oh happy day

jag är så jävla trött in body and mind. sov precis. helt jävla däckad. jag e fan aldrig nöjd. bortskämd jävla unge är vad jag är. klagar över att jag får för lite jobbtider och nu klagar jag över att jag får för mycke. eller ja min kropp orkar helt enkelt inte. imorron jobbar jag 11,5 timme och på lörda 9,5 sen nästa week så är jag inte ledig en ända jävla fisdag. men jag ska ju inte klaga för jag säger ju inte stopp.

just nu puttrar nudlar på spisen och klockan är kvart över nio. är det någon som kan hjälpa mig att få ordning på mitt liv? jag tränar inte, jag äter på fel tider, äter fel mat with no näring in och sover för dåligt.

nu ska jag betala mina räkningar med mina blod, svett och tårar pengar och sen ska jag äta popcorn. för ja, jag vill ha det.
maldiverna? ohyeees

spit it out

vaknade idag efter en mardröm och visste att detta skulle inte bli en happy day. men eftersom många av mina favoriter jobba så va jag inte sur helatiden. kunde göra lite som jag ville och avreagera mig i form av skitsnack. jag erkänner jag snackade lite, men allt var sant. jag kommer att forever and ever irritera mig på jp, vilken grå person! och jag blir så irriterad på att det finns så många korkade människor som handlar. var tog intelligensen vägen? ja, själv är jag nog smartast av alla.

jag kommer sakna liselotte!

idag fick jag hjälpa janet att klä sig. hon får ha mammas tröjor för dom är större i ärmarna så gipset får plats. stackare. tur mamma också handlar på gina ibland haha
   
btw så har jag en svinsnygg körlärare. tillomed pappa sa "din lärare är snygg" haha

bull läge

jag läser alltid recepten på aftonbladet. idag skrev han om ett recept med lite vin i. "Lämplig slutstation för den där slatten vitt vin som blev över i helgen. Blev det fler decilitrar över så frys in och använd till nästa kulinariska stordåd och ta det lugnt med lussebullarna."

jag fattade inte det där med lussebullarna och sen när blir det nånsin över en slatt vin sen helgen? han verkar inte ha alla tomtarna hemma. eller hur man nu säger? men jag ska nog laga maträtten. öppna en flaska vin och hälla i en slatt och sen dricke resten till maten haha

"she googled you ass"

fraansk eller glitter?

arbetsveckan börjar idag. tisdag, onsdag, torsdag, fredag och lördag. och på torsdag börjar jag sälja jordgubbar. akta er! jag är en vass försäljare. hoppas på en fet lön sen också eftersom det blir låånga days.

idag har beda namnsdag. beda är beta på skånska. oj så roligt.

vi går här på slätten å hackar våra bedor.
vi går här på slätten å hackar hela dan.
oooh, vi hackar våra bedor. oooh vi hackar hela dan!
nu är det bara en timme kvaar! kan inte bestämma mig vad jag ska ha så det får bli ett beslut på plats.
ps. puss på dig blondie! glöm inte 12.15 imorra. ds.

scruubs

haha märks det att jag varit ledig idag eller what? tusen inlägg =)

janet har woorsta gipset nu. går upp över hela armbågen. sen ska hon kanske opereras. de e synd om henne. hoppas jag inte måste hjälpa henne att klä sig osv nu. för jag kan knappt knäppa mina egna byxor.

imorron händer det!

rent

oooh jag är en dålig syster. jag kanske ska köpa något till henne. hon kanske ska opereras. tydligen är det hennes armbågskula som brutits.

jag har ingen regnjacka, ja jag bor i sverige och har ingen regnjacka.

det är tisdag imorron

okej nu känner jag mig lite dum. hon hade visst brutit armen. de e säkert inte roligt alls plus att då kommer hon väl inte kunna rida, som hon älskar. jaja hoppas hon får sånt gips man kan skriva på. jag ska komma på något roligt att skriva där.

greys anatomi

pappa kom hem. häver ur sig: "janet är på akuten." ookej, min syster är på akuten. ordet akuten är väldigt läskigt tycker jag. mitt hjärta började ju dunka lite snabbare och olika tankar började rusa i huvet.

