jobbhelg

här sitter man kl 22 på valborgsmässoafton i sin onepiece och ska kolla ett avsnitt glee.
idag har jag jobbat, snackat skit med fridah i köket nån timme, grillat på vildanden. helt nykter. hallonsoda dracks det, oblandad.

körde dit och hem och det var nog bara jag och taxibilar ute ikväll. fan va vissa inte borde få jobba som det.

vad är valborg? har detta något med jesus att göra eller handlar det bara om att bränna upp torkade löv som i madicken?

blåsigt värre

idag ska jag och linda vara säljare ute vid citygross grillevent. vi ska sälja diverse saker. bland annat triss. och smaka på grillad mat och mingla med kunder. jag ska även göra detta imorron. känns välbehövligt. liten paus från det "riktiga" jobbet.

för övrigt kanske nån undrar hur det gick i trisstävlingen och jag kom lika med sofie så vi fick vars en goodybag men sen lite chockad så vann jag the grand price som var en digital fotoram för att jag sålt flest triss per timme. vem sa att jag itne var säljande? gubbjävel.

idag när ebban och jag va ute så bevittnade jag något konstigt. men det är kanske itne konstigt i dont know. men det var typ åtta gråsparvar som fick flipp och flög skrikandes i samlad trupp ner för ett tak och damp ner typ en meter från mig och alla riktade sig mot taket och skrikkvittrade för fullt. ett jävla liv var det. osså titta jag mot taket då satt där två skator och kraxade. var detta ett gängbråk mellan fåglar? hade skatorna jagat ner gråsparvarna? sjukt korkat isf av dom för åtta mot två.. ja, jag trodde väl heller inte att fåglar kunde räkna.

jobbjobbjobb

vi har trisstävling denna vecka. jag har stått i service månda, tisdag och onsdag och inte prioriterat att sälja triss då man har så sjukt mycke annat att göra. men idag är det sista dagen på tävlingen och jag ska sitta 12-19 i kassan. behöver jag säga det? jaaaag är laddad klappklappklapp jaaag är laddad!

kom till citygross idag och köp triss av mig! do it, do it!


utlandsresa

i morse var jag i danmark. men bara och hämtade robins föräldrar på flygplatsen. sen nu ska jag jobba 15-20. skulle hellre suttit ute i solen ett tag. men har ingen bra stol för det. blir ett projekt nästa lön.

imorron är det supricesuprice 50årsfest. ja jag kan ju sätta alla mina pengar på att thomas inte läser detta så det kan jag ju skriva. det ska bli kul. god maat. "du tänker bara på mat" säger många. ja, det gör jag. livets mening.

har gått plus på mitt fondsparande. har två olika och de har gått 5:- plus tillsammans hihi. här blir det ryggbiff till midda när jag är pensionär.

har laddat hem s 1 av glee. det är ju så fantastiskt bra sägs det. (charlotte, jenny och johanna säger det) jag gillar ju rent och sweeny todd osv så borde väl gilla denne sjungande serien med. ska titta lite ikväll innan bb med ett glas rött.

phad thai

jag skriver alltid en inköpslista när jag sitter i kassan. vad blir det till mat ikväll? fisk med potatis och remoulad bestämde jag mig för och skrev ner det. plus lite andra saker. men när jag väl stämplat ut och skulle plocka potatisen så gjorde jag en helomvändning och köpte bambuskott, woksås, nudlar, minimajs och kött. det blidde en phad thai. första gången jag försökte mig på det men oj så gott! lite överkokta nudlar men annars så.

nu sitter jag så bekvämt i soffan och har kollat på halv åtta hos mig och nu börjar sveriges mästerkock. idag är det mycke mat.

ska nog ta mig lite glass i pausen. hihi

regn hos miiig

i morse när jag gick med ebbsan så regna det lite smått. så skulle hon lägga en hög. då kröp hon in under en buske och la den där. såg så sjukt kul ut, precis som hon ville ta skydd från regnet medans hon bajsa. detta gör hon ofta. sjukt irritarande då det är lite jobbigt att krypa in under en buske och kanske få en gren snärtad på kinden för att plocka upp det.

heter det medan eller medans? jag ahr alltid skrivit medans för så säger jag men diverse lärare har alltid rättat det. klart lärarna har fel.

idag för en vecka sedan så var jag hemma hos jenny boss på midda. hon hade gjort egna köttbullar med fetaost i. sjukt gott. sen kolla vi desperate och sen kom helena till bigbrother med nybakta kakor. fattar inte att jag inte berättat om dessa kakor på en hel vecka! för grejen är att jag inte kunnat sluta tänka på dessa gooda kakor. helena kan hon!

idag ska jag dammsuga, städa toaletten, damma och tvätta. måste tvätta badrumsmattorna akut för ebba hade trampat i bajs utan att robin sett det igår och så stega hon in och kleta av det på ena mattan. fräscht! sen ikväll ska challis och jag till jenny och äta hemmagjord pizza och jag ska klippa mig.


gubbjävel

vilken kisskass vecka och än är den inte slut. jag tänker heller inte göra det bästa av den. känns inte så motiverat nånting.

liksom vadå jobba hela helgen? det enda roliga med att jobba helgen är ju att då är folk glada och mest villiga att göra av med pengar och då jobbar "säljaren" i mig som bäst. men "säljaren" i mig är kvävd. kan. inte. andas. gubbbbbbsjuke jävel. ingen cred, ingen vinning. skulle vilja skriva dina ord på ett par av robins sura strumpor och pensla lite stopp&väx för naglar på och sedan se dig äta upp dina ord.

kommer väl aldrig hända.


en byggarbetare stega in i vår trädgård medan ebba sov i soffan och jag kolla aftonbladet. plötsligt flyger ebba upp och skäller ut mannen. efter noter. vad ska han på hennes revir och göra? stackars mannen såg helt chockad ut fast där va ett fönster mellan dom. han hade fått veta att alla boende visste att han skulle komma och fixa med stuprören idag. men det visste vi inte så nu för sitt hjärtas skull skulle han knacka på dörrarna först. så jävla dåligt av föreningen. man blir ju livrädd när det står en främmande man utanför ens fönster.

känns skönt att ebba är redo att försvara reviret iaf när man själv inte är riktigt vaken.

aprrril aprril

i fredes var robin och jag på jensens. sååån besvikelse! nästan så man inte vill gå dit mer. senigt och fettigt kött. inte fick man kompensation heller. nää fyyy. mando vinner med hästlängder. jensens är bara bra på lunchen.

igår var vi på kalas med hela tjocka släkten. farfar fyller 80 och sören fyllde år och nästan alla var där. marie undrade vem som skulle ta hand om henne om hon inte hade några föräldrar. din mormor tror jag sa jag. men om inte hon finns heller då frågade hon och tittade snabbt mellan mig och robin. hennes mamma lotta fattade vad hon syftade på och svarade att många skulle vara tvungna att dö om louise skulle ta hand om henne. typiskt!

idag är vi slitna men måste städa vår trädgård har vi kommit fram till och passa robins föräldrars hundar då dom är i thailand dom jävlarna haha och robins bror som är hundpassare ska se på fotboll i helsingborg.

vi har även lagt in lite ryggbiff i marinad igårkväll med chilli och vitlök. ska grillas till middag det.

pussochkraam

RSS 2.0