whååå

ååh klockan är mycke men jag har svårt att varva ner idag. sjukligt mycke på jubb. jävla bajsmynt, hoppas ni brinner i helvetet! jag har räknat och lagt typ 500:- i rör kanske. bläblä bläää. vaarför samlar man på sig så många? vissa idioter trodde att man kunde växla in den förra 50 öringen nu med. den silvriga lite större. haallåå yxskaft.

ebba har också svårt att varva ner. hon kom på nu att hon ville leka. kl elva på kvällen. men jag kan inte säga nej till en sån sötnos. hon kom med den nya leksaken och morrade. haha när jag inte orka mer så la hon sig ner och gnagde på den. så satt jag och vicka på tårna, då morra hon på dom. ett sista försök att provocera mig haha.

nä! nu får man väl gå till sängen. ska lämna ebban hos robins föräldrar innan jobb och imorron ska jag sova hos mamsen och pappsen! ska bli mysigt.

btw så opererades min älskade morfar idag och allt gick braa =) im so happy. det har varit en tyngd det. mormor grät av glädje när doktorn ringde. åh gud, nu börjar jag osså gråta.

see ya! dont wanna be ya!

siste september

åååh vad jag bävat för denna dag. fast en dag jag än mer bävat för är imorron, 1 oktober.

idag är dagen då alla, ja jag spår hejvillt att ALLA kommer komma och betala med sina jävla 50öringar idag. ja, det ska bli skönt att slippa dom men hur kul är det att räkna dom?

imorron är då dagen vi ska sluta ta dessa små bajsbruna mynt. inte en 50öring är godkänd som peng. inte värd ett skit. det är det säkert många som missat som kommer bli paffa.

det är ju dock inte ett så stort problem, mitt största problem är att jag ska jobba 4 dagar irad i service nu med den nya lagen? att det är 18 år på skraplotter. de får inte bara inte köpa dom utan deras mormor får inte köpa om jag hör ungen säga "mormor får jag en tianlott?" detta mina vänner spår jag lite villt igen att jag komemr få många utskällningar för. får jag det kommer jag först bli röd och koka och sedan gråta. för ja, gråta det är det jag gör.

tycker svenskaspels reklamer dock varit klockrena. riktigt roliga. hoppas alla i sverige sett dom. fast det hindrar ju itne dom från att försöka köpa ändå. min favorit är den med en liten kille som samlar på antikviteter hahah.


raspberry cheesecake

igårkväll fick jag besök av mamsen och pappsen. vi åstadkom en del. pappa fick lite framtyngd när han bar krukan men de gick bra.

hittade inga kaktusar. eller ja, jag betalar inte 70 spänn per kaktus när dom är 7 cm höga. trodde plantagen var billiga. ska ta mig en titt på älskade skåneplantor.

sen satte jag mig och mös till välkommen åter som är asball och åt raspberry cheesecake glass =) mumma

husmor

nu har jag planterat lila ljung och lila brassica i två krukor som jag ska ha på framsidan. dock var jag dum och tänkte inte på att den stora krukan blev för tung med all jord i och plantera inte på stället den skulle va.
men ska försöka få hit mamma och pappa idag för att sätta upp en gardinstång så kan kanske pappa flytta den höhö.

nu ska jag ut med ebban för hon verkar vilja leka lite, jag var ju ett sjukt tråkigt sällskap när jag bytte sängkläder och planterade där ute så får väl kompensera.


efter det ska jag en sväng till novaområdet och köpa lite smått till ett arrangemang i en kruka jag ska göra till köket. typ kaktusar och stenar. samt ska jag in på överskottsbolagret för jag måste se om dom har mitt balsam! det har utgått på CG. jävla påhitt.

twitter

ensam mamma söker har ju börjat igen! favoritprogrammet! jag kollar på det på tv3 play för jag missar det alltid på söndagen.

medan jag dricker kaffe och tittar på det så roar sig ebba på egen hand. hon växlar mellan ett märgben och sin nya leksak. fast nu hitta hon en strumpa, favoriten.

en kille där är så fruktansvärt lik han bögbonden från bonde söker fru(man) jan heter han och är lindas kille. men hittar fan ingen bild. störigt. tänkte göra sån "lika som bär" jämförelse men ni får väl kolla på programmet själva. ni lär se vem jag menar dirr. lite störande är det eftersom man inte vill se jan som bög. haha här är bonden iaf.



hösten kommer

åh! vilken underbar morron! solen skiner och inget regnmoln så långt ögat når. hundägarna hoppar jämnfota av glädje. dock har vissa löv på vår häck förvandlats till knallröda. det är hösten gott folk. brrr.

igår var en irriterad dag. jag irritera mig på varenda kund. va de sa, gjorde och såg ut osv. men emellanåt kom det någon favvis och log och sa hej och betedde sig fläckfritt. ja, vissa dagar är sådär. tycker inte om dom dagarna för det finns så mycke att irritera sig på hos folk.

men idag är en bra dag! jag ska göra mycke. tänkte göra en to do list. och redan innan jag gjort den har jag prickat av att hänga upp tvätt och tvätta och byta sängkläder. bra bra bra. sen ska jag och handla ett nytt matbord som vi enats om.

senaste veckorna har jag haft ett E för ebba och ett R för robin på mina naglar. dock igår så var jag lite rastlös och började gnaga av mitt genomskinliga nagellack. faast jag gnagde lite väl och fick med två prickar så nu står det F där det stod E innan. klantigt.


