firm but

just nu lyssnar jag på jumper och gör mig fin. challan ringde och sa "jag åkte förbi och såg att du inte börjat göra dig iordning. tänkte bara ringa och se så du inte glömt tiden" men det hade jag inte. bara stillade hungern med en macka med falukorv på. challan har fått för sig att jag har problem med tiden tror jag. det har jag kanske. hon brukar ringa mig och se så jag är vaken. det är bra.

jag älskar att ha strumpbyxor på mig. men något jag älskar ännu mer är att ha två par strumpbyxor på mig. detta kan jag varmt rekomendera. man känner sig som typ sabra ,i so you think you can dance, jättefasta lår och fast rumpa.
Take your passion, and make it happen

jag skulle dö

En tjej frågade en kille om han tyckte hon var söt.
Han svarade nä.
Hon frågade honom om han ville vara med henne för evigt.
Han svarade nä.
Hon frågade sedan honom om han skulle gråta om hon lämnade honom.
Och än en gång blev svaret nä.
Hon hade nu hört nog och gick därifrån med tårar som
strömmade nerför hennes kinder,
men då tog killen hennes arm och sa:
Du är inte söt, du är vacker.
Jag vill inte vara med dig förevigt, jag MÅSTE vara med dig för evigt.
Jag skulle inte gråta om du lämnade mig, jag skulle dö.
(taget ur mejl från ida)



idag är det fredag, och det är fredag hela dagen.
det ska jag fira med pineapple och sofiero.

lemmlar är vi allihopa

en tid har min blogg vatt deppigare än deppigast. jag är extremt lättpåverkad, jag mår dåligt när folk i min omgivning mår dåligt. allt är väl inte bra men jag är iaf mycket mer positiv till mina vakna dagar. detta har jag vänner och pojkvänner att tacka för.
nä jag har ingen pojkvän om någon nu mot förmodan ställde sig frågan "har jag missat något?"

jaha vakna man i morse av en dansk röst som sa att dom inte kan spela på freda. jättebra framförhållning var det ja! plus att det är andra gången dom flyttar och de valde själv denne nya tiden. jag blir så trött! berättade för pappa och hans respons blev "jaja men så är danskar".

imorgon är det lemmelvärlden som gäller. (och jag vet inte ens vad lemmel betyder. =O ) ser fram emot detta! har överfört pengar nu så jag kan shoppa massor. bara det att jag inte vet vad jag ska handla. men mamma har gett mig en lista på vad hon vill ha. sen är det ju julklappar.

louise googlar
, törstig på fakta som hon är. söt är den.
"Fjällämmeln är en av våra mest välkända gnagare. Inte minst beror detta på de berättelser om lämmeltåg som finns allt sedan Olaus Magnus berättelse från 1500-talet. "

prosit

var är min gump? var är min gump? titt uut! jo dääär e den! nä, det var en synvilla. var är min gump?

här är en annan gump som är söt


fyra matcher i helgen. quatro, fier, fyra! jag planerar att det ska gå som smort! jag älskar danmark, men på freda är det no mercy. sen är det svedala. pff kissar på dom. sen är det hjärnarp. vem tar med sig fikat?

mina näsa e full med snor, jag hatar snor. vad är snor? jo jag vet vad snor är, för jag har googlat det.


nya spikar rostar aldrig

detta hände för typ 2 weeks sen men inte orkat skriva om det.

jag satt och käkade kyckling med pommes, rödkål och bearnaise (knasig blandning I know) i godan ro efter jobb. hungrig som fan. tar en stor tugga och *klonk* AJ! kändes som om tänderna skulle trilla ur käften. oj, har jag inte rensat bort alla benen? tänkte jag, men hurfan hamnade mina kycklingben i rödkålen? spottar ut skiten och det visar sig vara en rostig spik!

