kräka kräka

jag är sjuk. på många sätt och vis. frågan är vad det är med mig. pappa var övertygad om att jag va med barn, men så är inte fallet herregud.

men sjuk elelr ej så måste man ha mat. pizza är inget alternativ. så jag begav mig till ica och där handlade jag två fulla kassar på rödkålens bekostnad. den där rödkålen med spik i för två år sen om nån kommer ihåg? mmm.. har inte utnyttjat dom där presentkorten. men nu har jag. och i ugnen ligger pommes och fylld fläskfilé och oj! vad jag är hungrig!

det är braa, för då är jagnog inte jättesjuk längre=)

var blir callan av? kl är 10 hos er nuuu.

leave a message after the beeeeep

ååh jag ringer och ringer på skype men ingen svaaarar. varför finns det inte telefonsvarare där?

här sitter jag och funderar, medans plattången värms, på om jag ska se döden i vitögat och bege mig till nova. ja, jag pratar alltså om min skräck för att köra när det är halt haha. hittills har det gått bra. två dagar in i "snökaoset", som aftonbladet så käckt skriver. okej, igår kasa jag in i en sten bredvid vägen. jag har inte ens vågat kolla om det blev en repa.

jag ska däremot trotsa kylan och gå bort till den knäppa spelbutiken och hämta ut mitt paket med en klänning från HM som jag redan VET inte passar eftersom jag pröva den i en butik förra veckan. sedan när kan jag inte ens knäppa en 36a liiite? nä, små storlekar asså. måste va så.

jag har tre julklappar kvar. jobbigt värre. men jag är SJUKT nöjd med dom jag har hittills.

nu ska jag platta håret, det blir nog en sväng till nova. håll tummarna för mig.

hmm

men låten är skriven för erik. låter det som.

jag vet inte varför jag kollar för jag bryr mig inte om vem som vinner.

nu duschen.

just nu

right now : calle ger mig gåshud

echo echo echooo

här var det dött. väldans dött. men det kunde jag inte bry mig mindre oooom för jag har inte känt för det och man ska inte göra nåt man inte känner för. fläka ut sig när man inte vill. jag tänker inte gå djupt idag hellerrr, fläka orkar jag inte för mina ögon är sminkade och vill inte pajja det.

måndes finns inte i mitt minne längre. ingen dag värd att lagra där. i tisdes var jag och robin på malmö arena och kollade mif-aik. ja, dom losa ju men så rooligt det var! =) fick mig på andra tankar. sen såg vi 2012, väldiigt overklig film som jag mest störde mig på. men så har man sett den med!



igår var jag ledig och jag hmm.. ja jag vet inte mina lediga dagar bara försvinner. men igår "fira" vi iaf 6 mån. lite mys, fast vi inte fira på nåt spec sätt mer än att jag köpte en påse godis till honom påväg hem från träningen. och inne på bagsan togs jag på bar gärning av en knatte, fast å andra sidan togs ju han på bar gärning med haha.

 
ebba sov här inatt med. mindre lyckat men hon måste ju vänjas vid det med. hon skällde såfort nåt lät i trappen, vilket det gör helatiden. men hon skötte sig annars utmärkt. bara luktade på allt och tugga inte på nåt. dock gillar hon att flytta saker som tex ta en strumpa och lägga på nåt annat ställe. antar hon tycker dom passar bättre att ligga en meter åt höger el nåt. kissa gjorde hon inte heller, stora damen nu!

nu ska jag sätta upp min gran och börja tänka på lunch innan cg kallar.


RSS 2.0