min syster är typ aldrig hemma och är hon hemma så sover hon oftast för hon har ett sooo busy life. men när hon inte är hemma så har jag ändå oftast koll på var hon är för jag snokar reda på sånt haha. vi är olika som bananer och potatis typ.
nu sitter hon själv på akuten i malmö för hennes lärare tyckte hon skulle åka dit. det får mig att som överbeskyddande syster att vilja åka in och sätta mig bredvid henne och vända upp och ner på väntsalen för att läkarna ska ta in henne i ett rum. för eftersom hennes anledning att vara där är typ längst ner på skalan av prioritet så kommer hon nog inte hem idag. oj, så hungrig hon måste bli.

men jag kommer inte åka in där för det kommer inte sluta bra. personligen tycker jag att hennes för gamla pojkvän ska åka in och göra mitt jobb.
sån dramaqueen hon är. eller nä de är nog synd om henne ändå. hon har säkert jätteont. hästar är rätt höga. för alla hade väl redan gissat på att hennes akutenbesök hade med hästar att göra?

det regnar idag

chefen ringde och väckte mig i morse igen. det börjar bli pinsamt nu. klockan var elva haha "oj! väckte jag dig haha" sa hon som vanligt. "eehm hmm.." svara jag. ja jag erkänner det sällan till henne men tror hon hör det på min obefintliga röst. sen frågade jag "är det måndag idag?" haha så hon tvivla nog inte på att jag är en sjusovare.

har på ett sånt ordleksprogram i bakgrunden. det var inte alls meningen det skulle bli så, jag satt och kollade på gaphalsen rachel ray innan. det programmet innehåller mat.

men hon feststylade programledaren i ordleken sa precis "det är knappt några som är hemma idag, alla är ute i solskenet."  vilket jäävla solsken? de på sånna program babblar alldeles för mycke om sådant de inte har en aning om. vad vet hon som står inne i en säkert skrubbliknande studio utan fönster och är hög på för mycke socker i kaffet?

ordet är btw slipsknut. ska jag ringa och vinna 225 tusen?

mat mat mat

jag går in för de här till hundra procent. ikväll ska de grillas en stor jävla köttbit. inga småkorvar här inte! till det ska jag göra min egna favoritpotatissallad innehållande nypotatis, gräddfil, dill, sugarsnaps, rödlök och en liten klutt senap. den ska jag röra ihop lite senare när min huvudvärk försvunnit. till det har jag köpt lite blandad lösviktsallad. på den måste jag ha citronpeppar, för det har annica fått mig beroende av.

till detta avnjuter jag mitt superba australiensiska vin med lila ettikett. haha. har också köpt några strawberry crush men sen blir det vatten när det är slut för jag ska jobba imorron kl 10.

vad jag ska ha på kroppen har jag inte bestämt än.

vad blir nästa utmaning?

igårkväll var jag ute med sixten i 45 min. jävligt skönt att bara gå och prata lite med honom och suga in kvällsdoften. då och då kom något fyllesvin och störde vår romantiska date men vi brydde oss inte så mycket. fyllesamtal blev det också men det störde. mest roligt. ikväll blir det jag som ringer fyllesamtal. kanske.
jag känner mig verkligen som en allt i allo på jobb. började min karriär i kassan, sen fick jag vara på golvet. efter det lärde dom mig bagarboden, därifrån avancerade jag mig till service baserat på egen nyfikenhet och sen fick jag vara trisstjejen som stod och flörtade med gubbar i en knallgul tröja. sen hoppade jag till frukten och nu nästa vecka ska jag stå och sälja jordgubbar. en sak är gemensamt för alla uppgifterna, brutna naglar.

jag frågade iaf om jag fick ha på mig vad jag ville som jordgubbsförsäljare, men icke. då erbjöd jag mig att klä ut mig till jordgubbe iaf men det fick jag inte för anne heller. men vad vet hon? jag tror att jag hade sålt en jävla massa jordgubbar i outfiten jag tänkte mig:

jag är kär

fast man borde ha han på mute.

vi såg precis världens sjukaste film, kanske sämsta också. besviken blev jag. här går man och köper en film man tror är rolig så är det någon slags jackass-sexfilm. borde kanske hajjat till när den var på rea. jag undrar om andra grabbgäng är sådär också. för det där tycker jag nog inte är så okej. men kul att han blev av med oskulden till slut med någon han tyckte om.

jag längtar till tisdag kl 13.15

önska något!

tacos var länge sen!