klockan var 20:50 och ten minutas till stängning. jag grabbar luren och ringer till jobb dirr.
- hej det är louise, koppla mig till pelle!
- eeh okej. hejdå
- - - -
- välkommen till citygross det är pär.
- hej, ta bort alla burkar rödkål från hyllan. det är spik i skiten!


 
tappade matlusten efter detta.

jag tar med mig burk och spik till jobb dagen efter.
- tuggade spik när jag käka rödkål...
- nämen! vilken tur att du fick spiken och inte nån sur kund!
säger yvonne.
jaha haha okej snällt.

jag tycker iaf det konstigaste av allt är att alla jag berättat denna nära-krossa-alla-mina-tänder-upplevelsen för inte tycker synd om mig eller tycker det är katastrof att där är en rostig spik i min rödkål. utan alla säger "ööee äter du rödkål. det är så äckligt"  vad händer med världen?

kundjävlarna

ja linda, man är för feg. 

tror kundjävelen att vi inte märkt att det är kö? ser hon inte svettpärlorna som uppenbarar sig på våra pannor? tror hon inte att vi skulle gjort något åt de förbannade köerna om vi kunnat? tror hon att hon kom på den brillianta idén om att en kassa till kunde öppnas så hon va tvungen att gå fram och säga detta till oss?

men nästa gång ska vi ta mod till oss och  fråga om kundjävelen kanske skulle vilja hoppa in bakom kassan och scanna några varor för att få bort de så jävla långa köerna. eller hur?! vem är med mig?!

oj nu brusade jag upp något makalöst. men lindas inlägg var provocerande för mig.

dr feelgoood

gulliga sms som är helt oväntade är nog som plastikkirurgi.
de höjer en och gör så man mår bättre med sig själv.

hej jag saknar dig.

telefonsamtal i natten

gårdagen. hade det varit en tävling om vem som var fulast, är jag helt övertygad om att jag hade vunnit första pris. (challan hade kommit på en ärofylld andraplats) man blir ju lite besviken när vissa tycker de har gjort sig fula genom att ta på sig uggs och benvärmare eller en stor skjorta med en slips (inte ens i en ful färg) BOORING ! säger jag.

efter en halvrolig midda med en bordsdam som gjorde mig halvt döv på vänster öra så bytte jag bord. där intog jag efterrätten och hörseln var intakt. det dansades, dracks och raggades på olika håll. vilket direkt leder oss till kvällens frågeställning. "kladdar man på samma kille om man är vänner?"

från ett telefonsamtal under kvällen:
- jag är nog den absolut fulaste och snyggaste här ikväll.
- okej, inget fel på självförtroendet.
     

challan och jag underhöll oss genom kvällen genom att fota varandra i nördiga positioner eller följa kärleks?dramat som kunde döpts till "kladdar bäst som kladdar sist, på flest, på fest"

btw så är skärpet runt magen skarfen som det är meningen vi ska ha på oss på citygross. (som ingen använder) utom jag då, på bad taste fest.

dagens outfit? challan - oj! jag missa huvet. (fotade sittandes på toa)


fan! jag vill inte att sverige ska vara i samma grupp som danneland i fotbollen. 

upside down

mitt självförtroende går upp och ner. men mest är mitt nog upp. och när det är ner ska jag titta på bilderna från ikväll för då kommer det gå upp igen. har aldrig kännt mig så ful som just nu...

=)


bad taste fest

challan och jag ska på uglyfest. eller bad taste som de kallar den. men det hela går iaf ut på att bli så ugly som möjligt fast med hjälp av ens goda smak som man ska gå emot totalt. hur ska detta gå? vi kan väl inte bli ugly... nä vi kommer vara snygga personer i fina kläder (eftersom vi inte äger några fula) som är fult ihopsatta.

sen kan man försöka spöka ut sig med smink med. det ultimata hade kanske varit att gå utan smink. den nakna sanningen. jag ska nog inte tvätta mitt hår tills dess. det blir nog bra.

