redan torsdag

som tiden springer iväg. har varit lite ledsen för jag förstörde ju min jacka såklart. vad skulle jag på det och göra? men har lämnat den på kemtvätt och ska hämta den innan jobb idag så det ska nog bli bra.

gjorde naglarna igår. frågade om hon hade några tomtar så dom blev juliga men då blev hon irriterad och sa "här har jag haft tomteklistermärken i tre år och ingen har velat ha, så slänger jag dom nu och nu vill du ha" haha inte irritarad på riktigt då. blev guldigt glitter istället och lite svarta mönster, om nån undrar.

på fredag är det idoool. herregud så kul. dock har jag ju bara sett ett enda avsnitt av det. men gillar hon blonda tror jag ändå för hon var bra det där enda avsnittet. många gillar ju hion med tandställning så hon vinner väl. darin gjorde ju det och hans tänder är fina.

lördag 19/11

igår va de myskväll med tända ljus, lyxig mat, vin och hockey(?) det var kanske inte det mysigaste men det va en jävla match iaf. malmö hämta upp underläge och vann mot serieledarna. starkt. sen blev det mys iaf. film! såg män som hatar kvinnor. stieg larsson måste faktiskt varit en sjuk människa. att komma på så mycke hemskt. men bra är den.

robin somna såklart och prata i sömne men jag såg klart den. såg nog kul ut om nån kina in genom föstret, en klarvaken i mitten och en sovande man på ena sidan och en sovande hund på andra sidan.

just nu tvättar jag min vinterjacka. första gången jag tvättar en jacka. har köpt tennisbollar som ska fluffa till den sen i torktumlaren. hoppas hoppas den inte förstörs! ganska dyr utgift om man ska ha en ny. men man kan ju itne gå runt i en lerig jacka, då spelar det ju ingen roll hur fin den va egentligen.

ikväll ska linda och amanda komma hit på tacos och film! ladda inför match.


vad gör vi? nu köör vi

ja, det har gått lång tid. men nu gör vi ett nytt försök. det är väl bättre att skriva lite ointressanta saker än att inte skiva alls.

helvetesveckan är snart över. efter idag vill säga. jag gillar att jobba fredagar faktiskt. speciellt om man slutar tre. och folk är snäppet gladare och öppnar plånboken snäppet mer.

ikväll kommer jennyboss hit! jag är ansvarig för snacks, men jenny var noga med att poängtera att hon vill äta nyttiga snacks. jag kan inga nyttiga snacks. gurka är det enda jag kommer på. ska ge henne en stor gurka att knapra på. hoppas hon blir nööjd. haha nä skämt å sido när jag funderade lite så kom jag på massa nyttiga snacks. gurka, oliver, melon, clementin... sånt får det bli! och en chipspåse bara.

faktiskt jävligt nöjd med min mobilkamera. tycker faktiskt det ofta blir bättre än med min digitala kamera. aldrig röda ögon tex.


RSS 2.0