it´s a sin

vår granne känner någon som, föder upp höll jag på att skriva haha, med dom odlar pumpor. och idag så när vi skulle köra till träningen så utbrister mamma:

- nämen titta! dom har ställt en melon hos oss
       

hahaha jag tyckte det var jätteroligt men tack kära granne, den är fin =)

google är min vän. love love. där finns allt för att stilla min nyfikenhet.

still waiting

idag satt jag och hade hur tråkigt som helst på jobb. ni vet, satt och snurra på stolen och hissa den upp och ner. vi har fått nya tavlor i kassorna så jag roade mig även med att rita häxor och pumpor på den. men som triss säger "plötsligt händer det". jag tittar upp och där kommer paula pennsäter mot min kassa och ler världens största leende. hon hade jättesöt frisyr och såg allmänt oförskämt fräsch ut. sen börjar hon lägga upp varorna, men inte en streckkod va på rätt håll! meen vem bryr sig när det är en kändis.


jag satt och grimaserade till anneli i kassan mittemot men hon såg inte vem det va, inte patrik heller som gick förbi med sina coca cola saker. är det bara jag som läser se&hör? ni kankse vill veta vad hon handlade? jag la några saker på minnet. kyckling, godis, barnvälling och sallad mm.. knasigt. helt vanliga saker som vi vanliga dödliga också handlar.

som den kändiskåta människa jag är så lyste hon upp min dag.

idag va det pancakes till middaa.

förr i tiden

ja! sverige gör något bra för en gångs skull. nu ska det bli obligatoriskt att gymnasielinjer ska innehålla historia. historia är viktigt. historia var mitt favoritämne, strax efter bild då...

en gåta gott folk!

Du är ensam i ett rum utan någon utväg alls, inga dörrar, inga fönster, inga hål, eller något liknande. Du kan alltså inte komma ut. En kran är på. Om 3 minuter kommer rummet vara fyllt av vatten och du kommer drunkna. Det enda du har är kläderna du har på dig, en säng, en kvast, en penna och en bok som handlar om insekter. Vad gör du för att rädda dig själv?

ska vi se ikväll om mina begåvade grabbar kan den + några andra klurigheter, kan ni?
vet att ingen brukar svara på mina indirekta frågor men jag tyckte denne gåtan var rolig. hoppet är det sista som lämnar en människa haha

credit card

ledig idag. började dagen med att hjälpa pappa att flytta ur skräp ur garaget. "akta dina naglar, du kanske ska ha handskar?"  säger pappa. lite skitig blev jag och trött i mina armar som jag misstänker saknar en del muskeltrådar. men sen körde han mig till malmö för jag ville spendera min lön.

sms skickande
- ska du handla cigg eller?
- nä lunch faktiskt! stalker!
- haha såg du mig inte när jag smög i buskarna?


dagens dumheter blev en röd vinterjacka, två halsband, två små roliga saker i form av en söt sjöhäst och en jordgubb, ett par örhänge, en stickad tröja/klänning, ett diadem.
var är mina skoor? jag är antingen blind eller bara jävligt kräsen.


träffade pillan och marie från jobb på triangeln. trevlig överraskning. =) är det bara jag som inte tycker det är konstigt att gå själv och shoppa? jag gillar att gå själv, får mer gjort då och slipper vänta på nån annan. kanske är något av en enstöring, men bara jag trivs så är jag glad.

när jag kommer till stp så gör jag något direkt motbjudande. går in på lidl och handlar priserna till kvällens tävlingar på träningen. dom är värda att ha lite kul, förutom sjukt bra match i helgen så har dom faktiskt lov också. åh loov! tänk när man hade sånna lyxsaker för sig. haha

det går väl an

svarade i telefonen "hej och välkommen till AGs det är louise!" det där med att lära gamla hundar sitta.

vad ska du bli när du blir stor? innan var florist nr ett men det la jag ner ganska snabbt. ingen direkt framtid i det yrket. får man jobba röven av sig alltid när det är viktiga dagar, som julen. och jag känner som jenny, att det viktiga i min framtid är familj och barn. då kommer jag vara lycklig. då kan man inte jobba på julafton.

men för att försörja en familj och kunna ge mina barn allt jag vill dom ska ha så måste jag ha ett jobb och inte bara va housewife. (okej om jag hittar en målare med svartjobb, men jag hade nog klättrat på hans målade väggar efter ett tag) och vill inte dö på gross, nä har begränsat mig till två yrken i think.

