morronstund har guld i mund

wohoo! solen skiner. så nice. idag ska jag och robin till IKEA och beställa allt utom köket. ska bli skönt att få det gjort. sen ikväll har vi bokat bord på jensens, så ska världens bästa pojkvän bjuda mig på midda där. hoppas jag orkar efterrätt!

världens jobbigaste el bästa söndag?

både och! fyfan vad det kändes i hjärnan att sluta halv tio på kvällen och sen ställa fram klockan för att sen gå upp och öppna butiken. majgad. sov nog 4 timmar. men det var mysigt hos mamma och pappa. förövrigt så vill jag tacka pernilla som var en dröm att jobba i helgen tillskillnad från att jobba med andra.

och det var roligt när robin ringde haha. han var på fest hos min käre syster och jimmy. "åååhw jag är en dålig pojkvän" "vad har du gjort?" fråga jag. "jag kan inte svara på ditt sms, det blir bara kjfnhdkjs kjdj." hahaha nä du är inte en dålig pojkvän, du är en full en! =)

sen efter jag slutat kl 15 på jobb så åkte jag till emelie. hon var hemma över helgen för att hon ska byta till cypern nu. kollade bilder, skvallra och jag fick en present från kapverde! en sköldpadda i trä. sjukt jävla bra då jag och robin ska ha träsaker i vardagsrummet. robin har nämnligen tre jättefina träelefanter.

sen körde jag hem till ida. vi mös med dippa och grönsaker och bokade hotell i new york! känns skönt att ha bokat det och ida förklarade för mig att priserna på hotell är inte per person utan man delar på det haha. jag är helt inkörd i hostel. där betalar man ju för sin säng. men sån lyx med hotell precis bredvid central park =) efter det körde ida med sån headmassager i min hårbotten och jag fick gåshud över hela kroppen. sen drar hon fram en till och säger "grattis i efterskott!" haha det var den skönaste presenten nånsin!

vänta nu... detta blev ju som en födelsedag nr två =)

karmakarma

åh livet är aldrig rättvist. så tur är det väl att karma finns när människan väljer att göra orättvisa saker. jag syftar på olympiatravet på jägersro idag. inte fan fick man följa med, ingen som borde fått fick. och nu regnar de som fan. mohahah! var skadeglädjen den största glädjen? i think soo. hoppas det regnar hela jävla dagen på dom. lerigt och kallt.

synd man jobbar kväll idag. hade gärna sett amanda jenssen på mejeriet. men en annan gång! ikväll blir det lördagsmys på pollux med räkor, ostar, vin och allt annat underbart.

robin är det underbaraste också.

malooou

guud va jag gillar malou och hennes champagneluncher med olika kändisar. både igår och idag har det handlat om sexleksaker, vilket jag kanske inte tyckte var det mest intressanta. dom var mest konstiga sakerna, men! kul att se kändisarna sitta och bli generade.

på tal om sex så kommer jag iiinte sakna mina grannar. killen som jag stämplade som nörd och ensamvarg har skaffat sig en sambo som är väldigt högljudd i tid och otid. inte kul med dessa tunna väggar. sån otur jag haft med sånt, var likadant på klostergården ju. längtar till flygelvägen och sambolivet där det är betong och man inte hör nått, sa de forna ägarna iaf.

idag var sabina jacobsson som spelar handboll med i tidningen. inte så ovanligt kanske då hon är med typ varje vecka på en osmickrande bild där hon har nån svettig grimas mitt i ett hopp el nåt. men idag var det skillnad och jag tycker det var roligt för hennes skull för hon var med på en vanlig bild där hon hade fint hår och log.

i had a dream

fyfan va snuskigt det var efter festen! vad har man för vänner egentligen? men nu luktar här rosor och rengöringsmedel =)

jag drömde om mina amerikaner igårnatt. det var annica, charlotte, jenny och jag. sen kom johanna the joejoe också. vi slog in julklappar till varandra och jag var sjukt nojig att nån av dom tjuvkika på vad jag hade köpt till dom. jag satt där i ett berg av grejer. hade nog 10 paket till dom var. det jag kommer ihåg är illröd hårfärg till jenny och massa kakor, choklad och ägg till resten haha.