ett telefonsamtal, en tripp till grossen och systemet så känns det bättre i min själ. och just det, sixten är här för att stanna hela helgen =) har redan varit ute med han och då bajsade han i en rabatt vid en lekplats. hade ju inte med mig påsar så jag gick hem och hämtade och gick och tog upp det senare. där kunde det ju inte ligga. tänk så hade en liten unge trampat i det. ush.

lediga fredag

bläää! ibland vill man bara krypa in under täcket och gömma sig och låtsas som att allt är bra. man orkar faktiskt bara till en viss gräns. och jag bara gnäller medan dom i burma inte har något täcke alls att gömma sig under.
idag ska jag städa (!) och handla. jag ska till systemet och grossen. kan aldrig va borta därifrån så jag går dit på mina lediga dagar. störda människa. på systemet tänkte jag handla vin för det är så jävla gott och jag funderar på att köpa en extra flaska som jag kan dricka idag för att då kan man kanske glömma allt och vara sig själv för en liten stund. eller var det norrlandsguld man skulle dricka då? sprit löser allt! nä, så tänker en alkis och jag tror ju inte det löser ett piss men för en stund kan jag sitta där och stirra ner i ett glas med australiensiskt vin och tänka att jag sitter på Xbase i sydney och ska träffa abourginer på stan.
 

hero

 

jag önskar också,
jag önskar allt det där charlotte önskar och jag önskar att huset är rosa och har en fin trädgård där vi kan sola och ha grillfester. vi kan ha singstar i vardagsrummet. vi kan också ha en skåpbil som vi kallar spårvagnen där alla får plats som vi målar hur vi vill. kanske lite blommor på den.

vi har några regler, typ om att diska och att ge komplimanger varje dag. och varje gång någon bryter mot dem så får den lägga en summa i spargrisen som vi sen gör något gemensamt och roligt med.


mums



men jag hade inte bangat zlatan heller,
 inte för han är het men bara för han är zlatan.




help wanted


<3

shopping hjälper inte mot depression, ja jag vet att jag inte har en depression precis. men vänta bara. i feel it coming. blev en tröja, sex linnen, ett par shorts och en kebabtallrik. inte fan hjälpte de. vad hjälper då? ska testa ben&jerrys glass. men lär inte hjälpa det heller. men skadar inte att testa.

varför ska jag böla för er skull?
fuck you all. (med många undantag, men "all" passar in, låter så sjukt bittert och det beskriver tillståndet perfekt)

orkar intee!

how looow can you go?

jag säger fortfarande håll käften och fuck you till folk. fast tyst i mitt huvud.

uppdate: p-pernilla informera mig om att det var stps porrstjärnas dotter som jag hjälpte igår. fan va hon är ful och skabbig .hur kan hon få en sån söt dotter? hennes pojkvän köpte iaf kondomer av mig en gång. jag kan inte låta bli att tänka på så hemskt för hennes dotter när hon blir äldre och får veta om sin mammas gamla yrke.

just det! diana lura i mig att det var mors dag i söndes. hon satt och försökte få tag i sin mamma i panik. eftersom hon glömt säga grattis. och jag hade ingen aning om nåt. men några kunder hade köpt mors dag kort. så jag köpte den mörklila orkidéen jag spanat in till mor. kommer hem.
- grattis mamma!
- oj varför får jag den?
- mors dag?
- det är inte mors dag idag...
- nähää...
- men tack så mycke!
mors dag den 25e! för er som inte vet haha

de e så jävla illa. korkat, elakt, orespektfullt, ruttet och jävligt omoget. daaagisfasooner! magenta i mitt hjärta!

jävligt skönt att sova uut idag med avstängd mobil och mörkt i rummet. men jag vaknade dock mitt i natten av att jag glömt att stänga av tvn. eller glömt och glömt. tror jag måste somnat mitt i scrubs. jaja nu har jag druckit två koppar kaffe och är fortfarande groggig. idag blir det iaf road trip med challan och pernilla. (oj jobbigt det här med två pernilla) haha
 pernilla  p-pernilla
tack och hej!