idag kom en random förvirrad gubbe fram till mig och charlotte vid bussen och informera oss om att han alltid har vita kalsonger på sig. tack för informationen! han sa också att det är jobbigt att hålla vitt, vitt för det blir lätt grått.

vem är detta?

jag är klar med förvrängningen.
här är bilden, men min fråga är:
för svår eller för lätt eller alldeles, alldeles lagom?



tension

jag drömde inatt att jag låg i koma efter en bilolycka. bara min syster vakade vid min sida och när jag vaknade tackade jag henne med att säga "charlotte?" och då svarade hon "nej charlotte är itne här, det är jeanette" då säger jag istället "sebastian? sebastian? sebastian?"

pillan (gross) röstade på kandidat sju. för hon inte trodde hon skulle få några andra röster. det var ju storsint av henne. men jag tror hennes mamma röstar på henne. så hon har två. jag tror hon sjunger jättefint.

jag tänker inte lägga mig i den hära "debatten" om vad bloggen är eller analysera meningar i andras bloggar. tröttsamt. kände mig träffad, men väljer att ignorera det för jag håller inte med. för ingen vet det jag vet. jag läste igenom min blogg och märkte att jag skriver mest om mig själv och om jobb, så ego är jag. tycker som jenny L, sköt dig själv och skit i andra.

final cut. sitter du säkert eller hänger du löst?

du är vad du äter

idag har jag ätit:
- mcfeast
- stor pommes
- bearnaise dippa
- cola
- två korv med bröd
- två rutor geisha
- en noisettebiskvi
DH test:
Du är mest lik Bree van de Kamp.
Du är en god mor och en god fru och gör allt för att behaga din familj. Dina grannar avundas dig men kan också skrämmas en aning av ditt överförnuftiga jag.
Du gillar:
Public service, storhandla, brodera, trädgårdsskötsel, baka kakor.
Du gillar inte:
Dokusåpor, Long Iceland Ice Tea, Christina Aguilera, lägenheter, otacksamhet.

peter pan

det enda som får upp mig ur sängen på morgonen är att jag har en vuxen plikt att gå till jobbet. men stora delar av mig vill ligga kvar och låtsas som om jag fortfarande är ett barn och gömma mig under täcket från alla bekymmer. fast jag känner mig som ett barn ibland så måste jag leka vuxen och ta tag i saker. jag önskar jag var peter pan.

att ljuga folk rakt upp i ansiktet är inget jag tycker om. men det har blivit alldeles för ofta på senaste.

jag vet att andra har det så jävla mycket värre men man får tycka synd om sig själv ibland.

samtal med söta morfar

- vi ska äta tacos.
- jahaaoo ja...
...
- vad är nu tacos för något?
- (förklarar)
- jaha! ja just det. jaa.. njaa det är väl gott ibland. eller.. nja
- ja.
- ja men det är klart. ni är ju uppvuxna med sån mat.

han frågade även frågan alla ställer sig. vad hände i söndags? inga kommentarer.


spottar på dig

rösta inte på stp-luciakandidat nr 5.

ja, det var länge sen nu. men hon förstörde ALLT för mig. min värld rasade. min stabila punkt i tillvaron försvann. hon förtjänar inte att  bli vald av stps invånare och få ha ljuskronan på huvudet. de vet inte hur jävla evil hon är bakom sitt leende på bilden.

knarkstank

som vanligt står det en prydlig söt tant framför mig när stanken kommer. inte är det väl tanten? tänker jag som vanligt. nejnej, svintomannen! ohnoo. väljer han min kassa med flit?

han hade tagit en för liten påse till för många bullar så en bulle trilla ut.
svinto - ja! de tillverkar för små påsar till bullarna!
jag - mmm.. ja de får ta o tillverka större.( varför tog du inte två påsar? men säger inget för man vågar inte göra honom arg)
svinto - jag! fan inte mitt fel. inte jag som tillverkar de jävla påsarna!
jag - jag sa DE får göra större påsar, inte du.
svinto - ibland undrar man om det inte står rätt till i huvet på dom.
jag - (vems huve står det inte rätt till i?)
skall tilläggas att både hans mamma och bror ligger inne på mentalsjukhus.

