see ya, dont wanna be ya!

jag trodde ärligt talat jag var med i dolda kameran igår. ett fyllo som stank som bara ett fylla kan göra frågade mig om vägen till en mopedfirma. enda mopedfirman jag vet är vid rehab så beskrev vägen dit. jag började med att beskriva vägen till statoil. höger och sen rakt fram tills du kommer till statoil. det fick jag säga kanske 4 ggr. sen tittar man på mig som bara ett fyllo kan och säger "är det där dom säljer bensin?" efter det frågar han: "men om jag går höger och sen rakt fram var kommer jag då?" statoil! för helvete asså skooja nån med mig? han tog upp sjukt mycke av min tid och stank alldeles för mycke för att jag ska tycka det där skämtet var roligt. så erkänn nu, vem betala mannen för att driva med mig? vem va det?! vem var det som kastaa?

annars är det tragiskt om allt det var på riktigt

tvättade robins skor i tvättmaskinen innan. googla hur man gjprde det så jag inte skulle förstöra dom. finns väldigt många forum där detta diskuterats. dom blev klara för en stund sen, syns iiingen skillnad. lika skitiga.

the bitter end

okej nu sitter man här på allra sista dagen av semestern. jävligt surt. robin sover fortfarande så jag och ebba har lite myspys i soffan. vi har fått gjort så enormt mycke här i lägenheten dessa två weeks. mycke pengar har spenderats, vissa mer sura än andra. har aldrig känt mig så fattig som nu. har aldrig känt att jag behöver göra en budget men det gjorde vi nu. veckans matsedel och ingen shopping. haha fast veckans matsedel är ganska bra ändå.

igår unna vi oss ändå att gå på bio. såg robin hood. vi köpte hollywood-målet som vi alltid gör. fast denna gången slog vi vad om att äta upp den stora popcornen. det gjorde vi nästan så vi behövde ingen middag sen haha.

nästa vecka ska vi till banken och få lägenheten omvärderad. vår bankman sa att han trodde värdet stigit från 650 till 870 tusen. hoppas det blir så! sen på freda så har jag, robin, min syster och hennes kille, andré och fridah hyrt en stuga i blekinge. där har vi också 3 båtar och en massa olika sjöar att fiska i. vi ska stanna där fre-mån. en mini-semester.

idag ska vi hem en sväng till robins föräldrar. sen ska vi åka och käka mjukglass i bjärred, för det har jag aldrig gjort och det måste man tydligen. =)

mina egna föräldrar till grisar åkte till turkiet igår och ska stanna där i två weeks. fast det är dom värda.

so looong

heeejdåå! nu åker jag till jobbet för en sista jobbdag. sedan har jag semester! vi åker till småland dirr efter jag stämplat ut. så hejdå vi ses om en vecka!

XOXO

RSS 2.0