fuji

föresten sa pappa de dära när jag prutade upp tre st till fem. pruta har blivit lite min grej. spelar ingen roll om det är upp eller ner. cilla och paulina gick snabbprutkurs hos mig en kväll. jag guida dom igenom. det dumma var bara att thaithaien kunde svenska hahah

jag är så jäävla trött! 9 days är över. nu slappnar hela min body and mind av. har nog mest ont i huvet och fingrarna. när jag gick där och plockade som en svettig slav så tänkte jag att det skulle vara trevligt om en kändis kom och handlade lite av min frukt. sen helt plötsligt står någon och tar potatis. paula pennsäter! ja hon köper potatis som vem som helst.

sen kom en gråtande rosa liten flicka gående. "maaaammaa!" ååh sötnos. hon tog min hand och vi gick och hittade hennes mor.

jag gillar inte gossip girl. jävligt orealistiskt program som jag somnade till.

australiensisk vägskylt i regnskogen (på tal om ingenting)

dagens bra
: fick två mintpastiller haha
dagens anus: knäckte en nagel när jag plocka upp royal gala. nu blir det tipp på den. helvete!

jag stänger av min mobil nu. gonatt!

jag hade inte bangat

min far sa innan att han var stolt över mig. eller ja inte rakt ut men jag förstår vad han menar haha. han fråga tex. om jag hade tänkt på att allt jag sätter mig för, det klarar jag av. tar det som att han är stolt. sånt behöver man höra ibland, speciellt när man är lite såhär ur form.

men jag klarar ju inte allt.
imorron är det 7-18 i frukten. bra träning, har fortfarande träningsvärk sen i sist. på tal om träning så sprang jag upp till chefen idag för att jag behövde pengar (efter 45 min i kassan var 2000 i hundralappar sluut) jag blev iaf andfådd och stönade lite. sen berättade jag för henne att jag hade träningsvärk. då bjuder hon med mig på bodypump som hon brukar gå på. motionera med chefen på fritiden? heeell no! mitt svar blev "haha det låter sjukt jobbigt"
jag har mina favorittrosor på mig. "wanna play?" står det på dom lide porrigt. kan man tycka! kanske. men så är inte fallet. de har en bild på tetris fram. inköpta i airlie beach i australia. sköna som fan. fast det är klart, jag bär upp dom sexigt hur dom än ser ut.

sanning eller konka

kollade på sanningens ögonblick. killen fick frågan "är din flickvän den bästa sexpartnern du haft?" hahha hata detta program. men ändå kollar jag på det om tvn råkar va på. helt sjukt att det bara går ut på att förstöra individers liv. en vecka pajja dom ett 5 år långt förhållande.

ja föresten svarade han ja på frågan och klarade det. hans flickvän såg sjukt nöjd ut. ja, illa om han hade åkt dit på den.

idag kom en kund och skulle köpa ost. det var fel pris och han hade fotat priset på hyllan med mobilen som han visade mig. hade det varit en otrevlig jävel hade jag irriterat mig men han var trevlig så jag såg det som att jag slapp ringa och kolla upp det. man får ju se det positivt.
 
har sagt ja till två tider till nu och efter tisdag så har jag jobbat 9 days irad utan en ledighet. jag har ont i min kropp. hade kunnat betala mer än 50kr för en thai massage just nu.

low low

jag är fortfarande liite offside, som man kan säga såhär i hockeytider. inte riktigt mig själv. fråga inte för jag vet inte. de e nog lite blannevann.

igår va de magentafest med allt vad det innebär! inte för vi visste vad det innabar innan men det märkte vi! folk mellan 18 och 50 PLUS, oldboys i magentatröjor, mat med bearnaise, en bar med nationspriser, efterrätt, standup komiker för 50 PLUSare, lammkött, liveband, en packad styrelse och utflippade danser + slagge.
jag gillar det!

- vilket lag ska du spela i då?
- div tvåå.. hoppas jag på.
- jaha! inte vi, vi ska spela i div tre.


