kom heem



You know our love was meant to be
the kind of love that lasts forever
And I want you here with me 
from tonight until the end of time.
You should know, everywhere I go
Always on my mind, in my heart
in my soul..baby

You're the meaning in my life
you're the inspiration.
You bring feeling to my life
you're the inspiration.
Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin':
No one needs you more than I need you.

royalist javisst

assåee debatten kring viktorias önskan om att pappa kungen ska lämna över henne. som jag förstår det är kyrkan emot detta. de tycker inte kvinnan är en ägodel som ska lämnas över från sin pappa till sin nya man. blabla.

"strider mot kyrkans människosyn" asså uuursäkta men jag är så skeptisk till kyrkan överhuvetaget. vem tror ens längre? jag vet att vissa går till kyrkan på typ högtider eller vissa söndagar. men jag tror det är för de vill känna gemenskap och för att kyrkan är en mysig plats med lugn musik. okej, förlåt. lite grov generalisering kanske.

frågan är varför kyrkan nu yttrar sig i detta. har någon nångång sagt emot en medelsvensson som vill ges bort av sin pappa? jag vill att pappa gör det sen kanske nångång, ser det inte som att pappa ger bort, utan han bara följer mig den biten fram så jag slipper gå själv.

såklart viktoria är nervös, så många miljoner som kommer titta på henne. såklart hon vill att pappa ska följa henne så hon inte snubblar.

ps. jag grät lite idag. jväla elaka människor det finns. tur man fått löneförhöjning ds.

svart som natten

jahapp. inte kan jag skylla på något att jag inte sover än. kl är kvart i tolv. ja, jag är och kommer alltid förbli en nattuggla och inte blir det bättre av att ha jetlag. för jetlag kan jag skylla på ett tag till i think.

jag bekände för anna på jobb idag att jag bara sovit och sovit i helgen. gravid som hon är och gravid som är det ända hennes gravidhjärna tänker på så utbrister hon "oj! då är du kanske också gravid, jag sover också helatiden" nu är ju så inte fallet. jag skyllde på jetlag och gick därifrån med lite gravidhypokondri i tanken. (är det ett ord?)

visst har jag gått upp i vikt, jag är trött och har olika cravings alltid. det är väl så man är kanske när man är gravid. dock får man ju inte mens, vilket jag fick idag så.

meen såg förövrigt ett program där det var två tjejer med som inte visste dom va med barn förrän barnet kom i princip. med mens och allt. ett barn ploppa rakt ner i toan. lsvårt att tro det där, äskigt som fan. då hinner man inte köpa fina rosa saker och kläder ju. höhö. för det blir ju en tjej.

nä, korkat det där. korkade tjejer.

btw, kul uttalande zlatan gjort idag i metro. "kan inte tänka mig att spela i england. jag gillar inte regn"


är ni systrar?


skulle vi göra sexylook? missade jag totalt. men ida lyckades ju med att slicka sig sådär sensuellt i mungipan. hot mama!

 


i väntans tider

statusupdaate:

ååh still waiting.
mer än halva vinaren är i blodet.
äter ostchips.
lagt in bilderna från usa på datan.
kissig.


karneval

och här sitter jag och dricker vin på andra sidan vattnet medan mina 3 vänner dricker på andra sidan, såg jag. märklig känsla.  efter grillning och karnevalståg så sitter jag nu här med min flarra i väntan på helena som är på kalas. en ska vi in till stan igen och se salem al fakir och kanske timbuktu om vi hinner.

i have no friends

så jääävla tradigt. om en timme spelar amanda jenssen på lundakarnevalen. inte en enda kunde elelr ville följa med mig. är det snällt? huh?! nu har jag iaf gett upp och hoppat i mjukisbrallorna, laddat en maskin tvätt och börjat titta på SATC. on my own. all by myself. ensam alltså.

lite halvironiskt sådär. ta det inte på allvar folks. jag räknar med att någon följer med mig nästa gång hon spelar nånstans el hur. ;)


XOXO

honey im home!

då är man hemma i sverige igen! dock kom man ju hem till en tom lägenhet faast som var kliniskt ren. robin är så duuktig.

resan hem gick ju inte smärtfritt om man säger så. flyget var ju inställt. trodde det var ett skämt. men icke! tur hade vi iaf och blev ombokade till london. konstigt att flygplatser på island och spanien var stängda men vi kunde flyga rakt mellan dom. men då flög vi ju också genom askmolnet! ja, jag skojar inte. det skaka så in i helvete och jag tänkte att "this is it" men sen slutade det och kaptenen äger lugnt och sansat "förlåt för turbulensen, vi flög genom askmolnet" öööh?

sen väntade vi 7h på london flygplats och en fick vi veta att idas väska va borta. laaagom kul. förstår inte hur mina två väskor kom med men inte hennes enda.

nu sitter jag här, dricker öl och äter pops. och undrar varför min s-tangent inte funkar som den ska.

usa var iaf brabra. har inte vågat kolla mitt konto än. men jag slog ju mitt sushi rekord! från 24 till 28 bitar. men är man bäst så är man. höhö bilder kommer sen för jag oooorkar inte.

funderingar från ryggläge

här ligger jag och filosiferar i sängen. jag har gått igenom alla bloggar och läst aftobladet så nu underar jag vad man mer kan göra. jag är inte trött. robin sover, ibland vaknar han till och eller pratar i sömne. för en stund sen mumla han om senap. vet inte om han va vaken eller inte.

det är inte bara robin som sover, ebba med. hon åratar då inte i sömnen, hon snarkar som fan istället. högt ska det va! shit.

nu är det 3 days tills jag och ida trotsar askmolnet och beger oss till våra amerikaner och sushi och shopping och "im like, and he was like and youre like..." och cheesecakefactory och allt annat underbart!


RSS 2.0