bloggar live from sydney mahahah

waaah! nu kande jag att jag ville skriva har for jag kan inte skriva allt pa resedagboken har jag ju kommit pa. men har kanns det lite tryggare fran mormor och fastrar och knattar.

challan fragade i ett mejl om jag censurerar pa resedagboken och ja jag skirver ju inte allt sant jag inte kan skriva. om ni fattar. ibland antyder jag och man kna lasa mellan mina rader. lindar in lite i bomull. challan hade last mellan raderna att jag haft sex med nagan av 08orna, men nej inte nagon av dom.

sa ar det nagat ni undrar om lite per privata saker lar jag beratta nar jag kommer hem kankse eller kan ni skicka ivag nagan fraga i ett mejl. jag kan heller inte skriva sa oppet om jenny och helena for deras familjer laser kankse med.

varat dagliga favvouttryck ar ett citat som en kompis som heter linda sagt. som var en i tjejganget som jenny och helena bodde med innan.
detta lases med den grovsta svengelskan ni kan fa till hogt for er sjalva:
"WELL! maybe you should have tought about that before you fucked so much"

nu menar inte jag att vi gor det haha. bara att vi sager sa ofta men inte att vi knullar runt assa. eller alla utom vi tre gor det. respektfulla svenskar som haller ihop benen. men asball att saga pa hennes svengelska.

lycka till mot hjarnarp!!

puss!

jag kan flyga, jag är inte rädd

All my bags are packed
Im ready to go
Im standin here outside your door
I hate to wake you up to say goodbye
But the dawn is breakin
Its early morn
The taxis waitin
Hes blowin his horn
Already Im so lonesome
I could die

So kiss me and smile for me
Tell me that youll wait for me
Hold me like youll never let me go
cause
Im leavin on a jet plane
Dont know when Ill be back again
Oh babe, I hate to go

But, Im
leavin on a jet plane
Dont know when Ill be back again
Oh babe, I hate to go

min väska väger 8,5 kg,
skor: 3 st.
mitt handbagage är en jätteliten lila ryggsäck.

SOO LOONG SUCKERS!

har jag glömt något?

nu har jag träffat både jennys mamma och helenas föräldrar. de skickade med mig saker till sina döttrar. helenas linser va slut och jenny behövde huvudvärkstabletter. bakfylla månne?
     
saknar er

inatt har jag inte sovit alls bra. fyfan va resfebern smyger sig på. har jag packat allt? nä. ont i halsen har jag också, inte ball. det är mulet i sydney nu, men när jag kommer ner blir det säkert sol igen.

nu hämtar snart janne och jakob upp mig inför matchen stanstad butchers vs. landskrona falcons. spännande! har en känsla av att jag och jakob kommer skrika i kör.


54,5

gravid?

det är inte ofta, men just nu känner jag mig sjukt svullen. plankjävel! efter vi ätit så kändes det som jag tror att det kanske känns när man är gravid i 3e-4e månaden. haha. tanken slog mig, medan jag gick där och rapa vid statoil, att hade någon puttat mig hade jag rullat hela vägen hem.

nää gud va jag överdriver. men gott var det!
(när jag sökte på gravid kom brittans lillsyrra upp. lord)

nu ska jag ladda in musik för resan, mest lugna låtar tänkte jag. måste ha det till när jag sitter och är nervös och vilsen. då duger inget re re re reeemiiix. det lugnar inga nerver. nämen ärligt talat är jag ganska lugn, men jag ska väl inte ropa hej förrän jag hoppat över öresund. när jag sitter på kastrup kommer väl allt.

55,5

yrke: arbetslös

gott folk! ni som äro intresserade:

gå in på http://www.resedagboken.se/ och sök på "lullaan".
sedan skriver du in ditt namn och mail nere till vänster, så kommer det automatiskt mail till dig när jag skrivit eller lagt upp bilder.
enjoy!

världen är orättvis. jag hatar inte grossen, men jag hatar hur alla uppe på sina fina kontor sköter allt. de slickar rätt rövar och bryr sig inte om någon annan än sig själva.

sista dagen på grossen idag, så många kramar har jag inte fått på månader. men inte fick jag nån av snyggingen.

RSS 2.0