mmmmando

mumsis! idag är det mandotiime! jag har varit där fler gånger än jag kan räkna på mina fingrar och varje gång tagit deras berömda planka. man liksom kan inte annat än välja den. och varje gång tänker jag att jag ska prova nåt annat men jag vågar liksom inte ifall det itne når upp till plankan. så även denna gång.

har kollat in menyn på hemsidan som jag alltid gör innan jag ska nånstans. så man har lite försprång då jag ofta har beslutsångest. denna gång har jag precis bestämt mig för deras entrecôt med extra lökringar. vi får se, blir nog plankan när jag väl sitter där... men det gör ju inget.

its britney bitch!

puh! här börjar bli rätt fint hemma. ska bara hänga upp en laddning tvätt till men nu orkar jag inte mer.
ska slänga mig i soffan och se nåt avsnitt bumbibjörnarna. hoho!






semestern slut

igår börja jag jobba. perfekt dag att börja! 9-18 en lönemåndag = kaaos! plus att jag försov mig lite så fick stressa ihjäl mig. kl 12 hade vi tyst minut för norge. alla stannade upp i arbetet och tankarna gick till norge. hoppas alla civila hjältar som inte tvekade att ta sina båtar till ön innan den förnekande polisen behaga sig dit för att rädda ungdomarna får hedersmedaljer.

men dagen är över. idag är det tisdag och jag är ledig. ska och månadshandla sedan men innan dess ska jag städa och tvätta. måste dammsuga varannan dag typ nu när ebban fäller.

testing testing

jag fick ny mobil igår, david fixa lite så det blev bra grejer. typ fria sms och surf och så. sen skulle jag testa blogga. men ser att det inte kommit nåt och jag kunde inte skriva heller. kass! jag är så dålig. det är en sony ericsson xperia neo. nöjd hittills med allt! förutom att jag inte fattar den riktigt än.


vi har varit med ebba hos veterinären för hon hade "blåsor" "vulvan" haha kallar det kissen men veterinären sa vulva. iaf så trodde hon det var nånna inflammerade saker och inte herpes som vi trodde så nu går hon på massa piller. tagit i två days och det har redan gått ner. skönt!

min semester är snart slut vilket är sjukt deppigt! men det har varit bra. dyr men bra semester. småland, trädäck, utemöbler, god mat, sprit från tyskland, tosselilla, veterinären, utefärg.... osv. ekar i plånkan.

på måndag fyller lillalillalillasyter 20! fattaaa. stört. hon och hennes kompis ska ha fest på lördag och herregud vad ska man köpa? hon önskar sig bara saker till hästen osv. drömde inatt att jag gav henne en gul lök, en toasits och en grythandske. sjukt kass present haha.


idag klockan 14 kommer samuel och marie hit och ska sen sova här! baaall! samuel är 12 och marie 9. robin och samuel ska spela ps3 och jag och marie får hitta på tjejgrejer haha. sen ska vi göra egna hamburgare och äta massa godis. mys. marie hade sagt till mamma lotta att "dom skulle sköta sig jättebra så louise och robin ville ha massa barn sen!"

 


finbesök

shit jag och ebba sov till elva idag haha. robin halv ett. igår va jimmy, jeanette och sonia här och grillade. drack mitt kaffe ute med en bok. städade sen och åkte och handla. efter det kom finbesök, pia, hennes dotter emma och linta. jag hade gjort en "paj" som egoina gjorde på sin blogg haha. gottigt.

tiden flög iväg och dom gick precis. ska nog laga lite köttfärssås och läsa lite till.

skön semester!

gråmåndag

igår blev det ett besök på xxxlutz. med hem kom billiga vinglas som tål att gå sönder. (istället för mina orrefors) och ett vinställ. tyckte inte riktigt om lutz, kändes som man var i ett annat land, knasiga saker. sen köpte robin ett nytt hemmabio och vi invigde de med en hemsk film, taken.

idag ska jag springa en runda och rensa garderoben. nu ska jag steka två ägg och äta frukost.


home sweet home!

kom hem igår. har varit en mysig vecka med fiske, yatzy, familjegeni, läsande och korsordslösande. vi var dock besvikna på stugan men det är inget att deppa över. ebba hade fullt upp dygnet runt med att vakta och jaga flugor och mygg så när vi kom hem somna hon direkt och sov från och till från kanske 17 till i morse klockan 9. haha

idag har vi storstädat lägenheten. verkligen allt man gör när man storstädar. med åska i luften blev allt så mycket klibbigare och svettigare och mitt i allt gick strömmen en timme typ. då spela vi yatzy haha.

idag är det grillidill här. hoppas på uppehåll så vi kan vara ute på vårt underbara trädäck haha.

imorron ska vi på midda hos mormor och morfar. sen månda är det 3 weeks av semester till!

RSS 2.0