booowaaah!

nu är det bara 7.30 till 16.00 sen är jag en semesterfirare deluxe!

har suttit och chillat alldeles för länge nu. ska tvätta, diska, städa, källsortera och packa! packa för stugan på lördag. hinner ju itne packa imorron så. ska vi säga allt detta på en timme? okej klara färdiga GÅÅÅ...


en annan packning:


falukorvswok - sjukt underskattat

ååh ska snart fixa naglarna! shit vad jag längtat. dom är så jävla långa och söndriga nu plus en som är av. väl spenderada pengar tycker jag! något jag unnar mig. typ det enda förutom god mat. =)

på tal om god mat så gjorde jag nåt sjukt enkelt igår när helena och jenny var på besök. stekt falukorv med purjolök. sen nudlar i där med en påse redhot chili woksås från santa maria. + wokgrönsaker och lite creme fraise att doppa i. muumma! något annat som var mumma var att helena hade med sig kladdkakemuffins med kolasås uppe på. ååh!

robin ligger fortfarande och sover. jag har varit vaken en timme för en viss ebba var gosesugen i morse och la sig på mig. inte lätt att sova med 45kg på sig nej. nu tvättar jag en tvätt under uppsikt för ibland så läcker tvättmaskinen och jag måste ta reda på var det är. sjukt irriterande om den är sönder. så oväntad utgift innan semestern. 3 arbetsdagar kvar!

robin får sova lite till för han var på äventyr igår. 5.30 åkte han och kom hem kl 23. han var i tyskland och kom hem med massa gott. nu ska väl det räcka hela året nästan haha.

på midsommar ska jag jobba till 16 sen ska vi till mamma och pappa och mysa. lugnt och skönt.

hundkex

igår var riktigt jävla trevligt! köpte dyra utemöbler på dagen. tur robin betala dom! sen kom linta, noomi, andré, jimmy och david hit och grilla fajitas. sjukt gott! jag drack alldeles för mycke som vanligt när jag köper goda saker att dricka. vi spela dart och jag vann! sen fick ebba ett glädjerus och sprang ner ett av mina kristallvinglas. glas ööverallt och linda skar sig lite.

sen kom fridah! glad jag blev då. robin lura i david och jimmy att äta kundkex och jimmy tyckte det var riktigt gott. ska nog köpa lite sånt till han nästa gång som snacks. hoho! alla skrev även i mina vännerboken så ska bli kul att läsa i den sen. om det är läsbart.

i morse (och fortfarande) mår man ju sådäär. tog ett bubbelbad i morse i typ en timme. 
har läst igenom fridahs blogg idag med. massa inlägg jag missat med massa roliga bilder. hoppas hon fortsätter skriva nu haha


nu ska jag nog gå och sätta på mitt ansikte. blir man kanske lite piggare. ser iaf piggare uut.

5 days kvar att jobba nu! sick! ska bli så jävla skönt. sluta stressa så och få herpes av de.

zzuumbaa

i onsdes så blev trädäcket klart! sjukt fint! synd att dom säger att det ska regna och vara kallt nu i några veckor bara för det. hoppas dom har feel.

körde även zumba med laget i onsdes! de va kul när man gick in för det. de gjorde väl typ alla. kunde man inte steget så var det ju bara att skaka loss ändå. jag kan iaf inte varit sämst där bland gråhåriga.

idag ska jag luncha med helena sen jobba 15-20. mardrömstiden en fredag.

en vecka kvar till semester!


nigga, får man sjunga det?

men man får inte skjuta någon heller.. asisbra låt iaf!


(playboy) mansion

trädäcket börjar bli färdigt. imorron ska nog sista krafterna tas till så blir det helfärdigt. hoppashoppas! sen ska vi köpa nya utemöbler i helgen och sånna fina solstolar som det fanns i stugan vi hyrde. eller stuga och stuga. eget mansion med sjöutsikt och stor jävla trädgård.

jag sov lite längre idag. helgen tog kol på mig. dååligt planerad helg. hej jippo i stp + lite personal + bankomat sönder + inga 100lappar eller enkronor. hoho! såå kul! tur mamsen hade 900:- i mynt hemma i en burk som hon kom och växla in. annars hade nog inte helgen klarat sig.

robin och jag hade 2 år i veckan och älskade ebba fyllde även 2 år i lördes. det firades med en tårta till henne. leverpastej, levergodis, köttbullar, vanliga kulor och hundravioli inkletade i leverpastej. mums!



oj, tjuvläste ebba nu? precis när jag skrev om tårtan bestämde hon sig för att gå och äta upp sin mat. precis som hon blev sugen.

minisemester!

efter att ha jobbat idag 10-19 så ska vi åka dirr till blekinge och stugan vi hyrt. sen kommer vi hem söndag. så skönt! vila upp sig. fiska, sola, grilla, dricka vin. bonus är ju att man slipper ifrån kaoset på jobb när det är kristi himmelsfärd. shit shit shit va jag är glad att jag slipper det.

all my bags are packed. alla väntar på mig när jag kommer kl sju. pappa har fixat två skivor vi kan ha i bilen. för påvägen upp så försvinner ibland radion osså blir de p1 el nåt sånt bara. blev det sist iaf. har köpt solskyddsfaktor 20. hoppas det räcker för min ryssbleka kropp. (inget emot ryssar. dom passar i sin färg)


obs! förra årets stuga. annan stuga detta året.


RSS 2.0