jag får lite dödsångest varje gång han kommer i min kassa. spelar upp olika sorters sätt som han mördar mig på i huvet. inte gjorde det saken bättre att jag satt i kassa 10. han hade lätt kunnat döda mig och hinna ut innan någon reagerat.


smisk

sitter och väntar med spänning på det första elaka inlägget i forumet. eller barsom och publik kanske gått i ide såhär nu när vintern närmar sig?

att smiska eller inte smiska, det är frågan? skriver anders rydell i veckorevyn. ja, det var en bra fråga. han får väl fråga. sen kan han utveckla frågan,  med handen eller med en piska? hårt eller mjukt?


ps. jag tyckte det var skönt att prata med dig annica. det kändes inte som du dömde en. =) ds.

nej

mörklila och vitt eller ljusrosa, vitt och aprikos? ååh, kan inte välja!

hahaha jag vet inte om jag hörde rätt men på postkodmiljonären var det en söt liten tant som vann 10 000 spänn.
- ja, nu har du en del pengar att sätta sprätt på.
- jaa... passar bra för jag ska till ullared på tisdag!


det är fan inte bra. vem ska man prata med? orkar inte. lättare att skjuta upp och framför sig. men det löser inget i längden. sitter med mama rosas meny i handen och vill inte ha ens en black&white. då är det något som inte står rätt till.

förlåt, men jag vet att jag inte är bra.

livet har sina goda stunder

jag längtar tills alla de där mysiga amerikanska julfilmerna börjar gå på tv. inte för att jag har tid att se dem men får väl spela in. alla tomtar på taken, ljus och enorma julgranar. okej vissa familjer är lite over the top, men erkänn att det är fint. islänningarna på vår gata brukade varje år ha sitt hus sådär utsmyckat. men nu har de flyttat. synd.

det finns en familj ute vid typ tottarp som brukar smycka sitt hus lite sådär over the top också. kanske har de amerikanska släktingar.

tomten är röd och skägget är vitt
han delar ut klappar så jag får mitt
för jag har vatt snäll, riktigt jävla snäll
så tomten kommer ikväll

trevligt värre

heeelvete! ledde med 2-0, spela felfritt, sen floppa andra perioden och det va no turning back. jag klättrar alltid för långt upp på hoppet-skalan. sen blir det inte som jag tror, osså åker jag så långt ner så jag slår mig.

jag har olika valmöjligheter för att trösta mig:
dricka stora mängder alkohol (hjälper mig aldrig, jag får bara snefyllor + att vi har match imorron)
hitta på något överroligt (som vadå?)
shoppa satan (har allt jag behöver)

tänka positivt är inte mig grej just nu.

whooow! hänger paula på gekås. däär ser man. =) jag säger då det. det är en jävla tur att vi inte har fler kändisar i stp för då hade jag inte kunnat göra mitt jobb. är för kändiskåt.
(det värsta är att jag låter ironisk/sarkastisk men jag menar det på fullt allvar)

jag saknar min syster.

puff puff

jag tycker om dig, rent av älskar. du pratar med mig om saker du inte säger till andra. kramar mig mitt inne i affären utan att skämmas. varför då falla för grupptrycket? det har jag nog aldrig brytt mig jättemycket om. har nog alltid varit lite konstig. förutom när jag skaffade blogg, det var nog en blandning av behov och grupptryck I think.

jag ska hjälpa dig. men vem är jag att bedömma om du eller jag är den bättre människan. jag finns här iaf om det är något och jag skvallrar inte, det vet du. bara let me know när du vill ha min hjälp. kan ju inte tvinga den på dig. fast ska nog göra det lite ändå.

jag förstår dig nog mer än någon annan i din familj.

12775:-

sofiero

jag undrar om någon hade märkt om jag drack ett
antal öl innan jag gick till jobbet...

