föräldramöte

ibland undrar jag. det finns såå många människor jag inte förstår mig på. detta är för att dessa människor helt saknar hyfs och empati för andra. jag beskyller inga föräldra, knattetränare eller lärare för dålig uppfostran för de försökte nog så gott de kunde. det finns också vissa saker som ingen lär en utan som sunt förnuft och respekt för andra människor borde komma av sig själv.

nu vann helsingborg. de va ju fan. jag märker till min stora glädje att jag har en kanal med mff matchen på. så förlorar dom. stackars dom.

körde idag, sen shoppa jag med ppernilla och jag klagade på hunger. vilket resulterade i att vi gick in på grafitti. jag är som kanske vissa vet inget fan av bakad potatis. aldrig förstått hur man kan äta bara potatis till lunch. men dom har ju kycklingsallad med potatis och jag tycker att deras potatisar är de godaste bakade potatisar jag ätit. men när vi står där i kö så kollar pernilla på klockan och utbrister "ska vi inte gå till jensens? klockan är ju bara tre." åååhjo. fyfan va gott med en flankis med massa platta potatisar och bearnaise.

jag köpte två flaskor parfym för en expedit sa att min parfym var utgående vara. oohnoo! även en rosa tröja och en guldig väska. när jag tog den rosa tröjan tänkte jag "ska jag ta den i svart kanske? jag har ju så mycke rosa." men nej! man kan inte få för mycke rosa kläder om man nu tycker det är fint. sådeså.

sedan var det föräldramöte. brukar vara ganska trevligt, men denne gången va jag lite nervös eftersom vi blivit hårdare. det var dock bara två föräldrar som ifrågasatte surt och de gavs svar på tal och sedan skiter jag i vilket för det är jag som bestämmer i slutändan. livet är inte en dans på rosor, man kan aldrig vara alla till lags.

kaffedoft

jag har ingen mjölk hemma. eller jo, men den har gått ut. jag vågar itne kolla om den är okej för jag känner mig äckelmagad idag. får dricka kaffet svart.

jag är frestad. just i detta nu är jag uppe i samma summa jag hade innan jag åkte till australia.
ska nog shoppa upp lite idag så jag inte är så frestad.


nu är kaffet klart

update: mjölken var helt okej.

bad day

idag har jag varit på riktigt dåligt humör. olika orsaker. men de som frågat har jag ljugit rakt upp i ansiktet, sådär som det ska vara. "det är braa"  utom till helena "bra! eller ska jag vara riktigt ärlig sååeeh.."

btw träffa jag en 92a på bussen, nämner inga naamn, same shit. våra blickar möttes och jag öppnade munnen för att säga hej. då tittar hon bort. jag stänger min mun igen, kände att hon inte var värd mitt hälsande. för jag var ju tydligen inte värd hennes.

jenny p är anus. från och med idag är det no more mr nice louise. shes going dooown.

jag har en ny (o)vana efter stängning på jobb. jag vandrar vägen ner mot james, sticker inom nöjes och köper naturgodis.

slipsknut

ja jag vet, synd att inte jag är lebb då =(  haha

nu är det ensam mamma söker! så mysigt program.

hon va min favorit mamma förra året. så omtänksam och gullig.

I Tylösand, i Bohuslän , och Härnösand
Ja var som helst, längs kusten
En iskall öl, en grillad bit, och solblekt hår
En naken rygg, som väcker lusten
Kärleken, får liv, om igen
och värmer sen, långt in på hösten
 

Det blir en, Sommar i Sverige igen
Ja en, Sommar i Sverige igen
Sol, vind och hav, en tid att koppla av
det är, Sommar i sverige, för mig
Vill ha en, Sommar i Sverige med dig


män är korkade svin

vilken lycka! när jag slår på tvn så är det madicken på barnkanalen =) sen efter madicken kommer något tecknat med en prinsessa. lite förbryllad blir jag när jag hör att prinsessans hund heter skruf. skruf är ett starkt snus vi sålde innan. passar ju bra i ett barnprogram.