jag blev hemskt glad när jag vaknade idag för jag hade fått sms från jenny! har dock glömt svara på det kom jag på =)


23 jävla år

nu fyller jag år. i 24 timmar till.


btw en retfull sak hände mig när jag var påväg hem innan. jag såg att en fågel skitit mitt på rutan. så jag fick värsta tvångstanken att jag skulle vinna på en triss på statoil. ja, jag kände att det skulle vara på just statoil. så jag kör dit. går till dörrarna och de öppnas inte. så jag tänkte att dom kankse hade dom dörrarna låsta på kvällen så jag går runt till dom på andra sidan. men dom öppnas inte heller, så jag ringer på klockan. de som är i butiken tittar på mig (ALLA tittar) men ingen dörr öppnas. sjuuukt lack blir jag! kör iväg till coopnära och köper trissjävelen. "vinner 25 kr." så just nu är jag lack på statoil för de snuva mig på miljonerna. jo, jag är övertygad om att jag hade vunnit mer om jag fått köpa trissen just där.

idag är det fredagsmyyyyys

update: jag har inte bara fått herpes i singular. min egen kropp ger mig inte mindre än fyra herpes i en liten klase på min underläpp till mig i födelsedagspresent. tack som faaan!

idag ska jag städa satan hade jag tänkt. men lat som man är så har jag legat och degat i soffan nu i 2h. har iofs fått lite gjort ändå. spelat de obligatoriska spelen på fb, betalat alla räkningar, sökt upp lite partylåtar på spotify till imorron.

men nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och byta compeed och ta tummen ur röven. (jenny har sin tumme i munnen medans jag har min i röven. tur det inte är samma tumme)


blablablaaa

något jag aldrig kommer att sluta häpnas över är hur elaka människor kan vara utan någon som helst anledning.

det som retar mig allra mest är att jag tar åt mig och har problem att släppa det.

har även fått herpes. sådäär kul.

17 mars

idag är det 3 days tills jag fyller år. men jag tycker inte lika mycke om att fylla år som jag gjorde förr. fast varje år börjar jag längta tills den 20e när det närmar sig, trots jag vet att på dagen med stort D kommer jag känna mig deppig och nedstämd. detta är för att jag känner att vad har jag åstadkommit detta år då? nu är jag ett helt år äldre och närmare pensionen.

men något säger mig att jag inte kommer känna så i år. jag har åstadkommit en del. eller jag har skaffat mig en själsfrände och köpt en lägenhet med honom. det jag kommer känna på lördag är nog mest nedstämdhet pga att för många av dom jag älskar inte är där. detta får jag dämpa med för mycke gott vin. tur man inte är någon storbloggare så media hade hoppat på en nu för att man uppmuntrar folk att dämpa smärta med vin. =)

igår beställde jag lite smått och gott från HM. för ett fira mig själv tänkte jag. för jag har ju lovat mig själv att inte beställa mer från hemsidor. men denna vecka är ett undantag och jag tänkte igenom varje klick noga. (observera att det är sånna här ursäkter en beroende har. men jag ä iaf medveten om det.)

det är även 3 days tills månsa åker till NY, det glädjas jag med jenny om. det ska jag försöka tänka på på lördag. sen vet jag att challis skcikat ett paket till mig. =) wie!


hundkurs

innehållsrik dag. först barnmorskan som tog cellprov på livmoderhalscancer. sen jobb och efter det snabbt till mcd för en new york supreme burgare som va så sjukligt god. notan sluta på 73 kr. vad hände där? jag kommer ihåg när en bigmac meny kosta 39:-. vart är världen påväg?

efter det åkte jag och robin på hundkurs med ebbsi. hon är ju för duktig. hon var duktigast i gruppen redan första dagen. säger jag utan att skryta. =) meen det var så sjukligt kallt ute. våra tår frös till is och det gjorde ont som fan. då fick jag den brillianta idén att ta på mina vantar på fötterna. och guud va skönt det var i nån minut, tills det var lika kallt igen.

