15-20

jag köpte ett blommigt duschdraperi som matchade min blommiga soptunna. men när jag kom hem så tyckte jag det blev liite too much. så nu har jag varit och bytat det till ett svart och vitt.

brrrrolle på så ska det låta ikväll!


over and out

om nån är intresserad så sålde vi semlor för över 18 000 kr i tisdes. vilket är lite över 900 st. en vanlig dag säljer vi typ 100-150 st. OM jag är glad att jag var ledig i tisdes.

igår på träningn bjöd danny på munkar med chokladöverdrag. det går lite trögt med mitt nya nyttiga liv...

lärde mig nåt nytt på träningen idag! det nya killar håller på med är att raka benen längst ner och ha ankelstrumpor och ha tre-fem gummiband som håller upp jeansen och flaschar deras lena ben. sjuuukt. de har även börjat sminka sig med foundation och brunkräm. min fråga är om man om några år kommer se skillnad på kvinnor och män?


jag är trött innifrån och ut. inte nån enda cell i mig som inte är trött efter denna sjuka dag. en ledig helg är välkommen.

budget

för tio minuter sen va jag rik, nu är jag inte så rik längre..

ilandsproblem

okej, nu har jag 2 min på mig att bestämma vilket program jag ska se kl 19.
2½ men, simpsons, vänner eller gränsbevakarna australien.

tufft

bröllop!!

nån där uppe gillar mig. det är ännu en gång asfint väder när jag är ledig, plus att jag är ledig på fettisdagen, vilket betyder att jag slipper hysterin efter semlor hos stps feta invånare.

det är fanemig på tiden att dom får tummen ur röven uppe i slottet. victoria blir ju inte precis yngre och hon har säkert krav på sig att skaffa minst tre barn. tycker det är jättebra för nu får väl dom andra två gifta sig med sina respektive också. och jag vet en som kommer sitta klistrad framför tvn när bröllopet sänds. det är väl ett år tills dess men ändå. ja, jag tror att kungahuset är en av få som håller på traditionen att det ska vara typ ett år efter förlovningen. men vilken dag egentligen att förlova sig på, semlornas dag.  hoppas dom gjorde det igår, för almenackans skull. vi kan inte flagga på en fet-dag.

okej nu tappa jag hakan. familjen rakt över balkongerna har slängt sin julgran som stått på deras balkong idag. undra varför just idag. varför vänta tills den 24 februari med att slänga julgranen?

pappa ritade en karta till mig haha. jag tror nog att jag ska hitta nu =)

walk like an egyptian

imorron hade jag tänkt besiktiga om blå blixten. i lomma, för där är inte så lång kö eftersom jag inte bokat tid. jag tänkte göra det själv, kan inte va så svårt att hitta dit, lomma är inte så stort. pappa sa att om man är tjej så får man säkert gå före i kön. går blixten inte igenom börjar jag gråta.

jag börjar få lite ordning här nu. det behövs lite saker till bara.
- tavlor
- bokstöd
- toalettförvaring
- duschdraperi
- ny tv
- blommor
- mer mat i kyl + frys

sen är det komplett! fast jag kommer på nya saker heltiden.

  



in this world full of shiiit

okej, jag har upptäckt en ny värld. svartklubbvärlden. och jag gillar den! 20 kr för el pissljummen öl och dånande musik. lite malplacerade va vi kanske men tyckte vi kom in i de bra. jag är stolt över vilket lag jag spelar i, stolt för att bära deras namn på min matchtröja. vem hade kunnat ana detta?

"va otippat att ni är här"

känns som jag har betong i hjärnan och bomull i öronen. det är ingen baksmälla av ölen, det är av musiken.
bara att jag kallar det musik visar ju att jag ändrat åsikt helt. haha

ångest ggr två

jag mår så sjukt illa nu! ångrar mig något så fruktansvärt. köpte en legendpizza innan och den ligger i min mage nu. men god var den ju.. det kommer bli tungt att träna sen.

