olyckan kommer sällan ensam!

mysig måndag på jobb haha. om man nu kan ha en sån. allt gick i ett och jag jobba först med mamma norrman och sedan dotter norrman. 

en "rolig" sak är att jag skrev ju om att jag hade fått munsår på vänster sida och sedan höger. i förra veckan knäckte jag en nagel på höger hand och igår knäckte jag fantamig en på vänster hand med. så är det när man går för länge mellan gångerna så de blir för långa.

det jobbiga var att den igår knäcktes för långt ner och hände kvar i slamsor så de gjorde ont som fan så jag våga inte dra av den. dock löste ebba detta problem till mig idag. vi var ute och busa så busa hon lite väl så jag drog ner henne i skinnet och då hörde jag "krrrsh" och en smärta utanför denna värld osså låg nageln och lite blod i vanten.

sjukt intressant info om mina äckliga munsår och naglar men så är jag.
äcklig.

fan vad det är synd om mig!

varför straffar gud alla med desamma? med desamma vet jag itne men jag fick herpes på vänster sida förra helgen. nu är det typ läkt och vad händer då? jo, får en kittlande, dunkande känsla på höger sida. tadaa! herpes simplex! gaaah! plåster är på och jag tycker mer synd om mig själv än nånsin.

tycker även synd om mig för jag gjorde andelarna till handbollen igår och hade sverige inte gjort mål i slutsekunden hade jag vunnit 280 spänn typ. så jävla illa! dom hade ju förlorat ändå varför ska dom även straffa mig? unna mig nånting nångång!

ja, min bil är fortfarande icke startande. buhu! fick ta bussen 1,5 timme innan jag börja igår.

vad har jag gjort dig gud du allsmäktigee?!

ska trösta mig med en smarrig hamburgertallrik på hard rock café i köpenhamn idag istället. kanske en cranberryvodka med? mmmm...


snoret fryser

förr när jag bodde hemma och jobba när jag inte kunde välja vilken färg på en tröja så köpte jag alla färgerna. så kan jag inte göra nu. velig som jag är så kan jag stå och välja i tusen år nu. dock blev man ju förbannad på HM förr då inte min storlek fanns kvar. ofta! men nu så gör dom livet lättare för mig när min storlek kanske bara finns kvar i en färg så tvingas jag ju välja den direkt. tack HM!

igår gick min bil sönder. mitt på vägen hem från jobb. bye bye blå blixten! snyft. så idag tar louise bussen till jobbet. det har jag inte gjort sen jag tog körkort. bekväma jävel.

cruella de vil

hupphupp! (min version av whoopwhoop hoho!) effektiv förmidda. ja, förmidda kommer alltid för mig vara före tre typ. vem fan äter midda kl 12? nu kom jag av mig. ebba väckte mig med sin vanliga slick kl kvart över 8 sen har jag sett alla älskar raymond och rachel ray.

efter det ringde jag och sa upp mitt gamla 3 bredband och ringde radiotjänst som skickat en påminnelse på en räkning vi inte fått. "ååh! nu kommer hon inte tro mig för så säger väl alla som ringer om påminnelser" tänkte jag. hon såg i datorn sen att vi inte fått den så jag oroa mig i onödan haha sådäär tjäna jag 75:- i avgift idag. hupphupp!

sen har jag tvättat och hängt upp en tvätt och städat toan och lite andra diverse saker som att radera låtar jag aldrig lyssnar på på spotify haha. har varit på långrunda med ebba med.


detta kanske inte låter mycke men det är mycket i min värld då jag annars inte får gjort nåt när jag jobbar stängning.

mysehelg

åååh såg precis sista avsnittet av midsomer murders. sista! kan inte fatta det. ååh...=( jag som varit besatt sen ajg först såg de. när barnaby höll sitt tacktal till sina vänner så blev mina ögon våta. shit jag är så blödig. en jävla deckarserie. men den är ju så go. synd synd synd. vad ska man nu se på söndagkvällen? jag har iofs en massa dvd med den. men jag vet ju vem mördaren är i alla. not fun!

imorron ser jag för en gångs skull fram emot att jobba en måndag. ska jobba med pppernilla.

PUSS!

home is wherever im with you

måste lägga upp denna här. så jag kan hitta tillbaka till denna mysiga musiker och hans dotter! hon kommer ju definitivt växa upp och bli något. ska nu fortsätta lyssna på hans akustiska versioner med mitt glas rött och plastkorg med physalis.


RSS 2.0