torsdag hela dagen.

känns som fredag idag.

jaha, det blev samma person som förra gången. johnjohn på jobb. han märkte det först. min hårfärgning. "det såg jag ändå från frysarna" han märker förändringar på hår först och sitter alltid med benen i kors. jag har sagt det förut och säger det igen, han måste varit en tjej i ett tidigare liv.

jag är charlottes sugarmamaaa. "låt bandet rulla" hahah fulla ska vi bli. och som min hjälptränare sa "jaja, då va klockan över 12. då korkar vi upp." haha skämt å sido.

surkärringar finns det gott om. dom är bra när dom är på ens sida men inte om man står på andra sidan. men vem bryr sig. jag som är ungast och snyggast i slutändan. fuck yooou bitterfitta! haha

glassen var god ändå. fast jag tog fel sort.

i wish i was a little bit taller

filip och fredrik lyckades med bravaden att få frank anderssons ögon fuktiga. hardingen själv. däär ser man. men dom är ju också bäzZzt.

you cant hurry love

får vi se vem som märker det först denne gången.

alla luktar illa

igår fyllde kenneth år. mannen som tar ett år på sig att handla och som är ihop med en tjej som tar lika lång tid på sig som alltid har cykelhjälm när hon går runt med sin rullator. hon är runt 30 år. de är översexuella och ibland kan hon stå och smeka hans gump mitt i affären och sen går han och köper kondomer. "dom tunna är bra höhö". kenneth är gråhårig.

det var irene som berätta att det var kalas. hon skröt om att hon va bjuden på kalas och det skulle bjudas på korv och potatissallad. sen kom en annan utvecklingsstörd som bara har två framtänder och köpte greys anatomi "nu har jag något att göra när det blir OS"  hon skulle också på kalaset.

jag önskar att jag va bjuden på det här kalaset. tänk vad roligt att sitta och äta korv med staffanstorps utvecklingsstördas elit.

irene hade en nygammal pojkvän förra veckan. de är lite av och på. men idag klagade hon på att hon inte hitta nån karl som kunde ta hand om henne och hennes katt. vad hände med din pojkvän? frågade jag. "han dricker bara, sa hon. man ska inte supa sådär." jag tycker faktiskt att irene är jävligt vettig ibland , men det är nog bara jag som tycker det..
 
ja, jag har inget eget liv att skriva om. blir inte ens bjuden på deras kalas haha. så jag skriver om deras liv istället.

gör det något om man sväljer ner p-piller med vin?

bull läge

är på dåligt humör. sjukt dåligt humör. kommer någon nära tror jag att jag biter.

jag är då antagen och ja-tackad till skånsk historia wooohoo haha synd jag inte har tid att läsa den på riktigt.

never ever have i ever att jag skulle banga snygg erik. (i dubbel bemärkelse) aaaah. lubrikation


det är mycket man saknar

babyboom

friidrott i all ära men kan klockan bli tio snart? inte mycket som går min väg så jag vill tänka på annat i 1,5 timme.
någon högre makt straffar kanske mig. fast jag har inte riiktigt lika mycke otur som joejoe. =)

mr right lyser med sin frånvaro

måste städa mitt rum också för vi ska ha kalas för janet på freda.

mamma frågade om jag var gravid.

men lönen var ju bra. kan ju ta och försöka köpa mig ett liv.

huuuvevärk

min lediga dag. har endast en per vecka. och denne lediga dag sov jag lite längre än jag hade velat. sen ska den spenderas shoppandes. för det är jag värd.

jag har fått ett ont öga till en till på jobb. vi kallar henne S. hon klagade över hur ont hon hade i armen, precis som om ingen annan av oss har fått det. nä, men hon är ju lilla prinsessan stropp. ja, stroppig är hon. och efter det sa hon "ni har det så bra i service, ni får inte ont nånstans. ni bara går där" åååh. hade kunnat klippa till henne. jag har ont i heela min kropp. och massören har semester. ååh jävla stropp! så nu är jag inte så trevlig mot henne mer.

igår kollade jag även legg på en 33åring. haha. han fick sig ett gott skratt. men han såg faktiskt inte ut att vara en dag över 20. jaja, tur han var en av dom få som inte blir sura. han tog det som en komplimang.

ikväll är det träning. ska vi, folket?

lila dröm

kl är tioi åtta och allt är luuugnt. sitter här klar och väntar på p-pernilla. hon sitter på bussen. vi ska på 20årsfest. fast vi kommer lite sent. men fint folk kommer ju sist inte sant?

mamma ryser medans hon ser mig prova min nya klänning. "ska du inte ha strumpbyxor? det ser så kallt ut" nepp! nettan 40+ på jobb (håller till vid blommorna och tacoshyllan) sa en gång till mig att "strumpbyxor, det är sexdödande"  och deet kommer ju inte på fråga! man kan ju inte gå ut och vara en sexdödare. herregud. vad ska man då med kondomerna till i väskan? förutom att ge till emmie haha nä, vad ska man med dom till.. dom kommer säkert gå ut i datum innan jag använder dom. men isf ska det inte vara strumpbyxornas fel iaf!

jag gillar min nya klänning. får långa ben i den. tänka sig att jag valde mellan en magentarosa och en lila och tog den lila =) haha men den hade passat sig på oscarsgalans röda matta.. det hade den.

ses viii?

charlottes vurpa

   
   
   

plötsligt händer det!

ja, idag hände det. "vi tar cabben idag louise. (räcker mig nyckeln) gå ut och känn dig som hemma.. jag kommer snart." eeeh jaha! och var lägger jag min väska? nä den får ligga i bagaget. haha. okej, ställa in allt. nähä, ingen manuellt. bara automatiska grejer. hightech hightech.

så kommer christer ut. "ja jag tyckte du va mogen för cabben nu.. den har blabla hästkrafter. kostar 700 000. men det här klarar du! hihi"

solen skiner som fan och vi kör med taket nere. kis-kramp i ögonen. men va bra det gick. och oj va kul det var att köra den. hoppas på den nästa gång osså.
off to work

vemfan e du?

