en muck-fest

All my bags are packed I'm ready to go
I'm standin' here outside your door

So kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me

Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again


WAAAAH ! äntligen. skönt och lämna all skit för ett tag. och det som e bra här hemma är man bara ifrån en week endå. perfect! (det bra här hemma är mina pojkar) jag har med mig aaallt nu, hoppas jag.  spik, rep och för mycket kläder.

synd att vissa är falska.

fick sovit ganska många timmar inatt endå, trots 7 sms och 3 samtal. haha du e ganska söt men du borde inte verka desperat, det är avtändande. =) haha

"ta det lugnt nu louise" sa marianne, min mamma på jobb haha.
"nä det ska jag inte" svarade jag. "men jag ska dricka ordentligt"
"jaaa, vatten gumman" osså tittade hon på mig med en sån där sträng mamma-blick.
varannan vatten får man nog endån köra på i solen... annars mår jag nog inte så bra. jag ska inte tänka på att vi komemr hem 03.00 och jag ska jobba 08.00. suck men det lööööser sig sa han som sket i vasken. =D

sitter och lugnar ner mig nu med roxette och en öl. måste ju förbereda kroppen för vad som ska komma.

säger som challan, soooo long suckers!

en ny rosa kalender

"fråga dig ibland på fullaste allvar
om de människor som du umgås med,
lyfter dig eller drar ner dig."
- richard jahnke

vet inte vem han är men han verkar sjukt klok. bara synd att han inte också berättar hur man ska göra när man kommit fram till ett svar. men det vet nog var och en endå. fast det är alltid lättare när någon står och säger hur man ska göra.

jag har det under kontroll, tror jag. "bra, nu ska jag inte gå och ha sex med en flottig grek."

det blev två tunga påsar jag släpade med mig från systemet idag, plus en barnkalaspresent-påse. haha har hunnit med mycket idag. har nästan allt. ska bara packa nu med. såg en lastbil med registrering "STP". niiiice one! det vill jag också ha sen på min första bil. stp in my heart!


challan in my heart också! hon lyfter mig iaf, det svaret kom jag fram till.

tjingeliing! ska googla richard jahnke nu.

att tälja en barkbåt

sån sköönt dag idag. halvdag på jobb och det va så lite folk att jag slapp sitta i kassan och fick gå o hjälpa dom i service. greeeat. sen gick jag hem och la mig oxh sov nån timme eller två. sen till träning, men inte träna. måste bli frisk till rhodos. annica körde oss hem sen i regnet och hon berättade att hon ätit lax med sån sås med rom i. romsås! hahhaha och jenny hon snacka om dagen efter midsommar, vad heter den? midsommardag hahhahah ingen fattar.

det är ett jävla meck att tillverka ett frimärke. allt för att det ska bli svårt att förfalska. lönt att va frimärksförfalskare... dom kostar 5 spänn styck. =/ kan itne va så lönsamt. men först målar en konstnär en bild med vattenfärg, förminskas den till rätt storlek. sen ska han rista av den på nått. o måste använda mikroskop. sen... sen.. sen.. det är typ 20 steg i tillverkningen. sjukt för en sån liten sak.

6 days kvar till rhodoooos. har namnet på bubbens klubb nu med, förväntar mig gratis drinkar.

34 grader soool

haha blondies blogg fick mig att tänka på den gången kramer sa jag e manlig. vi satt på bellas överraskningsfest och bellas pojkvän och kramer diskuterade att kycklingfilé, det är tjejmat. de ville banne mig ha en fet stek istället, för det va manlig mat. så la jag mig i och sa att jag hellre velat ha steken. så säger kramer "jamen du har alltid varit lite manlig louise" jahaja. det kan jag köpa för jag har varit hungrig när jag satt i mig en hel pizza, o då e man  tydligen manlig enligt blondies test. haha dääär ser man!

jag undrar om marianne vet om att jag dejtade hennes son, tänker på det ganska ofta. för hon är så snäll mot mig. och vet hon hur dum jag va så hade hon nog inte vatt det. jag kan va ganska dum också. men det blev ju till det bästa, för mig iaf. =)

idag har jag sovit två tupplurer. inget konstigt med att sova lite mitt på dagen, men det tyckte tydligen jesper när han väckte mig. men då ska jag bara påminna om att det varit tvärtom hur många ggr som helst. sådeså!

denna söndag har man inte kunnat kolla på tv 3. sjukt irriterande iaf, för när de pratade så va ljudet helt före. satt o glodde en stund på ett matprogram men jag blev bara yr i huvet av att stirra på hennes mun.


