brumbrum

ååh vakna tiidigt av att nån började borra och banka. jävla ligister. vad hände med den mysiga normen "inget oväsen före kl 9"? tsss folk bryr sig inte längre.

robin tog motorcykelkort idaag. mygod. jag vet inte om jag vågar. men congrats<3

och emelie ska jobba på rhodos, congrats där med!


fan va nice

min allra första solningsdag idag. om man inte räknar tio minuter på balkongen. den spenderades i klagshamn med jensen och challis. robins pappa, som roligt nog heter samma som min far, sa att det ska vara sol i 10 dagar till nu. "fan va nice! och sedan drar jag till kreta." svara jag. yes we do.

jag gillar att ha på fotboll på tv. inte för jag kollar helatiden eller nästan alls överhuvetagen men jag gillar ljudet, tutor, kommentatorer som blir exalterade och sorl från publiken. dock är just denne matchen lite crazy så jag kollar lite ändå. usa leder med 0-2 över spanien. sjukt. jag kanske är helt off med spanien är väl lite sådär bland dom ledande inom fotboll? och usa längst ner på skalan typ.

btw. ät aldrig på kattesund. dålig service, plain mat, heeelt okej men sjukt plain. och allt tog aaslång tid att få. vinet var sjukt gott, men det hade dom inte trampat själv.


maat

jag har varit sjukt sugen på en stor blodig köttbit länge. va inne på hemsidan till restaurangen som vi ska käka på ikväll. kattesund heter den. jag föll nog lite för fläskfilén så det får bli oxkött på freda istället. för tänk er, fetaostfylld fläskfilé med klyftpotatis. osså ska jag ha vanilpannakottan med hallon efter. mmmums. det är pia, vonne, marie och jag som ska käka. gå fyra betala för två!

var är ireeeneee?! jag saknar hennes gälla rispiga röst och hennes fula gulnade naglar. måste fråga bosse.

XOXO <3

23:48

här sitter jag och har varit sugen på grillat med bulgursalladen och såsen med fetaost och rödlök i typ en timme nu. mmm fredag?


toooop notch!

såja nu har jag återhämtat mig från midsommar. jag gör som challan och vågar kalla detta bästa midsommar ever! igår var jag inte människa. eller jo på kvällen. men på dagen låg jag i soffan och kollade på filmen oliver twist. det tog hela dagen eftersom jag fick pausa helatiden för att ta små powernaps eftersom ögonen vägra hålla sig öppna. det gjorde ingen för det är tredje gången jag ser den så jag kan det egentligen.

på kvällen begav jag mig till helena, jenny och astrid residens och vi bokade en resa till kreeeta. whooho. fast det blir helena och jag bara. men inte så bara det! mamma och pappa bokade igår också. kreta aswell. dock var deras two weeks och med all inclusive. ja, di rige di kan men jag nöjer mig med en vecka för denne gången. helena och jag ska researcha i kenzas blogg efter tips på ställen på kreta. hahah

morronen idag har jag spenderat i soffan med två koppar kaffe i starbucksmuggen och med en bok av roslund & hellström. sjukt bra böcker skriver dom! denne heter "flickan under gatan". jag stäckläste en som heter "box 21" av dom när vi va i thailand. den tog mig väl en dag eller 1,5. denne lär väl vara längre eftersom man sällan tar sig tiden att lägga sig ner med böcker i vårt stressiga samhälle.

nu ska jag återgå till boken för att spara krafter till att diska ett berg och dammsuga skit.


im happy! jag har världens bästa människor i mitt liv at the moment <3


300 grammare

ååh jag är så jävla sugen på en fet blodig biff! som den på restaurangen i darling harbour. ååh.

har någon luftmadrasspump? en annan sak som hade varit bra är promillemätre :P

när jag köpt sopsäckar imorron så är det 145 kr per person typ. ta gärna med jämnt darlings.
psst lilja, du drar av 100 va =)

"jag vill lämna tillbaka dessa juice med fruktkött för där är för mycket fruktkött"


laserdome

ibland blir man så förvånad och paff när folk gör vissa saker. jag menar när dom är genuint elaka. sjukligt elaka handlingar utan ett uns av samvete eller medlidan. men sen kan man också bli paff av hur genuint snälla och omtänksamma vissa är.

jag ska lära mina barn att bli sådär genuint snälla, det finns inget annat.

längtar till midsommar my princess friends! cant waait.

prata inte med mig

idag tackar jag blondie då för hennes solskens sms.


thank you

jag har robin att tacka för att jag står på benen idag. hade inte han tvingat i mig tre glas vatten så hade jag mått kisskass idag. för igår snurrade det riktigt ordentligt. och jenny förser mig med öl idag. det tackar jag henne för.

jag har många att tacka men just idag blev det två.