sedan åkte vi hem och kröp upp i soffan huttrandes och tittade på liverpool. det tog nog en timme, om inte mer, för mina lår att tina. nästa gång åker ju leggings och pälsade vinterskor på.

myglarjävlar

vilken skitdag! riktigt rutten. kisskass förmiddag och sen jobb. där satt man på röven och såg både den ena och den andra springa runt och göra allt annat än att jobba. skönt iaf att vi äntligen tog den jävla stroppen som jag retat mig på länge. hon tog en energidryck, för 8.95. jävla skitunge. 14 år och daglig snattare. sen att hon köpte graviditetstest för några veckor sen och gick in på vår kundtoalett med det kan man ju också se på som man vill.

sen nu sitter jag här själv med dippa och grönsaksstavar och glor på lets dance helt själv. hur jävla kasst är lets dance egentligen? jo, det ska jag tala om. att det är en skam att det ska vara det främsta nöjesprogrammet en fredag.

nu ska jag nog kolla på nån disneyfilm.

vafan asså. fredsmys my as.

semester

kan man kalla två dagar semester? jag har ju faktiskt tagit av mina semesterdagar. känns alldeles underbart iaf! faast dr itne är sol ute idag. jag planerar att dricka kaffe och lyssna på amanda jensen nu. sedan ska jag ner en sväng på stan och efter det börja småpacka sånt jag inte använder.

efter det ska vi till ikea och beställa en del grejer och snacka kök med deras personal.

imorron ska jag mysa och se på törnrosa tänkte jag. sen ska jag fika med jennyboss.

ps. alldeles snart fyller jag år!

molly smiles

idag har jag jobbat och sen stack jag till nova för en liten titt. kom därifrån med två tröjor. han i kassan fråga om jag hade pojkvän och sen sa han att han ville osså ha tjej. då svara jag att det borde inte vara några problem eftersom han kunde vika tröjor så bra. höhö tyckte att jag va fyndig där.

när jag kom hem sen varvade jag ner fån jobb med molly smiles låten. sjukt rogivande efter en hetsig dag.

nu ska jag till idish som ska bjuda mig på trerätters! =) (du hade rätt challis)

med detta önskar jag alla en mysig lördag.


sol i sinne,

...brruuun inne / rudolf

idag är det staffanstorpbornas lyckodag! och svedala, arlöv, klågerup, hjärups and so oon. citygrossen i stp har kundkortskväll! det hade jag nästan glömt. men kära sydsvenskan friska upp mitt pensionärsminne.

alltså mellan 17-21 idag har vi skamligt låga priser på saker och diverse gratismat delas ut. perfekt! för den som inte orkar laga middag alltså. barn får även glass och blir målade i huvet. fläskfilé kommer kosta 79:-/kg och anananas 5:- plus lite annat som billigt bröd, deodoranter och tulpaner. detta gäller ju då från 17, handlar du fläskfilé kl 16.57 så kostar den 149:-/kg el nåt.

det roligaste är att jag fått äran att jobba 15-21. det täcker hela rusningen. dock får jag ju 30 min rast kl 18.

nä mycke kaffe på detta.



charlotte får mig att gråta denna soliga dag. är detta ok? i guess.

världens bästa onsdag?

idag vaknade jag utvilad kl 9.50. sedan steg jag upp och duscha, käka frukost, spela lite spel på fb och städade lite. sedan var klockan 13 och jag begav mig till malmoee för att möta upp helena. strosade lite i affärer och sedan en smarrig lunch på jensens! flankbiff med extra allt och ta själv mjukglass till efterrätt. muummaa! sedan tog jag bussen till robin och mös lite.

kaaan nog vara en av mina bästa onsdagar i mitt liv? i donno.

en sak som är too die for är väl blondinbellas macka hon skrivit om. O M G. eller vad säger ni? haha det rimma. om man säger omg på engelska asså. hoho! fast då jag saknar ingredienserna just nu blir det två husmans knäcke med gouuuda ost.

http://blondinbella.se/min-tur-att-laga-mat/

(8) im so lucky, lucky. im so lucky lucky. (8)

RSS 2.0