sen kväll med grannen

igårnatt låg jag och vred mig för jag kunde inte somna. sen när klockan var typ 12 så hörde jag några konstiga ljud. "ohno!" tänkte jag "nu börjar grannen under repa med sitt band igen" men nää, så var inte fallet. de konstiga ljuden utvecklades snart till stön, gnisslanden och rent av höga skrik. jag hoppas verkligen att det var ett one night stand och inte en ny flickvän. jag behöver min sömn, inte höra andras njutning. två ggr om tillomed.

när jag körde hem från pillan and rockys place så hade jag en polis i ändan. så lugnt och exakt på farten har jag inte kört sen uppkörningen. för en liten stund undrade jag om han skulle stanna mig för jag hade isig ruta på passagerarsätet. men sen svängde dom av. dom hade kanske, kryss i taket, något viktigare för sig.

imorron ska jag vara snygg pirat, så snygg som bara johnny depp kan vara. jag ska vingla likadant som honom med.


inbrott i lägenheten

snygg man blev på körkortet! eller EJ.

sjukt kul träning idag. jag hängde inte med på timmies svinhårda passningar men några snygga mål gjorde jag allt. på sajland! som är min lilla idol. men han ansträngde väl inte sig.

för andra gången denne veckan har jag trott att jag börjar 9 och kollar kalendern och ser att jag börjar 12. haha lycka!

när jag kom hem innan så gick jag runt och mecka lite sen råkar jag kolla mot fönstrena och där står fanemig tre rosa krukor med tre olika coola, knäppa rosa växter i. en har rosa ludna korv blommor som hänger ner. en annan ser ut som en papegojblomma, fast det inte är det. den sista ser ut som en kaktus med rosa ploppar som ploppar upp. men så paff jag blev! hurfaan hamna dom där?


trög som jag är tar det nog nån sekund innan jag inser att mamma och pappa varit här. de har ju extranyckeln. och inlägget igår var ju om att jag bråkat med dom. om ingen fatta det. nu hade dom nog dåligt samvete. ja, för jag hade ju rätt. men vad glad jag blev nu! they know me too well.

synd bara att blommorna kommer dö inom kort...

dagens agenda

städa check!
dammsuga check!
diska check!
skriva julönskelista check!
laga mat check!
besöka jysk
hämta körkortet
hämta paket
jobba
träna


palla


fuck you, fuck them, fuck everybodyallihooopa. så känner jag men de går över imorron. fast tur man inte bor hemma.

träning imorron! wiie.


måndag hela dagen

nu har mitt körkort kommit. det ligger på posten. får se om jag går upp tidigt imororn så jag hinner hämta de innan jobb eller om jag tar det på onsdag.

igår fick jag min korpen-matchtröja. jag önskade nr 24 men det hade dempa. kanske kan muta han. men mitt nr var inte fy skam, 22. challanbrallans nr. tröjorna är blå med lila tryck. hehe. det är inte magenta men det duger.

idag körde jag till mcdonalds efter träningen. sen åkte jag hem snabbt för att hinna se på det programmet där dom lagar mat i skolorna. där satt jag och käka mcfeast med beadippa medan dom snacka om näring och tillsatser.

men gott är det!

when i ruled the world

igår fick jag 174 poäng på bowling på nintendo wii. jag tycker det är gaanska bra. =)

när jag precis klarat körkortet så ringde jag körskolan och frågade var jag skulle ta vägen. då sa hon att jag skulle köra tillbaka bilen till körskolan själv. wooho! jag hoppade in i bilen och drog på radion. då kommer viva la vida med coldplay. den som johan sjöng i idol en gång. jag körde och skrek-sjöng med samtidigt som jag grät. av lycka.

nu har den låten kommit tre ggr när jag kört och jag får samma glädjekänsla varje gång. det är min körkortslåt och jag ska lyssna på den varje gång jag känner mig lite down and out. den har ersatt japanska hey jude ungen.

idag var det första gången på lääänge som jag inte satte alarm och sov tills jag vakna. det var behövligt och välförtjänt.

enjoy!

