jag vann!

det var en kund igår som sa att hon skulle ha en skrap-bingo. men sen när jag gav henne den så så ändrade hon sig och skulle ha en skrap-pyramid. dumbass! men jag är lite skrockig av mig och la inte tillbaka hennes skrap-bingo utan köpte den senare själv. otur att lämna tillbaka lotter ju. och nu skrapade jag den och vann 60 kr! =) jeej

ska bli intressant att se vad jag får för matchkläder på kroppen imorron..

jag har packat med mig mer än jag hade med mig på min två månaders resa.


nu iiinger de !

grillmästare

jaaha, inget blir som man tror. först trodde man vi skulle grilla hemma hos annica med everybody allihoopa och sen blev det bara 4 kvaar. sen så blev det jag och chalrotte på min gräsmatta med en grill. jag trodde jag var bäst på att grilla men sen tappade jag ner en hamburger i kolen. damp! charlotte erbjöd sig att äta den. sen så hade jag nog omedvetet dåligt samvete för sen tappa jag ner den andre hamburgaren i kolen också haha. det ska va lika.

nu när jag blidde hemma så hinner jag kankse med den dära cdn.

nu ska jag packa till Jifs städhits och dricka valborgs enda öl. min favorit, sofiero. fast 7.2%, liite för besk.


sofiero i mitt glas, dock 5,9a

puss!

gbg

ooorka packa. finns inget värre. stressad till tusen. glömde köpa dressing, hoppas ingen blir besviken. tradigt det blivit som det blivit men jag är inte den som är deen.. kom på att jag glömt bränna en cd. får se om jag hinner annars får vi hoppas nån annan har sommarpojkarna.

när jag cykla hem från jobb så såg jag en moppe stå helt själv vid vägen vid sockerbruksparken. men så tittade jag lite längre in ibland det långa gräset och där kröp två killar och lastade sina ryggsäckar med burkar. jag skrattade högt för mig själv som en å annan tönt. men så gjorde jag med kom jag på sen. jag komemr ihåg en gång jag köpte öl av jeff och sen gömde jag dom i buskarna ute vid johannas hus haha

stress stress stress. känns som jag inte har koll på nånting men älskade göteborrrg here we come! du har säkert saknat oss!

midsomer murders

jobbade kvart i åtta till fem i lördes istället för sex. skönt med den timmen där. =) sen skulle emma, charlotte och jag ha filmkväll. "vi hyrde ett mellanting" det var den sämsta och mest förvirrande film jag sett. men jag hade mitt vin och mina baconchips. sen fick challan för sig att vi skulle ut. jag ville inte för jag var trött från jobbdagen och skulle upp 7 på söndan. men sen tänkte jag att man lever ju bara en gång. (va inte grupptryck) haha gjorde oss iordning på rekordtid och sedan äntrade jag älskade slagt i nyktert tillstånd.
jag fick ögonkontakt med linus.

kl 7 nästa morron ångrade jag mig för en stund men what to do? interncup! med två lag i cupen och 13 matcher så spenderade jag hela min dag utan stop på bråhög. mitt ena lag vann och det andra åkte ut i semin. sjukt stolt. hes blev jag också.

"vi ses på mama rosa" där träffade jag världens snyggaste man. mamma fnittrade lite när han gått. honom ska jag ha! men ska börja i en lägra kategori tycker charlotte. haha sedan kom nånna knattar och sedan kommer mats. stanstad på mama rosa. mats säger att det där med div tre, det ska vi lösa. tomma lovord eller blir det stanstad nästa år? den som lever får se.

gick runt på adrenalin och socker men sedan när jag kom hem så däckade jag 22.40 med tvn på, kläderna på, chips breve mig och ett halvskrivet sms i mobilen.


kvitter

"en optimist köper sig en ny plånbok för sin sista sedel" -
- anonym

linda sa att diana var fint somrig i ljusrosa så jag har nu dragit på mig en ljusrosa kofta i hopp om att hon tycker jag är det också. ;)

grillgrillgrilla



fuck you

verkar inte bli någon innebandy för mig nästa år. förjävla dåligt. "pengar är inget problem!" alltid dessa tomma lovord. lite som politiker. jättebesviken är jag.

undra om fors vill ha förstärkning..? annars börjar jag på badminton. tror att jag går rakt in i elitserien. om det finns en sån.. jag har kollat på deras träningar och det är ett gäng bönder med vars två vänsterfötter.