"vi provtränar inte, vi provfestar." - ja, jag tycker dom håller måttet.

när jag skulle ta efterrätt så sträckte jag mig efter den största biten kladdiscake. då är det en man på 40 som säger "ska du verkligen ha den största? tänk på figuren, det är snart sommar med bikini osv..." uuursäkta!? lite upprörd går jag därifrån. gubbjävel. men tom försäkrar mig om att han nog menade tvärtom. ja, jag är itne den som är den som tar åt mig.

sen va de slagt. in, ut! ja jag va nog bara där i en kvart. gick ut och ringde min kusin, jag visste hon va ute igår. och hon va på hipp och skulle hem så jag vandrade till hipp all by myself och fick en kille att cykla in i en stolpe haha

ps. jag är inte sillen heller. ds.

spela allan

vilket är ditt bästa skönhetsknep? frågade sydsvenskan några minglare på stan.
allan mårtensson, 82 år:
- jag rakar mig i alla fall. det gör jag varje dag, fast inte idag.
sen gnider jag in mig med något fint rakvatten.
men jag har tappat håret på huvudet! fast det gör inget.
när man är 82 år kan man inte begära så mycket.

skön gubbe i sina bästa år.
jag har köpt varenda film som kommit varje vecka med aftonbladet av midsomer murders. jag är ett stort fan. jag har räknat ut att hittills har jag spenderat 1475 kr på detta. när min samling är komplett med 43 filmer så har jag pungat ut med 2537 kr. ja, är man dum i huvet så är man. fast sen köper jag alltid filmen utan att köpa tidningen vilket man egentligen måste och då har jag egentligen tjänat 430 kr. haha

efter 43 filmer så borde också alla i midsomer vara döda.
igår sa en tant med bara en arm till mig att jag hade "hemskt härlig somrig färg" på mina naglar. därför hänger färgen med en dag till. vi får se på lörda.

jaaag är laddad klappklapp

jag laddar som fan nu! men knallrosa naglar ska jag nu äntra jobb idag och knappa som aldrig förr.

jävla vecka asså. hur kan man gå från att ha två ynka tider denne veckan till att jobba alla jävla days?

Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world


bitter bitter bitter är jag. erkänner.

vodafone goes telenor

annica och den snygga vakten på jobb made my day!
...och lite mcdonalds maten.


allt blått har blivit roosaa

under ytan

att inte känna sig behövd eller wanted någonstans. jobbet, innebandyn, livet. aldrig kännt så innan. vet inte hur jag ska tackla det. ingen förstår för det går inte att förklara.

fick ett mail, droppen som fick bägaren att rinna över, big time. rödsprängda ögon, snart ska man jobba. borde nästan gå dit utan att ta på mitt happyface och göra ett dåligt jobb. men det förlorar jag mest på själv. ska ta på mig rosa saker och mitt happyhalsband. får se om det får mig på andra tankar.

HÅLL KÄFTEN och FUCK YOU är de enda fraserna som maler i mitt huve. vill skrika dom till alla i min väg. men vem är det egentligen man ska skrika det till? vem förtjänar det? stackars nästa kund som säger något dumt till mig.

jag gör allt för deras och min skull nu. svarta fåren. hoppas ni drar upp gylfen för snabbt och klämmer kulorna eller sätter mascaraborsten rakt in i ögat. vem det nu är som bestämt saker och ting.

jag hatar av andra orsaker.

over and out



bajs

mög

gonatt

supersaxen sigbritt

idag märkte jag att jag tappat min ena arbetshandske. fan, tänkte jag! turkosa, jättefina. men så gick jag och kollade på hyllorna och min sorg blev kortvarig för där låg minsann ett par lila handskar =) woho!

igår åt jag några snacks som hade 0% salt och 2% fett.. meningslöst? yes. gott? noo.

i lördes var det helenas andra gång i stp. men första gången va hon bara hemma hos mig. denne gången gick vi till grossen och hon fick se mer av underbara stp. när vi kommer till sockerbruksparken så luktar där ju alltid illa. det är ju den där dammen som är sur där breve.

- ush va här luktar!
- ja, det är en damm som är sur.
- jaha, synd för parken är ju så fin, så luktar här så.

iiinte illa att stp får komplimanger för en fin park av en lundensare. dom är ju helt kära i sitt lund. haha

ps. fuck stanstad! ds.



jag tänker då behålla min overall...

brum brum

charlotte är bäst, ingen protest!


min systers alldeles för gamla pojkvän är här nu.


rosa, rosa, rosa rosa, rosa, rosa, rosa, rosa rosa, rosa


amen brother!

