snön ligger vit på taken...

idag är det julfest med jobb! mumma! när marie gick från jobb igår så sa jag "oj! va mycke prinskorvar vi ska äta på lörda" då sa hon "prinskorvar?! sånt äter inte jag på julbordet. jag äter det dyra" haha antar hon menar lax osv. det är ju ganska smart. dumt att fylla magen med billiga saker.

har förövrigt varit sjukt duktig idag. tvättat och hängt upp två tvättar och julpysslat ihop en adventsljusstake med blockljus och mossa. snart är det julafton! ho ho hooo

end of the world

ookej nu är jag rädd. verkar inte som världen tar nordkorea på allvar. enda sedan jag skrev ett arbete om landet från helvetet i gymnasiet så har jag sagt att de kommer starta tredje världskriget. dagen är här. kan inte någon skjuta den lille hitlern i huvet innan det går för långt som det gjorde sist det var världskrig. det som gör detta värre är väl att det finns så sjukt mycke värre vapen i nutiden än på 1900talet. eftersom nordkorea stängt sitt land för länge sen så har ju ingen nån aning om vad dom sysslat med alla år. jag tror dom kokat ihop nån bomb som kan göra ett svart hål av hela asien. det vore hemskt synd.


gagaga googo

jag döör! jag gillar paivi, hon i hollywoodfruar. hon är snäll och omtänksam mot sina anställda. idag så lär hon en anställds dotter att cykla, dottern är 24. det tyckte hon va hemskt. för enligt henne så kan majorteten på jorden cykla, typ 98% gissa hon på. hahah.

gagagagaa va aawsoome! vilken diiiva, vilken skön, talangfull diva =) så det ska va.

sjukstugan deluxe

här håller vi sjukstuga för fullt. jag är hemma idag med. feber och mår lite illa. men det kanske jag inbillar mig. ebba har spytt två ggr och äter inte, ligger mest och sover. men när kater hoppar upp på fönsterbläcket då verkar hon glömma att hon är sjuk. eller nä hon är väl inte så sjuk. hon vill nog ha gurka i torrfodret bara.

whoo!

lite ljus i febermörkret! på fredag ska jag och fridah på lady gagaa. ska bli så sjukligt roligt. det var efter den 7e jag frågade som jag löste det med jobb. puh! hoppas bara hon inte har sin köttdräkt. den är lite väl stötande tycker jaag. luktar nog väldigt illa, och synd om fridah då hon inte äter rött kött. haha

just nu sitter robin och tobbe och spelar krigsspel i vardagsrummet. sen ska vi se fotbollen. de har laddat upp med öl. dock ska jag inte dricka nåt men kul för dom. innan fotbollen är det föresten bonde söker fru. det är sjukt underhållande på gränsen till offentligt hån av snälla bönder men de är med i leken så de får leken tåla.

här är både tobbe och fridah minsann. från midsommar i lomma.


piggelinglass

ååh var kom detta från? feeeber. jag började morronen igår med att äta mysfrukost med jenny och annica. sedan stack jag och handla mat. robin och jag gjorde gulaschsoppa. asgood. efter vi ätit så la vi oss i soffan för att se inception. då började jag känna mig sjukt konstig. sen gick det fort. kändes som jag brann upp. ända tills jag somna. vaknade i morse och kallsvettades. men inte så varm nu men känns som jag går i en bubbla. sjukt irriterande då jag hade möte med anne idag och det såg jag fram emot. men det får bli en annan dag.

vill inte mer

suck! allt går så mycke upp och ner. tankar som virvlar. roligt sen inte så roligt. har mest haft en malande obehagskänsla i magen i många veckor nu. gråtit. och gråtit lite till. såhär ska det inte vara. såhär trodde jag aldrig jag skulle reagera. obehag och arg. så fruktansvärt arg. ååh. så jävla bull att det skulle bli såhär. jag önskar jag va hund. som ebba. precis som hon är just nu. ligger och sover här bredvid mig i soffan och drömmer en glad dröm. inga bekymmer. hakuna matata. hur vet jag att hon drömmer en glad dröm? jo hon viftar på svansen. tänk så härligt, sova och vifta på svansen.

solen tittar fram!

...då blir man på bra humör!

igår råkade robin klippa ebbas ena klo för långt. det blödde och blödde. men hon var så duktig och låg stilla medans vi höll papper på. och sen när jag kom hem från jobb så hade robin satt på ett av mina prinsessplåster på hennes klo. haha ariel satt där så fint. sötaste jag sett.


fake

älskar verkligen ensam mamma söker. sjukt romantiskt. men efter det senaste avsnittet så får jag en sån känsla av falskhet. dom åker runt och hälsar på hemma hos killarna. ena natten sover hos den ena och sitter halvnakna och gosar och pussas med den ena och nästa natt samma visa med nästa kille. är det okej?

snart är det jobb men har haft en mysig förmidda med ebba och disney på spotify.


mys i sängen

det kom ut ett nytt playstationspel denna veckan och robin sitter och spelar det nu. jag tog datan och la mig i sovrummet och starta svenska hollywoodfruar på tv3 play. några minuter in i programmet så hör jag nåt vid dörren och en liten nos sticker fram. ebba hoppar upp till mig och lägger sig så hon ser skärmen. sen ligger vi här. ser nog roligt ut för det ser ut som hon tittar. haha men vem gillar inte maria montazami?


bus eller goodis?

det knackade innan på fönstret(?!) i köket. lite knasigt tyckte vi och ebba blev på sin vakt. så robin håller ebba medans jag öppnar och utanför står två av dom sötaste djävularna jag sett! typ en meter höga. "bus eller godis" piper dom. men godis hade vi inget. ojoj! man vill ju inte ha ägg på fönstrena. inte för jag tror dom små sönosarna hade några ägg med sig men. fast sen kom robin på att vi hade ju några marshmallows från förra helgens misslyckade chokladfondue. dom fick hela påsen.

imorron är det guldmatch! förhoppningsvis.


gaaaaah!

skrev precis ett inlägg som jag tyckte var väldigt intressant och bra men så kom det sidan kan inte visas. oooorkar inte skriva om.

spaa

sönda-månda va vi på spa i ronneby brunn med 6 andra från jobb. jag körde upp vilket var sjuukt jobbigt kl 8 på morronen. men sen var det sjukt nice. först smörgåstårta och helkropp med ansiktsbehandling och bubbelbad i tunnor utomhus. sen kex och ostar med vin. efter det trerätters som inte var mycket att hänga i julgranen dock. sen låg vi uppe och snacka till kvart över tre. 

igår när vi va ute med ebba så mötte vi en helt vit golden. de ville hälsa och vi fråga om det gick bra. "njaa han gillar inte svarta hundar" sa ägaren då. alrig att jag mött en rasisthund. fyfan!

RSS 2.0