AD och något med barn. men jag vill inte jobba som lärare eller dagisfröken. vad finns det annars för alternativ med barn? humm.. AD verkar intressant och kul, något at utvecklas inom kanske.

jag vet inte.

born to run

en styck yvonne med bestämda steg kommer emot mig på jobb.
- du loys! (ja kärt barn har många namn.) om nån släpper hon saba nära mig någon gång så vet jag inte... ja då jävlar! jag ska fanemig skriva ett mejl till stanstad.

mm ja, jag kan inte annat än att hålla med.

bra att bloggen visar sommartid haha

pratade med farmor i typ en timme, bland annat om julafton. längtar till julafton. =) längtar till att se hur marie och samuel reagerar när de öppnar alla julklappar. vi ska nog vara i hofterup ute i skogen, med brasa och hela kittet. myys.

       

faith

sitter och kollar på klippen från idol i fredes. jag vet att ingen håller med mig och kommer tycka jag är knäpp men jag tycker iaf att evelina är asbra. jättesynd hon åkte ut, precis som gathania som verkligen blev bättre och bättre. förstår inte vad det är med sverige, tjejerna faller som furur och killarna står upp. insane!

sam? han är årets jens, losern som ingen vill ha där men som de idolhatande kioskmongona i sverige röstar frenetiskt på för att jävlas med oss. det ser ut som killen bajsar när han "sjunger", med sin ormliknande väsande röst. förstör låt efter låt. han är i helt fel program, han borde sitta i svt och gissa bajset eller anlitas som straff till alla som inte blir bakis. de tvingas sitta i ett rum, fastspända och med tändstickor vid ögonen.

if you´re going through hell, keep going.
- walt disney

nu ska jag ringa farmor.

the winner takes it all

mina stjärnor vann idag! :D stooolt som tuppen! 5-2. asbra spelat. de hade lite respekt för de välvuxna palmstadarna innan start. "louise, dom har skägg"  men vem kissade på vem?
25-0 blev p92s match, jag sa till lundahl att han förstört mitt tidsschema, då ställer han sig och skriker över hela bråhög  "grabbar! snabbt ut från planen så vi inte förstör louise tidsschema ännu mer!"

tycker att domarstandarden har sjunkit i stanstad. det är synd, för jag blir så irriterad.

jag har fått tvångstankar. men inte den vanlga sorten, att man måste tvätta händerna var tionde minut eller knacka i listen 100 ggr innan man går in i ett rum. osv osv.

nä, jag har börjat känna att jag måste ta en rullande boll varje gång jag ska ta en boll under en övning, under spel är det inga problem ju. men igår kom jag på mig själv med att jaga bollar långt bort när det låg fina stlla bollar bredvid mig. emmie hjälpte mig dock lite när hon märkte vad jag sysslade med och började putta på bollar. snällt mot min mentala hälsa må jag säga.


away from the sun

oh! mår illa. måste prova det dära resorb, alla snackar om det. jag blir arg när jag hör folk säga att dom aldrig blir bakis, vad straffas de med då? man utför en dålig handling i grupp (supa) och bara vissa straffas med att ligga och kvida dagen efter. var är karman?

igår ramlade jag in genom dörren med min nyfunna vän bollen. satt på huk och försökte putta in bollen och sedan ramlade jag framlänges efter den. mamma kom ner och undra vad jag sysslade med.

- har du tänkt på att det är en liten stackars pojkes boll du tagit.
(med reservation för eventuella tryckfel)

ja det var dumt gjort, funderar på att åka tillbaka med den idag, jag har faktiskt redan en fotboll som jag köpte när vi hade 50% på leksaker haha. då jag även köpte en rosa my little pony häst med tillhörande hårsaker.

sedan snurrade det ordentligt när jag stod framför spegelen och torkade bort mitt face. bestämde mig för att ett fyllesamtal var på sin plats.

jaha nu ska jag jobba idag också, det var oväntat. men vad gör man inte när syrran "inte vill" jobba.
- hej janet är "sjuk", om det är problem så kan jag jobba. men jag kommer isf försent för jag har match.
- ja jättebra! ja stressa inte, ta den tid du behöver för när du kommer hit kommer du få stressa!
men det finns väl inget bättre än att spendera en lördag när man är bakis i kassan och väga färgämnesklumparna.

