ida

hon är bra på alla sätt och vis, den där musslan.





gbg är inte långt bort...

...det beror väl endå på vad man jämför med!

alla jag pratar med försöker trösta mig med exakt samma ord. "göteborg är ju inte så långt bort" nää, inte om man jämför med umeå. men jämför du med stp vs lund så är det några extra mil. allt måste planeras och dom där samtalen "hej, jag kommer hem till dig nu" dom är finito. iaf för ett tag. vad säger ni nu då? för att trösta. kom inte med "göteborg är ju inte så långt bort." för det är det då.

"nu har du ju en bra anledning att åka till göteborg" sa robin. ja, en jävligt bra anledning.

   


här sitter jag

här sitter jag efter midnatt med ett bultande hjärta som inte vill ge med sig. jag tycker själv att jag klarar stressade situationer bra, bättre än andra. men enligt mig finns det två sorters stress. en stress där man glömmer hälften och kan inte tänka klart för att man håller på att missa bussen och en som jag har på jobb där allt bara går på räls och jag skiter i dom 10 par ögon som glor på mig.

idag vet jag inte varför alla människor fick för sig att handla på en torsdag. betyder det att det itne kommer vara någon där imorron? neej, för då kommer dom på nya saker dom desperat behöver till helgen. jag gillar endå stress nr två. då går tiden snabbt. men när jag inte kan varva ner tills jag ska sova då är det inte roligt. jag märkte det vid åtta när jag skulle ge en korv med bröd till en kund när ingen stod på tur och jag hade all tid i världen att lägga den helt så perfekt så det blev en glad-gubbe-korv. då tappar jag först brödet och sedan korven för mina händer darrar så. hela sista timmen var så. tappade pengar på golvet, stirrade bort till korven när dom skulle ha corner blue, för jag lyssnade inte riktigt. fast där inte var någon som stampade otåligt med en nummerlapp i handen.

men när jag nu sitter här kan jag inte annat än tänka att imorron blir en bra dag. och mena det. i do. för jag vet att det kommer vara mycket folk och jag har pia vid min sida. lördagen är inte lika kul, jag hade hellre jobbat förmiddan och fått ta del av den där stressen som går på räls.

kollade på klipp av björn gustafsson för att varva ner och såg ett klipp där han är gäst hos robins. han beskriver sitt liv som så stressigt att han "kissar hårt" för att spara tid. det ska jag också börja göra på mina femmor.

puhbjöörn

så klok han är, indeed. nu kan du ju sluta säga att jag hör dåligt charlotte. det är bara så att jag har ludd i ena örat.


cheezy i know

Ive never felt good with permanent things
Now I dont want anything to change
You cant imagine the joy you bring
My life wont be the same
And Ill be there when you call
Ill pick you up if you should fall
Cos I have never felt such inspiration
Nobody else ever gave me more because

You came, and changed the way I feel
No one could love you more
Because you came and turned my life around
No one could take your place


livet är fullt av besvikelser

jag har egentligen inget att skriva idag heller. men det har gått tre days. min båstadbeuty var iaf slutsåld så inte blev det nåt med den.. bull läge. nästan lika mycke besvikelse som när jag missa emd och amy på malmöfstivalen. men det kommer fler gånger. jag hann iaf se miss li och lena ph. sjukt proffsiga. jag vill se törnrosa nu. men den filmen ingår inte ännu i min samling. lite tråkigt. istället ska jag kanske spela backpacker3, men då kan jag inte lyssna på disney skivan för jag har ju bara en cdläsare... får välja antingen eller. jag ska ringa min mamma nu kanske, hon har alltid nåt bra att säga.




man ska aldrig ta någon för given.

värdelöst vetande

den spanske tjurfäktaren josé de los santos fick en snörplig död. när han hoppade undan för en rasande tjur snavade han och spetsades på sitt eget svärd.

2 days kvar nu. sen är det helg

lemon tree

aaah! elva timmars sömn. det gjorde mig gott. och idag ska jag sitta i kassan och vila mina fötter. vilken bra dag detta blir. osså ska jag köra in och käka på malmöfestivalen sen. räk och lax bakelse.

min arma kropp

så trött jag är. i kroppen och i själen. men dagen gick sjukt snabbt. har jag marie och pernilla att tacka för. och robin gjorde min dag när han stod där utanför mitt jobb 07.00. <3


ser inte fram emot morrondagen eller dagarna efter det men det är bara att bita ihop. kanske vill nån byta med mig imorron så jag får sitta lite i kassan och vila min arma kropp.

jag undrar. asså alla dom här "större" bloggerskor, dom har alla varit på någon plåtning på senaste.. i sthlm. jag undrar asså.. sjukt hemligt. de tror jag inte ser sammanhanget eller. jo, jag ser det. det måste vara nån gemensam plåtning. eller. ja jag undrar.

