trötttrötttrött

janets pojkvän har fått penicillin för doktorn trodde han hade en infektion i kroppen. jag vet att jag har en så jag är avis för jag vill också ha penicillin så jag kan bli som vanligt igen! men jag har inte tid att gå till nån doktor. vad är jag inne på? dag 6 el 7 med huvevärk. trött och sliten helatiden. passar inte bra eftersom jag fick lägenheten idag. hyresvärden håkan hade ljusrosa tröja på sig. det var ju lite festligt.

så sjukt seg jag va igår. ont överallt osv och dissade fest med cg. men sen hoppa jag in i duschen och oj va festsugen jag blev! när charlotte ringde när hon va påväg från jobb så blev hon med på noterna. det blev bra.

jag vill ha så mycke saker! men jag kan itne bara köpa massa. men en ny tv hade vatt fint. men det är sånt jag kan vänta med. för mycke utgifter hit och dit känner jag. biljävelen framför allt. möbler har jag ju. bara soffan kvar och den ska fixas på måndag. men vadå en tv kan väl itne va så dyr, dom sjunker i priserna helatiden. ska nog surfa på tvapparater nu. min lördakväll är räddad!

upp 6.00 imorron. det kommer bli svårt. match imorron med, får hinna med en powernap.

hemflyttad

tillbaks på ruta ett... här sitter man, i stp, på polluxvägen och bor hemma igen. for now.
jobbigt tänkte jag innan men när jag tänker efter kan de va skönt att bo här i 1-2 weeks. slippa tänka på vad man ska äta varje dag och att man måste köpa hem bröd el nåt. allt finns, alltid. diska? nono, diskmaskin.  med mera med mera. osv osv.

- har du klubban med dig idag?
- nää, jag gör korpenkarriär nu.


ooh äntligen helg imorron! "trevlig helg" säger dom trevliga kunderna. nä! inte trevlig helg. jobba jobba jobbaaa.

ledig onsdag

fuck! biljävelen gick inte igenom besikningen. ååååh. jag har inte tid med sånt här. nu måste man lägga ut ännu mer pengar på och laga grejer och sen åka dit igen. nä, det förstörde mitt humör på min lediga dag lite.

har sjuk huvevärk också. det är fjärde dagen med den tryckande huvevärken nu. borde kanske kolla upp det. ont i hela kroppen också. fan va jag klagar. det blir sån kedjeeffekt. när nåt blir skit så kommer all skit på en gång. tror jag ska hoppa över träningen ikväll om det nu är bihålsinflammation jag har. men jag ska självklart dit ändå. kanske kan få lite massage av nån snäll en.  ;) det behöver mina axlar.

kollade soffa lite i min ensamhet igår. men jag vill nog ha med mor och far. ska kolla med dom idag.


nä nu, ipren + powernap. sen, kaffe + film.

vilken dag!

grabbarna piskade palmstaden med 11-0 sen firade jag på mcdonk. efter det dirr till högevall och en styck södradalmatch. jag höll på att somna. sen hem och packa. mamma och pappa kom och de lastade bilen full med mitt liv i saker.

sen hoppa jag in i bilen och körde till jennyboss. vi beställde pizza och såg handbollen och sen joinade helena. challan tittade förbi på lite skitsnack. efter det körde vi till bian och såg vår efterlängtade australia. sjukligt braaa förutom att uluru och kata tjuta uteblev. abourginpojken var sjukt söt. fast han var ju blandras. inte som hon trevliga som vi träffa, ful och riktigt.

festen orkade jag mig inte in till. istället sitter jag här i en ekande och ganska tom lägenhet och tänker på meningen med livet. såna filmer får ju en att tänka som fan. en annan sak som slår mig är att idag har jag ätit två jacky chokladpuddingar och mcdonk och pizza och popcorn. kanke just det som är meningen med livet. tjocka sig asså.

sen vill jag bara skicka en kärlekshälsning till mina korpengrabbar. det gänget asså, vad skulle jag gjort utan dom? lite oslipade i kanterna men oj så stora hjärtan. (L)

yåå

jaha nu har grannen och hans tjej återförenats. 3 ggr inatt. mellan 2a och 3e så spela han lite trummor för henne och en dammsugare va igång. vi snackar kl 02.00-isch. dom måste ju knarka el nåt. alltså har jag inte sovit så bra inatt. ska bli skönt att flytta härifrån.

när jag körde hem från jobb så började min telefon ringa. jag fumlar fram den för att märka att det gör den icke. det är radion! tänk att det tagit nästan exakt ett år för den låten att komma från australien till sverige. men roligt iaf =)

ikväll ska jag bjuda challan på midda för jag måste tömma min frys lite. sen ska vi väl kanske se lost och sen gå på bio.
 

wäääääääh!

you can fool yourself
I promise it will help
now every single day
I just wanna hear you saying

laughing through the day
thinking you are never boring
speeding through the night
maybe you not count the morning

I'm, so lucky lucky
I'm, so lucky lucky
I'm so lovely lovely
I'm so lovely lovely

den sången behöver jag inte idag, många andra dagar, men inte idag! jag hade varit och fixat min knäckta nagel osså ringde challan och säger att hyresvärden ska ringa. när vi lagt på ringer anns hyresvärd och jag har fått en lägenhet. mitt emot anns lägenhet. challan och jag blir dubbelgrannar! i lund och stp. det är en etta, nyrenoverad och min. inflyttning dagen efter jag flyttar ut ur blidvädersvägen.

såå kör vi refrängen en gång till, dont you think?

