whos hoouse?

...ruuns hoouse!

slog på tvn när jag käka frukost och fastnade till ett runs house maraton. suttit i 1,5 timme nu. not good. men utnyttjade ändå tiden lite. målade tånaglarna i magenta, ringde och bokade två tider till naglarna och betalade månadens räkningar. inte mycke pengar kvar nu neej.
 
ska göra mig iordning snart om jag kan slita mig från rev run. det är en sjuk familj. sen ska jag städa och efter det ner och göra stan all by myself. systemet, smink, baströjor. får se om jag orkar mig in på röriga HM, annars beställer jag på internet.

XOXO louisegirl

overtime

guuud va gnällig carrie äär. mjäämjäämjää. stör mig på henne mer än jag gillar henne. tycker mest om charlotte jag. lite för pryd ibland men inget som stör.

idag stämplade vi ut 21.40. hur sjukt är inte det? "åh, det är lång kö, jag hinner nog fylla min vagn till kanten"

innan idag åt jag världens godaste sallad, den hade jag hackat till mig själv. det blev mycke så jag kan äta imorron med.. mmm.. sen bäddade jag rent i sängen. använde julklappen från cg, satinlakanen. kommer bli niice att krypa ner sen. jag har också haft ö-rådet. helt själv, med anne som programledare. allt som behövdes var tydligen min veto-röst. byebye birdie!  wiiihi!

hooked on a feeling

ball att thorsten flinck läser en bit av samma låt som annica och jag ska ha på våra begravningar när nån gifter sig i filip och fredrik. det vackraste med cecilia wennersten.


jag har en väldigt fin rosa gerbera på mitt soffbord. den fick jag av lilja. det var väldigt snällt tycker jag, mest för att det är min favoritblomma.. inte lilja då utan gerberan. men liljor är fina dom med.

sten-agg

jag ooorkar inte meer! bristninsgränsen nåddes nästan, det låg på en skör liten tråd. en droppe kvar för att det skulle rinna över. you name it. jag tänkte på egenskaper som är de värsta man kan ha. kom fram till att egoister, snåla, besservissrar och oempatiska människor är de värsta. enligt mig. just nu.

meen tillbaka till min sköra tråd. det är inget som itne kan lösas. vi ska ha ö-råd. och om jag inte räknar helt fel så är vi minst 6 vs. 1. så tack för din medverkan men du är utröstad bigtime!

kan man un-invite folk? jag vill inte ha hem en människa till min boning om man har någon av de fyra egenskaperna.

its not fair

världen suger ganska ofta asså.. det känns som det oftare är något terrible som händer än nåt bra. folk dör alldeles för ofta i förtid. de två pojkarna som blev mördade av sin pappa på 108an tex. deras dödsannons var i tidningen idag.

men det värsta av allt är att min lagmamma ringer mig på jobb, gråter och berättar att en pappa i laget dött, 48 år. helt oväntat. jag har gått runt i en dimma hela dan och känt mig hjälplös. sen när dom samlades på träningen för att snacka så kunde jag inte va där och kramas. mamman kom och handlade med tårar nerför ansiktet. jag fick en klump i magen och visste verkligen inte vad jag skulle säga. finns väl egentligen inte nåt man kan säga...

inte har jag kunnat gråta än heller. det kommer väl när jag minst anar det hoppas jag. måste släppa på trycket. jag känner mig väldigt down. tänker på familjen helatiden.

synd man inte kan supa bort vettet denne helgen.

körkort 6 mån

igår hade vi bestämt kubb i balders. det började regna. men lite hann vi spela. sen åkte jag hem och lagade mat och slocknade i soffan. förkylning på g. det har jag verkligen inte tid med. eller jo, men då bler det så lite lön sen.

ja, egentligen hade jag inget att skriva men för att inte denna ska gå i graven så kör vi på en bild också. som bloggreglerna säger att man ska ha. eftersom jag satt och skrev in studenter i almenackan så fick jag sånna studentfeelings.