16.00 - 20.00

hoppas jag får sitta med ryggen mot linda idag då. igår tändes hoppet för att sedan slockna. jag ville inte sitta med jenny, ush. hon är en typisk bondtölp. men sen kom maria. hon är ju trevlig. men linda är bäst.


happy birthday

fick sms från andra sidan. sött. undra vad klockan är där ? =/ man räknar på långituderna el va dom heter. men jag äger ingen världen-boll som jag kan räkna på. får väl googla. min vän. google är den sidan mina fingrar skriver in när jag inte tänker på vad jag skriver in. också enter utan att tänka också befinner jag mig hos min vän google. fast jag skulle nån annanstans. jag undrar om alla har en sån omedveten sida. eller så är det bara jag som är löjligt inne i google.

tror man räknar bakåt iaf. 10 h bakåt? ja, jag drog till med en gissning.

ska ringa andra sidan och sjunga. what! ska hoon sjunga. ja jag har lovat det. bättre sent än aldrig. jag bryr mig.

i have a dream

jag har en dröm, en fantasi. den berättas inte för många.

- vi kan gå och mysa under snön.

- när vi gifter oss så kommer vi va jätterika.

igår på matchen frågade en av mina söta grabbar om jag hade ny klänning, så sa jag "ganska, kul att du lägger märke till min klänning." då svarar han "klart, den är fin"  han kommer plocka poäng hos damerna när han blir stor haha han har fostrats väl av sina föräldrar. plus att jag predikar för dom varannan träning om att man alltid ska vara snäll mot tjejer och inte såra dom haha. det är sånt jag lär dom. skämt å sido

all I want for christmas is you

jag är den glada clownen Claude

Jag har alltid passat in
vart jag än är
och jag har alltid varit din
vem du än är

Vilken tur att min mask är så glad,
för under klibbar allting fast

Visst vill man alltid vara sån man inte är
och visst man alltid vara nån som alltid klär

vilken tur att min mask är så glad,
för under klibbar allting fast av tårar

jumper


nöjd

jenny the boss skrev i sin resedagbok att hon blev tvingad att gå runt med en solros i håret på jobb en dag. jag konstaterade dock att detta inte var en solros utan min favoritblomma gerbera. hon hävdar att dom är lika men här kommer jämförande bilder. solros vä (25cm diameter), gerbera hö (10cm diameter). jag erkänner att båda är gula.
 

en manlig utländsk kund skulle spela på lotto, inte för att dra alla över en kam men de kan ju faktiskt vara allt från 15-35 år. man vet aldrig. han hade för övrigt också en liten söt tjej hängandes på sin arm som verkade rädd för att hon skulle tappa bort honom. hon såg ut att va 17 kanske.

jag - har du legitimation?
han - va? varför ska du ha det?
jag - jag måste fråga alla som jag tycker ser ut att vara under 25...
han - vafan! jag är över 30!
jag - få se det då.
han - (trycker upp körkortet i huvet på mig)
jag - tack. (han var över 30)
han - (lutar sig snett fram och håller handen bakom örat) jag hör ingen ursäkt.
jag - jag ber om ursäkt för att jag gör mitt jobb.
man blir otrevligare ju mer tid man tillbringar där.

nothing is what it seems like

jag ger upp snart

mitt ansvar och press ligger som ett jävla betongblock över mig.

jag har aldrig varit den som haft koll på saker och nu måste jag plötsligt ha koll på allt, samtidigt som jag mår sämst. 

har de betalat gothia? ingen aning, jag har inte vatt på träningarna på evigheter pga mitt jävla jobb och för jag va tvungen att gå på det jävla mobbingmötet som inte gav mig ett smack. enda jag vet är att jag betalt emmies och min.

deltagarlistor ska vara inne idag. trodde de bara behövde vara inne typ i tid. jag vet inte vem som har betalt så jag kan inte ge nån komplett deltagarlista. så jag skickar väl en lista på alla mina spelare, så får de bocka av vem som inte betalt då. och inte vet jag föräldrarna som ska meds personnummer. inte svarar dom när man ringer heller.

vet tina om att det är idag man ska hämta 21lotter? hon svarar inte heller

fick reda på igår när bergman frågar om jag ska se deras match att den är på min träningstid. jaha! förra säsongen ringde han där mesige runt och berättade sånt. nu får man tydligen ta reda på det själv. jag är inte den som hänger på stanstad.com. men det är tydligen där allt händer. jävla klubb, hatar den!

