stolt som tuppen!

Jag kan stanna hela natten, berusande och vild
Jag tog hjärtat, så ge mej kroppen, du får mitt när du vill
Hey jag vill se dej
Hey jag vill höra dej

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer

Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild

Ljudet av ett annat hjärta, känna smaken av nån ann'
Ljuset i två andra ögon, värmen från en hand, i hand,
i hand, i hand


också till något helt annat. den lilla flickan har blivit stor =) kolla, längre än storsyrran. kankse hon som e storsyrra? haha uää jaja men en stolt känsla är det. välkommen till AGs.

nu ska jag och få massage. shihsihsi


glöm inte vem du är

ååh aargh! tvi! spotttt! så jävla arg. kan inte beskriva, vill slå nått. hurfan kan man va sån människa?

ganska boring dag idag, jag känner mig sjuk. yr osv. ibland får jag klimakteriet varningar haha. men e iaf ledig imororn med, o då ska jag göra massor med saker. hämta paket, handla mat, säga hejdå till malin =( och langa. sen skulle jag en sväng till lund men jag vet inte om jag orkar, det kan vänta.

Ain't no sunshine when she's gone


hur ska jag nu lösa mitt problem? det får lösa sig på ena eller andra sättet.

ooj, vilket negativt inlägg detta blev då. men något är positivt idag iaf, grattis jesper!

när grisar börjar flyga

grattis mamma!



va hos farmor och farfar idag, marie va där, älskar henne =) en liten apa. sen åkte vi till mormor och morfar och jag åt mer än nån annan trots vi ätit midda hos farmor och tårta, men när det kom till efterrätt va de sånna små magnum glassar som jag inte tyckte så mycke om så mormor fråga om jag ville ha popcorn haha eftersom jag alltid äter upp deras förråd av poppisar när jag e där. och även denne gång smällde jag i mig en påse helt själv på mycket kort tid.

imorron ska jag äntligen klippa mig! mina hårstrån börjar dela sig nu och så långt brukar det aldrig gå när det gäller mitt hår. förlåt håret.

hahaha linda jag blev en KO.

längtar!

you cant hurry love

Memphis: Whatcha doin' there, boy?
Baby Mumble: I'm happy, Pa!
Memphis: Whatcha doin' with your feet?
Baby Mumble: They're happy, too!

my little pony

det är härligt med folk som ställer upp. dom är ovärderliga. jag fick sån sjuk ångest, men så gick jag in på msn haha och där  va han "jag ställer upp!" också ringde jag ett samtal, "jaavisst jag är ledig imorron jag kan ta allt om du vill?" men nää, lite får jag ju göra själv. =) fast lite av bördan är borta från mina axlar iaf. puh.


mimmi
sandén ger mig rysningar.

passionsfrukt

inatt drömde jag att jag blev gravid och födde en unge på samma dag. haha min bebis var så liten att jag gick runt och bar på den i handflatan. en pojke blev det, så jävla lyckligt jag va, gick runt och visade honom för alla och skröt med hur söt han var och att han hade så fint skratt. ja, en nyfödd som skratta. min lilla underbara William. =)


ellen degeneres show är bääZzZt !

mys på hög nivå

idag åkte jag gratis buss, den söta  gamla busschaffisen blinka åt mig och jag behövde inte betala. helt utan anledning. välkommet!, eftersom jag va påväg till tandläkaren som tog 382 spänn betalt för 15 minuter. plus! att dom va försenade och jag hatar att vänta. tandisen sa också att jag måste dit igen snart för o fixa en grej som från början är deras fel, och då får jag nog betala 520 spänn, om inte mer... ja, som jag sa till pia på jobb när jag tog ut min frustration på henne "det är en jäävla tur jag jobbar" annars hade jag gått under på många sätt och vis, eller mina föräldrar kanske rättare sagt.


vi har ett knasigt väder, varmt så man håller på o döö o sen bler det åska. men jag klagar inte, jag gillar inte att frysa. på jobb var det en tant som delade med sig av hur hon från första början blev rädd för åska. haha sen börja hon babbla om hur god glassen hon köpte va och att jag borde prova.

vaad hände med härjedalen?

ja mycket skratt denne helg, väldigt uppskattat. =) och nu är hotel perssons stängt för obestämd framtid. challan har checkat ut, maya med och snart ska jag också checka ut, för ikväll bler det mys med film osv. klimakteriet har vi kommit i också, jag o challan. undrar hur det kommer va när vi e 60 då...