 

fooow real!

åh vad jag önskar att ncis var före satc. varje kväll tänker jag det.

ja, charmkursen charmade även mig. inte för att jag blivit charmigare men för att jag fått en kick i rumpan och en annan syn på livet. kursledaren var fantastisk. idag på jobb har jag gått runt med ett leende på läpparna och känt mig happy. det är ju bara jag som mår dåligt när jag retar mig på något, inte idioten jag retar mig , utan bara jag.

inatt drömde jag den sjukaste drömmen. lite läskig var den. jag var i en grotta och plötsligt riktar en blond tjej en pistol mot mig. livrädd lyckas jag komma undan och springer för mitt liv. naken. jag är spritt språngande naken. naken och gråtandes springer jag förbi två z-drägg, vidare in på ett internetcafé där min gamla konfirmandledare är. jag skriker att han ska ringa polisen. sedan kommer polisen, han säger "louise ska vi verkligen polisanmäla detta? ingen som anmäler z-drägg överlever" så det blev ingen poisanmälan, jag var för rädd.

men det trodde ju z-dräggen att jag gjort eftersom polisen kom så de ville ju döda mig. därför fick jag poliseskort/beskyddning. då hade jag en tjock overall på mig och åkte i en vagn som en polis drog. de drog mig genom stps gator och överallt stod olika z-drägg som brukar handla på cg och spanade efter mig. sjukt läskig dröm.

(L)

hämpes student avklarad. im happy. jag blir varm i hjärtat när jag ser honom glad och full.. lite för full.. men det var bra.. han ska va så. fan va glad jag blev när jag såg det. jag har sagt mycket dumt. men innerst inne såhär nu, så är han min klippa och jag tycker om honom. all lycka till i livet till honom.

en annan sak som gjorde mig glad där hemma hos enulfs var att jag känner att jag tagit rätt beslut. p93 in my heart. vilka små män dom blivit. får dricka tre öl för sina mammor och kunna föra vuxna samtal med en.

väldigt emotional blev detta men dont get me wrong, jag har druckit några öl fast är ändå inte full så jag vet vad jag pratar om. fick bara sån känsla at det är bra nu. allt är bra nu. im happy with my choise.

med jumper i högtalarna

jag läser kändisfrisören bobbys blogg ibland. han skriver ganska fjortis men jag tycker ju det är roligt med kändisar. haha men han har iaf varit på miss sweden tävlingen i veckan. nu läser jag om det och tappar hakan. renate, hon gympatjejen från stp, hon vann! jag kunde inte riktigt fatta det så jag ringde charlotte och fråga vad hon hette i efternamn. det visste ju inte hon så gick jag in på facebook och mycket riktigt var det hon för där sitter hon med tiaran på sin profilbild.

fan va cooolt säger jag bara. en från stp. fast det står att hon är från malmö. men vi vet ju att hon är härifrån. bobby jämförde henne med cindy crawford, och den likheten kan man ju lätt se.


gud va jag inte har nåt liv som sitter här och gör worsta researchen. men det är ju precis sån jag är!

sitter och väntar på sällskap ner på stan. ska köpa diverse saker. bl.a. present till häämpee som tar studenten idag. där hittar ni mig hela kvällen.

update. jag berättade för robin. helt i extas. "åååh vet du vem som vann miss sweden?!." han svarar "renate. ja, jag vet. hon ska vara med i miss world." hmm.. okej lesson nr one: sån här info ska du berätta för mig. det är sånt jag vill veta.

