pääncakes

ooh! sov till halv ett idag. så jävla sköönt. länge sen jag sov ut. alla andra lediga dagar så sätter jag klockan för att jag ska upp och typ shoppa eller nått. men inte idag!

hittade kvittot på allt vi köpte i airshopen på flyget. 1160 spänn.. för 8 liter sprit och lite godis. de e faktiskt jävligt billigt, men när man ser summan bara utan att kolla på vad vi köpte så börjar man fundera lite om man vet pengars värde eller inte. jag har märkt att jag blivit lite kass på det. men! nu har man bunkrat upp för vintern haha eller hur man nu ska se på det.

spelade poker med mange igår. haha jag är nog sämst. losa ju osså big time helatiden. =( det märkte man på mitt humör, till slut var jag så tjurig så vi inte kunde spela mer. min spelstil är typ att gå med helatiden utan att jag har nått för jag tänker att det kan komma nått bra på floppen. så ska nog sluta med det för uppenbarligen funkade det inte.


röda naglar

kunde dagen gå mer fel än den gjorde? funderar på att låsa in mig på dass som jenny på jobb sa åt mig att göra. så inte mer går fel. men inget som gick fel var mitt fel. förutom att jag försov mig. andra dagen irad! suuuck!

så kommer man dit med andan i halsen och märker att två tårtor och 60 bitars brytbröd inte kommit. nähä, sätter mig och ringer till bageriet, ingen svarar. ringde alla nummer där fanns i pärmen inklusive privata mobiler till bagarna haha. men tillslut svara dom och jag fick faxa in beställningarna igen. så kommer den ena kunden och blir förbannad för hennes bröd inte är där. det är så roligt så. sen ringer en gubbe från bageriet och flummar om mina tårtor för att sedan en het kille kommer och lämnar allt. skönt! det fixat. men sen kommer gubben med två likadana tårtor till och han fattar ingenting. så jag gick från noll tårtor till dubbelt upp. bra där.

och mitt i allt så ger linda ut fel tårta till en kund. (inte blondie linda =) ingen märker nått förrän jag står och filoseferar och tittar in i kylen och märker att där står minsann fel tårtor. så fick sätta mig och ringa till kunderna och den snälla kunden kom dit med sin tårta som va fel, vilket han inte märkt själv än. och allt blev bra igen =) tacka gudarna för att de var ett gäng glada kunder idag.

sorry var tvungen att skriva av mig.

men jag tror jag hoppar att låsa in mig på dass, för jag tror inte det är mer som kan gå fel nu så =)


bästa kusinen jag nånsin haft

ledig idag.

mamma drog upp mig vid halv nio för att sjunga för janet. sexton bast! hon blev överlycklig över presenterna och sedan gick alla och la sig igen. vaknar senare av sms från emelie. går upp och degar vid frukosten och beger mig sedan till lund för en shoppingrunda med emelie. hittar massa fint. satt bredvid en mycket smart hund på bussen btw.

- det är som att äta mjukglass med hallonsylt.
- är det inte gott då?
- jooo...


sedan hyr vi film. riktigt jävla stjärnspäckad film jävel. lohan, demi moore, ashton, helen hunt, lillebror douglas och pappa douglas, frodo, sharon stone, hopkins, en känd neger, heather graham... osv. jättekass film men bra skådespel.

efter det åkte vi till en restaurant i malmö och käka. jag tyckte att janet skulle få en cider, det tyckte mamma och pappa också men det tyckte inte hon som jobba där. jag glömde det var lite lag på sånt där haha. får ge henne en här hemma istället. =) men nä jag ska inte börja langa till henne på heltid! nu är jag så sjukt mätt och känner mig rund som en boll. härligt! fast jag mår lite illa.

ni ruinerar mig med era sms! sluta haha

liseberg anyone?

jag skulle nämna att linda stog med mig i service i lördes! angelica med. och det va så jävla trevligt. zara stog i bagar osså. fyra stycken, jag kände mig överflödig. men linda försäkrade mig om att det var jag inte. men det var roligt att lära ut nått som man själv kan och inte den andre. inte van vid det. tror jag peppra dom med för mycke info alldeles för snabbt haha. men det gick bra.

igår stog jag i bagar. fick dagens fråga "assååeeeh vad är det för skillnad på karlsbadersnäckan och dansk wienersnäcka?" jag vet inte om hon va blind eller bara korkad. för de e typ inte en enda likhet på dom. men man kan ju som vanligt inte dumförklara en kund så jag föklara snällt vad de innehöll.