   

bra helg

hemmamatchernas helg. taxilouise jobbade på högvarv i fredes sedan hade jag en full jävel på soffan. lördagen blev vi alla fulla och det var trevligt med ännu en hemmamatch och idag har jag kollat på johannas konsert och välkomnat marcus heem. how nice! vilken helg. mff hade även dom hemmamatch.

   



nu: filip och fredrik i NY.

some day...

Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say
Yes.

Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.

He knelt to the ground and pulled out a ring and said:
"Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad - go pick out a
white dress;
It's a love story - baby just say
'Yes.



im in love (i klänningen folks)

ps. avis på korre bernadotte ds.

det som göms i snö

jaha, jag tänkte gå och lägga mig. men så kom ncis på tv. jag är beroende av det.

charlotte sa att jag kunde ringa lunds nation om mitt borttappade legg. telefontid 10-11 och sen bege sig bort dit och hämta ett sånt papper som jenny hade haha. fast ett äkta då =) haha inte för det har någon betydelse eftersom det funka utmärkt. iallafall! detta lät så sjukt jobbigt så jag vände upp och ner på påsen jag trodde att jag lagt det i. aaand i ett kuvert låg det snällt och väntade på mig. den som söker, finner.

jag gjorde ett test på face. vilken lundensare är du? turns out, jag är johan glans. fast han är från eslöv.

jaha ska vi tälta i båstad?

happy ending...

...tyvärr inget thailändskt sådant.

ive had the woorst day ever. fyfan. många tårar har fällts. men jag antar att vissa dagar är så. eller är det bara jag? vaknade på heelt fel sida, arg som aldrig förr sedan gick det bara utför. mamma försökte, hon är så snäll, följde med mig till ikea och pappa försökte fixa med bilderna på min kamera, han är också snäll. men nu kom vi fram till att enda sättet är att köpa en ny laddarjävel.

sen va jag sugen på thaimat, lite gladare i hågen beger jag mig ner till thaistället. det är clooosed! inte min dag asså.
går hem och äter yoggi med flingor. och sedan kommer helena och gör min dag. biomys. vi såg slumdog millionare, den jag planerade att se på flyget hem när vi INTE hade tv. upprörande!

imorron är det rööd dag och jag jobbar 9h. sweet! =)

ps. jag vann en 100-triss i trisstävlingen och skrapade idag och minsann var där 25 kr på den! det är högst odds att man vinner 50 på en sådan, läste jag på baksidan. så, såklart vinner jag 25.

11 april

grattis på namnsdagen vattenuffe!

och marcus, ylli och johanna.

störda värld

idag är ingen bra dag.. heelt off track. folk är dumma i huvet jag vill gräva ner mig bla blabla

strömavbrott i en timme.. sjukt mysigt. slapp jag att serva kunder. ställde mig och diskade i mörkret och räknade alla lotter. effektiv as hell. sen kom nån gubbe och sa att han var törstig och att vi borde bjuda på läsk till kunderna eftersom att det är strömavbrott. saaay whaat?! var är logiken i det? det var alltså CGs fel att strömmen i hela stp gick? dooooh jävla idioter. det finns vatten i kranen säger jag. medan christian går och hämtar en jävla ramlösa som gubbjävelen får. for free! cp.

tur att imorron blir en bra dag.


långfredag

jaaag jobbar oockså imorron! stängning!

sepe! jag är sur. pappa säger att jag kan sätta mitt minneskort från kameran rakt in i datan men jag hittar inget håål där det passar och han sover nu. kameran är ju som sagt död och jag hittar ingen adaptor och den andre gamla kameran hittar jag inte överföringssladden till. what are the odds? nu är jag trött på detta.

jag äger inga chairs!

fernando torr-es

här sitter jag och torrar. plågad som få. men, mina kära vänner, jag har inte rört nivea cremen sedan vi kom hem ska jag stolt meddela (lotion 1 ggr/dag). ser ut som helvete och liider gör jag men jag ska klara det. men nu när det gått typ mer än en vecka så undrar jag om det överhuvetaget finns något ljus i tunneln? kanske har det blivit liite bättre men den lilla förändringen är knappt värt det. kääämpaa!