jag säger mycket konstiga saker, men tydligen är jag konstig osså, challan påminde mig om den gången jag hängde upp en julklapp jag gjort till mig själv i taklampan för jag skulle glömma vad det var i den. sedan låssades jag som om jag glömt det och blev jätteglad när jag öppnade det på julafton och det va ett egenpärlat halsband. schiiizo kallar hon mig.

idag har jag målat vårt plank, jag e rätt bra på att måla tycker jag. det gick ganska snabbt. drog ut en radio och sjöng för full hals, tror det var uppskattat av grannarna som gick förbi ibland.

igår var det trevligt, på förfesten lämnades jag själv i kanske en kvart och då hann jag hinka i mig halva vinaren. sedan langa jag 2,25 cider från lidl till lillebroren. haha och jag behövde inte visa legg höhö. sedan anländer vi till en lada mitt ute i ingenstans där det finns en bajjamaja. lite lera fanns där med, och mina skor är lortiga. men det göör inget. fick höra att jag är "för fin" för att va på landet, tolkade det helt fel, men jag passar endån utmärkt på landet. bara jag inte bler kladdig om händerna, överallt annars kan jag va kladdig.

det är inte samma bajjamaja som i texten

tandkrämen smaka tuggummi.

gravid?

idag är det nog en av dom bästa fredagarna på länge =) challan sover ööver här hihi. nästan som när vi va små. vi ska borsta tänderna i bamse-tandkräm och sen när vi ska sova kanske vi ska läsa vars en pixie-bok. haha osså turas vi om att läsa en mening högt, som vi gjorde förr. noll sammanhang. sen låg vi och snackade om allt mellan himmel och jord tills mamma kommer in och säger att vi verkligen måste va tysta nu.



igår var det jippo på AGs och vi delade ut godis till barnen i kassan, så jävla roligt! =) som vanligt blev jag mobbad av damerna, marianne skratta åt mig helatiden, eftersom hon satt bakom mig, och sa att jag borde jobba på dagis. anne, närmaste chefen, skratta och sa "du är en sån lekmamma louise!" ja jag kommer säkert sluta som dagisfröken, fast jag nästan räknat bort de från mina yrkesval. barn är nog nått av det bästa som finns. =) och jag fick en pik om att  "inte skita i att käka pillrena noga" hmmm.

det finns en affär i stp som heter cara mia haha och jag står fortfarande fast vid att cara mia hade haft bättre chans än the ark, varit irriterad på att ark vann länge. men remember love e nog en av dom bästa balladerna jag hört på länge. och sonjas låt.

dagens frågetecken: "om man suger av en kille och sväljer sperman, kan man bli gravid då?"
hahahahah LOL

villa, volvo, vovve

hahha gjorde fultals testet, som linda skicka. "villa volvo vovve" jag tillhör samma grupp som carola, lars adaktusson och nelson mandela hahahah vad detta nu betyder. men jag är iaf  vanlig. hmm, låter tråkigt. men jag är iaf inte nån leif loket olsson haha

vi ringas in gata för gata, hus för hus
rädslan förlamar oss, varje rörelse, varje ord kan vara fel.
vi försöker smälta samman med stenen, med väggarna, att inte existera.
och att aldrig släppa taget om den hand vi klamrar oss fast vid.



ps, buuu för gubbjävlar som ser ner på kassörskor, vafan vet han om oss? man får stå ut med alldeles för mycket skit. ds.




så snygg, så cool

haha! komiskt, en jävla massa bullshit, men endå skönt det är över. får väl lämna det så då =) challan säger att jag itne ska vara bitter. fast vem vet vad jag får för mig att göra på fyllan. är ju allmänt över-förvirrad då och är överallt enligt samma person haha

var en snabb vända på nova med mamma precis. va tvungen att gå in på topshop för jag läste att kate moss designat en kollektion till dom. gick igenom hela affären väldigt snabbt och hittade noll jag gillade. men jag gick iofs mest och tänkte på när jag träffade min idol där =) åååh hon är så bra! och snygg.


har ingen kille för tillfället

"det som göms på fyllan, finnes bakom en soffa" faaast det heter ju på riktigt "det som göms i snö, kommer upp i tö. plingpling!"  jag sitter i detta nu och har mina vänner boken i mitt knä, ska aldrig släppa den ur sikte igen! oooh jag är så lycklig!