skallgång kl 7 i morse. sömnigt.

hur många gånger ska man behöva inse faktumet?



ooold maid

jag börjar bli gammal. tål inte stress och har ingen som helst ångest över att sitta hemma en fredag. jag har diskat, städat och ringt runt till p93 och meckat. partypooper är vad jag är. inget slagt ikväll heller. på tok för länge sen asså. nästa helg måste jag dansa.

imorron jobbar jag stängning. så jag kommer så for jag kan. tar inte med nåt spel för jag har bara TP, vill säkert ingen spela.

puss

skadad

det är så ironiskt, eller vilket ord som nu passar. jag har känt mig lite försoffad på senaste. känt mig lite plöfsig. men igår så tänkte jag att jag skulle ut och springa på morronen. fast så blev inte fallet eftersom alla mina träningsgrejer är i stp. syyynd! men så tänkte jag att idag kan jag väl iaf göra lite cirkelövningar. alltid bra ju. trodde jag! men så börjar jag göra sån där 90 graders gång. de gör väl ni magentagänget fortfarande på träningarna? hur som helst så efter typ fem steg så knäcker det till i mitt knä och jag bara trillar. nu värker det i min knäskål. ska göra bananpannkakor nu, trösta mig med.

men håll med om att det är ironiskt att jag skadar mig när jag håller på med lugn och harmonisk träning i mitt vardagsrum/sovrum.. suck!

summasummarum så är det någon högre makt som inte tycker att jag ska träna. men jag saknar känslan efter träning.


i know who killed me

kg-konsum är bra. jag hade tagit morötter. halvkilospåse. så ser jag hur kassörskan rotar under kassan och sen drar hon ett kort. när jag komemr hem kollar jag på kvittot och då står det medlem vid morötterna. så den snälla kassörskan drog ett medlemskort åt mig. jag funderade starkt på att gå tillbaka sen och säga att hon va en snäll människa men jag satt så bra i min soffa. eller ja, sofies soffa haha.

julfesten är på bigbowl i år! ooohyees! det hoppades jag på redan förra året men nä då blev det danne stråhed men detta året så blir det riktigt partaj. undra om citygross står för garderoben eller om vi måste ta med 14 kr?

lindsay lohan har faktiskt talang. jag tycker det. het är hon också. hoppas hon mår bra snart.

 

lagom

det kliar fortfarande i min fingertopp. jag har aldrig blivit stucken av en geting nånsin och vet inte hur det ska kännas. men jag hade ju föreställt mig att det skulle göra ont. därför jag är så rädd för dem. men nu kliar det bara satan. tänk att första gången jag skulle sticka mig va på en död geting. kanske är det så att giftet de har blir mer inaktivt när de legat döda i fönstret så det bara kliar en massa istället för att göra ont.

synd jag inte hade limm i min väska. jag hade behövt lite nu. för mitt örhänge har gått sönder.

lördagkväll

nu är jag trött på mackor med räkost eller korv till frukost. imorron ska jag köpa flingor.

i morse så dammsuga jag. och när jag dammsuga vid fönstret så såg jag en geting ligga död där. istället för att dammsuga upp den, som jag borde gjort, så tog jag den med fingrarna och då klistrades gadden fast i min fingertopp. sen har det kliat i min fingertopp hela dagen. diana säger att getingar tydligen kan stickas när dom är döda också. haha

efter jobb stod jag och hängde på james. skulle med bussen alltså. och då sitter där en massa "fucking emos" (som en lite kaxig kille skrek till dom) och dricker svart guld. sen kommer en tjej fram till mig.
- uuursäkta! har du limm i din väska?
- limm?!
- ja?!
- nej...
- ååh... tjejer hon hade inget!
mammas kommentar på detta va "ja, dom skulle väl sniffa det"

på tisdag börjar helena på cg! jag ska lära henne allt jag kan.

