korv med bröööd

kan fortfarande inte släppa den jävla gubbjävelen som skällde ut mig på jobb. skrek att jag va dum i huvet och att jag skulle hålla käften. vem gör så? ingen uppfostran för fan. men tydligen så är han störd på riktigt sas det. lena brukar gömma kniven i frukten när han kommer och ska handla. det säger ju en del. jag vet att jag inte "får" men jag va tvungen att svara tillbaka, så många svordommar i samma mening har han nog aldrig hört innan. äckligt lukta han med. chefen var ju inte där men hade han varit det hade han vatt på min sida, de e han alltid. men jag klara det ganska bra själv. Kunden har alltid fel, är mitt motto. =)

inventering idag... och imorron. palla! tråkigaste som finns. imorron ska man infinna sig kl 7 för att fortsätta. suuck!

jag gjorde en linda idag, eller sara. vet inte vem. men jag fota mitt "gotte" haha som bestod av gröna vindruvor, 4275 och galia melon, 4326 och anannananas 74430. mmmm


var är du?

igår va det min namnsdag. mamma och pappa sa grattis på morgonen. senare på dagen fick jag ett grattis-sms av ida =) kul överraskning! sen ringde mormor och morfar. namnsdagar är ingen big deal, varför har vi dom ens? jag bestämde mig iaf för att fira den lite för en gångs skull och köpte kinamat och en bakelse till mig själv =) haha eller var det bara en ursäkt att köpa bakelsen.

jag har äntligen fått en tränarkollega, en riktig kollega. det ska bli skönt att ha någon att luta sig mot och som kan hålla i det på allvar när jag inte kan vara där. han heter mattias och är 84a och spelar i herrarna. perfect! han kommer sätta respekt i pojkarna. han kan nog tillföra mycket kunskap som inte jag kan ge dom. allt meck och så som är det riktiga jobbet runt kommer jag säkert fortsätta göra själv för jag litar bara på mig själv att jag gör de rätt haha. btw är han snygg också.

ikväll ska jag och ola på bio, äntligen ska jag få se min harry potter =) loggade in på datorn i morse för att boka. då skriver minitapani till mig. hon ska börja på älskade spyken imorron. men behövde hjälp att hitta dit. jag försökte mig på en beskrivning men ändrade mig och började rita en karta i paint istället. hon lär inte gå vilse nu! fast inne på spyken är det annat, kan inte rita någon karta till det direkt. får förklara systemet för henne en dag. men hon lär sig snart var blommorna står osv =) haha
SPYKIST- FÖR ALLTID


var är min prince charming? alla har väl fått en sån, eller har gud skitit mig kanske. skulle inte förvåna mig. så dum som jag är mot han.

imorgon är jag glad!

vaknade i morse på min lediga dag av att mobilen ringde. sebastian hade tråkigt, synd om han men jag sov faktiskt. men vad gör det! jag borde ändå vakna då.

hämtade posten, en fet telefonräkning till louise persson. =( skärpning.

sedan gick jag och slöa någon timme för att sedan sätta i mig 6 kanelbullar och bege mig till MF! som mina pojkar så coolt kallar det. (malmöfestivalen för er mindre coola) där skulle jag inhandla den efterlängtade porslinsdockan. men det var inte samma som på julmarknaden =( men två dockor blev det ändå! jättevackra. det började regna och jag som brukar ha med mig paraply hade ju inte det! så jag gick in på lindex och dom hade ett kvar som jag fick lite billigare. hittade en tröja på MQ med, skön som fan. jävla impulslöp.

sedan gick jag till olas jobb och hängde med honom någon timme. vi kom fram till att det var typ 10-11 mån sedan vi träffades senast. fanemig sjukt! en sån viktig person i mitt liv. men det kändes som vi träffades igår. det är det få man kan känna med. tur telefoner finns.


"du luktade precis som när vi träffades"

cuz I can

på pappret är jag inte ensam, men i verkligheten är jag.

tack för matrundan i malmö blondie! och padde. du läste nog mina tankar. =)


det är inte många timmar jag sovit den här veckan. när ska jag ta igen dom? det hinner jag inte. sov lite midda innan idag efter jobb, så nu e jag ganska pigg och ska upp om 6h. braaa där. fast man klarar sig ganska bra utan sömn ett tag. men ann-sofie sa att man kan bli psykotisk utan sömn, det ska jag akta mig för.

long way to happy

utbildning på jobb

har inte skrivit på länge. det beror på att jag tycker mina inlägg här har varit lite deprimerade på senaste och vill inte att folk ska läsa sånt. därför skriver jag inget sånt personligt idag om vad som hänt.


tack sebastian.

mamma och pappa är hemma. världens bästa föräldrar. känns skönt att kunna berätta sanningen för dom och de stöttar en, fast jag vet att jag gjorde fel. de sa även att de va stolta över mig, och det är ju något alla barn vill höra. =)

hörde mamma, pappa och deras kompis som är här snacka om någon kväll på gran canaria innan. pappa säger "...och som jag spydde!" så fråga jag om han vatt så full att han spytt. men nä han hade blitt sjuk och därför hade mamma "varit tvungen" att dricka upp hela deras vinare dom beställt in på mindre än en halvtimme. och sedan kunde hon inte gå hahhah så full har jag aldrig sett min mor, synd jag inte va där.