"det här är bra för gäddhänget! ...inte för att du har något, absolut inte"

jag är jävligt sugen på ett glas vin

tack för i lördes

oj här går det utför och nerför på samma gång.

magentadrömmen

jag hinner inte. tagit vatten över huvet. personligt breakdown.
varför har inte dygnet fler timmar?

sjuuuk dag på jobb. hoppas jag aldrig upplever det igen. stressfull stressfull. efter jobb somnade jag och efter det insåg jag att jag måste plocka bort något i mitt liv för att hinna med. jag vet ju vad det blir, tyvärr, men jag vill inte. "heeelloo dallriga lår!"


...taake me awaay (8)

grattis favvie



kör försiktigt!

baksmälla i 3 dagar

min dator har nu varit på semester i 3 days. eller var jag på semester? nää, jag har ingen semester i sommar. men jag starta den faktiskt igår bara för att gå in och kolla på hey jude japanen. den får mig på bra humör!

i fredes blev det alldeles för mycke. vi skulle fira johan på jobb som ska ha bebiis snart. snabbt som fan slog alkoholen och jag ska aldrig shotta i hela mitt liv mer. vilket är ett realisktiskt löfte. annat än vad mitt löfte var på lördagen när jag skulle jobba tre och fortfarande inte kunde röra mig och skrek orden "jag ska aldrig dricka sprit i hela mitt liiiv!" sedan begav jag mig till jobb och kände mig fortfarande full. illa. fick koncentrera mig för att inte spy.  tur man har förstående arbetskamrater.

jaha nu måste jag nog uppdatera mig i bloggvärlden för jag har märkt att jag är heelt efter. men det går snabbt. sen ska jag duscha och sen plugga lite teori för att sedan bege mig till cg igen.

igår var en bra dag. jag mådde dåligt på morronen. mådde illa som jag alltid gör på morronen. och påväg till jobb tänkte jag tanken att jag hoppades att stps invånare skiter i att handla idag så jag kan stänga min kassa 10 och gå till frukten. när jag kommer dit får jag världens glädjerus. ville bara krama anne! haha what are the odds? jo, jag skulle inte sitta i kassan alls idag för det var en sjuk i frukten och jag skulle va där hela dagen. =) wiiie. goood karma! el? så gårdagen spenderade jag med gulliga henke, roliga lena och ett gäng dumma frågor av korkade svenssons.

jenny p informerade även mig igår om att hon har tjock-genen, som hon kallar den. inte jag. och att hon borde gå ner 15 kg. hennes syster väger över 100 kg. hon hade även fått stå i service tio minuter. vilket var världens grej! jag tittade på henne som hon va dum i huvet och gick sen ut och snacka lite skit om henne med henke.

cg

trött som fan. har kommit in i en sova-midda-period. så mitt på dan är jag alltid död. orka festa ikväll. nä vi gör som vi brukar. går hem när andra går ut haha. men ppillan o jag röstar för hemmafest för hela slanten. och vi kan säkert få som vi vill.

och lägenheten va asfin! jag ska ta med alla rosa små saker jag har och gosdjur och ljus så blir det som mitt. en annan sak som den har är en walk in closet!

jaha ska man orka sig in i duschen? eller räcker det med en kattatvätt haha. vad ska man ha på sig? citygrossskjortan och leggings? javisst, jag tycker den nya skjortan är mycke fin jämfört med den andre. jag kan ju ha skarfen med. why not?

magenta

innan klippte jag av mitt thailandfotband. en jävla impulsgrej. nu saknar jag det. där är en ljusare ring runt foten som ett minne av det.

skulle inte bytat tid med bodil, eller det är klart jag skulle gjort men jag skulle stå bakom den nya tjejen och steka. nu fick bodil göra de istället. men det blev två days på stranden iaf. lite burned och sand i hårbotten. jobba imorron istället, utan stek.

jag övn körde igår. så körde vi förbi irene, bosse och gittan. "nämen, där är ju dina vänner. tuta!" säger mamma. och det gjorde jag. och har aldrig sett dom så lyckliga. pekade och vinkade med mungiporna vid öronen. jag ska kolla upp om dom söker personal på hemmet där dom bor för det hade ju varit hemskt roligt!

vill inte. tråkigt tråkigt tråkigt och jobbigt.
ingenting är roligt nu. men jag borde inte klaga. men det gör jag ändå.

fuck you korkade svensson

åh suck! stööön. i dont know, i just dont know!

sommaren har hittat mina naglar med gula och röda blommor, kommer sommaren hitta min lediga dag imorron? utan kalla vindar tack!

klostergården, here i come! =)

RSS 2.0