ingen rök utan eld

idag jobba jag en svinig dag. 7.45 till 18. men mitt på dagen va jag på brandutbildning. sjukt bra. massa info och hemska filmer om bränder bl.a. den i göteborg. sen släcka eld med olika sorters brandläckare. mycket givande!

eftersom jag sträckt ljumsken så byta jag med sonia så jag satt mest och vila mig i kassan. eller inte vila men vila ljumsken =)

nu är det mys framför tvn med ensam mamma söker och sen hollywoodfruar. är lite frusen så det är ljus och filt som gäller. va nämnligen ute och lekte med ebba i regnet innan. helt dyngsura blev vi och mina stumpor gick att vrida ur.

italiano antipasti

.. eller nåt i den stilen.

igår va vi på hockey. dom förlora. som vanligt när jag är och tittar. det är mitt fel. men jag är glad att jesper mattsson är tillbaka! annars vill jag inte titta.

idag jobbar jag extra i frukten 13-16 och sen 16-20 i kassa treee. det är där det händer.
sen ska jag ha italiensk afton med mig själv. lite mozzarella och tomat, lite parmaskinka och melon och oliver. nån ost kanske. plus nån trevlig film på tvn.

imorron är det träningsläger för hela slanten. börjar 10 och avslutar hemma hos hanna med tacos och teambuilding. söndag bjuder på träningsmatch mot kävlinge kl 13. sen kalas på pollux väg 3. det är där det händer.


sverigevinst

nää, blir nog inte skrylle. hinns inte. det är ju sverige-sanmarino. förra året såg ju marie och jag den matchen i malmö. sjukt häftigt. lär väl bli storvinst idag med.





sen typ en vecka senare flög jag ju ner till italien och besökte sanmarino i ett svep. kul att minnas tillbaka.





glöm inte att ta vara på varandra. ta ingen för given. livet förändras så snabbt ibland.


go chaaarlie

ledish idag! vaknade upp med huvudvärk, nog för jag drömt massa knasigt inatt. även två gigantiska finnar på var sida på kinderna har välsignat mig. suck!


men det blir en bra dag idag! har kaffet i min hand. snart kommer robin hem och ska käka lunch. man får ta vara på varandra. inte setts på typ hela helgen. sen ska jag skypedejta helena. efter det ska jag fika med challis som fyller åååår idag! och jenny med men hon fyller inte år idag.

är det okej väder (läs: inget regn) ikväll ska vi åka till skrylle och gå milen med ebba.

skulle söka på en charlottelåt men hitta denna istället.




bilder


min första mff match!


skillnaden om man köper ekologiska eller "jumboägg"


när håret fortfarande var tuperat


my, edward, black swan


steeewiiie


om någon inte känner igen är det sara och jenny hoho


maaarge


kaffe någon?


malin hotar pernilla ser det ut som



pappa gosar med ebba

heliga söndag

kaffet är drucket och matcher fram till jul är inskrivna. var bara typ 3 som krocka så det får man väl försöka fixa. kunde varit fler. nu ska jag inta alla krukor och jord osv.

en konstig och äcklig sak är att när jag koncentrerar mig på tex att sminka mig så kan det komma dreggel. jag glömmer svälja. men ofta står där ingen under min haka då så var itne rädda. ebba möjligtvis. ush!


tröött tjeeej

herregud. i fredes stressa jag hem till pollux och bjöd mamma och pappa på midda. dock köpte mamma köttet då jag inte hann. sluta sju och skulle till lund och hämta ebba också. mysit iaf.

fredanatt vakna jag 4 av att robin slår ner ett glas vatten över mig i sängen i sömne. han sov som en stock så hämta en handduk och sov vidare i en vattenpöl. vakna fuktig och äcklig. tog en lite för lång dusch sen va de 7.45-15 och v75 på jägers. gaaah! sålde andelar som bara den! är med i en tävling you see. en gammal tant som brukar va otrevlig gjorde min dag. "va fiiin du är!"  utbrast hon och peka på sitt ansikte. otippat! sen blev det slappkväll med två filmer. hur många lingon.. (underbar) och en om guden tor.

drömde hela natten om att jag stressade med andelar som inte blev sålda. i morse vakna jag av en damp-ebba kl 7 typ som vägra ge sig. nu ligger jag helt död i soffan. solen skiner ute och man borde vara där ute men vem orkar? borde plantera lite blommor som står och väntar. ska nog koka en kopp kaffe och ta tag i det.

ska jobba sen. undra vem jag stänger med? lindaN är sjuk och sonia har bytat. gillar att veta det så jag kan förbereda mig på nån idiot. pernilla är där till sex iaf. likaså amandaaah. blir nog bra.

grattis samuel!

ååh hatar när jag inte fattar. varför skriver folk massa på facebook nu i stil med "37cm- 3 min" och "38cm- 10 min" doooont get it. vad menas? så kan man inte skriva och fråga heller för det ser ju töntigt ut för dom som skrivit är inte sånna tighta vänner, bara lite bekanta. då blir det töntigt.

mätt och belåten nu iaf. jobba sen. hör på detta! pasta med pesto och creme fraise och kyckling och svarta oliver plus mozzarella. hoho! jag vet pavlovs hundar effekten på det.

RSS 2.0