tillfälligt flyttad

just nu bor jag och robin hemma hos hans föräldrar. dom är i stugan i småland som vi ska joina sen på freda. det är otroligt skönt att bo i ett hem med kök osv nu när vi inte har nåt eget. lite ro i själen. idag börjar jag 12 men är ändå uppe. ebba hade tuggat lite på sin madrass så nu sitter vi här och umgås så hon inte känner sig ensam. antar det var därför hon tugga när jag sov.

hon är en väldigt duktig vakthund, jag känner mig så trygg med henne. helt övertygad om att hon skulle skydda mig mot någon inkräktare. innan stod hon och morra på en fågel i trädgården. det är bra, jag är ju lite rädd för fåglar.

jag får itne igång tvn dock. robins pappa har sån box och jag förstr inte alltid hur man gör. ibland går det och ibland inte, just nu kan jag bara se en kanal och det var okej innan när det var jims värld men nu är det smallville och det gillar jag iinte. tror det heter smallville.

nä! jag stänger nog hellre tvn.

lite kuul

jag får ofta roliga mail av min mor. hon verkar inte ha så mycke att göra på jobb haha. roliga filmer, bilder eller texter.


hata är ett starkt ord

jag hatar ikea, jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea,jag hatar ikea.

på 4e dagen vilade hon

4 dagar in på min förkylning och det börjar vända. jag kunde andas i morse. dock avbokade vi, vonne, marie och jag, jensensbesöket. inte ball att sitta där och snora. har ändå inte tid för måste vara hemma när jens kommer och sätter in vårt kök. haha ball! han heter jens och är dansk så det blir nästan som jensens.

igår blev jag riktigt förbannad. jag trodde att det var gratis att kolla program på kanal 5. jag skulle in och kolla fortsättningsavsnittet på greys anatomy för det var så sjukligt spännande. derek blev skjuten och många andra med. så kommer jag in så står det 19:- på det avsnittet. jävla snåljåpar! jag ville ju dock se avsnittet så jag betalade. men det var ju värt 19:-

snor och krååkor

aaah jävla förkylning jag dratt på mig! va hur frisk som helst i fredes när vi var på galej hos anne, min chef. sjukligt trevligt, god mat, rikligt med dricka och roliga lekar. mitt lag vann en lek med omkastade bokstäver och sen gjorde vi "julklappsleken" och det där populära paketet alla ville ha roffade jag åt mig i slutsekunderna. ett par rosa solbrillor.

meen tillbaka till min förkylning. ååh det är så synd om mig. snor, hosta, feber och ont i öronen. hela kittet. osså rev vi köket i lördes. eller ja, inte jag då men alla männen. i söndes va mamma och pappa här och klippte vår häck och gräs. jag rensa lite ogräs men sen blev jag helt yr och matt efter bara några minuter så jag tog tusen pauser i soffan och snöt ut alla kilo snor. 

idag kom alla platta lådor från ikea och robin, andré och robins pappa thomas har satt ihop allting. medans jag låg och sov på soffan... fast ibland bar jag ut och slängde skräp. så lite gjorde jag.

imorron kommer min mammas kusin jens och sätter upp hela köket åt oss. det kommer bli så satans fint! och skönt att ha en fräääscht kök. 

har även börjat läsa en av böckerna jag köpte på borders i usa. läste ut den svenske jag läste igår och idag börja jag på den nya i badkaret.


fukt, ge mig fuuukt

jag har ju under några års tid haft ett från-och-till-beroende av fukt. i olika former. började väl med lypsyl, denna uunderbara lilla vita sak med blå text. det gick dock överstyr och jag började smörja utanför läpparnas konturer. efter det så blev jag bara torrare och torrare.

då hittade jag min vän nivea. en mjuk, gosig vit kräm som jag smorde runt munnen morron och kväll. det räckte dock inte så efter ett tag hade jag med mig en liten mini-nivea som jag tog till och smorde titt som tätt under hela dagen. med lypsylet där emellan. olika vänner fick mig att genomgå en rehabilitering för beroendet av nivea. jenny, charlotte och pernilla. det blev bättre för ett tag tills jag började igen.

sedan gjorde veckorevyn en artikel om fukt och då listade de lypsyl som beroendeframkallande. det inehöll ett ämne som torkade ut huden och gjorde så att man behövde smörja igen. då slutade jag helt med lypsyl och köpte mitt första vaselin. "waterfree" stod det på den och jag tänkte att detta var en bra produkt! vatten torkar ju ut ch där är inget vatten i. blev otroligt beroende av detta med och hade alltid en glänsande mun. genomgick en kort period utan vaselin men det gick inte, jag flagnade bort.

men en vändning kom! jag skulle vilja säga att ida, utan att veta det, räddade mitt liv. dåligt har jag mått och nu kom vändningen. hon sa till mig att köpa en produkt som mjukgjorde på djupet, ett serum. jag köpte och jag gillar deeet! serumet smörjer jag med innan jag sminkar mig och jag behöver inte ta vaselin på hela dagen. otrolig befrielse! gott folk, mina vänner, jag är i stort sett botad.

