mysdag

nu ska jag se svenska hollywoodfruar på play med min kopp kaffe. missat två av två avsnitt. vet itne ens när det går men jag jobbar säkert el nåt.

sen idag ska jag städa som vanligt och sen åka till nova och köpa innebandyskor med 20% rabatt. skulle köpa uteskor med men får se.. mina trafikböter sved lite väl. sen inviga dom ikväll såklart.

btw grattis pappa!


buuuu

världens sämsta veckaaaa

hatar allt och allaaaa

btw idag har jag namnsdag ifall nån idiot glömt det

fffuckyoufuckingfuck

bitterfitta deluxe!

rödluvan var iaf asbra. inte mycke likt sagan men det hade nog inte varit lika bra då.

ikväll ska jag till emelie och elin! twister står på schemat tydligen och jag väljer genast bort klänning. eller klänning + fina trosor. men nä kör det säkra före det osäkra och tar klänning+ leggings haha. sen kanske perikles.

nu är klockan 1337! eliiiit!

jobb först. 15-20. ska sitta på röven i kassan och låssas att jag bryr mig. okej, vilket jag gör. bryr mig för mycke.


rödluvan

ååh! nu ser jag sjukt mycket fram emot en kunglig bebis i mars. hoppas hon föds på min födelsedag så alla kommer flagga då.

nu ska jag se red riding hood. (tips till den som inte vet vad den ska klä ut sig till än!) sen är det träning. men innan de ska bella klippa mig. linda ska med, för hon orkar inte gå till staffans =)


brrrrynolf

idag säger vi grattis till alla brynolfs! det är ju tur att brynolf är med i kalendern och inte charlotte. det finns ändå 734 stycken som heter det. det trodde jag inte. men det finns 30028 stycken charlotte. undra hur det kan vara så? louise är iaf med i kalendern. finns 52539 stycken med det fina namnet.

jag har inget att göra.


död

hejstoppljus! igår samlades vi 7.15 för att köra till råbocka cup. där väntade 11 matcher och vi kom till final i bslutspel. sjukt nöjd och det var världens roligaste dag. solen tittade fram då och då vilket jag märkte på min panna när jag anlände på flygelvägen kl åtta typ. lång dag och bränd panna. somnade tidigt.

har varit off hela dagen. ont överallt och så jävla trött. kan knappt röra mig. får man sjuka sig från jobb pga träningsvärk? nä trodde väl inte de. kvällspasset idag. ska man väl ta sig igenom med ett leende på läppana.

lite mobilbilder

inte fattat hur jag skulle få över bilderna från min nya mobbe till datan men nu vet jag.

min mobils tid i bilder.


barnpassande av marie och samuel.



promenix med ebba vid hästarna



ebba sover (kanske inte hade behövts en bildtext men det blir inte summetrist annars)



ebba ska alltid sitta i knät. här med mammis.

 ebba och robin leker



min raspberry spice på mando. stark och frisk!



ebba kramas med sin kanin. (läs: dödar)



jimmy hatar hatar hatar ketchup och kan inte ens ta i en flaska. här är ett mms till honom från gina tricot. men hon köpte inte tröjan haha


ojsanhejsan

idag har vi en lång to do list men först måste man chilla lite med en kopp kaffe. såg att mitt förråd på kaffe som jag skaffat oss när kaffe varit billigt (25:-) börjar sina. man måste vara om sig och kring sig haha! vi hade nog 9 paket, nu är där endast 2.

i fredes var ida, challan, jenny och jagolearys och käka. dit kommer jag gå fler gånger! sen såg vi århundradets komedi! bridesmates. asså jag säger som med laxen i new york. kommer aldrig kunna se en komedi som är roligare nu. får väl se denna om och om igen istället hoho! från mysigt fnittrigt tjejgrej kom jag hem till fem grabbar som spela poker. shit! satt med dom nån timme men orkade inte så länge så jag och ebba gick och la oss.

lördagen blev mormors bageribullar och sen åkte vi till robins mormor på kaffe och paj för hon fyllde år. sen åkte vi hem till robins föräldrar och grilla. vovven på bilderna är mormorns roomies vovve ludde.




på såndagen åkte jag och jeanette till entré och shoppa och käka lunch. jag tog sushi och tog en extra bit så hon fick smaka. inte fy skam var betyget men jag tror inte det gick hem helt. sen åkte vi till hennes häst och jag fick se nya stallplatsen. myycke bättre ställe.



på kvällen käka vi tacos jimmy och robin och såg en skräckfilm som hette barnhemmet. jeanette sa att den inte skulle vara så hemsk men mitt under filmen pep hon "ååh jag kom inte ihåg att den skulle vara såhääär hemsk"
för skrek gjorde vi. ebba kände att hon skulle skydda oss från vad hon inte fatta så hon la sig på mig och jeanette och slicka oss i huvet och spejade ut genom fönstret efter hemskheter.


sol i sinne

tjoho! bilen gick igenom besiktningen utan nån anmärkning. inte för jag var orolig men man blir ändån glad. skriver det i brist på annat. kan inte komma på en enda sak att skriva. blir några bilder istället. de är en del misslyckade bilder. undra om det är fotografen eller personerna haha





RSS 2.0