är det nu meningen att jag ska sitta och ringa runt till alla idag för att berätta att det inte är träning imorron? ingen är hemma vid denna tiden, jag börjar jobba tre till nio. sen är det träning. närfan ska jag ringa dom?

kfum vill flytta matchen på lördag, så måste ringa sussie om det också. får göra det på en rast.

många går in i väggen. jag börjar känna hur det kanske känns. gråter helatiden.


don´t ask

det är inte bra

berg och dalbana


bajshelg

första snön. något speciellt med den. det snöa när jag gick upp i morse. likt ett barn kände jag ett glädjepirr som gick genom kroppen, för att sedan dödas av att jag insåg att jag skulle ut och cykla i det. snön hade lagt sig på rälsen när jag cyklade där 07.30. har nog smält nu.

lite ångest för ikväll har jag. vad ska jag där och göra? klarar jag av att ignorera? just nu är jag inte så psykiskt stark, självförtroendet är ganska så långt ner. hade nog mått bättre av att stanna hemma, jag känner ju mmig själv. hoppas jag är snyggare. fast det har jag svårt att tro. men jag har mentalt stöd med mig helatiden. du är underbar.
...och du vet att jag vill, bara det att jag inte säger det rakt ut.

stress som fan idag på jobb, folk överallt och alla skulle ha hjälp av en samtidigt. det gick så långt att jag knäckte en nagel. illa

hade suttit fint med ett gömställe som ingen vet om som jag kunde gömma mig i tills helgen är över.

svar på tal

tack

känner jag dig?

haha hade ställt tomatsåsen på diskbänken för den va för varm för att slänga. så hade mamma smakat på den när hon kom hem. "wooooh! den va inte lite stark" va hennes kommentar.

en kund kommer till min kassa, slänger upp sina varor. sen utbrister han:
kund - varför vinkade du inte?
jag -  vinkade?
kund - ja, jag vinkade när jag kom in och du tittade på mig.
jag - haha... jaha, var väl i min egna lilla värld
kund - ja på kanarieöarna kanske?

varför i hela friden skulle jag vinkat? för det första så såg jag det inte. men om jag hade sett det hade jag nog vänt mig om och tittat bakom mig, för att se vem bakom mig han vinkade till. för vi är inte vänner direkt. dom tror dom känner en för man tar betalt för deras mat. men det är mer tvärtom. jag vet vad dom ska äta till midda, om dom har mens, om deras unge fyller år och om de är smyg-alkoholister osv, dom vet bara var jag jobbar.

mat i magen

jag sitter bara och glor och får inget gjort. planerar mycket i huvet men kan inte få ut det i handlingar.

jag va sugen på tomatsås till min pasta idag. sätter igång och meckar med värsta god såsen. kommer fram till att lite peppar hade vatt bra i. börjar skaka burken över. och sen händer det i slowmotion. locket åker av och allt innehåll i pepparbukren åker ner i min goda sås. förstörd.

sur som en ättika tar jag ketchup till.


diiiing

stick a fork in me, i´m done! fyfan va mina ben är svaga nu. viker sig under mig, ser ut som jag bajsat på mig när jag går. dagens tips: värm upp innan fys.

mammas respons på challans kärleksförklaring i sin blogg va: "nä, var har hon fått den bilden från? /.../ jaha, nästan så man blir lessen i ögat"

idag flörtade en 14åring med mig. vad gör man? likt ett peddo så flörtade jag lite halft tillbaka. man vill ju inte göra killen lessen.