ja, jag vet att nördpolisen jagar mig men de kan inte fånga mig!

prinsessan ebba

här är hon, prinsessan <3






ho ho

det ser sjukt lovande ut. jag har precis varit på vår andra inneträning och jag kan bara säga att det ser sjukt lovande ut. =)

varför svarar ni inteee? säääpäää

bröllop


robin gräver efter öl i kylen bredvid våra platser =)


namnbrickor var bra att ha så man kom ihåg vad man heter.


snygga bruden och brudgummen svarar på frågor om varandra.


charlotte och jag fick beskrivelsen "sambo" oxh "flickvän".


roligt i häftet.


charlotte och robins bror jimmy.


robin och hans mamma.


snygga bruden med sin snygga klänning.

kräk

kaffe i min kopp som vanligt. mulet ute. men de gör mig absolut ingenting då jag ska jobba sen. jag väntar med spänning på bilderna från all mighty båstad. än så länge är det bara jeanette tegel som lagt upp. det gjorde hon igår. men hon var ju inte med på pepes...

jag känner inte mig så glad idag. jag behöver städa. dammsuga, damma och plocka undan. i köket behövs det diskas och tömmas soppåse men när jag skulle göra det så klöktes jag som fan som vanligt. denna gången är det burgerkingmat från lördesnatt som luktar tror jag. uäää. får hålla andan, men jag är så dålig på det.

blir inte så glad av att tänka på mina kommande dagar. efter tisdag jobbar jag 10 days irad. och då inkluderar det 10-18 och 7-18 lördag och söndag. massa kaffe kommer behövas indeed.

det är väl bara att sätta igång med städandet.

cinderellas got to go

inatt drömde jag att jag var och shoppade som fan uppe i båstad. i nån affär som var som svedala outlet och hade en restaurang.  jag shoppade med bland annat jenny L och mitt när vi handlade så blev vi hungriga och satte oss att äta. då hoppade jenny in som servitör och jobbade helt plötsligt. hon sålde trisslotter från sin bröstficka också. jag kände mig turlig och köpte en. och jag vann 1935.95! då skrek jag att jag bjöd på maten och skulle köpa min båstadbeuty för pengarna. till mat åt jag potatisgratäng, bara.

knasig dröm. men man ser tydliga spår efter verklighet i den. båstad för att det är nu och trisslotten för att det är det och snus/cigg jag säljer mest av på en dag. speciellt nu med hysterin efter han som vann 3 miljoner på vår lott. jävla triss följer mig i drömmen.

här sitter jag med lockat hår och blommig klänning och äter nudlar och dricker öl. robin kommer snart och hämtar mig med sin häst&vagn. moa heter hästen och jag kommer känna mig som askungen.

aktiv

haha vad aktiv jag är när hälften av alla jag känner är i båstad och ingen läser. snart hamnar jag kanske på listan mest aktiva med foki och kenza haha. men bra går det för stanstad up there!

skickade en update till mamma och pappa nere på kreta. "gick och la mig 23 igår. laddad för idag. charlotte vunnit 2 och 1 lika, vidare i båstad. robin köpt rottweiler. vi hämtar henne imorron. njut nu vidare."
kortfattat och innehållsrikt och en del som är uttaget i förväg. jag vet itne om stanstad vunnit idag elelr om dom gått vidare men jag bara tar det för givet haha =)

jag vet egentligen itne vad jag är mest laddad inför bröllopet eller att hämta vovven.
undra om hon kommer äta upp min framtida prinsesshund när hon blir fullvuxen? haha jag är iaf glad att han inte köpte en dobermann som han ville först. då hade inte min prinsessa levt länge.


hallonsoda

kl är 23.02 en fredag and im off to bed. medan flera nära och kära fortfarande förfestar i båstad. good luck my friends! beroende på vad ni vill uppnå med kvällen. den perfekta fyllan? nån säng att sova i? va snyggast på stället? överhuvetaget komma in på stället? i believe in you.

torres

åååh sliten jag är. helt slut. ska duscha och lägga mig tidigt. innan det blir det en pizza. ja, jag pallar inte.

robin har gått o köpt en hund :D haha han har hållt det hemligt från mig. vilket måste ha varit svårt. ååh im so happy. haha inte för det kommer va min men jag kommer nästan känna mig som en plastmamma. det är en liten rottweiler. en flicka, som redan är rumsren. hon verkar smart. åååh wiiie. det ÄR babyboom i stp indeed. både bebisar och valpar.