jag mår illa

7:45 - 18:00 imorron

god natt

lilla sjöjungfrun

nu beställde jag precis fem nya disneyfilmer. eller ja, en med depp och fyra disney. =)

och äntligen har dom tagit han i beige jacka på grossen. ökänd. han och hans kompisar har hängt på grossen flera gånger per dag i typ ett år och dom köper alltid bara vars en läsk. en sån för 3 kr. och de går alltid i kassa 10, som är närmast utgången. ibland putar deras jackor, ibland inte. han i beige jacka är svenne men alla andra är utländska i hans gäng. men vi tror han är ledaren.

varje gång dom komemr in i affären ska vi ringa till någon som ska följa efter dom i affären. så det brukar jag göra. men ibland har dom itne tid. så ibland har jag själv följt efter dom. dom ser ju det, och då tar dom inget.

nu i måndes handlade dom av mig igen, en läsk. och jag som är så irriterad på dom häver ur mig "jaha, ni dricker mycke läsk grabbar" det svarar dom inte på. men han enes jacka putade.

men idag! när jag inte jobbar såklart. =( tar dom svinen. de hade gått in ett gäng på 5 st och pernilla hade ringt christer som ringde väktaren och sen tog dom dom utanför. bara han med biege jacka hade stoppat på sig för 800 spänn. fatta hur mycke det blir gånger 365 days a year. jävla småglin. tydligen hänger han på slagt ibland men jag har aldrig sett han där, som tur är. 89a och heter patrik. mer vet jag ej.

vandringsbuckla

asså lite deppad är jag måste jag erkänna. jag vet att meningen med en vandringsbuckla är att den ska lämnas vidare. men jag vill såå gärna behålla min buckla! den har stått där så fint i ett år. jag ska ta några foto med oss och föreviga vår tid tillsammans.

jag var lite täppt i näsborren. osså tog jag min nässprey som jag köpte i australia. det är some strong stuff dom har over there. det känns som hjärnan klarnar. samma med deras ögondroppar, min ögoninflammation försvann på ett dygn.

- är du trött idag eller?
- jaa, och förkyld och så ju...
- ja det märks! du är lite lättretlig.
jag trodde att jag alltid va lättretlig.

jag oorkar inte mera. tur säsongen är slut så man kan ha lite ledigt. vi ska gå raakt igenom trean. sådeså! utan försäsong och utan milen. och nästa säsong ska jag ha någon vid min sida, no more tears. annars kan ni sätta er ner för det ska inte va några svarta får mer.

fuck you

prosit!

tråkig opening. det roligaste där va att marcus fick berätta om och om igen varför han hade sin hand i ett stort bandagepaket. haha 

sen åkte vi hem och jag somnade, efter det så gjorde jag dippa som jag skulle ha med morötter men morötterna smaka konstigt så jag fick väl ta chips då. suck!

när jag låg där och tittade på greys så börjar jag nynna på en låt. sedan inser jag vilken låt det är! THE australia song. den hade jag glömt hur den gick och jag ville så gärna hitta den. och nu har jag snart lyssnat sönder den.

     
nostalgi på höög nivå



jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, men ibland bryr jag mig

dream on

snorig och trött. har inte sovit ordentligt sen jag kom hem. förstår inte varför. har mardrömmar och vaknar orolig. inatt blev jag gruppvåldtagen och sen vaknade jag för att somna om för att sedan drömma att jag gömde mig för att jag skulle bli mördad. kanske ska gå till en drömtydare, för såhär kan jag inte ha det.

såg en ljuvlig syn på aftonbladet innan. nån sebastian larsson som ska spela i landslaget. ooh ögongodis. hade inte bangat honom. skämt å sido.

nu är jag hungrig. vi ska på opening i malmö på den nya pandorabutiken som min kusin ska driva. hon har då ingen ro i kroppen. på bara några år har hon haft säkert 6 jobb. men iaf, där får vi mat haha. eller tilltugg. danska sådana eftersom pandora är danskt. jag ser fram emot röda pölser iaf!