såå besviken jag blev =(

my love

dom byggde en järnväg mellan wien och venedig innan det fanns tåg som skulle klara den resan. tål att tänkas på. lite romantiskt. kanske man bara kan fatta om man såg filmen.

igår gjorde jag en krans av blommor, höll nog på i en halvtimme. sen när jag va klar, nöjd som fan, så passade den inte! =( helt för liten. så det fick fungera som bordsdekoration.

idag ska jag och challan på dejt. ut och äta och hyra film och mysa. =)

johan sa en rolig grej jag aldrig hört innan idag. "nu ska jag göra som björkarna." och jag tänkte och tänkte vad han menade. e de några kändisar som heter björk? är det nån han känner? men nej han gör som träden björk, susar. han skulle gå. mahah DOH så har jag lär mig ett nytt uttryck idag.

jag vill och jag vill... blabla. man kan inte alltid få som man vill.  vet ni att nomaderna i thailand, de som bor på båtar och åker runt från stad till stad utan något egentligt hem. i deras språk finns inte ordet "vill". de behöver inte ordet. de vet heller itne hur gamla dom e för deras tidsuppfattning är helt annorlunda.

nu måste jag börja ringa runt till mina 22 pojkar.

får jag en gonattkram?

skit ner dig! mahahah skratta varje gång och tillslut blev nog noah, som låg breve mig, irriterad "men! det är väl fan itne roligt vaaarje gång?!" haha jo. noah är ganska klok för att va så ung. när jag sa att jag ville köpa en ferarri så sa han "ja men ta du lån, och bo sen i bilen. för du har inte råd med annat" dääär ser man! vissa tänker till.

sebbo är söt, han saknar sin flickvän som han vat tisammans med i 6 mån jättemycke. =) johanna har vatt duktig dom här dagarna med, hon är inte så stirrig som vissa andra ledare."jaha! vad ska man kalla henne då? suck! bubbina?" haha komemr itne ihåg vem som fråga mig det men gööör så. men dom är bara halvsyskon förklara hon för mig, olika pappor. yes.

linus blev knockad med knytnäve i huvet, en riiktig smocka asså. blodet forsa, jag gick dit och såg blodet och vände igen, bubbina sa att hans näsborrar spruckit. uäää. sander, han som slog, hans försvar va "jamen han har vatt så jsukt jobbig dom här dagarna" jamen jag vet! jag knockar han så han spräcker näsan. IDDI!

skit ner dig betyder have a nice day haha oookej blabblabal

jobba idag, sjukt segt för där va knappt några kunder. men kul att ha zara bakom mig. hon e rolig och snäll, tog min tid på lörda så jag kan supa ner mig på nilssons och ockes muckfest  =) sen åkte jag dirr till bråhög till lägret. sånna härliga ungar. fast vissa är lite perversa. blir chockad ibland. dom e ju bara barnen.

är stolt över macke, min knatte.  han är så duktig med barnen, osså e han nästan lika gammal som dom själv haha =) fast han ser ju inte ut att va de. osså har han sjuk respekt för tjejer. han i frick sover på planen på bråhög, sån merit. haha inte alla som gjort de inte.

nu när jag kom hem så va jag hungrig, går ut i köket o där står en stoor skål med jordgubbar! =) nog farmor och farfar odlade för det va sånna små söta som dom alltid har. muuums! tog två nävar i ett glas och bar upp hit. hittade också ett grillat grillspett i kylen som jag tryckte i mig. och uppe på mitt rum stog en ramlösa kvar sen innan. =) magen är nöjd.'


nu har jag inte pratat med honom på två dagar.

tugg tugg på tuggummi

ledig idag! whooo.. behövligt. och finns det något bättre sätt att spendera en ledig dag än att tillbringa den på årets CampÖresund? noono. =) nästan en hel week ska dom bo på bråhög, hjärtat i stp. haha och spela innebandy och bara ha svinkul. och jag får va med och vara lekmamma, som anne kallade mig, precis som förra året.  men vädret sucks! synd dom ska få så käss väder till sin upplevelse. meeen som en kund sa till mig igår, "det finns bara dåliga kläder" så sant så sant. tar med mig mitt rosa snobbenparaply.



igår handlade mina favoritkunder av mig haha, kul att hon alltid tar med sig sina kids =) tjejen sa "jag känner dig, du gav mig en klubba förra gången jag va här" haha ja då känner hon mig. svinsöt.

nä får väl slänga mig i duschen om jag ska hinna dit innan barnen kommer.

bullerskadad

vaaad i heeelv hände med härjedalen!? det snöar där stog det på aftonbladet. sick. det är som irene sa, "meterologer har ett svårt jobb, dom vet ingenting. dom säger en grad osså en timme senare ändras graderna."  haha hon har det klart för sig iaf. och hon är rädd för åska, hennes katt med för den delen. =)

kloakdjuren diar sina ungar genom att svettas ut mjölken genom porerna och ungarna slickar upp det. mums!

idag gick spyken ut... ett år.. är kanske en klyscha men fan va tiden går fort.