i have a dream

igår natt drömde jag att jag och charlotte var med i något som verkade va en fröken sverige tävling. vi blev intervjuade och sedan sa de vem som gått vidare.

jag - dom har inte sagt mitt namn än
challan - nä, du har inte gått vidare, men nu ska dom säga mitt namn.
jag - dom sa inte ditt namn =/
challan - nä, nu går vi!

sen grät vi och flydde ut i regnet till en pub. där stötte vi på nina och linda haha och nina snodde ett paraply där.

nina - kostar paraplyerna nåt?
mannen - jaa såklart.
...
jag - vad kostade paraplyet?
nina - inget.

sen vaknade jag
     

vem kan rösta ut sånna snyggingar?
för mig är det en gåta.

mama I'm a big girl now

igår gick den gamla hairspray på tv (1988). ricky lake spelade den knubbiga huvudrollen. jag kom in mitt i filmen men tror inte den hade varit bättre om jag sett den från början. riktigt dålig story och ännu sämre skådespelare. ricky lake kommer undan min kritik för hon är så söt och knubbig.

statister ska ju vara en utfyllnad i bakgrunden och när man börjar lägga märke till deras dåliga skådespeleri och stör sig på det filmen igenom. då undrar man varför ingen ringde mig?

jag tror nog att min insats i trollpjäsen i andre klass var bättre än deras. jag var så proffsig, det var en scen där jag skulle äta min lärares otroligt torra lussekatter och säga något i stil med "oh! mm va goda, jag äälskar lussekatter!" och sen fortsätta dialogen, gjorde detta utan att avslöja vad jag egentligen tyckte. sen gick jag runt med en torr degklump i kinden tills jag fick gå ut och spotta.

http://www.youtube.com/watch?v=aKGrXr6zNws


kalla mig

ps. glömde berätta om den sjuka buffén på invigningen på jobb igår. den hade allt som en kall buffé brukar ha. heaven! hade precis ätit midda, men vad gör det? buffé går alltid ner. jag kommer ihåg att jag tänkte på hur mycke jag önskade att det skulle bli rester till idag och kommer in i lunchrummet vid halv ett och möter en syn som fick hela mig att lysa upp =) rester är underskattat.  ds.


another step

igår trodde jag att jag kommit fel. jag trodde jag kommit till ullared. sånt kaos var det i lilla stp på lilla AGs, eller oj förlåt city gross. vi hade alla tio kassor öppna vilka hade vars en lång kö som sträckte sig genom hela butiken. tänk er tio långa anakondor. och inte tog det slut heller, det bara matades på i tre timmar.

folk är helt jävla desperata efter bröd och bananer. som en kund sa till mig "folk handlar som om det inte fanns en morrondag" jag skrattade och höll med och sneglade sen på hennes vagn, vilken var överfull, som om det inte fanns en morrondag. kasta sten i glashus var det ja.


vissa drömmar slår in andra inte, skillnaden är om man väljer att göra något åt dom eller fortsätta dagdrömma..

have a nice day!

ALLT RÖTT HAR BLIVIT BLÅTT



känns underligt. lite sorgset, jag tycker att jag passar bättre i röd, eller så är det för jag tycker att rött är så jävla mycke snyggare än blått. men det är bara att bita i det sura äpplet och dra på den blåa uniformen.

stod och läste på infopappret om idag, började gå och mötte louise i gången medan jag skrattade för mig själv. det stod att vi skulle stå i fina led och klappa när vip-kunderna kom in. löjligt tänker jag!
- vad är du så glad för?
- haha jag är inte glad, mer ett vad-pinsamt-löjligt-skratt.

att dom inte kan hitta på något eget, härma telenor sådär.


is this love

mitt hjärta slutade slå för en liiten stund och jag slutade andas. det kändes som om tiden stannade. sedan läste jag, medan mina ögon fylldes av tårar, sedan läste jag igen och igen. vet inte om det var lyckotårar, det kändes så. men dom ville iaf inte sluta rinna. "vi tar det som det kommer" okej, lets do that. kan man vara glad samtidigt som man är lessen? min hjärna känns som en jävla soppa just nu.

men gör den inte alltid det? =)


is this love, is this love, is this love, is this love that I'm feelin'?

