grattis?

stressig dag på jobb. otrevlig mot johnnyboy va jag och sen fick jag dåligt samvete så jag ringde och bad om ursäkt. men å andra sidan hade han inte sett att jag färgat håret. haha vilket ingen annan ser heller men litade på han.

ringde oola innan. där va de fest för fulla muggar. igår hade han varit på samma uteställe som han "snygge" i idoljuryn som för övrigt inte alls är snygg.. vi ska på kändisjakt i sthlm. om jag får som jag vill.

sjukt bra film på sexan nu. en flygolycka som en kille förutsåg. planet explodera. ball att jag ska flyga imorron. fast det ser jag fram emot. ojoj, har saknat att känna marken försvinna och trycket bak i stolen. looovley. borde nog bli flygvärdinna.

vi lever i en sjuk värld

mitt går att tvätta bort.

jag tycker att vi skänker de som inte kan tvätta bort sina blåmärken en tanke.


im dead

guuud va spännande idag. jenny gav mig en blåtira, spräckte mitt ögonbryn, gav mig näsblod och spräckte läppen. sjukt nasty. såg ut som ett sånt där lik de rullar in på bårhuset i csi.

imorron ska jag än en gång stå ute i gången och sälja triss haha. i den nya röda tröjan, så jag slipper den äckliga gula pikén.

bajsonsdag

kan denna onsdagen bli värre? eller ja, dagen har varit bra. va på willys och köpte ljusslingan med rosa änglar sen köpte jag en vinterjacka och en kofta och tre handdukar. efter det åt jag midda med emelie och sen träning. där roa sig timmie med att försöka träffa mig med bollar hela träningen, utan att lyckas. spjuth, som hade bakat, hade glömt socker i degen så han hade räddat kvällen med kanelgifflar. men hela dagen har genomsyrats av mitt dåliga humör. why? dont know. sjukt depressed.

kan onsdagen bli värre? yes, för nu börja min granne ha sex igen. varför får min fula granne ha regelbundet sex?

när kommer min prins ridande på en vit häst med en ros och räddar mig från 8e våningen? som i pretty woman.

varför lever man i verkligheten och inte i sagans värld?

fuck you real world! imorron ska jag få sår i huvet av jenny.

booooring

jag har varit trött och gnällig alldeles för länge nu. jag kommer aldrig upp på mornarna när jag ska. ingen ork alls. det låter kanske normalt men jag menar att jag kommer verkligen inte upp. försover mig ofta. jag är trött på det och tänkte att det kanske beror på vad jag äter. så idag börjar min sunda kost. åt en banan och knäckebröd på jobb och till middag lax och pasta med svamp, paprika, morötter och avocado. jag hoppas jag är back on track snart.

ledig imorron. behövs. här börjar bli lite stökigt och diskberget växer. jag hatar att inte ha diskmaskin. diska är verkligen inte min grej. ska fixa de stackars naglarna imorron också. hoppas hon har nån rolig färg. efter det ska jag leta upp en vinterjacka, den jag har har hängt med för länge. vill inte ha svart heller.

imorron blir det hembakade kanelbullar av spjuth på träningen. jävligt satsigt. han försöker nog övervinna mig. för rulltårta är inget avancerat. det tar ju bara typ 10 min att baka. men kanelbullar! dom ska jäsa och knådas och gräddas. tror jag.


btw har ceasardressing utgått ur dressingsortimentet.


i have a dream

jag glömde stämpla ut idag. påminn mig om att jag ska skriva en lapp imorron någon.

just nu önskar jag att jag hade oboy hemma. och mjölk, för det har jag inte heller. och sen hade jag velat kura ihop framför en film och mysa. men det är klockan för mycke för om man ska jobba imorron. fast mest är jag egentligen bara sugen på något, vad som helst. popps kanske..

men helst av allt skulle jag vilja bo i ett rosa hus som min byggare till man byggt med våra tre barn och ha en gul lamborghini på uppfarten. en matchande hundkoja plus en vit fluffig hund.