"jag gör allt för pengar"

1 kopp = 2,5 mått.

idag är jag helt slut, både i huvet och i kroppen. förkyld, det riiiver i min hals. men det är säkert ingen som tycker synd om mig. har precis sovit nån timme och snart är det träning. jag vet verkligen inte vad vi ska göra idag.. jag är slut på nya övningar.

sov inte så bra inatt eftersom jag var på standby att bli inringd om yvonne inte kunde jobba idag heller. vilket betyder att öppna service kl 7.45. ja såklart kunde hon ju inte så jag fick cykla dit i det underbara vädret och tänka att "alla kommer sola idag utom jag" men sen blåste det ju som fan så HA! tji fick ni som tänkte sola. men imorron ska det bara blåsa 3m/s så kanske man man sola då. och imorron är jag ledig.. om dom inte får för sig att ringa in mig igen.

ibland undrar jag vad jag håller på med. gapa stoort.

   

pretty women

lördagen blev rolig. back in the game! så att säga. men vi losa så in i helvete. men inte pga att vi sög. vi va grymma och dom yngre spelarna, tre 94or och en 95a, dom var hur bra som helst. tog för sig. så roligt att se. matsäcken va god med. men jag hade glömt gaffel fast det löste sig.

sen var det partyparty. jag började i min ensamhet med två groggar sen gick jag in på ölen och sen en cider. vilket resulterade i att jag fortfarande kände mig full när jag vakna. när vi vandra hem så var klockan lite över fem och sen tog man med sig morrontidningen in.
sen var det ju strålande sol idag så challan och jag begav oss till 8an för at kolla på fotbollsmatch. som vi lovat igårkväll nån gång på småtimmarna. det var trevligt. jävla mysig gemenskap där vid sidan av planen. hej hit och dit till föräldrar och andra. marcus mamma sa "hur mår ni idag tjejer?" och hans pappa "haha sångfåglarna" ja, jag måste ju berätta att jag vann över karin på singstar. men sen att hon låter bättre är en sak. det är poängen som räknas! haha

sen råkade jag förolämpa marcus ekholst. utan att tänka på det. jag menade inte alls så som det lät. hoppas inte han tog illa upp. han såg inte sliten ut.

sol i sinne, brun inne / rudolf

wise

det bästa med dagscuper är nog matsäcken. eller ja matcherna är ju roliga också. och lekarna mellan matcherna. men maten. ja, jag har precis gjort klart matsäcken. jag känner mig lite positiv till imorron nu. längtar lite rent av. det kändes ju hopplöst med för lite folk men jag tror det blir bra. det lööser sig, orden jag levde efter på min resa. annars gör man det bästa av situationen. det kankse är min matsäck som fått mig på rätt humör. =)
 
sen behöver vi inte bry oss om present till marcus. det vi skulle uträttat idag i stan när jag behövde jobba. brannefalk fixar. han hade en del överbra idéer. bättre än mina kondomer som är som han uttryckte det  "lite 18 år" haha oj förlååt haha

vad ska man dricka imorron? weell jag va sugen på vin. men inatt drömde jag om öl. jag jagade öl hela drömmen och drack de sen. och kände mig tillfredsställd. så det är nog ett tecken på att det ska bli öl imorron.

chilla gunilla

denna dagen blev inte alls som jag trodde.

jag skulle egentligen till tandläkaren, sen skulle jag o challan till lund o shoppa presenter osv. sen fika hos ann med andreas. men då ringer min chef och förstör allt. så jag stack till tandläkaren och sedan direkt till grossen för att jobba till sex. med banankräm i käften. mmm..
stressigt värre. pension, barnbidrag och lön. jippie! det är dom fredagarna runt de datumen vi älskar. men efter att ha haft en paus i att vara trevlig på jobb, så sa jag ha en trevlig helg denna dag. mest kankse för att intala mig det själv.

jag har sovit dåligt hela veckan. vaknar titt som tätt och har haft mardrömmar om lundacupen de senaste två. vi är lite folk. och jag kan inte slappna av. idag ringde en förälder och sa att hennes son va försvunnen! jahaa! gick man och va orolig för det med för hans pappa dog för ett tag sen. har han rymt hemifrån? fast själv var jag ganska säker på att han rymt till ett internetcafé han brukar hänga på. men sen fick jag tag i honom och då va han hemma. skönt. och han kommer imorron. skönt.

va bjuden till slummen i arrrlöv på förfest ikväll, sen slagt haha trodde många skulle dit.
- john, vem kommer då?
- njaaää, bara jag o johan o du isf.