when you believe

"äntligen tisdag då e det TRÄNING!" så heter en av min grabbar på msn just nu. måste va så att han längtar till träningarna pga att han saknar mig. en annan ringde mig innan och sa han ville stå i mål idag, vilket är bra eftersom vi inte har någon målvakt. hoppas han är en naturbegåvning.

jag får panik, rensade ju ut kläder för bara nån vecka sen och ändå ligger det tre höga staplar med kläder på mitt golv som inte har någon plats. likt uteliggare utan någonstans att sova. tycker synd om mina kläder och de gör också så att det ser otroligt stökigt ut här. jag hade väldigt gärna haft en stor walk in closet.


snart är det väl tid att börja skriva önskelista till julafton. lord! vad ska man tvingas att önska sig i år? det enda jag kan komma på just nu är en walk in closet. och fred på jorden och tur i kärlek. ja, jag inser hur svårt det kommer va för er att slå in något av det i paket.

a moment like this

ledig dag. what to do? funderade på att åka in till stan för att shoppa lite nödvändliga grejer men ångrade mig. så nödvändliga är dom inte. orkar inte. jag ska nog städa istället, inte för jag orkar det, men för att det verkligen behövs. sen planerar jag att sy lite eller måla nåt. det var länge sen jag pysslade, om man inte räknar den fina omsydda kaptensbindelen.

tittade ut genom fönstret för att säga hej till mitt kompis träd. varje morron hälsar han på mig, detta maffiga träd. han är bara fin två gånger om året. på sommaren när han är klädd i tusentals ljusrosa blommor och på hösten när hans löv övergår i höstfärgerna. har ingen bild på sommarträdet men tog en på höstträdet.

image78

tränaren till det danska laget vi har i vår serie mejlade mig precis, på danska. dom kan inte spela mot oss på utsatt datum pga att halva hans lag ska och titta på U19 VM i innebandy. det passar mig ganska bra eftersom jag hade jobbat då. jag funderar på att briljera och svara honom på danska.

" jag hade inte velat vara ung idag, man ska bara följa med hem och hoppa i säng med varandra."
-
tant på tv

som en gummiboll

idag är det måndag.
 gissa djuret

jag mår bättre idag än igår, klumpen har släppt lite. vet inte vad det beror på, antingen det otroligt icke givande samtalet jag ringde igår eller det givande samtalet. det icke givande samtalet kom jag egentligen inte fram till något efter mer än att mitt hjärta var speedat. det givande kom jag fram till att jag har övertaget över honom. makten. människan gillar makt. men jag ska nog ligga lågt med det där för allas skull förutom min egna. jag är så otroligt o-egoistisk.

nu ska jag jobba. det är också givande.

det är måndag hela dagen.

love is gone

kom in i lunchrummet och där står en väktare och försöker förstå kaffemaskinen.
jag - hej vad gör du här?
han - haha jadu, mitt jobb är faktiskt att stå och vakta en dörr.
jag - jaha... (lång tystnad) vilken då?
han - den vid förbutiken.
jag - (lång tystnad) varför då?
han - haha! du frågar rakt på sak! jag gillar det! blink

jag vet inte ens varför jag började prata med han men jag är för nyfiken av mig. konstig va han iaf.

msn konversation:
- e du berusad?
- nä, varför skulle jag va de?
- vet inte, du verkar helt yr...
- mhm... brukar jag inte va de?

snart är det lördagens höjdpunkt! svenssonsvensson! jää sen ska jag sy en klänning.

det blir alltid värre framåt natten

jag har märkt ett mönster i min statistik här på bloggen. det är värsta stupet rakt ner varje torsdag. min fråga är, vad gör folk som är så mycket viktigare än att läsa min blogg på torsdagar? har ni inget svar på det så kanske ni ska börja läsa på torsdagar med?
skämt å sido

ska snart iväg och jobba, man får ju ställa upp för dom som har barn. så om ni ska handla lördagsgodis idag så finns jag där, standby för att väga era äckliga färgämnesklumpar.