det blir nog popps ändå.

nu ska jag skriva packlista till stockholm. tre days, blir inte så lång lista. men jag gillar listor.

såg livet passera i revy

nä, nu överdramatisera jag överskriften. menjag ska aldrig underskatta vädrets utrotningsmetoder. vädret är en ond sak som vill utrota allt levande.

igår var jag taxi. så kom vi till ett rödljus, jag körde i 30 kanske och släppte gasen. då börjar bilen sladda åt vänster ut på andra körbanan. fyllona i min bil, aka jenny och helena, började skrika. det enda som for genom mitt huve var att inte tvärnita så jag touchade bromsen och fick över bilen på rätt sida. men då var vi istället påväg in i trafikljusstolpen. paniken växte och jag krängde ratten fram och tillbaka precis som på halkan för två mån sen haha. vi undkom stolpen men var nu påväg ut i korsningen mot rött.

mitt hjärta har aldrig slått så fort. jenny skriker något jag inte hör och helena sitter där bak och skriker hur duktig jag är som undkom stolpen och att detta klarar vi. själv börjar jag se scenarion hur vi krockar med andra bilar och jag känner gråten komma.

tillslut tar jag ner kopplingen och bromsar mjukt och blå blixten stannar snällt. dock har vi kommit över spärrlinjen och står en bit in i korsningen men vem bryr sig om lagar och regler när man haft en nära döden upplevelse?

nu överdramatisera jag igen, men nära krockupplevelse i 20-30.
sen körde jag i 20 hela vägen med hjärtat i halsgropen.


idag fyller mitt körkort en månad!
gud va tiden går fort. det ska firas på bigbowl med julbord och vinst i bowlingen.

aaaarrrghh

ohlooord! snart slår jag något eller någon!
vet inte var jag ska bli av, så jävla lack. hur kan man vara så otacksam och omogen? hur kan man ha sånna divafasoner som 15 åring?

tur jag inte ska ut idag, jag hade väl hamnat i bråk och slått ner nån. jävla snorunge.

jag är så arg, ser rött.

FUUUCK YOU HELT JÄVLA ÄRLIGT!

ska låta dom supa mig under bordet imorron på julfesten. så ska jag komma asbakis till matchen på sönda och sen spy i hans väska.


speldjävulen

idag va jag säker på att jag börja 10. åkte till jobb och när jag kom dit så såg pernilla att jag börja visst 12. ball! men jag börja jobba då ändå.

jag spela på lotto och bomben i lördes men sen slarva jag bort dom.. men idag när jag skulle ha mina svarta jeans så låg dom i bakfickan där. jag rättade dom och hade vunnit 80 kr på lotton. =)

fuuuck you


willy:s

jo, det var såhär. jag glider in på grossen kl tre. det är kaaaos. långa köer, stökigt i service, ciggen är inte klara, inga beställningar,  kaos kaos. okej willys öppnar 6 tänkte jag. då kan jag andas. ICKE! så sjukt mycke kunder och jag bara strör lappar omkring mig och jag hinner inte förbereda nåt eller städa. ush! hate it. lapparna ska ligga på sin plats, det ska vara gott om korv i byttan, gott om cigg i hyllan. inget är som det ska.

telefonen ringer. typ 20 signaler går. "aaah ska inte idioten ge upp?" tänker jag och ser en lucka mellan kunderna och svarar. "hej! det är gunnar varför svarar du inte?" haha "för det är kaos här". han blev sjukt glad och ville prata med johnnyboy, misstänker att han ville höra om siffrorna från dagens försäljning.

vid sju eller nåt komemr en skrattande gubbe fram till mig. "hihi de fick utrymma willys! hihi nu kommer väl alla hit" "vaaa! lås dörrarna!" skämtar jag tillbaka. men sen undrar jag vad han menar. jo brandlarmet hade gått på willys och de fick utrymma. maaahaha katastrof.

jag vill be alla att hålla en tyst minut för de stackars människor som säkert jobbar fortfarande med att lägga tillbaka varor från övergivna vagnar i denna stund.