blink blink

vägskäl

jag hade velat höra föräldrarna sandéns sjunga, man undrar ju var tjejernas ljuva stämmor kommer ifrån. det är vuxna kvinnors röster i de små kropparna.

misslyckad kväll igår, mötet gav mig absolut ingenting. hade hellre spenderat tiden med min grabbs, som framför allt annat.

magnus uggla, kungen, kan väldigt många högintellektuella ord. jag tror dom är det iaf. för det låter så när man säger dom för sig själv. högintellektuella ord är sånna som låter fancy osså fattar man inte vad dom betyder.

We're all someone's daughter
We're all someone's son
How long can we look at each other
Down the barrel of a gun?

yesterday

100 gram banan innehåller 0,5 gram fett.

ödet är ganska sjukt. trodde inte på ödet innan men nu gör jag det. sjukt hur allting faller på plats. hoppas allt blir som jag vill. 
när jag va liten och ville nått spec, så brukade jag be till gud och sa gör du så det blir såhär så börjar jag tro på dig.

eftersom linda inte va på gross idag så tänkte jag sno dagens citygross idag haha. det var en äldre man som pantade en flaska med 1 kr pant. men fick 4 kr. detta märkte nettan och det visade sig att mannen tejpat på en extra streckkod på flaskan. vem kommer på en sån tanke ens? man slutar aldrig förvånas. men nettan hotade honom med bedrägerianmälning så han gav tillbaka de 4 kronorna haha

ps. jag är fortfarande nyfiken på vad jennys brottsling, som är en tjej tydligen, försökte sno. ds.

flickan i den röda kappan

vi ringas in gata för gata, hus för hus.
rädslan förlamar oss, varje rörelse, varje ord kan vara fel.
vi försöker smälta samman med stenen, med väggarna, att inte existera.
och att aldrig släppa taget om den hand vi klamrar oss fast vid.


när jag läste detta som inledning på mitt tal, i tvåan tror jag det var, så darrade min röst. antingen var det gråt eller nervositet. kanske en blandning. men i min klass var det inte nervöst att redovisa egentligen för det var alltid bara ca. 5 st som lyssnade. alla andra hade annat för sig.

kan min favoritbok ha något att göra med jackan jag gått och suktat efter?
men vilket fall som helst så har jag en sån jacka nu, och jag trivs riktigt bra i den.

mamma och jag åkte till obs för att, ja av ingen anledning alls. så blev vi hungriga. stannade på det där stället med tre resturanger på rad och bestämde oss för den längst till hö. beställde en pasta carbonara, 80 spänn kosta den! och fyfan va den smaka illa. så besviken jag blev. mat är liksom viktigt för mig. fanemig kriminellt att ta 80 spänn för nått som dom kunde serverat till grisar. bojkotta stället säger jag.

blev iaf köpt två julklappar. bra framförhållning kallar challan det.

landet i ingenstans

läste bossen och syrrans resedagbok precis. va jag saknar dom egentligen när jag tänker på det!
jag ska komma till er. ska lösa det på något sätt. ska ta tag i det nu. blir nästan lite av en hitta mig själv resa känns det som. myys.

jag håller med linda, victoria är som old avfall. jag tycker dom ska ersätta henne med typ.. natalie imbruglia.

jul, jul, strålande jul

i morse väckte min kära syster mig sju typ för att vi skulle sjunga för mamsen. sen när hon öppnat presenterna och allt va över så klappa jag janet på axeln och sa "haha ja ha så kul i skolan, vi andra är lediga" lagom kul tyckte hon.
avnjöt en räksalladbaguette från bengts innan. dagen till ära. mamma, pappa och jag. småpratade om allt möjligt, ommöbleringen av vardagsrummet och att pappa börja snarka en sekund efter vi sjungit klart för mamma. sen kom det "vad önskar du dig i julklapp louise?"

har nu suttit och filat på en önskelista medans jag lyssnat på dom där nere "soffan kan stå här.." "nä men om vi ställer det såhär så kan tvn sitta där.." jag tänkte hjälpa dom men jag kom fram till att jag inte är så stark.

