en vanlig måndagkväll

inget konstigt alls! kommer hem till en överglad hund och en nystädad lägenhet. dammsugad, dammad och toaletten är putsad.

WOW!

robin är så snällis. detta måste jag fira. så nu sitter jag här själver och kollar på hollywoodfruar med chips + dippa och ett glas gato negroo.. haha ja, vafan det är ju nyttigt med ett glas rött har jag hört.

ringde challan innan. bara för att jag kan det nu.

julafton

igår fick jag en tidig julklapp av robin. det var för han tyckte jag hade nytta av den redan nu. det var en ljusrosa liverpoolmössa. jättefin och varm. mycke finare än bad hair day mössan.

världens bästa fredag

challan har anlänt!


...so are the days of our lives

jag förstår inte hur personerna i våra bästa år kan ha så fina kläder, äta ute varje dag, ha världens finaste hem med tusen gyllene saker och färska blommor varje dag när de aldrig verkar jobba. dom har alltid massa annat för sig. som att stå och glo fundersamt ut i tomma intet med musik i bakgrunden eller försöka förstöra varandras liv.
jag sliter dag ut och dag in och hur mycke gyllene saker har jag? hur ofta äter jag ute? irriterande.

va detta första låten eller?

biljetter bokade! idag är det bio och harry potter på schemat. sen liverpool-newcastle. heja heja! till detta god mat och rödvinsbagindabox. faarligt hoho!


ey ey ey hej jag är snygg

tragiskt att ebba rastar mig i rastgården och inte tvärtom. kondisen är inte på topp längre iaf. svettigt värre.

imorron släpps rihannabiljetter! då ska jag boka. om nån ville veta.



tacksägelsedagen

den har väl varit? men jag tänker på den nu. tittar på efterlyst. två systrar sitter och berättar om sin mördade syster. hon beskriver så jävla målande hur allt gick till de två dygn deras syster var borta tills polisen hittade kroppen. och de har videor på henne från julaftonen förra året. sen börjar systern som berättar gråta. detta var 10 minuter sen men jag kan inte sluta gråta.

jag är så tacksam för att jag har min fina syster, mina fina föräldrar, fina robin och ebba plus alla fina vänner.  måtte aldrig nåt hända er! jag hade itne klarat det. peppar peppar ta i trä.


problem

ohno! jamie olivers sverigeprogram och bonde söker fru är samtidigt! what to do?

kanske jobbar jag inte som kassörska länge till.. idag blev jag ganska out of the blue utskälld av en dam och jag passade inte för kassörskayrket sa hon för jag va så otrevlig. hon skulle se till så att jag inte jobbade som det länge till.

gillar inte mitt jobb runt julen. desto närmare julafton desto stressade människor och stressade människor= elaka människor. ibland känner jag för att spotta nån i huvet.

omg

lite sent kanske men jag blir så jävla bölig när jag ser denna.


mysonsdag

det snöar och snöar och snöar och snöar. jag skulle aldrig sagt sådär igår. "nu har det itne snöat på länge" fast det är kanske storhetsvansinne att tro att jag har nåt med snöandet att göra.

snön gör så att ebba får oändligt med energi och hon hoppar och skuttar runt. idag träffa vi på en hane som var 10 år, han hette bus. vi släppte dom i rastgården och de lekte tills jag och bus ägare såg ut som snögubbar. roligt med en 10åring som har samma energi som 1,5åriga ebba. hoppas hon också har det då. det var behövligt för nu ligger och och snarkar bredvid mig i soffan.

nu ska jag ta mig ett varmt bad och sen gosa ner mig i soffan med nån film och knäcka lite julnötter.


RSS 2.0