bajsborsten

idag ska jag och penilla på svenskaspel kurs. alltid kul. lär sig alltid nåt. osså får man ofta nån fika eller så men tar med en banan ändå för säkerhets skull magen blir hungrig.

igår satt jag i kassan och mös när det kom en kund med tre toaborstar. hon tyckte väl själv det var konstigt för hon börja genast förklara detta. själv tänkte jag inte på det men kanske isf att hon har tre toaletter. vet man ju aldrig vad för lyx vissa har. men hon förklara iaf att hennes väninna var för snål för att köpa nya så hon brukade diska dom i diskmaskinen!! detta tyckte hon var väldigt äckligt och snålt så hon skulle få dom. 5,95:- styck. ja, jag kan bara hålla med henne. äckligt och snålt.


annie var sjukt elak i roasten igår. såg alla på hemsidan hihi. asså man vet ju inte om madde kanske blivit utsatt för något sexuellt mot sin vilja i sin barndom, så säger annie så. kan vara känsligt. så vinner hon. jävla hagga. så tråkigt att ingen ser annie som ett hot så dom röstar ju säkert inte på henne så hon kommer vara kvar länge. tråkigt. hoppas hon går ut själv.

tabbe

glömde ju siiimon. lord. ja han är en go norrlänning som inte kan sina gränser när det gäller alkoholhaltiga drycker.

idag jobbar jag till sex sen är det räkfrossa på menyn. challan och ida kommer över. får lägga dom på tining i min kassa under dagen.


hjärtaaat

har haft kalas i helgen med och jag fick jättemycke paketer =) hihi

igår damma vi av grillen! mamma sa att jag ätit entrecot (kan ej stava) men jag kan iaf inte komma ihåg det så vi köpte det igår för det känns som att det var något man skulle smaka. en värdig förstagrillning liksom. det va gott som faaan.

inatt drömde jag att jag va gravid och födde. och detta var inte alls så jobbigt som alla säger. bara att bajsa ut ungen. challan var också gravid och födde en bebis som mackan med den gröna jackan var pappa till haha.

btw jag hejar nog på sara eller peter i bb. sara är så skön. just nu går hon runt och rapar för hon precis lärt sig det. jag erkänner att jag är BESATT av bb. shiiit. pinsamt nästan men jag står för det. madde är en slampa. annie är en tönt och mes. patrik lika så. mest patrik. vilket retard! sonia är en nobody. christian är cool som få och ful som få. roddan är äcklig och fläskig och kobent. martin är en ball fjortis. gurkan är en clown som är lite falsk. vanessa är osäker och snackar mycke skit. katerina är ett psycho som svär på gud alldeles för ofta för att tro på honom. har jag glömt nån?

sovmorron igen!

shit va mycke jag sovit dom senaste dagarna. jobba kväll söndag och måndag. ledig igår och har bytat med sonia så jag har kväll idag med. sovmorron tänker man då. men nejnej. ebba vaknar exakt 7 vaarje dag. jättekul.

igår var det ju ljuvligt väder. jag mådde lite risigt, men när robin kom hem så åkte vi till lomma och grillade korv och robin fiska. ebba har nog aldrig varit så lerig nån gång så när vi kom hem blev det badkaret. nu är hon så len och mjuk så. sen somna hon som en gris. jobbigt med frisk luft.

update: ebba rullade sig när vi var ute. så länge varade den renheten.

vad är det för en dag?!

ingen speciell dag alls. idag är man 24 plus det är inte ens egen dag.

många som gratta mig. det var roligt att så många kom ihåg. själv kommer jag aldrig ihåg nån typ. fast facebook hjälper ju till.

roligaste igår va väl att sonia sjöng för mig i högtalaren. det hade vi bara skojat om innan. när klockan slog nio så hörde jag "vad är det för en dag? nej det är ingen vanlig dag..." sjukt kul. fast där inte var några kunder då.

längtar tills helgen då jag ska ha kalas och kanske jensens och bio då med.

nu ska jag se solsidan på play.


24 bast och nästan ingen rynka

idag väckte ebban mig typ 7. eftersom ebba inte kan säga grattis så var linda först med sitt sms 7.30 =) kändes som vanligt inte som jag var ett år äldre än igår. sen somna jag om för att sen väcka robin vid 9. då fick jag en väska som jag önskat mig! den hade varit slutsåld på hemsidan men han hade googlat fram den från nåt annat ställe. sen ska jag få midda på jensens och bio. sen gick jag och duscha så gjorde han pancakes till mig. och kaffe. kunde nog inte haft bättre start på denna dagen!

igår var vi på midda hon mamma och pappa. då fick jag två vinglas som jag samlar på och en putsarduk och ett rödvin som hette louise =) hoho! kul. kommer nog få nåt mer när jag har kalas nästa helg.

ska hem och fika hos robins föräldrar snart. efter det ska jag jobba 15-21. kunde haft roligare men man får göra det bästa av situationen. sonia kanske sjunger för mig i högtalaren haha

nu ska jag gå och bajsa och läsa åsanissetidning. ja, man skulle ju göra det bästa av dagen.


ohmygodohmygod

ohmygod låten från melodifestivalen har gått på repeat i min hjärna. kan inte få ur den. fast det gör inget. gjorde även en illustration på jobb för alla som ville se hur han gick sådär på rullbandet haha. han var sjukt kul.

nog om roligheter. över till allvaret. min kära syster tycker att jag blivit för slö och fet så nu ska hon och jag ut i skrylle och springa. hon brukar springa typ 7 km. vi får väl seee vad denna slusken här orkar med. jag ar iaf munderat mig med vindtäta saker a.k.a. stanstadoverallen. vilket betyder inte så jätte vindtät men det får gå. så om jag försvinner så finns jag någonstans i skrylle/dalby uppblåst i ett träd så då får ni ringa brandkåren.


rip

läste i metro om de nya glassarna för i år. satte nästan kaffet i halsen när jag läser om en cornetto med mörk choklad och hallon. den jävelen ska ersätta min favvoglass cornetto jordgubb! kaaattastrof! jag som brukar köpa mig en så om sommaren när jag har kort rast på jobb och gå ut på gården, sätta mig på en träpall och skaffa mig några fräknar. no more! fan. lessen asså. hoppas dom ändrar sig.

rest in peace


superhelg

i fredes jobba jag till åtta. sen när jag kom hem stod maten på bordet. robin är allt bra duktig han. sen mös vi bara till tvn och jag drack ett glas rött. gick och la oss tidigt för robin skulle jobba på lördan kl 7 och jag var helt död.

lördag vakna jag av ebba som vanligt. solen sken och fåglarna kvittra typ och det var helt underbart väder ute. vi gick en långis i solen och jag kom på den roliga idén att vi skulle promenera mot sandby. kom ut till åkrarna och märkte då att där ute var det full storm så vi vände tillbaka till husen, träden och lä.

storstäda vi lägenheten när robin kom hem och sen kom några från hans jobb och andré hit för dom skulle spela poker. jag bottnade med två öl med dom sen åkte jag till klostergården för en danskväll med amanda, astrid, helena, jenny och johanna. det blev hipp och jenny var helt lyrisk för olle från idool uppträdde haha hon stod längst fram.

landade i sängen vid halv fem och blev väckt av ebba kl 8.15. men hon somna om så det blev några timmar till. söndagen har varit fotboll, hamburgertallrik och massa kaffe. liverpool vann för övrigt mot serieledarna manchester u med 3-1.

RSS 2.0