nu ska jag poppa popcorn och se på en film jag köpte idag, haja läget! =)

håll käften!

jag hatar mina grannar. varför kan jag itne ha nån snygg kille el nån söt tant som bakar bullar. eller varför inte en bree som är idealgrannen? nä, mina ska ha genrep med sitt band kl 12 på natten en vardag. ställa till med bråk i hallen och just nu spelar min ena granne rockmusik. har dom ingen klocka? jag är mån om min husfrid och sömn.

en annan hemsk sak är att stp har blivit en gangsterstad. jag är rädd. dianas 12årige bror cyklade hem till sin mormor mitt på dagen förra veckan. men han kom inte hela vägen fram för han blev nedslagen av några killar. 13 år va dom. helt sjukt. och kerstin i delikatessen blev nerslagen och rånad borta vid stanstorpskolan en fredakväll. slet ner henne från cykeln. vad händer med vår söta lilla skånska småstad?

imorron ska helena och jag ta bussen tillsammans till cg. där ska hon söka jobb.det kommer gå bra.

zelmerlöv på dass

det är rätt stökigt här nu. pallar inte. stressar alltid så jag lägger mig bara på soffan när jag kommer hem. fast i morse så steg jag upp lite tidigare och diskade.

idag löpte jag lite läsning till dasset. åsa-nisse och lilla fridolf är ett måste. sen köpte jag en korsordstidning för måns zemleröv va på framsidan.


i förra veckan kom jag på en snattare som va typ 3-4 år. igår så sprang jag efter samma kille plus hans störiga syskon som snattat något. men när jag kom ifatt så hade dom inget på sig. jävla snorungar. jag tar dom nästa gång. men frågan är vad dom gör med 4-7 åringar som snattat. antagligen ingenting men jag stör mig något så fruktansvärt.

vinn ofte, ellar riktigt stort

då va halkan klar. och omkörning/landsväg idag. halv åtta skulle jag befinna mig där. jag palla inte fixa mig. så sitter jag där och väntar, halsover, så kommer en jättesexig kille in. han ställer sig också och väntar. tillsammans med 10 andra typ. sen kommer tobbe ut. looord. det är han snygga sonen som jag egentligen skulle haft som körlärare. "tim?" säger han och den sexiga killen reagerar. "louise?" säger han och tittar på mig.. "jaa..." säger jag. men i min skalle tänker jag "fan fan fan, varför fixade jag mig inte idag, vad är oddsen?" haha så där satt jag med två sexiga män i bilen, tim och jag turades om att köra. asball var det. mycke roligare än halkan.

när vi stannade för att fika så försökte jag snacka lite med tim men han svarade bara kort och försvann i sin mobil. ingen social den. men de verka som han va lite blyg. synd de.

jag har glömt att berätta på den där kursen jag var så spela vi lite keno för att lära oss keno typ och jag vann! hade det varit på riktigt hade jag vunnit ca 2000 kr men nu fick jag bara en tialott. den vann jag 20 x 2 på haha! och sen fick vi en tialott till var och jag vann 10 på den så sammanlagt vann jag 60 spänn på tialotterna jag fick under kursen. kul va? haha och sen smsa jag den söta kursledaren och berätta det haha. undra vad han tänkte.

ner med kg-netto!

jobbig dag. vaknade mitt i natten av att någon spelade gitarr. sånt miffo! upp tidigt och tog tåget till hässleholm med marie. där proppades vi fulla med info på gotlänska. ganska söt va han. hihi. vi fick vars en tialott av honom och jag vann 10 kr på den! haha sen hem vid fem och diskade och sedan mecka jag med massa tränargöra.

helt slut i huvet slängde jag mig i soffan och kom på att jag måste handla. orkar inte... målet fick bli att handla innan det blev mörkt ute. för jag vägrar gå ut själv när det är mörkt. ner på konsum och handlade dyrt toapapper och dyr juice, men jag bojkottar klostergårdens netto! skabbigaste affär jag varit i, med tråkigaste och fulaste kassörskan ever!

