tisdag

att tidningsutbäraren sjunger och klampar i trappen när han kommer kl 3 är INTE OK. när jag vaknade av det så funderade jag starkt på att ringa och skälla på dom som en och annan pensionär. men det är nice att bara ha tidningen iaf. lite vardagslyx sådär höhö.

idag ska jag hämta ut min älskade väskaa. hoppas den är så fin som på bilden. sen ikväll ska jag, marie och yvonne på jensens. vi har fått presentkort på 500 som vi ska utnyttja. vi ska dit redan halv sju så vi kan sitta en stund för det var yvonnes krav att vi skulle käka av glassbuffén. 3 glassar är mitt rekord sen gbg.

inventering på lördag. 7 börjar det. det är tydligen damernas tur. hörde att det var "straff" för att dom inte fixade julfest i år. lite kass tycker jag för det är många yngre som ser fram emot sånt. ska bli intressant och se hur många som dyker upp kl 7. det snackas lite om det på jobb.

ska nog växla lite dollar imorron. har följt kursen varje dag nu och dollarn har gått upp men nu dom senaste två dagarna har den gått ner så jag tror jag ska slå till. ida har nog redan gjort det tror jag. man får inte va dum! hittade även 10 dollar i plånboken jag hade med sist haha

15.00 - 21.30

åååhw i hate oprah! hon tar sina ord och sätter dom på en pil och drar fram sin båge och hänsynslöst börjar hon skjuta pilar med ord rakt in i hjärtat på en. vafan är det? är det inte straffbart? inte för man dör men det gör ju så ont att man börjar gråta.

skämt å siidoo. men en sak som är irriterande på riktigt är att det är lite väl patriotiskt. men det kommer man nog aldrig ifrån. "vi är människor, vi är amerikaner, vi bryr oss om hela världen" (läs: vi bryr oss bara om oss själva)

gud nu är jag väl ändå lite väl bitter. lite bra är dom nog. typ hillary clinton va ju snäll som åkte till kongo och krama de utsatta kvinnorna och se vad hon kunde förändra. en kram betyder mycket.

men trots allt så är jag sjukligt laddad för att åka dit ännu en gång. men det är inte för själva amerikanerna utan de tre utlänningarna dom har tagit till fånga.


so sad, so mad

idag är jag väldigt lessen. och arg. och ännu mer lessen.
varför lär jag mig inte av mina misstag? igår när jag gick in och skulle kolla på väskan jag drömmer om så såg jag att den va slutsååld. luften gick ur mig och jag kände att jag skulle börja gråta. sen spenderade jag en timme till att söka efter den älskade väskan på andra sidor men utan lycka. mailade hemsidan och fick svar idag att "nej vi får inte in den i lager igen" aaah!

ringde robin precis nu när jag kände mig som deppigast. han rådde mig att beställa den i den andra färgen. och nu har jag gjort det. känns det bättre? ja, lite. men jag ville hellre ha den andra färgen.

sen är jag sjukt irriterad på stanstads nya aktivitetskort. sjukt ogenomtänktaaa och funkar inte i praktiken. joejoe svarar mig ej på sms.. what to doo?

vilken skit dag egentligen.

men mest av allt är jag jävligt arg på mig själv. kunde beställt väskan direkt när jag såg den och kunde gjort aktivitetskorten i god tid.


dream on

på den senaste tiden har jag drömt sjuka drömmar. jag tror lite på sånt att de betyder något blandat såklart med vad som hänt under dagen. men mina drömmar har varit lite svåra att tyda.

dröm 1: bor på en internatskola under andra världskriget. anneli dahl och jag är med i en danstävling där jag bla. steppar ch vi vinner. priset va mat.

dröm 2: charlotte har avskedsfest innan hon ska iväg och jag blir inte bjuden. alla mobbar mig för det och jag bara gråter och gråter och skriker att jag inte betyder nåt. sen komemr ann och tröstar mig och säger att jag ska gå dit ändå. då stirrar alla på mig.

dröm 3: jag är på innebandycup och jag hittar inte min matchtröja. letar hysteriskt och tränarn säger att om jag inte hittar den får jag inte spela. jag skäller på alla i laget att de gömt den. sen är jag i min lägenhet och där är sjukt mycke folk. men problemet är att det är inte min lägenhet och inte mina saker. så jag irrar runt och skriker att det inte är min lägenhet tills nån tar mig till dörren där det står L. persson på brevlådan.

dröm 4: jag har fest och sen har jag sjukt bråttom att städa för jag ska hinna till samling till match. jag stressar och folk bara sitter kvar och stökar till det mer. tuvan och nån random kille går in på dass och har sex. så blir jag arg för nu är det bajs på toaletten. sen börjar jag söka på internet efter en väska att beställa så finns den ingenstans.

knasigt värre, det knasigaste är att jag kommer ihåg alla drömmar i detalj. det brukar jag ej.

huvet i sanden...

...eller vad heter det?

när gamla bekanta skriver på msn och man snackar sådär "vad gör du nuförtiden" osv. har jag kommit på mig själv med att kryssa folk direkt när den hemska frågan "ska du plugga?" kommer. direkt! kryss! inte hejdå, ha det bra. nada. kryss! direkt. flyr man från svaret då eller? jag får iaf en klump i magen.

big nono samtalsämne.

disney on ice va myys :D fick dock ingen tingelingdocka av pillan...

say cheeeese

asså hur fjantig är inte denna syn. jag sitter med filten runt mig i soffan och käkar kex med ostar. tre olika. satsigt. för att sitta här själv en måndakväll med filten runt sig.

ville bara dela med mig av det

XOXOXO

10/1-10

åååh va såå stolt efter gothia. dom spela så man fick gåshud. sen kommer man hem och möter kfum och då spelar dom som om dom går i sömne. 0-6. sjukt besviken. inte ett dugg stolt längre. dock blev sista perioden 0-0 men det är så dags att vakna då. känner för att strejka.

nu har jag vatt duktig iaf. städat hela lägenheten. dammsugit och diskat osv. sen ska jag hem till ida och vi ska laga middag och se på köping.

jag saknar amerikanarna. igår var det sjukt skönt att prata med challis. dock blev det inte så länge. hoppas nån är inne ikväll! fin i håret va hon ockå.

RSS 2.0