ångest nr två är att jag vandrade till lagerhaus i den sjuukt fina vädret i morse för att köpa billiga rosa smörknivar där. gick därifrån över 500kr fattigare. sen åkte jag och köpte 6 hyllor på ikea och efter det tre kuddar på jysk och sen tankade jag bilen. tror denne dagen kostat mig över 1700. meeen vem håller räkningen? nu ska jag inte handla nåt tills vi är i usa!
who am i kidding?

jag är en mes

lediga onsdag.
- polisen
- jysk
- ikea
- citygross
- träning

ibland blir man glad i magen av vissa människor. det är något speciellt med det. man ska inte slänga bort det. men det kan ju också komplicera saker.

heja challan friskt humör! det är det som susen gör!

lugnet före stormen

mmm, internet funkar lite som det vill. men jag ska ju inte klaga.

nu är det bara nattduksbordet och byrån som fattas. ja och några hyllor och toalettförvaring. det kommer. det viktiga är här.

idag har jag haft lite ont i benen. stretchade på rasten på jobb och funderade på var detta värk i vaderna kom från. jag vet det nu, det är trapporna upp till min boning. biffiga vaderna kommer va efter nånna månader.

for the very first time

första natten i lägenheten. jag trivs förjävla bra. inte burit hit tvn än och internet funka inte som jag ville så har recis kollat på ett simpsonsavsnitt på datan och nu funkar internet igen. how nice!

sov gott puss

bitterfitta

bilagor säljs endast med tidningen. get it? no, i dont think so. "jassåå, jag brukar få köpa det på statoil/ica/lidl/konsum..."
vi gör såhär nu, alla butiker i stp kan väl gå samman och enas om att dra gränsen där gränsen går. pussys!

får jag den sure jävelen till polis imorron som challan fick så ska jag säga till han att inte ta ut sitt missnöje över mig. men jag förstår väl också om han är sur för att han inte ska till usa.

dansa med fienden

effektiv dag idag. först tankade jag bilen full. nu e hon glad. sen körde jag och hämta timmie och han köpte ny klubba med stanstadrabatten. så då e han glad. sen ska jag köra och hälsa på farmor och farfar. dom kommer bli sjukt glada. efter det ska jag hämta pappa på jobb eftersom han inte har nån bil. då blir han glad.

kl 15 ska jag jobba, då blir alla kunder glada eftersom jag kommer säga ha en trevlig helg till alla. YES WE CAAAN.

kl 20 stämplar jag ut och beger mig för att festa med fienden. branne, holle, nilsson och kramer. okej, det är bara branne och holle som är fiender. vi möter deras korpenlag på sönda. kanske ska råka skada dom sådär på dansgolvet. fast branne spelar ändå inte för han fick rött kort förra söndan. haha

men ska inte jag vara glad idag? jo just det, jag köpte ett par rosa innebandystrumpor så jag blev glad. marcus är i tyskland i denne stund och inhandlar en boxare vin till mig. även det blir man glad av!

tillåt mig

tillåt mig att fira! och inte.

igår var det en dålig dag. vi lämnade min bil på verkstaden och sen går pappas bil och pajjar. men idag har allt vänt! jag trodde att min bil skulle behöva repareras för 10 tusen typ. men mekanikern hittade en sladd som gått av så han bara fixa den.

sen ringer ola och berättar att the mighty fors fått kicken från stanstad. igen! det är sjukt bra. jag kommer då inte sakna honom. jag som ville starta en hata fors grupp på facebook. detta kan anses som lite påhopp kanske men det är inte så många som läser detta ändå haha

ska ner på träningen snart. men vet itne hur kul det blir. johan, john, timmie, chrille och dempa ska inte träna... baaall! men dempa ska ner iaf. calle lindes tur att baka idag! undra vad det blir för gott...

roadtrip

"först gick rocken sönder,
sen höll han på att trilla ner från taket.
det! är vad som hände."

Gunvald: Vet du hur man använder en mobiltelefon?
Den anhållne: Tror du jag är dum?
Gunvald: Du är både dum och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla!
Den anhållne: Sluta trakassera mej! Är det du som är den där Gunvald Larsson?
Gunvald: Det sa jag när jag satte på bandspelaren men ditt närminne sitter väl i förhuden?!

- gunvald larsson, sjukt klockren.

imorron så ska en rolig liten blandning på roadtrip och köpa soffa till mig. dempis, timmie och jag. haha om dempis orkar för han ska se på nåt på tv tills kl 5. =/ eftersom dempis inte har körkort och timmie inte bil så ska jag då köra. men jag vägrar köra om det är halt imorron. mina traumatiska minnen från skräcknatten med jenny och helena sitter kvar.

nu är det en film på trean som jag hört. inte sett, bara hört. när kom på en buss från airlie beach till carins så va jag så trött och hade ögoninflammation så jag låg ner hela resan. därav såg jag inte tvn, kunde inte somna i det obekväma sätet så jag låg och blunda och lyssna mig igenom hela filmen. kul att ha lite bilder till ljuden nu haha

RSS 2.0