R&R

finns inget bättre sätt att börja en dag som att gå upp nio, gå ut med ebba i den friska lite kyliga luften med solen i ansiktet. för att sedan gå in och lagom sätta sig framför rachel ray med en kopp kaffe och ebba mysandes bredvid sig. klart om robin suttit på andra sidan om mig lite mysandes hade det varit top notch men man kan ju inte få allt.

i lördes firade vi andré som fyllde år. var hemma hos han och fridah först och sen var vi på john bull. fridah och jag skrev en hemlig lapp till bandet där som sedan fick alla att hurra för honom haha. andré och fridah är alla tiders, aldrig tråkigt.

pappa fyller år idag! det gillar han inte men vem gör det? man blir bara äldre och äldre nu. på fredag är det kalas. alltid treevligt.

om typ en vecka åker jag till italyy! ska bli så jävla mysigt. robin ska visa var dom bodde när han var liten och vi ska gå på ferarrimuséet. sen åka till bologna och mysa.

suuushii

äntligen har man hittat en nyöppnad restaurang i malmö som har sushibuffé =) det var robins släkting som tipsa. dom har annan asiatisk mat med på buffén som kostar 89:- på lunchen. heeaven! måste dit sen när nån sushiätande kommer hem. alla är ju utomlands just nu. frågan är om man ska försöka slå sitt rekord elelr bara testa av allt. får gå dit många ggr.



ebba har nog börjat löpa igen. jävla jobbigt. hon är extremt slö också. hoppas hon inte har värk. måste googla.

jag och mamma ska luncha på malmöfestivalen imorron. får se vad det blir. missar alla artister jag vill se pga träning eller jobb. sucks.

nu ska jag koka kaffe.

XOXOOO


buuu!

sitter och kollar på E! och känner mig lagom amerikansk. finns som vaanligt inget att kolla på efter rachel ray. jag gillar henne, hon är så sprallig och glad.

tog ett varmt bad i morse. det gjorde gott för min hosta och näsa.ebba stod och glodde på mig helatiden. hon tycker väl att jag är knäpp. fast jag tycker hon är knäpp som fiser och sen luktar sig förvånat i gumpen.



youll never walk alone

ledig onsdag.

ebba spydde innan. perfekt då jag ju har så bra förhållande till äckliga saker. förstår inte vad hon ätit som är gult men gult var det och där låg jag och klöktes som fan. helst hade jag velat göra som adam sandler i big daddy och bara lägga nåt över spyan och låta robin ta det sen men så kan man ju itne göraa + att parketten skulle bli förstörd.

just nu sitter jag och kollar på en dokumentär om elvis på historychannel och dricker kaffe. rätt bra med viasat guld när det bara är days of our lives och smallville på de vanliga kanalerna. fan va många bra låtar han gjort som man inte tänker på är hans. speciellt liverpools låt som jag alltid får gåshud av. visste inte han gjort den från början. man lär sig nåt nytt varje dag.

http://www.youtube.com/watch?v=1I_crD6Oqsw

btw. hur infogar man klipp nuförtiden? youtube har tagit bort den där runtan till höger. i dont get it.

ush sitter och bygger upp mod att plocka ögonbrynen. hatar hatar hatar det! men speciellt idag måste jag eftersom jag ska träffa jenny och helena ikväll. de är sånna ögonbrynshitlers. de ser direkt om jag rakat eller plockat. kommer ihåg i thailand när helena skulle plocka mina och jag låg och grät haha.

atchooo!

nu är det som såhär va att jag gått och blivit sjuk. men bara lite lagom. men så pass mycke att det är väldigt synd om mig. snorig, huvevärk och ont i halsen. allt började i lördes när jag för att vara snäll tog en shot apple sourz med min syster för att ingen annan ville. fyyyy! inte gott och efter det fick jag halsbränna som ledde till ont i halsen. inte kuul, som björn gustavsson säger.