- du är guld värd! detta ska jag komma ihåg när du behöver byta nån gång.

jatack!

love in the first degree

satt fridfullt i min kassa och sa ha en trevlig helg till alla och kände plötsligt en sjukt äcklig doft som jag kände igen. tittar bort mot min lilla kö och får syn på svintomannen! han som skällde ut mig som jag skällde ut tillbaka för några weeks sedan som tydligen är lite farlig. hur har han mage att ställa sig i min kassa igen! shit!, tänkte jag, vad ska han nu ta sig till? jag såg framför mig att han tog fram en kniv och skar upp min hals precis när jag skulle säga ha en trevlig helg. men så blev inte fallet! han frågar istället om jag har mycke pengar i min kassa och när jag säger "vet inte" så brusar han upp "vet inte?! vadå veet inte?! det måste du veta. har du mycket pengar i din kassa? vavav?"

antar att han planerar att råna mig nästa gång.

träffade även irene och hennes följeslagare gittan ,i rullstolen, och bosse, puttandes.

jag - nämen ska ni gå och handla nu när jag slutat, va tråkigt.
irene - nä vi ska inte in där, vi ska till tårtesset och fika.
jag - jaha! gott!
irene - ja får vi inte fika där ELLER?!
jag - jo jo, visst. ööh. ha en trevlig helg!

damp! hon hade en dålig dag idag, synd inte hon gör som haremsdamerna då och målar sina naglar så man vet om man ska prata med henne eller låta bli. hon kunde målat i svart.


jag är så sjukt... hittar inte ord. förvirrad? besviken? arg? orolig? lessen? finns det ett ord för alla dom ihop så menar jag det ordet. klump i magen med. hoppas inte det blir en snefylla idag och det slutar med att jag sitter o bölar.

only you

gjorde en väldigt märklig sak precis. jag satte mig på toaletten och va jättekissig. satt där i mina funderingar som jag brukar. sen torkade jag mig, drar upp byxorna och spolar. sen kommer jag på att jag kissade aldrig hahah doooh

åsna liknar jag säger linda.

orolig så in i heeelv.

I can´t smile without you

det är ganska synd om skådespelarna i days of our lifes. ingen talang och de är fast i samma jävla dag i flera weeks i sträck. jag undrar hur många timmar deras dygn har i deras värld. de kommer ingen vart med sina liv och de har olika kläder varje timme. tur för dom att de säkert är sjukt överbetalda.

med min första lön från bigbowl köpte jag mig en digitalkamera och en symaskin. för att fira liksom. "jeej jag är rik" aldrig använt symaskinen, förrän idag. kände att det var dags! åkte till AGs och köpte kardborreband (stavas? ser ganska rätt ut haha) och drog fram manualen, trädde i tråd och spolade tråd. sedan sydde jag om min kaptensbindel. enulf har så smala armar att den trillar av honom. resultatet blev asbra och jag fick beröm på träningen hihi.

var även en sväng på systemet idag, midda imorron ju, måste ha något att skölja ner med för det är challan som lagat mat. haha men hoppas att ann hjälpt till. jag känner mig alltid så vuxen när jag går ut från systemet med mina påsar. jag kan göra vad jag vill!

mmm mmm mmm mmm

jag har googlat på snor och det enda jag får fram är att snor är till för att ta hand om smuts och bakterier som kommer in i näsborren. men det jag vill veta är vad snor är och var det kommer ifrån, inte vad det är till för. suck. får fortsätta mitt hackande.

våran hemlighet

ja det är inte lätt när man ska överträffa dina presenter. men jag antar utmaningen och gör mitt bästa! btw så kom biljetterna idag. dom är snabba på SJ må jag säga!

jobbat idag. man tar vara på stunderna när man jobbar så lite. haha nu va jag rolig. nä jag tar inte vara på stunderna. men idag så tjuvstarta jag på vecka 43 och sa "ha en bra dag!" till alla kunder. utom en tant som jag inte tyckte om riktigt. lite olika reaktioner fick man. vissa sa "tack detsamma" och hade ett leende på läpparna medan dom packade ner sina varor. andra muttrade något som lät som "hummff" och nån annan blev lite mållös "ööh öh.. öh. tack"

pia - du förtjänar att få en tialott idag louise, så duktig som du varit.
jag - varför har jag vatt duktig?
pia - sagt ha en bra dag till alla?
jag - ja okej, men jag glömde ju låsa lådan helatiden.
pia - ja det är klart, du ska inte ha en tialott.


färger i en vind

jag förstår inte! hur kan man bara få 4 år i fängelse när man förstört någons liv? alla våldtäktsmän borde istället få livstid, riktig livstid, och att man hugger av deras ondskefulla lem. sveriges system funkar inte, alla säger det. varför inte göra något åt det då? lite tortyr också, det hade inte skadat. så dom lär sig.