gräsänka

Gräsänka kallas en kvinna vars make är bortrest. Den manliga motsvarigheten är gräsänkling. Ordet gräsänka är känt redan på 1700-talet, och kommer från det lågtyska graswed(e)we som betyder förförd och övergiven flicka. Förledet syftar antagligen på ett "förförande i det fria". Därefter har ju ordet gräsänkling fått en lite annan innebörd, då betydelsen har gått från förförd och övergiven, till tillfälligt ensam.

jahapp, så har robin rest sin väg. tre veckor ska jag och ebba gosa på egen hand i soffan. lite ledsamt. inte varit den roligaste dagen i mitt liv men det kommer väl gå bra. när han är borta märker man ännu mer att han är den rätte. bra man märker det iaf.

hoppas allt går smidigt för han over there. robins pappa fick in en räksoppa med levande, hoppande räkor i när han var i kina. haha sjukt. men det värsta är väl att dom äter hundar och apor och anser att huvudet är den finaste biten på fisken.


fredagkväll

idag ska det bli så myysigt. andré, fridah, robin och jag ska till mando och äta. som vanligt går jag in på hemsidan och rekar menyn. fast jag kan denne menyn utantill. jag tar alltid plankan, aldrig tagit nåt annat vad jag kan minnas. me planka kan aldrig bli fel. och efter denne titt på menyn så kom jag även denne gång fram till att 250grammareplankan it is!

efter plankan slinkit ner ska vi till bigbowl och slå bowlingskorna i taket. dock ska jag ta det jävligt lugnt. pga av min förskjutna ryggkota och att vi har match på söndag. seriepremiär mot malmö fbc.

statusen på ebbas leksak är att den är forfarande hel och hon har den med sig helatiden. detta var ett kanonköp!

jag saknar er i amerikat. det har gått jävligt lång tid nu.

pusspussss

åldern har inget ansikte

mitt finger har läkt sig bra efter min olycka på jobb när nageln slets av på fel håll en bit ner och blödde. yr i skallen blev jag. fast jag jobbade vidare, dock i ett något långsammare tempo. mina prinsessplåster tog slut och jag fick börja på mina simpsons. men oj sån besvikelse när jag fick krusty the clown första dagen så nu har jag skippat plåsterna.

jag har också haft sjukligt ont i axeln. efter italien då jag bar mitt tunga handbagage på den. jag var äntligen hos sjukgymnasten igår och han knäckte som fan och sa att jag haft något man inte får i min ålder. en förskjuten kota i ryggen och en stor knuta under skuldran som hade fått spasmer.

just nu håller jag och ebban på att förbereda oss mentalt på att robin ska till kina och inre mongoliet i tre veckor på månda. eller jag förbereder mig och ebba leker med sin nya oförstörbara leksak som är av nått gummisilicon el nåt.

aaaaj

snyft.

jag ska uppdatera. skriva lite vad jag syssla med på min minisemester osv. men just nu är jag hurt! jag har så oont och det är mest synd om mig i hela världen så jag ska bara kramas med ebba idag och se om jag orkar imorron. just för att jag är skadad och det är synd om mig. jag kan knappt skriva dom här orden. tycker nån synd om mig? ååååh =(

räkfrossa

igår var idish här och vi hade räkfrossa. sjukt efterlängtad då vi snackat om det sen i maj haha.

idag blåser det nästan lika mycke som igår. hoppas flygningen inte påverkas av vinden. nu ska vi se hur många hekto man går upp på denne resan. pizza, pasta, pizza, pasta osså massa vin på det. glassen är ju också himmelsk har man hört. huur ska detta gå?

nä! nu är det dags för andra koppen kaffe.



jääävlar

herregud va häftigt. whoooo! häftigaste ever!






vilodagen

nu har taxin hämtat robin. ebba står och tittar i fönstret och vägrar inse att han åkt. ska köra henne till hans föräldrar ikväll för jag är inte hemma på hela månda och tisdag.

det var asball att spela igår. södradals div 3 lag var motståndet. jag var sjukt laddad. så kul att spela i ett lag igen med massa glada tjejs! vi vann med 11-1 och det är synd att det var en träningsmatch för jag hade legat bra till i poängligan med 3 mål + 2 ass. inte för att skryta el så. =)

robin och jag såg salt igår på kvällen. filmen med angelina jolie. sjukt bra, fast det måste ju komma en tvåa. =/ knasigt slut.

imorron fyller challis år! hoppas hon ska göra nåt kuligt.



suck!

huuur lägger man upp youtubeklipp nuförtiden? var är den där raddan med bokstäver man kopierar? gaah! här är en länk iaf, enda jag kan åstadkomma just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=IqJNYYMP5tQ


O M F G

wååw yeeey! fan va fint jenny gjort häär! jag blev helt tårögd och fick ett pirr i magen haha =) tacktack jenny. sjukligt snygga bilder som fångar min personlighet perfekt eller?

jag är så sjukt laddad för nästa vecka. dock åker ju robin vilket itne är så kul men det kommer gå så fort. han åker på söndag. på månda jobbar jag hela dagen och tränar dirr efter så den dagen försvinner snabbt.

sen tisdag jobbar jag till tre och sedan har jag och marie fått biljetter av svenska spel till sverige-san marino matchen! zzzzlatan here I cooome! så jävla sjukt. de biljetterna har varit slut länge. en kille på jobb hade köpt två för 800:-. vi blir också bjudna på middag på olearys innan. thaank you very much.

onsdag är jag ledig sen på tooorsdag åker jag ner till robin och modena och stannar till måndag. fredagen får jag strosa runt själv för robin jobbar ju då men sen på lördagen ska vi nog åka till rimini och bada och besöka san marino. rätt kul att jag sett dom spela på tisdagen då. hihi. söndag vet jag inte vad vi ska göra men de finns ju massor.

RSS 2.0