kompis det går bra nu

jag har blivit vän med situationen nu. det har sjunkit in och allt blev bättre av att följa levandejags kloka råd.

men jag ska berätta för alla som bryr sig att jag fallit tillbaka i mitt beroende. fast denna gång av vaselin, same shit egentligen så jag ska bara informera om att robin övertalat mig att gå på rehab så nu håller jag på att avvänja mig vid det och det har gått ganska bra hittills. (tummen upp!) men jobbigt är det. haha

och igår hade jag en bra fylla och mådde kisskass i morse men dett börjar ordna upp sig nu och i lagom tid till 18 kommer jag befinna mig på ideon och fira en femnolla. det kommer bli bra.

boomchackalacka

det är lättare att gå den lätta vägen och svårare att gå den svåra vägen. därför ska jag köra till jobb nu och ta den lätta vägen så klarar jag kanske av denna dagen med. men ibland får man försöka sig på den svåra vägen med. men bara om det är nödvändligt.

en som är känd för att ta den lätta vägen alltid är karlsson på taket. tänk så lätt det hade varit att ta sig till ställen om man hade en propeller på ryggen. men det beror nog på för jag har svindel så inte hade jag tyckt att fågelvägen var den lätta vägen. några andra som också är kända för att ta den lätta vägen är igelkottar. rulla ihop sig och blunda så tror man att alla problem försvinner. att dom inte fattar. gång på gång öppnar dom ögonen osså står dom fortfarande mitt i vägen för massa bilister och när som helst kan dom dö. men några som tar den svåra vägen är doris och pappanemo som simmar ööver revet istället för igenom och råkar ut för farligheter.

summasummarum så kanske det är bäst att alltid ta den svåra vägen. så slipper man öppna ögonen sen och inse att allt är ännu svårare än när man började blunda. för det har liksom byggts på undertiden man tog den lätta vägen.


jag har skype nu. och webcam.

tråååktråktråkiiigt

inget roligt nu. inget roligt alls. nä, inget är roligt. allt är alltså tråkigt. jag känner mig ensam och glömd. liten på jorden (men stor i orden.) jag sitter väl och tycker lite föör synd om mig själv. så ta inte allt på allvar. men det är lätt en freda med fredasmys, ensam.

sleepless in lund. vänder och vrider varje natt med en miljon tankar i huvet och malande illamående i magen. nä jävligt bajs nu. de bränner i ögonen nu så over and out.

favorit i repris.


kofi annan är en drink!

såg detta klipp och blir helt rädd. tjejer! låt inte det stora läskiga landet ta era hjärnceller! jag vill inte ha hem ett gäng badbollar till vänner.  höhö


sanna vänner har man kvar

jag är inte alls avis på pillan som är uppe i ullared, inte alls. så kul vi hade där sist allihopa, åååh.

idag har jag grovstädat lägenheten. med det menar jag dammsugit, diskat och torkat på de ytor man ser haha alltså är det damm kvar i hörnen.

snart ska jag bege mig till bussen. ska till malmö och käka med pernilla, john pch johan. sen ska vi på bio. trubbel i paradiset. ja, jag och pernilla bokade så då får dom snällt följa med. men det är nog en killfilm också. sen ska jag nog joina robin och hans vänner för en öl. kanske. om dom inte däckat by then. =)

märk att jag skriver pillan och pernilla. för att skilja dem åt.

glöm inte far imorron!

mommm

världens bästa mamma fyllde fem-noll igår. det firade hon och pappa med att bjuda mig, robin, jimmy och janet på midda på elysee. it was lovely.

hon fick ett armband av mig. på det stod det "May God bless Mom, for sharing our laughter, for sharing our tears, for sharing your love through the years."


idag ska hon unna sig en behandling på gabriellas. det värmer mitt hjärta för min mamma unnar aaaldrig sig något.

nu ska jag bege mig till espressohouse och köpa deras gooda kycklingsammad med bulgur till lunch, sen ska jag jobba några timmar och sen kolla idool hemma hos pernilla.

tuesday

just nu har jag storkok av pastagratäng i ugnen. klart om 5 min. sålänge titta jag på en rolig video. det är grymmelåten i gotta feeling som elever i nån skola gjort en video till. rooolig.


RSS 2.0