all inclusive

idag körde jag till jobb. gjorde en perfekt parkering och äntrade jobb i tid. sen jobba jag satan och var bara otrevlig mot en kund. idiotjävel. sen fick jag rosor av irene, inte utvecklingsstörda utan annicas mor. =) jättefina, höstiga gula o röda. jag berättade för alla i min väg att jag nu har körkort och ulla och andreas frågade vilken bil som va min så dom hann akta sig när jag kom. jag fnyste och svarade bara "den enda bilen som står Perfekt parkerad där ute"
lönelappen kom idag med. im nöjd. jobbat som en galning.

grattis p-pernilla 20 ååår!

tut tuut

"vad fick du göra för att få körkortet?"
"köra förjäävla bra"

ikväll ska jag träna med korpen. hoppas dom slipper ge mig syrgas. det hade varit lite pinsamt. nu ska jag byta om och sen kööra till stp.

puss!

your disire

den nya venus breeze är så jävla bra. dom där lila kuddarna bredvid rakbladen löser upp sig i vatten och blir sånt slem så det blir helt len när man rakar. asbra, vem kom på att ha slem på hyveln? hon borde få löneförhöjning. fast det är klart, hon är säkert stenrik. men jag rekomenderar venus breeze, för man slipper sånt annat lödder.

nu kan man ju tro att jag blir sponsrad av venus för att göra reklam här. ja, så är fallet. jag fick ju faktiskt hyveln när venus var på jobb och hälsa på. sweet!

idga köpte jag en jättefin väggklocka. impulsköp. den va rosa och hade fjärilar.

vi hörs imorron folks!

kaffedag

det är poker på tv4 sport varje kväll verkar det som. löjligt. poker är roligt att titta på, inte det jag menar. men poker är ingen sport. så varför tar de tid på sportkanalen?

idag är jag ledig. skulle övn.köra men jeanette ringde och sa att hon och christer skulle till sthlm, lite så sista minuten. så nu vet jag inte vad jag ska göra med förmiddagen. har gått igenom några simpsons avsnitt på datan och rensat den lite på skitfiler. nu är jag hungrig och ska nog koka nudlar samtidigt som jag kollar på bollibompa.

när jag tittar ut är det droppar på mitt fönster. undra om det regnar ute eller det bara är här uppe på 8e våningen. isf så ska jag kolla på film och tända ljus. kanske läsa lite i teoriboken för att färska upp minnet.

sen ska jag laga mat igen. för jag kommer vara hungrig sen. sen ska det vara förfest här. vem har studentlegg? välkomna.

chai latte

jag har inget spec att skriva. men kenza höjer ju chailatte till skyarna. de va inget spec.
 
marcus åker snart. inte insett det heller. jag har noll koll. lite läskigt, kosovo.


jag mår illa

hell yeah

jag har väl alltid varit lite efter. men det slog mig precis. hårt som fan. och nu slutar inte tårarna rinna.


jag har aldrig varit ett fan av choklad. kexchoklad går ner. och chokladsåsen till marängsvissen. men aldrig i mitt liv att jag gått och köpt en 200 gram maraboukaka. igår gjorde jag detta. jag köpte den nya amigos. krossade sombrerochips i. den är gooood! jag förstår inte, fast förklaringen är väl att det är chips i, min melodi. men jag kan bara äta 3 bitar irad. så det kommer väl räcka länge.

oroade mig för matchen igår mot malmö fbc. dom kom trots allt tvåa förra året. och vi har en trupp på 17 spelare och på pappret igår skulle jag komma med 9 st. varav 2 ordinarie backar och en ordinarie center. ball! paniik. plus att supermålis var sjuk. kaattastrof. men sån match det blev. 2-1 till oss, riktig krigamatch, en lagvinst.

jag är laddad!

så sjukt laddad. något att se fram emot.

 vs. 


hakuna matata

detta oengagerade stressade land. när helena, jenny och jag åkte vilse med buss i centrala bangkock, då engagerade sig hela bussen med hakuna matata-invånare och hjälpte oss. ingen visste var vårt hotell låg men när alla slog sina huvuden ihop så kom vi till slut rätt och tacka gud för det. undra var vi hade hamnat annars.