nä inte slagt med arlövare. =) stp in my heart

tror jag färgar håret ikväll istället. kanske är några snygga tränare till dom andra lagen imorron.

min mage kurrar jättemycke nu.

gapa stort

jag hade tänkt ringa och ändra min tid hos tandläkaren. men inte orkat. den tiden jag fick var nån dag i framtiden kl 07.45. för tidigt alltså. men idag ringde hon sköterskan och sa att den tiden var inställd för hon kunde inte och den nya blev imorron kl 10.40. lagom tid. och här sitter jag och dricker läsk! meen jag är inte orolig. jag har aldrig haft hål.

nu ska jag gå och tandtråda.


bitterfitta

igår gick det väl bra. ska inte gå in på det för djupt men det var en rolig barnmorska. hon skrattade helatiden och var allmänt yr. där var även med en läkarstudent. mycket trevligt haha sen kändes de som hon hade hela armen inne i mig men det gick snabbt. så ska man inte dit igen på iaf ett år. det känns bra.

idag har charlotte tvingat med mig till badet. eller ja hon tvinga ju inte. men jag gick mest med för att basta.
- ska du med till badet imorron?
- för att simma?

doh
vi simmade 20 längder och jag höll på att dö. mina armar kändes som två ormar jag inte hade koll på. charlotte kände på mitt dunkande hjärta och jämförde mig med överviktiga. men sen! gick vi in i bastun som va full med nakna tanter. min belöning. men som om detta inte var nog så tyckte jag att jag behövde en belöning på bengts konditori med. ja, för det var jag värd.
jag bryr mig inte.
jag gör faktiskt inte det. som vatten rinner av en gås, eller hur dom säger. och som det står i tatueringen på killens rygg i charlies änglar "only God will judge me" ja och nu tror jag ju inte på Gud, men budskapet går fram. sen är jag bra på att döma mig själv så det behöver ju ingen annan göra då.

eftertraktad

imorron har jag tid hos en barnmorska. ja så är det att bli gammal och rynkig, man får inte gå till ungdomsmottagningen längre! så är det och man måste betala för allt man gör. meen vem vill inte betala för att ligga och spreta för en främling? det gör ju ensamma kvinnor som köper en manlig hora. det är nog inte så stor skillnad på det för när jag berätta för mamma så sa hon "du vet väl att hon kommer pilla i dig?" haha ooh va jag längtar nu! fyfan. vill inte.

varför? varför? ååh dumma dumma louise! hädanefter ska jag göra allt som finns att göra alltid för jag inte ska ångra mig sen.

imorron kommer jag ha träningsvärk. slängdes ut i frukten igen och det är faktiskt jävligt jobbigt att lägga upp frukt. lådor och pallar är jävligt tunga. jag blev lite svettig. sen bjöd jag på dagens attraktion, när jag skulle lära mig köra truck. många som kom för att kolla på. men inte körde jag på nån på vägen. Im a natural.

jävligt jävligt dåligt

all by myself

allt är så jävla tråkigt och jobbigt. all jävla press och ingen hjälp alls.
inkompetenta helvete man är omgiven av. vemfan bryr sig. orka.
detta är inte det jag ville komma hem till, varför kom jag hem at all?
stupid.
jag vet inte.

fuck you.

keep on swimming

idag kollade jag på finding nemo medans jag strök en jävla hög med kläder. när de kom till hamnen i sydney så kom tårarna. vilken mes! men jag längtar något så fruktansvärt tillbaka. dom har för övrigt fångat utseendet sjukt bra. nemo får en helt annan mening när man varit där.

sen åkte jag och klippte mig och nu är jag ett kg hår lättare. gav även presenterna till marcus och caroline. dom passa perfe. marcus tröja var svintuff på honom.

nu ska jag iväg på kalas. har inte ätit sedan 12 bara för jag vet att där kommer vara god mat och jag vill kunna äta massor haha. =)

take care

en fredag

just nu sitter jag och tittar på melodifinalen. inspelningen då. lite efter men jag måste ju komma ifatt för schlager brukar ju spelas sen överallt och då måste jag ju veta vem det är som sjunger så jag inte dumförklaras.
visste inte att christer var med i år haha jättekass låt men jag vet en som röstade på honom.