TACK alla som pressat mig och ida som introdusera serumet! hoppas det håller i sig.

härligt härligt

efter en liten sovmorron så sitter jag nu här med min andra kaffe denna morron och med alla älskar raymond på tvn med ebba sovandes intill. kan morronen bli bättre? jo, med en robin. men han är och fiskar. dock hoppas jag på en regnbåge när han kommer hem. får se hur det blir =) hade varit gott.


njutning

här sitter jag nu och njuter av livet med ett stort glas äpplejuice och min nya favvolunch ciabata med philadelphia, lax och skivad avocado på. heaven!

sen när det är uppätet ska jag plantera om mina jordgubbsplantor i krukor där ute.

livet är bra.

you never know

ibland kommer verkligheten ifatt en och man inser att man inte alltid ska ta saker för givet. saker som är så jävla självklara. som att borsta tänderna, gå ut med hunden, ta på sig strumporna eller överhuvetaget kunna gå till jobbet och ta sig igenom en dag. boom! när som helst kan allt det vara ett minne blott.

igår var det en 26årig kille på jobb som fick en hjärnblödning. ena dagen var han på jobb och andra låg han på golvet avsvimmad och blev hittad av en kompis. som tur var. han ligger nu opererad på sjukhuset, delvis förlamad men han kan dock kommunicera. vad jag hört. så jävla hemskt. man vet fan aldrig.

nu ska jag njuta av att jag kan dammsuga och hänga upp tvätt. sen ska jag och ebba njuta av att gå en lång runda i soolen som äntligen kommit hit. sen ska jag väg och handla lite för att sedan möta upp robin för att hämta hans nya svennebil. en likadan volvo som pappa har fast svart. och ikväll ska vi njuta av en fodue, fondye? på stäket.


XOXO och ta hand om er


i dont like mondays

i helgen har jag varit megatrött. fattar inte varför. igår var här lite folk, mycke trevligt förutom att jag satt och gäspa helatiden. så jävla ruuude. challis va här och sa hejdå. på kvällsrundan bestämde ebba sig för att rulla sig i bajs. lagom trevligt. så vi badade henne sådär runt midnatt. hon var jätteduktig och så fin hon blev.

idag har varit en chillidilldag. käkat mumsig lunch och legat i soffan och läst bok. sen gick jag en långrunda med ebba och hälsa på hästarna och matade dom med gräs. lite rädd är hon dock för dom, svansen mellan bena. plockade blommor som står i farmors fina vas på bordet. nu ligger ebbsi och sover bredvid mig och jag har dippa, chips och gurkstavar. kollar på stepford wifes.

just det! jag har en sambo med. om nån undrar varför jag och ebba haft tjejdag så är han på kizz konserten i malmö. körde in dom tidigt för dom skulle väl typ hälla i sig några öl och pizza innan. =)

nu är söndagen snart slut och vad kommer då? hörde en passande låt på radion innan. I dont like mondays hette den.


inget konstigt alls!

well.. nä, inget att berätta, skriva om, ingen händelse sådär utöver det vanliga.. vaaad ska jag skriva om. suck! snacka om bloggtorka!

nääää skojaaa!! challis är hemma. dooooh! så jävla spöklikt. hoohoo. ja spöklikt beskriver jääävligt bra. asså för spöken tror man inte på, inte att hon är läskig el så.

och btw så har jag och robin 1 åår idag. wiie! allting är realy fab. =)

idaaaah

idag är det idas dag! congrats! jag är glad att du är min vän.

    

mayday mayday

ville bara berätta att jag lever och mår rätt bra efter första försäsongsträningen. jag tog min disneyvattenflaska och begav mig dit sjukt laddad. för att senare ha andnöd, kräk i halsen och sjukt bajsnödighet. för att måla upp en mindre trevlig bild av det hela. tänk er att efter ett år på soffan springa 2,5km + 2,5km. för att sedan gå i mål och tro att jag ska tuppa av. efter det bestiga två berg ggr 2 och sen massa styrka på det. allt medans du är spyfärdig och bajsnödigheten liksom trycker på. dyngsur också, då det regna.

men jag lever

RSS 2.0