idag när jag stod i kö till en uttagsautomat vid södervärn så kommer en förvirrad utländsk kille fram. jag stod sist i kön och han frågar en kvinna lite längre fram om hon vet var han ska när han visar henne en lapp. antar att det står en adress på den el liknande. hon rycker på axlarna. han går vidare bakåt i kön. alla rycker på axlarna. efter fyra personer är han framme vid mig. "shit tänker jag, jag känner inte till malmö och alla dessa framför mig gör säkert det och vet inte var det är." så visar killen mig lappen. "medborgarkontoret" står det. herregud! om man går tio meter åt höger så står man under en skylt. på den stora skylten står det "medborgarkontoret".

jag höll mig för skratt och gråt och pekade. han skrattade och tackade. jag förstår dock inte hur 4 personer kan missa det. och det tror jag heller inte dom gjort. jag tror att dom knappt kollade på lappen eller att dom stressat förbi medborgarkontoret.

hakuna matata gott folk! lev och lär efter thailändare.

offer

idag kom stps porrskådis in och handla som vanligt. men allt var inte som vanligt. hon har inte visat det innan, men idag hade hon tighta kläder. så värsta bebiskulan syntes. de är ju helt sjukt. när ska hon sluta producera barn till ett äckligt liv med henne och hennes äckliga kille? till en unge hon har vet hon inte ens vem pappan är. stackars ofödda bebis.

ibland blir jag så jävla tacksam för min familj.

powerbox

total lycka är när man slår p94 med 5-1. indeed. total lycka att se grabbarna utklassa i boxplay. robban frågade mig på skoj varför itne vår box hette powerplay också. eftersom vi hade sån power. så jag har from now on döpt vår box till powerbox. total lycka är att jeff är tränare för p94. total lycka är också att se ens orädda målvakt göra superräddningar och slänga in sina små fingrar bland fyra klubblad. total lycka är att se en lucka och tänka hoppas att backen ser den. och sedan placerar han den stenhårt i just den luckan. jag älskar er. ni är värda att lägga klubban på hyllan för.

matchen blev 5-5 linda. vaad häände? jag ska aldrig spela på matcher igen. det var en lögn. heeelvete.

jag försov mig idag. första gången jag kommit försent till jobb. skulle börja nio. jag vaknade tjuge i nio. tar bussen nio. når kassalinjen tjuge över nio.

jag behöver städhjälp.

lett å vinne

jag vann 20 kr på min keno jag spela på. så jävla glad. betalade bussen med den tjugan. keno är roligt. så nu har jag spelat på samma nummer igen. snart är jag väl spelberoende. men det är för fan kenofestival och man kan vinna 30 miljoner varje dag! hoppet är det sista som lämnar en människa.

många människor är tragiska. vissa mer än andra. vissa myycket mer än andra. gubbjävel! patetiska gubbjävel! jag fasar inför julen nu, när folk blir som mest stressade. nästa människa som får mig att gråta ska jag slå rakt i ansiktet, når jag inte så spottar jag. det förtjänar dom jävlarna.

denna helgen blev det slagt ggr 2. nä, jag skäms inte. haha men det kommer dröja innan jag har dubbelutgång på en helg igen. man måste inse att man börjar bli gammal haha

patrik 1,5 är sjukt bra! se den.

just dont know

när jag hade körlektion så hade jag en praktikant i baksätet som ska bli körlärare. så satt min körlärare och berätta för honom om mig och säger "hon säger så mycke roligt, en gång fråga jag vem hon kört med förra lektionen och då sa hon att hon inte kom ihåg vad han hette men att han hade långa näshår höhöhö" så satt dom där och skrattade åt mig. ball, när man försöker koncentrera sig. sen säger han "ja, men det måste va nisse för han har faktiskt långa näshår"

jag läser att det tydligen ska korkas upp osv ikväll. i need that. när jag tänker efter så drack jag inget förra helgen så jag har en tillgodo på det. så jag ska nog ta mig ett glas vin. ja, ja det ska jag.

RSS 2.0