jag gjorde lite tester på vem jag är i olika serier.
simpsons - flanders
vänner- chandler
lost - charlie
scrubs - JD
satc - carrie
man kan ju fråga sig vad jag har för likheter med t.ex. en kristen mes, kankse isf att jag ibland kan häva ur mig "okidoki" det säger väl flanders ibland?

många får tillbaka flera tusen på deklarationen men jag får bara 821 =( jag blev lite sur.

en fredag på stp-stan på rullor. sen köpte jag en smörgåstårtabit och dom hade ärtor i. lite udda.

balsamera mera

ringde challan.
- hej.
- hej.
- nu har vi inte pratat på 2 dagar.
- nä.


vi är numera 5 st om vår dusch. jag var på kalas challan ringer.
- var är du?
- hos farmor
- jaha för jag tänkte komma och duscha..
- ja men gör det, du har ju nyckel.


taaip säger:

kan jag duscha hos er imorgon?

nu har hon varit här och duschat precis.

jag har haft cravings för fransk hotdog sen thailand. herregud vad jag var sugen på korv då i några days och jag kunde inte sluta tjata om en fransk hotdog. ska nog pallra mig bort till statoil och köpa en.

15 days gick det =( sen skrev jenny blogg igen.

klumpigt!

idag såg jag mina vänner irene, gittan och bosse. men dom såg inte mig. eller så blev jag dissad. lessen blev jag! haha nästa gång ska jag ha en kram!

smet iväg till frukten igen. där var det ju så soft. gå och plocka lite. idag var alla på möte så jag gjorde vad jag tyckte behövdes göras. jag slängde jättemycke clementiner och mangos och rädisor. när per kommer dit imorron så frågar han sig nog vad som hänt, var all hans frukt är. men det är bara så att louise hade lite att göra.

idag ifrågasattes jag.
- ha en trevlig dag!
- ojdå! har ni gått en kurs eller? ha ha
- nä jag ÄR så trevlig...


idag lagade jag min cykel. den har gnisslat högt i två days nu och jag fattade inte var ljudet kom från. idag fick jag spel och sparkade på den och nu gnisslar den inte mer. våld löser allt.

kålrot 4747!

hahaa ja okej vissa nummer var fel. men jag har slått clementiner på 4450 idag.. =/ lord. men jag va grym. bättre än många. småprat och ha en trevlig dag till varenda en.

linda, jag jobbar för J.P. vilket betyder att hon är sjuuk och vi slipper henne. =)

john säger att jag får va med i deras gäng igen. grossgänget. tur det för blev fett dissad på slagt haha. "du jobbar inte på citygross" men nu gör jaag. ska jobba imorron med. idag hjälpte jag även till i frukten. per är trevlig.

tele2 stod och sålde nått vid ingången. grabbarna glodde som fan och sen kom en fram.
- hej duu!
- nä jag ska inte ha något abbonemang.
- neej jag tänkte inte... ehm fin färg du har i huden.
- nä jag ska inte ha något! jag måste jobba..

vet faktiskt inte vad han babbla om. jag var mest inställd på att inte bli pålurad något skit. pia sa jag fått rätta attityden i thailand. att jag behandla han som en thaiförsäljare. ja, kanske det. men han var ändå inte söt. vilket man kan säga om telenorkillen som försökte lura mig förra gången.

jag har ju helatiden hävdat att tiden stått stilla här hemma. men jag är inte lika säker på min sak längre. idag tittade jag ut vid frukosten och ser några nya vårblommor sticka upp ur jorden, dom var inte där innan jag åkte. och min granne som gick ut med sin hund har om möjligt blivit ännu fulare och tjockare och hans hund 2 månader närmare döden.
 

ha en trevlig daag!

jag måste tyvärr ställa in min date med tvn och inspelade band idag, för jag ska jobba! halv tolv till sjuu. haha hon frågade om jag kunde jobba till åtta men jag börjar redan ändra tider. men hey, jag ska öva prickskytte med mina knattar idag, så åtta går ju inte. men det gick bra. anne lät gladare än nånsin i telefonen. fick kanske till det igår med gubben där hemma.

ja så nu ska vi se om jobbet sitter i ryggmärgen eller om jag behöver fusklapp, men jag tror det sitter kvar. clementiner 4446, bananas 4237 eller kankse nån som vill ha röda royal gala äpplen 4173? (hoppas inte det var fel nu haha) ja okej telefonen kommer gå varm från mig till alla möjliga avdelningar. men jag tror nog dom blir glada när jag ringer och stör dom i arbetet. en liten otippad rast.