lördag gick jag upp tidigt för att gå i kyrkan. marcus skulle konfas. jag va laddad till tusen. skulle sjunga med i alla psalmer och säga amen helatiden. jag drog på mig min nya klänning och solbrillor och kände mig lite som jackie kennedy. präktig liksom.
marcus var jesus i en pjäs. han va sjukt grym. talang nästa! konfan va mysig. alltid mysigt med kyrkor och psalmer fast man tycker det mesta är nonsens så är det mycke som är ganska vettigt. marcus pjäs handlade om en kvinna som varit otrogen och skulle därför straffas framför jesus. jesus sa då att den som aldrig syndat skulle kasta första stenen, alla backade och det slutade med att hon skonades. jesus menade på att har man själv syndat ska man inte döma andra. true true. marcus läste också ett textstycke från biblen.

hela redovisningen av allas uppträden var ett blurr. man hörde inte va nån sa förutom marcus som pratade högt och tydligt. jag är sjukt stolt över honom. när prästen snacka om nån låt så började han även impulsvissla och hela kyrkan skrattade.

sen på middan så ställde marcus en bag in box breve mig. jävligt slugt. jag blev fullast i släkten, ett litet snäpp efter mig kom hans mamma camilla. vi hade så roligt så, och alla hade roligt åt oss.
- här är mygg på mina lår!
- lägg dom i kors.
- då stänger jag ju dom inne. jens! du behöver inte ikväll.. hihihi.
- bizzz bizzzz
- bizzz bizzz

 
- känner du av ölen än?
- nä (tar vaniljsåsen och häller över hela bordet)
- haha oookej
- ja kanske lite då...

 
sen begav jag mig till malmö med helena hem till pernilla och där drack jag ännu mer. slagt var alla tiders som vanligt! helena försvann och jag och pernilla begav oss hem när dom stängde och fick gratis kebab och läsk. sen somnade vi vid halv sju.
- betalade du min kebab?
- nä, jag har inte betalat något..
- nä, inte jag heller.

söndagen vill jag helst glömma. vaknade med ett snurrande huvud och ja, jag drar ett sträck över söndagen. (eller så stavas det streck) hur som helst är den struuken.

fredag

idag väcker dom mig igen. men jag ställer gärna upp. jag vill jobba. min ena knatts har börjat praoa hos oss. sjukt trevligt. han är abitiös om någon, bättre gratisarbetare får man leta efter!

varit i malmö ikväll, choklas, ramlösa, vattenmelon och ananasglass.

- har du mens el nåt?
- näänä jag har bara herpes!


kärlek vid första ögonkastet

så mysigt väder. min första riktiga shopping skedde sen jag kom hem från min lilla tripp. medan helena bara hittade svarta kläder så kom jag över lite färggladare saker. två rosa linnen, två rosa nagellack, armband, bikiniöverdel, leggings, vit topp och mitt största impulsköp, den röda klänningen. blev kär direkt när jag såg den. provade den i en sekund och köpte sen den. den ska jag ha på lördag! konfa, hoppas Gud gillar den.

jag drömde en oväntad erotisk dröm inatt haha hade sex på en buss, och sen hoppade jag av och hade glömt mina kläder på bussen haha

tuut tuuut

åkte buss till helena och jenny igår och någonstans på 108an så knäppte jag säkerhetsbältet av fruktan för mitt liv. han ställde sig på bromsen titt som tätt och jag ska säga er att det va inte någon ecodriving i sikte.

bossen, lelle och jag bytade bilder och kollade på en thailandköpt piratkopia till film. samtalsämnena var bl.a. thailand, australien, svaga människor, slampor och vänner.

 

idag ska det jobbas efter att ha varit ledig i exakt en week. men först ska vi shoppa. om vi orkar.


amerikahuset


amerikahuset i gbg byggdes 1919 som en verkstads- och lagerbyggnad. men i början av 1920-talet så byggdes det om för att användas som förråds- och intendenturlokaler åt svenska amerika linjen. den svenska amerikalinjen var båtar som gick till new york. idag bor man i amerikahuset och det har 56 lägenheter och en massa kontor. första båten som gick mellan göteborg och new york tog 15 dygn, 10 timmar och 58 min.

vad var det andra jag skulle googla?

happy fuck

"den som inte åker vilse får inte se mycket"
- jolo


och OJ va vi fick se mycke av göteborg. jag gillar det.

       
 


jag har bränt mig på brösten idag. det kliar och är inte vackert. jag borde inte bränna mig tycker jag. men det bevisar väl bara hur mycke färg jag tappat.


glömde hjärncellerna i sthlm



vi tog spårvagnen.

jag hänvisar också till annicas blogg, hon hann först =)

RSS 2.0