såg nog den allra första wallanderfilmen igår haha. det måste vatt den första. alla va så unga. stellan skarsgård va polischefen och han björn från miffo va en ung assistent. alla prata överdriven skånska utom wallander själv. till och med linda och det gör hon ju inte nuförtiden. film miss. en icke skåning ska inte ge sig in på att försöka härma, det blir bara fel haha


jag behöver en kram

4 in the morning

alla runt om mig blev sjuka en efter en och jag gottade mig och sa "haha! jag har inte blitt sjuk" men nu har så blivit fallet. karma? (ja jag kolla på earl igår.) men det finns kanske nått sånt... hmm man vet inte vad man ska tro på. kankse hade vatt bra att födas i typ usa eller iran så hade ens föräldrar och samhället tvingat på en vad man ska tro på.

det känns som att min kropp inte får tillräckligt med syre och jag kippar efter luft helatiden. mina näsgångar har nån proppat igen och det känns som att nån satt ett spännband runt mitt huve och dragit åt. kallsvettas gör jag också. hur bär man sig åt när man ska ta tempen och inte kan andas med näsan? man måste ha munnen stängd, men så länge kan jag inte hålla andan. dagens i-landsproblem. och nä jag tänker inte stoppa in den i gumpen.

jag har funderat. alla talkshows, gästerna och programledaren dricker ur dessa muggar alltid. vad är det i dom? får varje gäst bestämma vad dom vill ha i? de tar ofta en klunk när de får en knivig fråga, betänketid? eller en stärkande sup?

jag saknar dig.

what if God was one of us

just nu känner jag att jag inte har koll på nånting. tankarna snurrar i huvet så jag får huvevärk. egentligen vill jag bara dra täcket över mig och hoppas att ingen ska hitta mig. jag förstår ju att jag inte kan göra detta, har ett visst ansvar. men ibland känner jag mig så fruktansvärt ensam, fast jag inte är det.

suttit i telefon mesta delen av kvällen, allt för Gud. ja nästan iaf. pga att halva mitt lag är på konfirmationsläger och inte kan vara med på matchen. men robert sjöberg är en räddare i nöden. förser mig med spelare så jag klarar mig. fast har ännu inte fått tag i alla pojkarna men kvällen är ung! annars så får vi gå runt på tre nånstans. det lööser sig, det gör det alltid.

innebandy hela dagarna, hela helgen.
blir nog mest skit av delar av det, men så är det när gud får bestämma. trötta spelare på sönda är väl mitt straff för jag syndat när jag åt en kyss varje dag förrförra veckan. denna smörsmakande delikatess! han straffar mig inte med lite extra fett på magen, nä! han ska straffa mig där det gör som ondast, när det gäller mina grabbar. som man bäddar får man ligga!

visste du att...
...haremsdamerna i gamla turkiet målade sina naglar röda när dom hade mens. för att slippa besvärande förklaringar när sultanen skulle välja dam för natten.

jag ljuger så bra

jag kommer aldrig ge mig!

okej, kanske nån gång om det inte blir som jag vill till slut, men inte i första taget iaf.


nessaja

butcharmatchen. ska jag va glad för att ha nött bänk idag? annars kanske jag hade suttit på akuten nu med.

haha hermie, du ska bara veta så läskiga dom är. på natten vaknar dom till liv och hittar på bus i mitt rum. det är därför det alltid är så stökigt här.

vad har jag gjort för fel?

jag förstår inte.

om vi håller om varandra

"I don´t know much about football. I know what a goal is, which is the main thing about football."
-Victoria Beckham

don´t look back in anger

   

jag blir så arg!
jag visste nån skulle dö i greys, men misstänkte fanemig inte meredith. det kan ju inte vara hon. huvudpersonen dör inte i serier, och gör den det så är det jävligt korkat eftersom de dödar sin egen serie. hur många fortsatte titta på OC efter att marissa dött? okej, man kanske kollade då och då, men inte var det samma serie längre. det var en dödsdömd serie. nä! jag gör som izzy och tror på att meredith ska klara sig. de vill bara skapa lite spänning.

idag kom tårarna när dr mcsteamy la sin tröstande hand på dr mcdreamys arm. 
skrev jag det rätt nu? blandar alltid ihop.

jag tycker att om det är någon som får någon att må bättre än någon hade gjort utan personen, då ska alla va glada för dens/dess? skull. jag märker ju att det inte är så.
det där kan tolkas på ett annat sätt än jag menar men jag menar det mest på ett sätt och lite på det andra sättet. så egentligen spelar det ingen roll hur det tolkas.

jag tänkte att det var tid för lite förändring här. och har kommit på ett nytt system. jenny märkte att jag ändrat stil en gång, märker hon vad det är denne gång? hihi. jag har inget liv.