min faster ewa ringde precis och bjöd mig på hennes födelsedagskalas. (och resten av familjen också såklart, men det var jag som svarade)
- du får gära ta med dig killen också om du vill.
- hmm.. nä jag har ingen kille för tillfället...
 - nähä! oookej... men... du får gärna komma själv också!
 haha doooh

igår var det mys framför schlager med challan, blondie, maalin, annicu, sahara och linda, men ack så besviken man alltid blir, förutom år 1999 när charlotte pirelli vann. som för övrigt ser ut som ett lejon tycker jag. ganska status att få ha eurovision år 2000 =)

träffade irene utanför mama rooosa, hon blev arg på mig för första gången. alla på AGs har varnat mig men.
jag som bara fråga hur hennes älskade katt mådde. "varför frågar du det?! ska du ta honom ifrån mig eller?! för det får du itne, då bler jag väldigt väldigt lessen!" shiitmän. men malin trösta mig med "louise, hon är ju sjuk" beviset på de orden kommer 5 min senare när hon glad kommer in och säger att hennes byxor matchar mitt diadem haha. jag kan faktiskt inte annat än gilla henne. jag är ju endån en "väldigt kär tös"´som hon uttryckte det en dag, på tal om ingenting.

snart ska jag på kalas hos mormor och morfar. ska få användning för mina egna kläder som jag sällan använder. ganska hemskt att vi ska få blå kläder nu på AG, jag som tycker att jag passar bättre i rött.. suuuck.



jag saknar mina små kycklingar!! åååh =(
hoppas det gick bra för er,andy o enulf, på skåne uttagningen, det gjorde det säkert, ni är bättre än ivarssons pojkar. ni är mina pojkar, man kan inte va mycket bättre pojke än så. mina stjärnor. jag hoppas jag valde ut rätt stjärnor. men jaa, ska inte tvivla på mig själv, är ju trost allt ärets tränare. de är dom starkast lysande stjärnorna.

en djuup suck

oooh detta är en bad day. suck.  =( 

hurfan kan man bara skita i sitt ansvar och sen försöka putta över det på andra.? du måste iaf betala barnbiljett på bussen. men jag är iaf den trevliga av oss. =)

om någon vill nå mig nästa vecka och framåt så hänvisar jag till AGs där jag kommer bo hädanefter...FÖÖR HEEELV!
såg mitt schema idag, från och med månda så jobbar jag: månda, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lörda, sönda, månda, tisdag, onsdag, torsdag, fredag. jag bler trött redan nu... måste försöka byta bort någon dag.

 "AGs, skåånsk matglädje"

vuxen?

idag skulle man varit ledig men min kära "chef" anne ringde och bad mig jobba,  "ooookejdåå" sa jag. men eftersom jag inte skulle börja förrän halv tre så gjorde jag det jag planerat endå, åkte till lund för att spendera kosingen jag tjänar in. på bussen: "halv till lund" "och när e duu född?" surgubbe! fast jag sa jag va född 88a så sa han ju att det är tills man fyller 19. doooh så nu när jag betalat vuxenbiljett på bussen så e jag officiellt vuxen. ball!

mysig chips/morots lunch idag med maliin haha. sjukt bra matvanor på AG  =) hon ska mata sina barn med chips till midda. brrraa däär.

jag tog efter joe och köpte ett boddy butter idag. funderat på det länge och nu gjorde jag det. oooh jag e så mjuk nu! just lööööv mitt nya boddy butter exotisk!

hittade en plansch? planch? plansshhhshc? med cristiano ronaldo på. oooh hete! jag lubrikerar. hahhaha men köpte en med toalettcitat haha, den va rolig. fotbollsguden får vänta.

på tal om att lubrikera pga fotbollsgudar, jag såg på lustgården (vilket är det töntigaste programmet jag sett) där sa dom att det var typ en fetisch att gilla sportmän. jag har nog en sån fetisch isf. annars tänker man ju på läder och piskor när man hör ordet fetisch haha. byggare också! dom är jag ju med svag för. fast å andra sidan har mina två senaste pojkvänner inte varit något av det =) och dom dög endån.

udda kärlek



jag satt och fundera över kärlek och kom o tänka på ett oprah avsnitt där dom pratade om en sköldpadda som hette Mzee och en flodhäst som hette Owen. de bodde på en djurpark och var kära i varandra. arbetarna försökte med att ta dit fler sköldpaddor och flodhästar, men de hade bara ögon för varandra. hur härligt är inte det? kärlek "över gränserna" eller vad man ska kalla det. ooh suck! så romantiskt...
jag undrar hur de pratar med varandra.

ps. kan never been kissed sluta på nått bättre sätt än med en beach boys låt? ds.


en ledig dag

började med att ringa vårdcentralen. "du är nummer ... åtta! i kön" jahaja, tog fram nya veckorevyn med en snygg ugly betty på framsidan och började läsa. "du är nummer...tre! i kön" mer än 45 minuter satt jag i kö. suuck. o sen när jag kom fram hade dom inga lediga tider idag så jag skulle ringa imorron igen..