en annan sak hände också igår, jag va på bio. ni kan inte gissa med vem haha!
- thomas, gissa vad flickorna ska göra ikväll!
- nä det kan jag inte, vad skulle dom gör aihop?
ja så vi gick på bio ihop. tänka sig! vi va svintrötta efter jobb men det var ju ingen konst att hålla sig vaken till kieras jävla irriterande röst och depp och blooms ljuvliga utseenden. hon är ganska ful också. ingen håller med mig men jag irriterar mig på henne. men ofta är det kanske så, jag är ensam om mina åsikter.


ska tillägga att jag blev bjuden på dejt. en riktig sån, sitta på en fin restaurang och konversera. haha och vem som bjöd mig skriver jag inte! men det var ganska väntat mahahhah. och väldigt knasigt. ska väl skriva osså att jag inte tacka ja, men inte nej heller.

ska jobba sen, på min lediga dag. men vad gör man inte för vänner haha. tre timmar kan jag nog offra mig för linda. jävla glidartid. känns nästan inte lönt haha

gul lök, 4666?

blondie konstaterade att jag var lite efter med bloggandet. men jag tycker inte jag haft något att skriva om. har inte det nu heller egentligen.

jag är så jävla trött nu, det är inte mänskligt, öppning till stängning hela helgen. fast lönen sitter bra.

jag har fortfarande lock i vänster öra sen flygresan, förjävligt. ibland gör det ont och jag hör dåligt. men som tur är har jag blivit bra på att läsa på läpparna och förstå vad folk menar endå genom att titta på var dom fäster sin blick. pontus trodde jag hade larver i örat som la ägg. mysigt.

- hur vill du ha dina ägg imorron?
- helst obefruktade.

 
en sommardag i solen i hängmattan, med carolina. en sällsynt ledig dag =P

nu ska jag gå och lägga mig i ett bad med lite levande ljus, sen sova.

en åsna

när jag stog i duschen kom jag att tänka på en grej i en bok jag läste när jag va yngre. den handlade om en tonåring som höll på att bli vuxen, som alla andra böcker jag läste då. men hon gjorde iaf ett test för att se om hon behövde köpa en BH. det gick ut på att man skulle sträcka upp armen, hålla en penna under bröstet och sedan ta ner armen. satt pennan kvar under bröstet så skulle man köpa en BH, annars inte. tydligen så ska jag, 20 år, inte ha en BH på mig alls. gött! släpp löös dom! bränn BHn. nu börjar mitt liv som hippie.

- detta var den mjukaste landningen jag varit med om!
- vi har inte landat än... hahah


förkyld, förkyldare, förkyldast?

- var är ni från?
- skåne.
- SKAAAUWNE!?


ja ord är egentligen överflödiga. alla måste väl redan insett vilken jävla resjävel vi va på =) haha men ja, det var ett stenkast från stranden, 200m till bargatan och god mat. helt enkelt paradiset med inte ett moln på himlen! ida beskrev rhodos som "nära döden upplevelse", så kan man se på det, speciellt om man lägger sig på fel håll i poolen. men hade det gått för långt hade jag ingripit och räddat dig ida! eftersom jag stog en meter från dig o gapflabba.

     

citaten ligger som sagt mich inne med som challan nämnde. funderar på om jag ska dela med mig av alla eller inte. när jag läser igenom dom så märker jag att jag kan ju framstå som den korkade. men vill understryka att så inte är fallet utan det är bara så att det kan uppfattas så hahah hur nu det går ihop.

"jag känner mig som en instoppad korv" - ida när hon tog på sig sitt linne vid poolen
när vi diskuterade mr teenyweeny som strippa på baren utbrast jag "kuken är faktiskt jävligt speciell för killar" och ida "den var så liten att det bara var ett ollon"
när jag ska inta min jordgubbsdrink så var det något som itne stämde "jag bara suger & suger  & suger men det kommer inte" och i samma veva säger jag "jag har aldrig haft en sån där ice-hjärna" då challan är snabb att rätta mig med "brain freeze"
vi lyssna på dunka mig gul och blå och challan sjunger "det är bra fjäril i min säng" haha! första gången i historien hon sjunger feeel.
"fan va ni är skånska" konstaterade en norsk!
detta är all for now.

RSS 2.0