   


kööör försiktigt!

åskar det?

 

tänkte att två mycket intelligenta och underbara kvinnor skulle få en plats här, bossen och syrran. antagligen är jag död snart pga bildvalet men =) i love it!

åh, jobba 11h idag (vilket inte är något ovanligt alls) och det enda jag tänkte på var att jag skulle jobba 11h imorron med... men! så kollade jag i min kalender och såg att det gör jag inte alls =) 12-20 WIIE! och det är på fredag jag jobbar 11h igen. haha så kan sova lite imorron, vilket jag behöver extremt mycket. är så utmattad, både fysiskt och psykiskt.

försöker komma på något roligt som hänt idag för att bidra med något men det enda jag kommer på är när jag fråga en unge om han hade en tv i fickan, när han gnällde om att han ville se gustaf-filmen han precis fått, och han svarade "mmm!" vilket säger hur rolig dagen varit. 

sen att jag gick runt med öronproppar, inte kul för mig men min chef skratta åt mig. men vafan ska man göra om man inte vill ha tinnitus. jag funderade och vi borde kunna begära dubbel lön el något...  inte något bra arbetsklimat vi jobbar i, undrar vad facket har att säga om saken.. hmm.. fast jag e ju endån inte med i facket så varför tänker jag på dom?

hjärnsläpp


att sluta bita på naglarna

idag är det bättre =) för linda med tydligen. great! men inte för alla... man kan bara inte ta allt för givet. det är något vissa måste lära sig. lord! sitter och glor på extreme home makeover och som vanligt bölar jag. där tar ingen något för givet iaf. att ta något eller någon för given kan förstöra så sjukt mycket.

fick 900 spänn av stanstad =) jej! fast det bler plus minus noll så är det endån roligt att få pengar haha inte så att jag saknat dom, borde kanske skänka dom till nått skit.. hmm.. eller lägga ner i min moneybox el vad hermie kallade det. man bler ju sugen på att skänka när man ser på sånt bölprogram på tv. fast å andra sidan ska jag ju till tandisen om två weeks igen och lär få punga ut med massa hundralappar till.. suck!

ida sa att vi nog fungerar likadant, hatar egentligen att fungera så. varför tänker jag så mycket? tar åt mig, och fortsätter grubbla.. dooooh!

ps. hela mammans badrum är fyllt med pioner, sådana som idas mormor eller farmor har. =) sånna ska jag skaffa. ds.

myggbett och torv

åt heeelvete med det mesta!  möög. skulle faktiskt bara vilja gräva ner mig lite, gärna under nån buske med blommor som luktar gott och ligga där tills jag pallar igen. jag klagar alldeles för mycke. men varfan ska man göra av allt skit man vill få ut?

allt e ett jävla blurr just nu och inget e som jag trodde det var. allt vänds på fel håll och hit och dit.

- nöjd och nöjd, alla vill väl ha modellkroppen ajjt?
- ja det är klart, men vi e iaf jävligt nära.

tur självförtroendet e lite så ganska bra. något positivt.

 jag gilla det, soffan mest.

berusad

zorro är här! och stannar till söndag. ligger på min ena fot nu. han e mys. =) precis vad jag behöver just nu, för det är inte bra just nu.


jävligt mycket snygg naken

fyyfan, värsta natten i mitt liv! eller så kan man kanske inte säga, inte så farlig om man jämför med natten jag vaknade och inte kunde andas och fick ligga på sjukhus, eller natten i den klaustofobiska sovvagnen påväg hem från prag. men ganska hemsk iaf.

grattis sverige! jag vet inte vad det är meningen att man ska göra idag för att fira sverige men jag har alltid velat ha en folkdräkt, och nu har jag en ursäkt att skaffa en. =) men jag ska iaf fira faster som fyller 55 denna nationaldag. hade hoppats på sol för dom har precis byggt klart sin nya pool. men tji fick jag! kan trösta mig med att jag ska få leka med marie och samuel idag. =) ska utföra ett mindra experiment på marie. får se om det funkar.


jag tröttnar aldrig på ugly betty, sjukt bra. men nu ska hennes papi lämna =( ohno hur ska detta gå?


pappa är snäll och generös. thaaank you paaapi =)

RSS 2.0