sen kolla jag på en wallander film. efter den tog jag tag i mig själv och åkte till AGs för att se hur det gick för linda. det verkade gå alldeles utmärkt! hon kommer snart in i det. kunde ju redan potatis och gul lök innan hon börja, snacka om att gläänsa och jag måste säga att hon va söt i AG tröjan =)

hemma städade jag mitt rum, hängde upp tvätt och lagade mat. låter sjukt vuxet det där =)

och imorron linda, då ska jag jobba. hoppas jag ska va i en kassa nära dig.
image8

helgen med två T & festen med stort YEAH

oj nu e de mycke jag har o skriva om. ska försöka korta ner det lite.

helgen med två T

på lördagmorronen bar det av mot göööteborrg. vi färdades i en tjock cocacola bil som mest påminde om sunes sommars fulla husvagn haha och peter hade med sig en bag.

planen med helgen var att ha roligt och det blev det! ööver förväntan. första matchen steg vi in på planen med noll förväntningar och går där ifrån med en vinst. många sa att nu var dom nöjda, en vinst va mer än vi hade trott. sen va det "hem "och göra sig fina och förfesta. vi retade gallfeber på de andra lagen som skulle soova men vad gör det.
dagen efter mådde man inte hallon, men det blev lite shopping på nordstan iaf. inte för jag hitta nått, jag orkar inte mycke folk+bakis. är jag folkskygg? nää föresten, de kan man inte va i mitt jobb.

sedan var det match nr två, vissa värmde upp med öl andra bakis. men det blef lite nöffnöff och vi vann! även i match nr tre grisa vi till oss en seger och jag kände mig ganska hög av segeryra =) kvällen firades utan sprit på en myysig restaurang. match nr fyra i gruppen vann vi med. och jag lärde mig en läxa, drick inte sprit om du inte ätit så mycke och spela definitivt inte match sen. sedan var det fest igen! några random killar med ful dialekt joina, alla var sviin utom abuuu som nog är en av dom skönaste jag träffat haha han stannade hemma med oss trötta som banga avenyn. vi hann även med liseberg där peter hade flyt, men jag vann en chibba =)

eftersom vi ööverlägset vann gruppen var det kvart som gällde på tisdagen och möter laget som bott mittemot oss, seriösa vs oseriösa. hur ska detta gå? jo det blev lika och blev straffar där alla va lite off och vi förlorar. men en sån helg! ööver förväntan och om man ska analysera vår otippade framgång säger jag att det berodde på att vi hade roligast av alla på plan, valde tillomed klubbor för att välja vem som börja på plan.

vi hann även med liseberg där peter hade flyt, men jag vann en chibba =)

en helg med massor av TT, kiss, nöff och några få bortamatcher.

festen med stort YEAH

festen alla väntat på och laddat inför. äntligen var fredagen kommen och såå grymma presenter jag fick. utöver förväntan nu med. =) fast jag hade typ inga förväntningar om det endå, bler glad för det mesta. emelie gav mig lite blandade budskap om vad jag ska jobba med  i sin present, ska jag bli sjuksköterska eller polis? =) challan och pillan hade tänkt till dom med och så rolig present som tar sån tid har jag nog aldrig fått. dom andra töserna hade också tänkt till och jag hade på mig rosa klänning med guldhalsband och rosa pilgim i öronen på lördakvällen, jag va riktigt het! haha en tavla har jag också som visar att jag är full på bild ofta =/ haha nä thank  you very much allihoopa everybody!

jag la upp en bild på pixbox där jag flabbar och skrev att "såhär happy kommer jag vara då" och det var jag. temat var cocktail och jag kände mig som en prinsessa, ska lillkillen bli min prins? han va ganska söt, men 6 år? ja de e väl inget tyckte han haha. äsh jag får hitta en prins i min egen ålder.

mycket gamla och nya vänner uppvaktade och jag ska inte klaga på något. =) tänker inte ens nämna att jag va tvungen att gå upp o städa halv sjuu dagen efter pga en gubbe med pms.
kvällen avslutades med mycket känslor som jag inte var beredd på men jag älskar dig med.

jag vet inte vad jag ska skriva mer, hade massa citat som jag ville skriva här, men har glömt dem allihop men hallon och blondie: jag hade sjukligt trevligt =) hoppas alla andra hade det också. peter dansa iaf som aldrig förr.

varken visar eller säger det särskilt ofta men tack allihopa för att ni finns!

RSS 2.0