa så hade jag ett sött samtal på facean, följt av ett sött mail. det gjorde nog min dag. små saker, små saker som gör ens dag.

det här blev väldigt mycket likt hipphipps sån kedjegrej. bara det att mitt makes sense.

btw såhär såg det ut när jag försökte förebygga smuts på mina saker när byggarna skulle invadera. lite tetris över det hela.

 

dream oon

glöm det! never. sjukt ogenomtänkt förslag som jag ite har tid och ork till. kanske hade varit ett bra förslag om det fanns 10 dagar på en vecka och 50 timmars dagar. då hade det varit asbra. men nej, nu är inte så fallet så nej jag tänker inte va tränare för p15 och p16 och kanske spela själv. jag bröt ihop lite på jobb och gick bak till vårt space bakom service och ringde mamma och grät en skvätt. men jag säger som linda "jag har ett jobb att sköta" och lägger till att jag är beroende av att ha ett socialt liv också. men tanken var väl fin.

idag har det varit fullt upp. jobb, powernap, storstädning av lägenheten, party hos vonne där jag beställde onödiga saker för 441 kr. kan konstatera en sak iaf. byggare i all ära, men det är ett svinigt folk.

oink!

igår var en sjukt happy day för mig. mormor fyllde 80 och vi va ute och käka. sen vill jag tacka ALLA som gjorde min fest till världens happyfest. im soo nöjd. thank you for all that youve done for me! för att citera al mighty amy diamond. sjukt bra presents also! lovelovelove. det som gör mig mest rörd är att de är väldigt genomtänkta presents dom flesta.

en sak som är lite sad dock är att fulla människor alltid tycker att det som är ditt är mitt i kylen. två av mina öl är gone baby gone iaf. sen är det lite sad att nån tagit isönder min kruka som jag egentligen inte bryr mig om men man säger väl nåt? nä, gör man kanske inte. sist men inte minst är det lite sad att nån spiller ner halva min soffa på balkongen och skiter i att torka upp och det är intorkat today. meen personen märkte kanske inte det. men no hard feelings för allt detta var det värt! jag ska fylla kylen till bredden med öl och ha fest every weekend.

one thing. jag hittade en påse med en plattång. detta förbryllade mig eftersom jag tänkte att det var onödigt för någon att ta med en plattång eftersom de hade kunnat låna min. sen får jag sms från nilsson. det var han som tagit med den. det förbryllade mig ännu mer. jag vet ju att killar börjat platta sitt hår nowdays men nilsson har ju inget hår.. hmm men senare kom det fram att det är pontus mattssons plattång. som brannefalk lånat. hihi

kärlek till fille och fredde! sveriges mest framgångsrika just nu. delat med skarsgård som är med i änglar och demoner.

i miss you alredy <3

hon kommer med solsken

om någon som inte känner mig hade sett mig för typ en halvtimme sen komma gående längs byggmästaregatan, hade de nog undrat varför jag gick där med en stol. kanske hade de tänkt att jag hade snott den eller att jag höll på att flytta och bara orkade bära en stol i taget. men inget av det stämmer ju. anledningen är så enkel som att jag tog med en stol från charlotte fallifall jag skulle bli trött på vägen och behöva sätta mig ner. vilket jag inte blev eftersom det är 100 meter. det va iaf tur att jag inte vilade en stund för så fort jag kom innanför dörren började det ösregna. and it still does.

men jag säger som den härliga tjejen li åwall, citerar: "Efter regn kommer solsken"

sverige losa visst idag medans vi satt i biosalongen. så då va det väl över dådå. de hade nog vunnit om jesper mattsson spelat =) fast dempis säger att det ju inte alls är över, de kan vinna brons. men vem vill vinna brons? den medaljen har samma färg som de jävla 50 öringarna. men för att inte vara alltför pessimistisk så är ju brons bättre än inget alls. tänk när man står där i affären och man fattas den där 50 öringen. då hade man allt bra velat ha den. eller inte, för jag hade dragit kortet då.

kom ihåg: ät inte grön curry.

korv i bröd

go bossen its your biirthday! uuh kunde rullat hem. först kladdkaka, äppplepaj och kaffe hos jenny och sedan öl och räksalladciabata på gräddhyllan. la precis av sista rapen. den satt fint, den har legat och varit jobbig länge. det var antingen den eller en spya i toan. rapar är bra ibland.

 


vad har hänt med självinsikt? har inte folk det längre? jag tycker mig ha lagom självinsikt. men har jag inte det hoppas jag någon vän berättar det för annars är det bara pinsamt. gå runt och tro man är på ett sätt osså uppfattas man på ett helt annat.

idag stod polisen vid posten. som så många andra gånger. jag kör alltid max 55 där. precis som idag, som tur är. man får inte vara dum. såg polisen i tid dock och sakta ner till 50. men vem vet var den där mätaren mäter. inte stanna dom mig iaf. =) men hörde att en upplockare på jobbet fick böter. "vadåå jag kollade inte på mätaren. jag prata i telefon" bradär. undra hur mycke polisen drog in idag. fet personalfest.


grubblare var det ja

jag är jävla kluuven. grubblar och funderar men kommer inte fram till ett skit. det får mig lite på dåligt humör. men det är tur, jag citerar, "mycket kompisar, bra dessutom (snackar om mig själv)"  som marcus sa. ja, det är bra att jag har vänner. jag samlar åsikter och vägledningar från dem. det är min enda chans. nåt annat som får mig glad är diors reklam, den har en uppiggande och rolig sång.


min mamma gick förbi mig idag på jobb. hon titta på mig, sen fortsatte gå. jag skrek "mamma!" och hon tittade igen, rynkade på pannan för att sen lysa upp. "åh är det du! jag kände inte igen dig" gud va bra att min egen mor inte känner igen mig pga ny frill.

imorron fyller jennyboss år. forever 21, no more. det blir kakor och öl. 4 sorters kakor. men inte köbekagor, hembakta kagor.

bia

today: inventering. gick snabbt. men missade ändå fotbollsmatchen jag ville se. men min dos av fotboll fylldes ändå lite. i form av söndagsbio med fotbollsspelarna. vi såg state of play. spännande och bra. rekomenderar.

söndagsångesten kryper på. inte för att det är jobb imorron utan för jag tittar på filip och fredrik och får som vanligt, som varje sönda, en längtan tillbaks till amerikat.


mysmysmys

deppig dag idag. i dubbel bemärkning då jag ska se kalle och chokladfabriken med johnny depp i huvudrollen. jag ska se alice i underlandet också. allt detta by myself + lite tankar och soleksem. därav deppigheten, men depp är sexig.

imorron blir det inventering! woho! så sjukt laddad inför detta.

RSS 2.0