nu sitter jag och väntar på att min wok ska bli klar. wok med lax. sen en goodig sås som robins mamma brukar göra. lätt som en plätt. cremefraise + hackad rödlök + salt & peppar. men det är inte den enda jag väntar på. robin är i affären och köper ägg och vallmofrön. han har nämnligen slängt ihop en deg till frallebullar som ligger och jääser så fint under uppsikt av ebba. så duktig han är den där robin. fast det återstår att se när man ska smaka kanske.

freda freda freda whooo!

idag är jag helt dööd. efter träningen på badet igår så är det inte så konstigt. kramp i muskelfästet i vaden. knasigt. men rooligt var det i regnet! sen att alla kunder lägger 2kg fryst kyckling och frysta kräftor på fel håll på bandet halva dagen gör ju inte saken bättre. så nu är jag trött i både ben och armar.

ikväll ska vi kolla på filmen farsan och äta lövbiff rullade med fetaost och bacon med bakpotatisklyftor. rött vin till det. har redan korkat upp. man måste värma upp magen ju.


sommarglädjen är slut

en tanke har slagit mig ibland nu under sommaren. inte en dag har jag fått gnäll eller utskällningar på jobb. why is that? igår blev jag det dock för att kycklingen på extrapris var slut! oh my god! då kom jag på en sak. det regnade igår. grått och tråkigt och semestrarna är slut för de flesta. det är då gnället och aggen kommer fram.

så nu kommer vändningen. smekmånaderna är slut. dags att bygga upp sin sköld och vara beredd på attackerna. nu börjar de vintergråa månaderna. man skulle ju bara vilja gå i ide och vakna i maj.




kisskatt värdelöst

jag trivs verkligen som fisken i vattnet i detta område vi bor i. så lugnt och lite nära landet. men något jättekass med det är att här är så mycke katter. och alla är helt sjuka i huvet. följer efter en när man går och stirrar med sina äckliga stirriga elaka ögon. redo att attakera när som helst. de följer tillomed efter när man är ute med ebba. liksom ingen respekt för en hund som väger 40kg mer än dom.

det hade säkert inte varit så hemskt om inte jag varit sjukligt rädd för för odjuren.

men varje dag som jag ser en katt ligga i en buske eller sträcka ut sin feta kropp mitt i gångstigen så tänker jag att denna katt är någons. varför i hela friden ligger den där själv då? jag kan inte förstå hur någon kan köpa en katt och döpa den till ett sött namn för att sedan ha den som utekatt! då kan man inte vilja va med sin katt eller bry sig alls.

sen blir gravid, loppbiten och hamnar säkert i slagsmål varannan dag. förstår det inte, förstår det inte, förstår det inte.

en vecka senare

nu är båstad över för detta året. var jätteroligt att spela fast jag bara va med en match =( men jag gjorde inte bort mig tyckte jag själv. lite dålig kondis kanske bara. ska med robin ut och springa nån dagar kanske. en sorglig sak är att min rudeboy klubba som är så antik är borta. jag fick inte med den efter samlingen. är ju itne direkt van vid att ha klubban med mig på senaste. bara kolla så alla knattsen har med sina. jaja! jag får min nya idag.

man bländas ju av mina ben på denne bilden.

nu har robin fått en resa till inplanerad. två veckor i italien på kurs. jag hoppas jag kan komma ner och hälsa på så ska vi åka på upptäcksfärd till rimini o san marino el vad de hette. dock är det min helg men jag hoppas nån vänlig vill byta eller om anne kan sätta mig på semester. har några semesterdagar kvar. =) hoppas hoppaasss!


gaga googoo

ohmygod. jag orkar inte jobba idag. just i detta nu sitter jag och önskar jag var på den dära kitchenbar jag aldrig upplevt och drack såna dära bloody marys med de tre musketörerna för det ser så mys ut.

i lördes var jag på maskerad hos janet. jag klädde ut mig till bebis med uppstoppad blöja, smutsig tröja, nappflaska. men robin tog nog priset. världens sötaste transa =) haha sjukt roligt att sminka honom. andré hade sminkat sig själv. naturbegåvning där. taxichaffisen skrattade gott hela vägen. bilderna får åka upp här då jag blivit förbjuden att läcka ut dom på facebook haha


         


RSS 2.0