nu är femmans tv-tablå helt efter sitt schema. undra om dom har panik på redaktionen. detta bara pga att hockeyn skulle ha tillbakablickar. detta ska vi alla anteckna i våra kalendrar.

nu ska jag kolla smhi för väderprognos om lördag. jämföra med jennys svt-solar. buuuudweeiise!

sjukt bra dag till slut

jag köpte bollar på jättekul för 29.90! dom var i olika färger. en rosa på paketen bland annat men när vi öppna så va den lila.. lite smått besviken men lila är bra det med!

igår när jag rulla in på parkeringen typ 22 så stod byggarbetarnas skåpbil på min betalda parkeringsplats. jag kokade. funderade på att dubbelparkera bakom dom men ångrade mig och ställde mig på ett ställe man inte får stå men what to do? sen skrev jag en arg lapp. "tack för att du tog min pplats! <3"  stort hjärta ritade jag. tyckte det var mer retfullt än "heey fuckface! jag ska polisanmäla dig din jävel" i morse när jag kom ner så stod deras bil kvar plus att jag fått en p-bot! jag kokade igen och gick upp och stegade in i lägenheten de jobbade i. medan jag snacka med dom lite halv-argt så kände jag tårarna komma, så jag sprang ut. ringde pappa, han hörde typ inte vad jag sa.

jag ville ringa hyresvärden men jag kunde ju itne sluta böla så pappa får tag i vaktmästaren och den mannen blir eld och lågor! med pappa i luren så springer han ut till byggarna och börjar skälla på dom på sin utlänsk-svenska. de ska betala mina böter och om vaktmästaren får som han vill så kommer de även betala en månadshyra åt mig som straff. haha!

sen kom nille och hämta mig så spela vi badminton och det var jobbigt! han sa att man tränar gumpen sjukt mycke på badminton men jag kände då inget... men nu när jag ligger här i skrivande stund så känner jag redan av det! det blir en ond gumpdag imorron känner jag.

resten av dagen va asnice. så en pissig dag blev bra sen.


borta bra men hemma bäst

jag vet inte vad jag ska skriva.. sitter och kollar på jennys bilder på face och undrar vad vi egentligen gör i sverige?

när jag var liten så va jag och annica på scoutläger i två dagar. jag fick sån hemlängtan så jag grät. nuförtiden gråter jag mest för jag ska hem från nånstans. inte för jag vantrivs hemma men det är så underbart att inte va de. på nåt konstigt sätt. lite så ovisst och spännande. ta dagen som den kommer. jag var kanske zigenare i mitt förra liv,

hemma bra men borta bäst.

idag åt jag sushi på jobb. dom äckliga, färdiga i kyldisken. det var halva priset på dom. istället för 24 st åt jag 5. tonfisken såg suspekt ut och jag kände att de va nog eftersom dom inte är speciellt goda ens. inte innehåller dom avocado heller. men ikväll blir det thai!

en allmän efterlysning! är det någon som har badmintonbollar hemma? jag ska nämnligen spela det på tisdag men de kostar 80 kr tydligen om man ska hyra sånna. sepee. ja, den lilla snikna pensionären smyger sig fram i mig.

pussis o kramsis!


sovasovasova?

jahaa, här ligger jag i min systers säng och kan inte sova. (släng ett öga på klockan) mmm! illa, dont you think?

jag somnade till tvn efter 2½ men för att vakna stänga av och sen slumra ltie och sedan vakna och nu 3 h senare fortfarande vara klarvaken och varm. im so saaad. jobba imorron men det bryr sig inte john blund om. dumma han,

jag roar mig med att läsa på aftonbladet, googla sushi, blogga och ska snart spela flaggspelet på facebook.

en annan jetlagare håller mig sällskap, en vid namn brannefalk. och danne såklart =)

jag orkar inte skriva om resan todaay. de får vänta. har bara 37 min kvar på batteriet på datan så hade inte hunnit säkert. pusssss

RSS 2.0