det är himmelskt skönt att klia på myggbetten.

dom tog med sig aceton

igår kväll gjorde jag en hemsida till mitt lag haha. fattar inte så mycket, så får ta hjälp av joejoe the hacker.

en ensam dag till:

frukost
soola
massage
handla mat
glass med kokta hallon
sola
vattna i trädgården
plocka plommon
packa inför veeberööd i helgen
laga fisksoppa med vitlöksbröd
träna? hatar spinning
rulla ut soptunnan till vägen

jag trivs själv, blir så huslig. seriösa tankar på något eget. men var? kan inte bestämma mig. fast stp in my heart.

det var en gång en flicka...

ensam hemma! när jag vaknde i morse så kändes det så ensamt och tomt, fast jag ofta vaknar i ett tomt hus. men nu känns det sjukt skönt. sitter och trycker i mig mackor och baconchips och tittar på project runway. de e sjukt kul! men lite käss att jag vet vem som vinner, tack vare ellen.

jag undrar varför hef valt just dom tre tjejerna som sina flickvänner... vad är det speciella med dom? han har tusen brudar runt sig. en intellient och lite plöfsig, en atlet och en mamma.

jag vet att fast jag säger jag inte ska trösta dig när du ringer och bölar igen så kommer jag göra det. so week. men innerst inne tycker jag att du får skylla dig själv, tredje gången för fan.
(haha precis nu när jag skrev detta så rinde de så jag trodde de va du, men de va det inte.)

fisketur

helt slut! palla jobba aaall the time. varför jobbar jag mest? de gör jag säkert inte, men jag inbillar mig de. folk kommer och går och jag är där helatiden. och jag saknar linda på jobb, jag saknar och va kassörska. men jag ska inte klaga. det är andra saker i mitt liv som är mycke värre, jobbet är bland de bästa.

mor och far åker imorron.. skönt men endå boring. janet är på ridläger. ganska skönt med ett tyst hus för sig själv just nu endå. och sen kommer lägret. det ska säkert bli mysigt. hoppas de.

jag undrar hur min första pancake blir...


noll koll

- ...han hade däremot bara en testikel.
- det ska vi lägga på minnet.


hade det inte varit för mitt jobb och mina knattar så hade jag lämnat in. åkt nånstans. hade nästan varit skönast att inte berätta för nån var jag skulle men det förstår jag faktiskt att man inte kan, trots jag inte är vid mina sinnes fulla bruk. då skickar nån väl polisen efter mig.
eller jo mina sinnen är nog i bruk. men dom är inte lyckliga. för tillfället.

du är så jävla dålig!


slav med dubbel lön

jävla gubbjävel! (vilket va ett av dom första meningarna jag lärde mig på teckenspråk) men sån stinkande äckelpotta! försöka ragga upp mig. dela taxi? nä jag bor i trellehulla haha USH tillslut gav han upp. fast jag hann ringa nödsamtal i fickan. vet inte till vem men slog ett snabbnr. fall i fall liksom. tror jag slog in nr 4.

- igår kväll va han snygg... men i morse va han inte de.

helena tar på sig en huvtröja och drar upp den. vi ska på fest på linero, fast jag ska med bussen.
- nu känner jag att jag riktigt smälter in.
fast det var nog mest inbillning, fast man smälter nog in lite med gangsterlooken där ju. bara fakta. men hon ksulle aldrig smälta in helt med sitt söta tryne. jenny hade dock en annan image.
- jag ser mer ut som en sån där... sån där..
- hora?
-näää! gangsterbrud!

   

vi kom fram till att sex nog handlar mest om tjejen. det är ju tur att vi e tjejer då. lite ego kankse?
nu åker dom snart =( nästan... synd.

jag gillar angelica starkt. hon är jätterolig. de e  bra att hon e en myglare haha. fick veta allt möjligt skit som henne idag, härlig tjej. lotta med! så idag va de bland annat sex, silikonbröst, bebisar och korkade kunder (som vanligt) som va samtalsämnet i service. vad det blir imorron återstår att se.

det mesta går faktiskt jättebra. men endån mår jag inte hallon. var ligger felet?

ett telefonsamtal

på msn heter folk "heeelg!" "jäää helgen är här" " båstaaaad wooho"
det heter inte jag. nä för jag ska jobba heldagar fredag, lördag, söndag... nästa vecka bler det iaf halvdagar. längtar tills dess. =)

imorron ska jag och jenny se simpsons filmen =) jippi

jag brukar va ganska bra på att peppa mig själv. och lura mig själv.  jag lurade mig själv på rhodos när jag tyckte jag inte var nöjd med hur jag såg ut tex. lyssnade lite på Im so lucky lucky nana lovely lovely nana och sedan gick allt galant! jag lurade även mig själv när vi sprang milen igår. haha intala mig att de va över bakom varje krök tills jag trodde på det. och så höll jag på. försökte även lyssna på texterna till varje låt i lurarna för att underhålla mig. men hade inte klarat det utan madde och johanna. tiden slutade iaf på 1h och 13min. jävligt stolt över mig själv! och idag har jag ont från höfterna till fötterna, men jag klagar inte, nejdå. push it to the limit tänker jag på när jag tänker på detta.

22:53 ska jag tvätta ur färgen ur mitt hår.

RSS 2.0