emotional

åååh emotional show idag på oprah. de va länge sen jag bölade till tvn. det brukar ju vara till extreme home makeover eller till greys anatomi. men jag ser aldrig dom två programmen längre.

det handlade om hur folk reagerar i olika situationer. tex om någon blir diskriminerad, slagen, tänker köra bil full eller ser sin väns kille med någon annan. ingriper folk? oprah hade dolda kameror och skådespelare. sjukt många agerar inte om en muslimsk kvinna inte får handla i en affär. men när en äldre man går fram och börjar försvara kvinnan så brast det för mig. hans vänliga ansikte. god bless him!

jag måste ha sol snart.

poooop

ohmygod. jag svarade ja på två fler än linda.

btw så skrev jag det om trosorna igår som jag gjorde, för jag trodde linda skulle skriva dagens cg. men det gjorde hon inte och då fattar man inte heller.

det  var så att en kvinna, 40 år, hade klagomål. hon hade kommit till cg för att köpa kött men hade inte köpt något för hon hade fått avsmak. det var så att en anställd i köttet hade randiga tangatrosor under sina vita genomskinliga byxor. osmakligt! tyckte kvinnan. skrattretande, tycker jag. eftersom man inte ser hennes trosor om hon inte lutar sig långt fram och man glor henne rakt upp i gumpen.

randiga trosan

undra hur det blir nu när willys öppnar. jag jobbar kväll då. det brukar ju va lite sådär halvglest mot småtimmarna. undra om det kommer vara mer åt folktomt hållet på onsdag? jag fick ett willysreklamblad idag. dom har faktiskt en ljusslinga med änglar som lamopr. jag hade kunnat tänka mig att folk åker dit bara för att köpa den. I know I will. fast å andra sidan kanske inte folk gör så, tur att inte alla är som jag. då hade ljusslingan tagit slut fort.

jag kommer aldrig förstå mig på fors.

på tal om att inte förstå sig på, jag kommer aldrig förstå mig på stps vrickade befolkning. sen när blev randiga trosor osmakligt? inte för att jag äger några men jag ska fan åka och köpa mig ett par nu. sen ska jag ha dom på huvet på arbetstid. jag ska inte ha dom på vanligt sätt för det är ju vrickat och osmakligt om något!


lubrikationsnivå

mitt kära guntrum. jag hittade det idag på utgående-hyllan.. lite tragiskt. så ikväll dricker jag det. för att hylla dess tid i systemets sortiment.

brolle var precis på stjärnor på is. han gör ju måns roll i footloose nu. månsan va ju sjukligt het som badboy. brolle är ju het i sig och om än hetare som badboy. im melting.

nu får challanbrallan komma snart för snart är mitt kära guntrum slut.

viiiiva la viiida! idag firar jag vinsten från i tisdes. sörjer inte förlusten idag.


vad ska vi ha att dricka?

oj, man kanske skulle bege sig ner till systemet.. tänkte jag!

meeen så kommer jag på mig själv med att bo i lund och då har jag så mycke mer tid på mig. de stänger ju inte 13.00 här. hoppas de har kvar blåbärsglöggen. isf köper jag två.

spetsat vatten!


körupperafuckingjävlakycklinghelvetenigumpen

Hush little baby, dont say a word
And never mind that noise you heard
Its just the beast under your bed,
In your closet, in your head
jag saknar dig, rape me.. jävla idéer att sätta lösen. hur kunde jag bli så beroende?

sån skitväder idag. för en gångs skull ,så känner jag för att sjuka mig från jobb. det är fan inte ofta.

att hålla i korpenträningen var en liten upplevelse. de är lite mindre smarta än mina grabbar men det gick med lite slow utförlig förklaring. sen va kaptenen, aka johnnyboy, sjuk så jag utsåg timmie till min bitch, så han fick hålla i uppvärmning osv.