ååh jag smälter! (googlad bild)

imorron är det bröllop. jaaag är laddad! klappklappklapp. det blir midsommarklänningen, har inte bestämt skor än. ska det vara klackar eller sköönt?

båstadbeuty

nu är starbucksmuggen fylld för andra gången denna morgon. i har jag mjölk som inte luktade helt hundra men min mage är härdad från allt utgånget på jobb. dagens dos av bloggar är avklarad och nu vet jag inte vad jag ska göra. laga brunch kanske. avesta kallar ju på mig men slår nog dövörat till och lagar något ändå.

drömde om båstad inatt. ooh i want to! men det kommer fler år. har jag klarat mig dom andra 20 åren (så gammal man är) utan så klarar jag nog detta året med. får se det som så att jag sparar pengar. ska nog unna mig den lagom dyra väskan. för "båstadpengarna" så att säga. så kan man göra, ja, det kan man. för den är så fiin.

så lätt det var att övertala sig själv när man ser det som att det var för båstadpengarna. ska kalla henne "båstadbeuty". problemet blir väl att matcha, men sen när matchar jag? om man tänker på hela vintern med röd jacka och rosa halsdukar. =)

nä, nu blir det nog falukorv utan E-ämnen. i nån gryta. kan lika gärna fördriva tiden i köket som framför datorn när ändå allt är uträttat här.


to do list

idag har jag fått allt jag skulle gjort. tvättat och challan har färgat håret på mig och camilla klippt. det var itne så mycket så därför har jag nog för första gången klarat av allt på min to do list. ska nog hålla mig till korta listor framöver.

lagat mat har jag också hunnit med. det blidde en köttfärsgryta från gamla hemkunskapsboken.

ikväll ska jag hämta upp grandma and grandpa för att vi ska heja på challis & co. efter matchen så är det sista avsnittet av band of brothers som ska ses. lite sorgligt.

men nu får jag fortsätta äta så jag hinner äta lite till innan jag känner att jag egentligen är mätt. tråkigt att slänga så mycke.

youve got a friend in me

i lördesnatt så vaknade jag av att robin flyger upp ur sägen och skriker "var är dom jävla mupparna?!" osså rycker han av mig täcket och slänger in det i väggen. jag blir först helt rädd. vem vill ha muppar i sängen? =) men sen förstår jag att han ännu en gång pratar i sömnen. det var iaf roligaste hittills. men mycket roligt sägs i sömnen från hans sida.
jag är ganska tråkig. snarkar och inatt sa jag bara "jag ska, jag ska."
(ja jag snarkar. men inte så som in the states. bara små snarkningar)

inte en lugn natt nån gång här inte. men lite spänning i livet skadar inte.

imorron ska jag klippa mig och challan ska färga. jag har bokat tid hos min kusin denna gång för jag trodde levandejag fortfarande var insjunknad. vilket är sjukt bra ändå att hon inte är.

band of brothers är så sjukligt bra. nu har vi sett 7 avsnitt.

viggos tonight!


my day

idag är det min namnsdag. carin. ja, mammas med. de enda som sagt grattis är mormor och morfar. och charlotte efter att jag påmint henne. men ni behöver inte ha dåligt samvete folks. det är louise den 25e aug. skriv ner det. =)


idag har jag varit på 77årskalas. robins farmor fyller. sötare 77åring får man leta efter. det var sjukt mysigt iaf. tur med vädret med.

nu: band of brothers

"menar du nu?

jag hittade lite underhållning. först letade jag febrilt efter klippet på vår kund som skrapa triss i fredesmorse. vilken vann 3 miljoner! men det hittar jag ingenstans. sen hitta jag full frys klipp på youtube. det ledde till dag-otto klipp. det roade mig nån timme. nu dricker jag kaffe ur min starbucksmugg och lagar mat. pastagratäng blir det.

sjukt bra!

förlååt <3

ah tråkiga lördag. what to doo? har läst alla bloggar, kollat allt på facebook, läst ut min bok, ringt challan och helena. gå och handla på coopnära kanske... men det får jag inte för challan egentligen. "du måste planera din handling" ja, där är väl inte billigt där inne. aaah jag har sjukt tråkigt haha. jag vill också vara i karlskrooona. blää. helena räddar min kväll iaf. sen kommer robin och räddar natten. hans sista natt på securitas. =)

 


janet har 18 års fest idag. mamma och pappa steker ju på kreta i 2 weeks så hon har huset själv. jag ska ringa henne och be henne spara en bit smörgåstårta åt mig. mmmm. haha mamma var så orolig. hon har meddelat lasse-polis i gatan om festen och på min begäran låst in all deras sprit i förrådet. det tyckte inte mamma var nödvändligt men jag vet att man inte kan lite på någon på sånna festen. sprit försvinner.


RSS 2.0