sammanfattning

fredagen var sjukligt bra. mysig och rolig på alla sätt och vis. härlig blandning av människor jag älskar. lördagen var också mys. liverpool vann och jag fick en parfym av robins pappa som varit i thailand. luktar jättegott. det var det rosa dkny äpplet. söndagen vill jag helst glömma. tradigt väder och dåligt humör. nostalgi på pollux v 3 i mitt gamla rum där jag slängde massor.

när jag satt där uttråkad på söndagen så gick jag med i farmville, fishville och yoville. de två sistnämnda är ganska boring. mina grabbar varna mig på teäningen idag. "sluta spela NU, du blir beroende. du komemr tänka ååh vad ska jag göra om 4 timmar? jo, gå in och skörda lite vattenmeloner."

imorron ska vi på bio, pia, vonne, marie och jag. vi ska först käka nåt och sen se the ugly truth med blondie i greys anatomi.

xoxo

youre the reason

för att inte jenny ska känna sig sådär töntig helt själv så dedikerar jag denna grymmiga låt till min tönt robin. ja, bara för att jenny inte ska känna sig töntig ensam alltså.





förövrigt har jag börjat min fredag med att ligga och läsa med en kopp kaffe och några mackor. känns som en sjukt bra fredag.

gomorrongomiddagokväll

inget att skrivaa.. boring boring. men stina lee kanske har fått bebis. vad tror ni? nu har hon inte skrivit på 2 days och har gått över tiden. gud så spännande! haha

hells kitchen finns visst inte på tv3play. fan va dåligt.



// XOXOOOO

prinsessor har kronor

därför har jag köpt en till ebba.






mysfaktor

ja, lindas toalett skiner så in i helvete


or-kar-i-n-te en jobbhelg nu

man kan ju fråga sig. ja man kan fråga andra och man kan fråga sig själv. jag frågar mig själv frågor all the time. så man kan faktiskt fråga sig. men jag får aldrig några bra svar. men man KAN fråga sig. men det är nog bäst att fråga någon annan. också.



 


i'm sorry, he's mine

ooh va fint väder det är på min lediga dag. ooh va mysig fika det va med annicu. ooh va fint mitt kök är nu efter bara små ändringar =)

nu ska jag till stp och tvätta. sen träning ikväll. efter det spelar liverpool, ska ses hos robin såklart. jag saknar ebba, hon är stora prinsessan nu. ska ta lite fler foto idag.


söndagkväll

after all... I'm just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her.

like old times

världens mysigaste fredag? mmm jag tror nog det.

blöö

bitterfitta. bitterfittaa. agg. agg. agggg.

vi gör såhär att jag går och kommer igen så gör vi om det så du inte gör så att hela min dag börjar fel!

bitterfitta!

disney on ice

ååh måste se disney on ice! någon? alla? ingen? åååh mamma jag viiill.


meningen med livet

det är ju kärlek. mm, alla kan ju sluta spekulera i den eviga frågan för så är det. simple as that. kärlek. och ikväll är det premiär för ett av mina favoritprogram. ett kärleksfullt sådant. nämnligen ensam mamma söker. sjukt mysigt och gulligt program. kl 20.00 folks.


jag är så mätt, så mätt. var nästan så jag inte klarade mig upp till min fjärde våning utan att lägga en kräk utanför någons dörr.

puss och kram skumbanan

grattis min bästaste bäste vän


friday

nu är annicu hemma från us and a at last. kan inte ens tänka mig hur det känns för henne. jag ska jobba en stund men sen ska vi ha reunion i metropolen hjärup. efter det bär det säkert av till malmö och vad det har att erbjuda.

jag var så jävla inställd på min lila klänning. rakade mina ben i duschen innan, det var riktigt baad, nästan så jag skäms. haha nä skäms gör jag inte. men nu börjar jag tvivla iaf. på klänningen alltså. det är halv storm ute. ska byta om hos mamma och pappa efter jobb osså kör mamsen mig sen. allt för att spara tid. hon är snäll hon, mamsen. men tar väl med mig både klänningen och jeansleggings så får jag se. ja, ooj så jobbigt problem.

sen imorron är det kalas hos ann för challis. dom flytta kalaset lite så jag skulle kunna gå. det värmde ju väldans. haha kanske inte bara för min skull men jag inbillar mig det. för kl 5 ska jag på galej i stp för pappas 50årskalas. gud så mycket mat jag ska äta.

RSS 2.0