i all ära

att bli vuxen i all ära men det har sina baksidor med. tex. dessa evighetslånga checklistor. så nu sitter jag här med min starbucksmugg bredvid mig med zoegas i och låtsas att jag också är stammis på starbucks medans jag ska försöka komma ihåg allt jag ska göra.

- ringa barnmorskan
- ringa hyresvärd och säga upp min älskade lägenhet. check!
- ringa helena och säga förlåt för att jag är en dålig vän.
- betala räkningar
- jobba

men just nu bara dricka mitt inbillade sb-kaffe och tänka på framtiden.

vuxenpoäng

idag har jag tagit vuxenpoäng! jag och robin hade möte med en kvinna på banken. hon var sjukt lik anna skipper. om man bortser för annas alla urringningar.

jobb 15-20 idag =) sjukt taggad. det kommer va massor med folk och jag sitter bekvämt i kassa 3. inga trötta fötter här inte. ikväll ska jag också mysa med pillan om hon orkar med mig efter sin stängning.

agera taxi med kanske. mamma är och bowlar med jobbet och robin festar i lomma. mamma brukar bli lite rund om fötterna när hon är med jobbet. höhö. och robin, ja han är väl rund om fötterna alltid en fredag =)

nalle puuuh

"tänk tänk tänk!" som nalle puh gör och slår sig i huvet.

jag tänker alltså finns jag? eller hur var det? citerar jag helfel?
jag finns iaf som fan. för jag tänker alldeles för mycke. grrubbelsmurfen number one. why?
jag vill helst inte tänka alls, men betyder det då att jag inte finns? jag vill iaf inte tänka mer nu för då kan jag inte sova. det behöver jag för igår blev det mycke vridandes under täcket helt i onödan.


så tvärtom puhbjörnen. "tänk inte, tänk inte" och slår mig som fan i pannan.




proffs

hm två dagar sedan jag skrev och ofta går det fler dagar. trots att jag är sjukt införstådd i hur en proffsbloggare ska vara så misslyckas jag så totalt. men vår cirkel har kanske bara plats för en proffsbloggare och jag är väl lyckligt lottad om hon lyckas för då får man minsann resor och sånt. och får följa med på förhandsvisningar osv. det får iaf kenzas vänner och jenny har ju roligare blogg än henne.

en sak jag tycker är roligt är att jag lyckats komma med på två citat i charlottes och jennys blogg. båda citaten sas samma kväll. så man kanske kan kalla mig proffs på citat.

igår opererades ebba. en sporre hade gått av och de blödde som fan och hon hade så ont. när nån ska sövas är det alltid läskigt. och när vi hämta henne var hon helt snurrig stackarn.

snart ska jag på tränarmöte. 20-21.30 står det. men vi alla vet ju hur sånt slutar. 22.30 säkert. hoooope not. jag är så sjukt trött och möten är tråkigt. dock bjuds det på kaffe och kaka. halleluja! stanstad har sparat in pengar på att spelare får köpa sina egna strumpor nu. höhö. skämt å sido. ola och jag brukar skämta om det. eftersom alla vi tärnare går på tränarmöte så har ju inte grabbarna nån tränare. därför har vi hyrt in en vikarie, peter persson. han är ju också proffs på sätt och vis. undra vad grabbarna säger när han dyker upp.

eftersom jag inte är nåt proffs så lägger jag inte in nån bild idag.

hjärtans dag

ååh har haft världens bästa alla hjärtans dag! fast jag jobbade halva dagen så känner jag mig så sjukt lycklig just nu.



XOXOXOOOOOO

oh my!

shitbritt! igår fick ida mig att göra något jag aldrig trodde jag skulle göra. hon drog med mig på friskis&svettis. medelpasset. "jag tror du ska klara ett medelpass" sa hon och tänkte säkert på min förra tränade kropp. men nu är det ju så att jag inte tränat på typ kanske 9-10månader.

det kändes sjukt bra att röra på sig men gud vad mina muskler är obefintliga. fast, idag känner jag att jag nog har något sånt ändå, träningsvärk kallas det. när obefintliga muskler håller på att uppstå igen. lite yr i huvet blev jag allt av friskisen. kan va att jag glömde andas som instruktören tjata om. 

en sak som dock skrämde mig var min brist på koordination. när jag väl fått kläm på någon stegkombination så skulle man lägga till armarna och jag kom ur rytm. så ofta sket jag i armarna haha. säkert många som skratta åt mig i smyg. ida var dock sjukt duktig. hon vet var hennes ben och armar sitter.

btw är jag sjukt stolt över min älskade pojkvän som slått ut 348 st sökande till jobbet på tetrapak. han är ju så bra. att han startar med en bättre lön än min är ju inget jag är avis på alls. pff =) nä jag grät av glädje och stolthet iaf.

var är lagmoralen?

en otroligt udda människa. eller udda människor i plural. sjukt hemmablinda. jag ser inte samma som dom iaf. en sak är säker, och det är att det är skönt att slippa dem. de udda, hemmablinda människorna. inte fan vill jag ha med dom att göra. lägga massa energi på sånt trams. väx upp?

otroligt osportsligt och lägre lagspelare än glocalnet. jag förstår inte tänket. sånt är inte accepterat i verkliga världen. men det bryr man sig ju klart inte om om man lever i sin egna värld där man själv är guden. det jag pratar om är att lämna sitt lag och sin klubb mitt i en säsong. okej att man är 15 år. ungt kan många tycka. men man borde kunna skilja rätt från fel. men jag klandrar inte honom. inte ett dugg. inte när andra tänker och agerar åt honom. vuxna människor.

jag är iaf glad nu. slippa klyddet. och vem vill överhuvetaget ha någon så osportslig och med noll lagmoral i sitt lag? själper mer än det hjälper. divor klarar man sig utan.


=D

miss you like crazy

oh oh oh va jag saknar bruttorna på andra sidan. ja, inte på den sidan man kommer när man dör utan i amerikat. oooh denna dedikerar jag till j, a och c.


RSS 2.0