l. persson

hur länge har jag bott här nu? i dont know men ändå ett tag. och det har stått elisabeth johansson nere i trappen sen dess.. stört mig på det eeevery day. har slängt en blick på tavlar eeevery day. tills igår! då såg jag att det stod louise persson. sjuukt nice. fick lite glädjepirr i magen.

jag gillar den kvinnliga väktaren andrea som ofta jobbar när jag jobbar. vi pratar om allt. privata saker med. hon är trevlig hon.


zlatis

så mycket var det förtroendet värt... fast jag älskar dig ändå!!
ska inte ha den gula fotbollströjan imorron iaf.

all mighty

16 februari 1658: skåne övergår från danmark till sverige.
3 oktober 1981: zlatan föds i malmö
6 juni 2009: zlatan är redo att sänka danmark på råsunda.

kim bommar en straff.
nu tog danmark ledningen.
zlatan, i believe in you.

im happy

fick en rolig känsla nu. här sitter vi kvart över ett en onsdag. alla vakna och ugglandes. det mental sleepover. när blir det sleepover IRL?



XOXO  <3

skit på balkongen

en fördel med att ha inglasad balkong är väl att man skulle slippa diverse utsläpp från fåglar. men eftersom det var varmt igår hade jag öppna fönster. bara lite dock. i morse vaknar jag kl 7 av konstiga dunkar från balkongen. genom fönstret ser jag en korkad jävla fågel som tar sats mot fönstret om och om igen. dunk! dunk! 

jag går närmare och ser en ful jävla skata stirra mot mig. vi blev nog båda lika rädda. jag har sjuk fobi mot fåglar. den äckliga skatan fortsätter dunka mot fönstret. aaah! vad ska jag gööra?! synd om den fast att den är så ful och dum. sen sveper min blick över resten av balkongen.. oooohnooo you diiidnt! fågelfan har kissat och bajsat på FEM ställen, får jag det till, jag ringer mamma. vågar icke gå ut på balkongen, vilket jag borde göra så jag kan öppna fönstrena mer så den hittar ut.

ser olika scenarios framför mig. antingen attakerar skatan mig och klöser ut mina ögon (det är sånt fåglar gör) eller så blir den rädd för mig och flyger in i min lägenhet och skiter här inne. inget av det får hända. mamma och jag kommer överens om att pappa får komma hit, han skulle tydligen till lund vid åtta. strax efter att vi lagt på hittar skatan rätt och försvinner. puuuh!

men nu återstod städningen efter bajs och kiss. klökandes gnuggar jag fläckarna. väldigt mycket klökande.


olof är inte så väluppfostrad som man kan tro. igår sa frågade han mig om jag tränat nåt och skrattade lite hånande. nej, sa jag. jag är i mitt livs form! mona celander blinkade till mig gillande haha menas detta att jag såg tjock ut?  han sa även att liljas skor va fula. men han kan inte ha varit vid sina sinnes fulla bruk.

swetlana

det blev sjukande idag. svett, svett, svetten rinner. kom på en droppe som rann längs magen från under bröstet. uuuuh. känner mig sjukt skabbig. bröstsvett. det låter ju nåt. blä. hatar feber. har pratat med pia och hon sa att ingen ringts in för mig. så typiskt. där sparar dom pengar. när hon hörde skulden i min röst så sa hon "men det är lugnt! eliten är på plats. vonne, marie och jag." gutt. men min svett fortsätter rinna.

jag har planterat i min blomsterlåda på balkongen. hoppas de överlever värmen där ute. jag hade inte gjort det. men kylan som påstås komma imorron räddar nog dom.


har redan kollat på film och ringt mamma för lite sjuklingtröstande. vad ska jag nu göra? rastlös och svallningar kommer helatiden. måste va nåt som inte är ansträngande. blev sjukt trött av planteringen, vilket egentligen inte var speciellt jobbigt.

kanske ska ta tag i att lägga ut bilder på face. så får det bli.. kommer nog dock ta like forever. måste välja bilder från allas vinklar "tycker hon att hon ser tjock ut på denne bilden?" =)

fever!

im not feeling weell.. majgad. huvet bränner, halsen svullar. im sick. vill inte sjuka mig. no, i dont. det gick ju ganska bra att jobba idag. lite off track bara. man skulle ägt ett badkar. åååh im not feeling weeell

RSS 2.0