gonatt

idag gick träningen så jävla bra! började en ny kille från bara. viilken speluppfattning! levererade assist efter assist och mål efter mål. och de två som jag vill ha från 92orna va där och gjorde bra ifrån sig och dom andra såg man inte röken av. great!

jag är laddad!

när jag kom hem hade en meny från klostergårdens pizzeria dimpt ner på min dörrmatta. öppet till 22 varje dag. jag ska lägga in deras nr i min telefon. sitter här och tittar på bilderna av deras plankstek och magen börjar kurra. men dom har stängt nu.

old maids

idag kom irene. =) hon berättade att det var synd om henne i måndes. då sprang hon in i en glasdörr haha! jag har försökt men jag kan verkligen inte se henne springa överhuvetaget framför mig. det gjorde mycke ont, hon blev lessen, men det kom inget blod så det var lugnt, sa hon.

jag sa till henne att hon nog hade haft en skyddsängel. det höll hon med om för hon haaade kunnat spräcka skallen och dö. true true, det haaade hon kunnat gjort, men de va ju tur hon inte gjorde de för då hade jag saknat henne.

jag fråga hur de va nu men hon hade bara ont i huvet. men det kunde lika väl bero på vädret sa hon. hon och hennes väder. enda hon bryr sig om.

idag fick jag använda min engelska som rostat lite. två britter som skulle till granvägen. aldrig hört om granvägen men jag hitta den i telefonkatalogen och beskrev lite och ritade lite haha. hoppas dom hittade rätt.

charlotte är det käraste jag har och jag väljer henne framför de mesta.

vad hääänder med världen? när blev vi gamla haggor? jag förstår ingenting. men om någon ska köra hit på lörda av någon anledning så har jag parkeringsplats 2106. slit den med hälsan.

idooool

jag gillar den nya juryn bättre. detta blir nog bra.

hela dagen idag har jag fantiserat om lax, det var det jag skulle laga idag. men sen kom ett möte i stp emellan och jag åkte hem till mor och far efter. de hade ätit fisk. jeej, jag fick min fisk idag ändå.

jag förstår att köpenhamn är skandinaviens huvestad, men varför ska alla dit och festa på lörda? knasigt, slagt ligger ju precis här, en kvart bort. haha skämt å sido, var ska vi på lörda?

   

att bo själv

igår stötte jag på ännu ett ilandsproblem i lägenheten. jag skulle öppna en konserv med minimajs men jag fattade inte hur hennes öppnare funka. stupid. men mamma skulle hit på kvällen så hon tog med vår ena hemifrån.

sen måste jag komma ihåg att stänga fönstret på tisdagskvällen för på onsdagsmornar så kommer tydligen sopbilen och den vaknar man av, märkte jag.

idag ska jag fixa med allt jag inte hunnit fixa med och jag ska diska och städa. trååkigt. sen ska jag ner och fika med studenten charlotte. men nu ska jag avnjuta mitt kaffe och fortsätta kolla på barnprogrammen. jag har hittat en barnkanal haha just nu är det pingu.

mr och mrs hippo sitter på min soffa

myskväll

ja, som linda skrev var det ju brandlarm på cg. jag fick panik. jag hitta inte hur man låste ena kassan i service så jag tog ut hela lådan och slängde in den i rummet bakom och låste dörren haha. helt svettig återvände jag sen och där stod en tjej och vifta med en cd. "du hinner väl hämta skivan till mig innan vi går ut?" eeeh.. idiot. "de brinner" sa jag bara. fast fullt så dramatiskt var det inte. det va något på lagret som hänt. men ingen eld.

idag handlade jag mat. 481 spänn! looord. jag måste börja köpa det nödvändligaste och inte allt jag vill ha.

400 000 dör varje år av fetma. hur sjukt är inte det. det är deras fel att massa andra dör av svält.

RSS 2.0