igår körde jag inom mcdonk efter träningen. sjuka jävla vanor jag ligger inne med nu med bilen som redskap. men mcdonk ligger där såå fint. jag tar alltid hö ut från hagalid och sen kommer man till 108an. efter det så kommer mcdonk på hö sida. och de är så trevliga där. man ska gynna trevlighet. det är därför jag kör dit. yes.

sen förde jag över allt från gamla dellan till min nya della =) alltså, jag har fått ny data..den är dock grå, jag ville ha en rosa. me den är hundra ggr snabbare än gamla dellan. det får duga.

vi ses ikväll! jag slutar åtta men ska se vem som har lappen. tänk så är det jag, då går jag tidigare.(pssshy, dont tell ) =) vill ju inte missa början av idool.

broder jacob, sover du?

jag har kommit på att det är sjukt dumt att man alltid skriver "sover du?" i meddelanden. jag skriver det alltid och jag får ofta sånna frågor. sover man så svarar man ju inte. isf så har man vaknat av signalen och då sover man inte längre heller.

man borde istället fråga "är du vaken?" för det är mer logiskt. det ska jag försöka göra i fortsättningen. och får jag ett sms där det står "sover du?" ska jag hädanefter svara "ja."

lite funderingar i fredagsnatten.

gonatt

love hurts

igår fick jag mycket gjort. skulle hitta present till mamma, men hitta mest till mig själv. måste sluta impulsa. fast å andra sidan är jag värd det. som jag allt för ofta tänker. hittade såklart nåt till mamma med. i slutet.

sen bakade jag rulltårta. senast jag bakade var på hemkunskapen i högstadiet. men det var mycke lättare att baka rulltårta när det inte hängde någon över ens axel med stränga ögon. ja, jag var rädd för båda hemkunskapslärarna. pia var helt okej tills jag torkade av spisplattorna med disktrasan. då bröt helvetet löst. sen dess var jag rädd för henne haha.
rulltårtan var uppskattad iaf. "hembakad tjejkaga" som sajland sa. det är mysigt med fikorna innan träningen men jag börjar fundera om dom är så bra. jag fick håll på uppvärmningen.

chrille har frågat mig om att hålla i lite träningar. jag har inte velat men varje träning så är det något jag anmärker på. så igår sa jag att jag kan visst hålla i några. om dom lyssnar på mig. kanske lite svårare att lära gamla hårdrockshundar att sitta men nu ska vi vinna korpen!

jag hitta en perfekt lägenhet som är i samma hus jag bor i nu. men inte fan finns det någon chans att jag får den när jag inte stått i kö i tre år. inflyttningsdagen var dagen efter att jag måste lämna denne. borde insett att det var too good to be true.

jag är sämst

i morse hämta jag yvonne sen begav vi oss till casinot. äckligt väder va de. får mig att längta bort ännu mer. vi fick frukost och ryggbiff till middag och fika sen. jättemätt blev jag.
denne kursen fick vi vars en trisslott bara. och precis som förra gången så vann jag. helt sjukt. inte konstigt jag har otur i kärlek, jag vinner på alla lotter.

idag gick jag runt på konsum och tittade i frysdisken. var sjukt nära att ta en pizza där men sen tog jag en wokmix och gick snabbt till kassan.  hela helgen har varit fylld av snabbmat.

imorron har jag sjukt mycke att göra. tänkte besöka min gamla körlärare men det hinner jag nog inte. får göra de på torsdag. sen ska jag baka till träningen, min tur att bjuda på kaka. efter det ska jag gratta mamma. later on diska, städa vattna blommorna. sen måste jag köpa några strumpor och trosor så jag slipper tvätta på några dagar. sen träna.

kanske inte i denne ordningen.

ps. jag vet att det inte heter "denne" ds.


texas holdem

imorron ska jag och vonne på kurs på casino cosmopoool. =) där får man mat också! jag hoppas på buffé. sen ska vi spela på casinot med. läskigt.

vilket påminner mig om att jag köpte en lotto i fredes. det var 101 mille i potten så kankse har man vunnit nåt.

jag saknar dig rape me.

RSS 2.0