värsta fixar-pappsen

Hur glad blir man inte när man vaknar av att fåglar kvittrar och när man öppnar ögonen så ser man att hela rummet är fyllt med solljus. =) Jag gick dirr ut och la mig i en badenbaden. Pappa strosa runt omkring mig och meckade med sitt trädgårdsgrej. Helt plötsligt började han klippa häcken haha. Min lugna stund i stolen avbröts helatiden av pappas mobilsignal, den ringer i ett fast han e ledig. Suck! "Stäng av skiten" sa jag. Men det gör han inte, människan idag är för beroende av den där saken. Jag stänger aldrig av min heller, bara ljudet isf.

När jag låg där och blev fräknigare och fräknigare kom jag på att jag glömt lämna in mina nerslitna skor till omklackning. Så jag åkte ner dit och lämnade in dom. Glad var jag. Det luktar äckligt inne på Mickes klackbar i Stp. En fet tant reser sig och kommer fram till mig, hon skrattar och typ frågar mig vad jag gjort med mina skor i en elak ton. jag bler sur och svarar inte. Vad e de för service? Håna kunden. Snart kommer Micke i egen hög person och föser tanten ur vägen, som nog är hans fru. Han var trevligare, säger inget om att mina skor gått för många steg. När jag gick därifrån var jag inte glad längre. Dit ska jag aldrig gå igen.

Jag sitter här fast jag känner mig sjukligt stressad, inte packat något än inför Göötebooorg. Packlista har jag dock gjort en, alldeles för lång. Ångest. Hur ska jag hinna? Ska till jobb om 2 timmar.

Nästa vecka är festen med stort F. Fattar inte hur jag ska hinna det heller. Kommer hem tisdag, onsdag ska jag på sminkning på Makeup store =) och sedan ha match. P93 vs. Släkt&vänner. Ska bli roligt! Men sedan är det torsdag och då ska hon jobba till sju, sedan på midda med laget kl sju. =/ Hur jagnu ska hinna det. Sedan ska hon förbereda lokalen inför festen och på fredagen jobbar hon till halv tre. åååh. När jag tänker på nästa vecka så mår jag inte bra alls. Men får tänka på Gbg och oroa mig för det andra när vi kommit hem. Jag låg och gnällde lite i solen och tillslut sa pappa att om jag bara skriver ner vad som ska göras så fixar han. =) Lite mindre ångest då. Tur man har värsta fixar-pappsen! =)



Nä, nu får jag ta tag i packningen.

att falla för grupptryck

Vissa börjar röka, andra super sig själva under bordet. Men Louise börjar blogga. För om det nu är som Bira säger, att blogg.se är det nya lunar, så måste jag vara svag och falla för grupptrycket. Hänger ju inte på lunar längre så jag måste ju hänga nånstans. Jag tror jag e den sista som signar upp nu.

Challan sa för typ en vecka sen att "Nu har Pillan också skaffat blogg, ska inte du det också?" Jag svarade "näää, vad skulle jag skriva om? Mitt liv är ju bara AGs och mina pojkar. Ska jag skriva om behind the scenes på AGs eller tips om hur man blir årets tränare eller?" Jaa det tyckte hon. SÅ! nu sitter jag här.

Hermie fick gissa på vilken färg jag skulle ha på min blogg, han svarade att jag kändes som en blå eller grön tjej. men icke! Jag är en rooosa.

Men! Nu till det man egentligen måste ha med på sin blogg. Hur jag spenderat min dag. Spännande!
Först åt jag tre korv med bröd till frukost haha. (På jobb kallar Yvonne mig korvlisa. ) Sedan gick jag på stan med Jesper och han visade sin shopoholic sida. =) Så härligt väder för att strosa runt där! Efter det så åkte jag till mitt älskade AG och köpte fika till mina pojkar.

Baldershage var nästa stopp, där vi skulle ha säsongsavslutning med brännboll. Där tog jag nog rekord i att skratta. Jag upptäckte också att min uppgift i var o va brännare för jag e en hejare på att fånga men suger på att kasta rakt och avgöra hur hårt haha. Mitt lag kammade hem segern såklart och sedan fikade vi.

           

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0