hoppas nån rolig jobbar idag.

lillhenke

det är faktiskt jävligt otacksamt att vara brun såhär vid denne tiden i sverige. jag får ju inte visa upp min kropp, måste ju ha massa kläder helatiden. idag tänkte jag "vad ska jag ha på mig idag? jeans, jeans eller kanske jeans?" och svårt var det att knäppa dom. inte har man nån grabb heller som ska se den. nä jävligt otacksamt. kan ju åka till badet, men där är det kiss i vattnet och bara pensionärer som motionssimmar att visa benen och magen för.

synd inte pixbos scout var och kollade på vår träning idag, för isf hade dom ringt mig med. lovat plats i första linen! eller förra träningen när jag fyllde vattenflaskor, skillad watergirl.
- vad ska vi ha att dricka?
- spetsat vatten!
tänkte att det hade vatt en rolig grej i gbg kanske? men då får itne dom som kör dricka ur fel vattenflaska. eller gör vi det som vi gör bäst, tar spårvagnen.
     

en söndag i sängen

mamma har spelat in 7 fulla band med saker jag missat på tv. bl.a. alla gynning avsnitt såklart och greys. jag, mr och mrs hippo har spenderat dagen i sängen med tända ljus och minimajs. så jävla romantiskt har vi tre haft det! jag skrattade högt för mig själv helatiden. nalle, den nörden från club goa, skulle lära carolina rikssvenska för hon fick inte prata skånska i tv.
- det är oartigt mot alla svenskar, talar man skånska så ska man vara i skåne.
bert karlssons kommentar på det var " det som är så roligt med nalle, han vet inte vad han pratar om."  och det vet han ju faktiskt inte.

sen laga jag mat, det har jag saknat. vi gjorde ju det i australien men inte på en månad i thailand, jobbigt.

fika imorron med mormor och morfar.

gaan dern taang

- hoolaa!
- här glider du in och säger hola precis som om du varit i spanien.


helgen, va i malmö och bakade kanelbullar, eller jag satt breve och babblade nonstop och sen fick jag äta bullar. =) sen höll jag på att bli överkörd för jag bara gick rakt ut i gatan och vinka åt bilen att stanna som vi gjorde i thailand, men pernilla rädda mig. "vafan göör du?! det kommer bilar"

sen va jag bjuden på midda hos ann. som mötte mig i dörren med "do you speak swedish" och efter det mys hemma hos ida.

lördag, vaknade sent som vanligt. åkte med pappa och skulle välja ut ett tvbord men det vi ville ha var slut så det blidde inget. sen åkte vi till farmor och farfar på kalas. där blev jag förhörd om min resa. dom vanliga frågorna, tex "om du får välja, australien eller thailand?" hmm svårt val. lotta ville mest höra om jag träffat några killar. lilla marie brydde sig inte så mycke om vad jag gjort :
- har du itne köpt nått till mig när du rest?
- vad hade du velat ha då?
- hmm (rycker på axlarna) kaanskeee en ödla?!
sen somnade jag halvt i soffan, jävla jetlag/sockerberoende.

sen var det slagt. så roligt har jag nog inte haft där innan.

           

ska tilläggas att det regnade jättemycke igår + var kallt och detta gillades inte.

det är en fin linje mellan blåst och naiv men den finns där. haha

välkommen hem louise

borta bra men hemma bäst? hmm.. weeell.. jag vet inte det. just nu kanns allt piss, nastan. plus! att man va tvungen att skaffa facebook nu. sant skit. jag fattar typ inget. men det kanns iaf som jag varit ivag 2 weeks och inget har hant har hemma. jag kanner bara "spara epngar, åk igen"

ursakta att jag skriver knas, mitt tangentbord har nu åäö, bara det att jag inte far in det i huvet..

idag at jag chillipotatis med grillat kott och bearnaise =)

jag kanner mig sjuk, ont overallt och svallningar som nan klimakterietant.

imorron ska jag fixa naglarna, besoka banken, soka mitt gamla jobb och shoppa.

sen ar det nog traning. vad ar traning? det ordet har jag inte varit i narheten av pa 2 manader. och med 1 chipspase om dagen sa ska jag bege mig till vågen och se hur mycket den visar.


dedikerar detta inlagg till johanna tapani.

RSS 2.0