"kör henne i gumpen"

jag spår i mina theblad att "vi ses på mcdonalds" är påväg att bli det nya "vi ses på bråhög".

av olika anledningar är jag lite allmänt insatt i nordkorea och jag har hävdat länge att deras diktator är nutidens hitler. står fast vid detta. mannen styr sitt land med järnhand och familjer är bara tillåtna att förbruka så mycket el som en vanlig glödlampa behöver och de får typ en handfull med ris om dagen.

läste precis på aftonbladet att nordkorea och sydkorea ska sluta fred och att deras ledare efter några dagars möte skakat hand och gjort nån jävla listjävel på vad som ska hända i framtiden. jag vill iaf hissa en röd flagg eller hur man nu säger haha för detta var ju faktiskt nästan precis vad som hände när hitler skrivit på något papper om fred. vilket ledde till att han gick in i polen. jag misstänker iaf att nordkoreas lilla pygmé till diktator har nån evil plan. btw så använder han alltid platåskor. mahaha! tycker nån kan skjuta han innan det är försent. får man skriva så?

pssst! som som dom skriver i veckorevyn "glöm inte var du läste det först".


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article929660.ab

nu ska jag gosa ner mig med en kopp kaffe och glo på greys och lägga av nån liten tår.

bygga en lådbil

tog annicas idé och rensade ut garderoben och byrån. blev två påsar hos mig med men jag valde att inte titta efter två gånger om jag ville behålla nått. hittade allt möjligt old jazzbyxor, benvärmare och för små tubtoppar. allt åkte ner i ags-påsarna.

det är jättedumt men jag stör mig på hela honom. jag försöker verkligen att inte göra det och ge honom en chans men för mig är det en gåta att han har en fruga där hemma, han verkar ju inte förstå sig på kvinnor överhuvetaget!

- varför ska jag vara med i powerplay? det är väl bättre de andra spelar ihop sig.
- nä! tänk så blir någon utvisad... (sägs med nedlåtande ton)

om någon blir utvisad så är det inte powerplay längre och boxen ska in. lite roligt.

ny maskot

sitter här och lyssnar på telefonen jag lagt bredvid mig "tuuuut... tuuuut.. din placering i kön är nummer 6" ja, jag vet man ska ringa kl 8 på morronen men jag vaknade inte då! osså tänkte jag man kan ju ha tur att få en tid endå. man vet aldrig. ska nog ta min telefon och gå och titta på inspelade DH så går tiden kanske snabbare. oj! nu blev jag nummer tre =) några som la på. jeeej!

"I´ve got ten pairs of trainers. That´s one for every day of the week"
- samantha fox


en sån vecka skulle man haft. fast då hade det vatt ännu mindre än 10 weeks till julafton. och då blir jag julklappsstressad nu!

chunky monkey

nu är det oktober.

trodde det skulle bli mys idag, men som tur var läste jag i min kalender att jag ska ju jobba. tog ju liselottes tid. pengar till mig och hon får umgås med sin sjuka hund. win-win situation. man ska vara mot andra så som man själv vill bli behandlad.

allt blev så feel och jag blev så lessen. men du fick mig och skratta igen och det betyder mycket.

var inte alls beredd på att du skulle ringa, varför svarade jag? märkligt. visste inte alls vad jag skulle säga, jag ville inte säga något egentligen. som alltid blev det att jag tände till och höjde rösten. det kommer alltid va så. det får du bara acceptera. det beror på att jag irriterar mig på dig och sånt du säger. som tur var hade jag ett stöd i den andre telefonen. tackar zeus (gudarna) för att du finns där.

nu ska jag skumma igenom min blogg för att se vad det är för skånska ord och slang som challan pratar om.

 

det är oktober hela månaden.

RSS 2.0