I'm, so lucky lucky
I'm, so lucky lucky
I'm so lovely lovely
I'm so lovely lovely

knäckt nagel

nu är jag snart frisk. ska ner och träna lite lätt idag. mest för korpenspelarna gör mig glad. jag shoppade lite igår. det fick mig inte på bättre humör. så det får bli lite närhet och fika med korpen.

jag hittade en liten hjärtformad klocka med prinsessor i. när kassörskan slår in den så frågar hon om jag vll ha papper till den. mamma börjar skratta och år ut. jag fattar inte vad hon menar med papper. men sen går det upp för mig, hon tror jag ska ge bort den. dooh! kan man inte få köpa en rosa klocka till sig själv?


osportsligt

när palmstaden ringde mig två dagar innan match och frågade om vi kunde flytta matchen för de inte hade tillräckligt med spelare sa jag ja utan att blinka. nästa gång kanske vi behöver flytta och det är faktiskt det enda rätta att göra inom sporten.

när vi ringer malmö fbc och vill flytta för vi inte har friska spelare får vi till svar att nej det finns inga lediga tider. buullshit. de lär ha minst två träningstider i veckan... bara för vi vann sist och för att de ligger längre ner i serien så tror de nu att de ska ha lätt att vinna. men saken är den att vi slår bättre i underläge. vi får väl se. hoppas de behöver flytta en match nån gång, då ska jag ha jäävligt svårt att hitta en tid. ja, det kommer nog vara fullbokat i alla hallar, tänka sig. sjukt lågt.

jag är sjukt uttråkad, blir aldrig frisk. i morse gick jag till jobb kl 7 och gjorde min plikt. sen gick jag hem halv tio. fett mycke feber fortfarande. 39,28 om man ska va exakt. fast inte i skrivande stund för det hade jag inte orkat då. så imorron har jag motvilligt sjukat mig. mår jag nått sånär så ska jag åka till kirseberg och sätta mig mitt bland fbcs parents och hosta lite vårdslöst. sen ska jag gå och skaka hand med deras tränare efter matchen och råka nysa han i huvet.

hoppas hoppas hoppas vi vinner. please karma, rädda mig än en gång,

när vindarna viskar mitt namn

jag smälter. mr brolle jr är på sing a long. vid hans sida sitter roger pontare. kan det vara ett starkare lag? jag njuter av varje sekund kameran riktas mot dom. i denna stund försvinner allt som heter hosta, halsont, huvudvärk och feber.

brolle brolle brolle, han har DET. suck

carin

min mamma är den bästa mamman man kan ha



fjorrrtisar

Everytime I try to fly
I fall without my wings
I feel so small
I guess I need you baby
And everytime I see you in my dreams
I see your face, it's haunting me
I guess I need you baby


göteborg och gothia imorron, åker buss med f92. ja, dom där som inte säger hej. medans mina grabbars hormoner snurrar runt i kroppen på dom så ska jag sitta breve ola och ha hörlurarna i öronen och drömma mig bort. musiken på mp3n är från aus/thai, så att drömma sig bort blir inga problem. vi har fått sämsta lottning ever i sämsta hallarna ever. men det här blir nog bra.

=D

hemsläpet som uteblev

men bortamatch blev det. halvt. klänningen åkte av utan att gå i sönder iaf. sen däcka jag.
undra om tjejen inne på den toan med rosa spya hade nån vän som letade efter henne?

nu har jag roat mig på internet i typ en timme och nu vill jag köra hem, men frågan är om man kan det. jag känner att jag borde kunna det, men det kände jag iofs inatt när vi skulle hem med.

jag vill börja mitt 2009 med en flottig pizza. men då måste man köra och hämta den.

åh jag vill hem, men där finns inget internet längre. bull. jag som gillar att googla saker och spela maffia wars på facebook. söka resor brukar jag också göra, och drömma mig bort.

mitt nyårslöfte igår var att 2009 tänka mer på mig själv. jag ska spendera mina välförtjänta pengar på mig själv och de jag bryr mig om. flyga ska jag också, hit och dit.

nu ska jag lägga mig och se på nån harrypotter film. tror jag ska se ettan, det var länge sen. en ska jag köra och hämta en pizzajävel.

have a nice day!


RSS 2.0