1. Lovika vantar

2. Singstar skivor:  schlagerhits, rock ballads, R&B...

3. Disney klassiker filmer*

4. Porslinsdockor
* har redan: Ringaren i Notre dame 1 & 2, Robin Hood, Lady och Lufsen 1 & 2, Askungen 1 & 2, Bambi 1 & 2, Peter Pan, Pocahontas, Svärdet i stenen, Mästerdetektiven Basil mus, Herkules, Happy feet, Hitta Nemo, Narnia.

som ni ser har jag slopat mina orealistiska önskingar som finding true love, en walk in closet och fred på jorden. om nu inte pappa vill bygga till ett litet rum uppe på garagetaket kanske.

nollåtta

imorron är jag ledig. det är mamsen med. plus att det är hennes 48e födelsedag.


jag tänkte på en sak, nästa år är det 2008 och då kommer alla barn som föds kallas 08or. haha stackars barn. men lite komiskt.

älska mer light

såg precis sista avsnittet av ensam mamma söker. sånt sött litet kärleksprogram det varit. lyst upp mina söndagkvällar. två av tre valde helt rätt kille enligt mig. (för jag som tittare vet ju bäst) den tredje valde bort båda. vilket är rätt skönt, för då vet man att de inte alltid hittar prinsen i sånna program.

så sa dom efter programmet att man kunde gå in på tv3.se och se hur de har det idag. så kommer det bara upp sidan kan inte visas. vafan! antar att det är överbelastning. men jag är ju så nyfiken. lever dom lyckliga i alla sina dagar?

jag hoppas att angelica öppnar sin klädersaffär och sen anställer mig =) jag tycker om henne.

idag kramade irene mig, hon luktade inte så gott.

vatten, vatten bara vanligt vatten

just det, förlåt linda. jag kanske har sagt det till dig men svaret på gåtan lite längre ner är stänga kranen. ;)

sämst

denna dagen började sämst och kommer bara bli sämre...

så gick mina tankar i morse, blir arg på att jag är så känslig när det gäller vissa saker och personer. men lite bättre blev den sen. 11-2. men nu ska man och jobba och idag känner jag faktiskt inte för det alls. men å andra sidan kände jag inte för att spela heller eftersom dagen började sämst. men så fort jag kom till bråhög kändes allt mycket bättre. och bättre blev det när min magknip försvann!

idag känns det som en mysdag. synd man inte har något levande ting att mysa med. nä, tänker itne mysa med våra ödlor. en hund hade vatt toppen. eller en zeus.


kalas igår, love it. alla barn dras till mig som magneter fast jag aldrig träffat dom innan. förstår itne varför men jag ser väl barnslig ut. mitt knä ser väl mjukt ut också. fick ett halsband av marie, ska ha på mig det på jobb idag för det kanske muntrar upp mig. kanske har en barnsligt lycklig kraft i sig. kanske.

allas våran peter

det är bara en sak som är säkert och det är att jihdes tupé inte hänger löst.

han är underskattad. jag gillar honom starkt. vet inte va andra lider av.

lägg neer

matchen igår, vad ska man säga om den? jag har inte direkt någon åsikt. mer än att tjejer och killar är olika på plan. de va lite snabbare, lite mer tekniska och skjöt lite mer. men vi va liiite snyggare. annars var nog den största skillnaden att dom svettas mer, på armarna bl.a. jag svettas aldrig på armarna iaf.

men matchen fick massa biverkningar trots att jag inte läst om några som helst biverkningar någonstans, annars måste det alltid stå om biverkningar. jag har apont i huvet idag efter min knock med han den lille söte. dock blev det ingen blåtira som tur är. men en annan biverkning är barsom. vem är denna lilla, antar att han är liten, krabat som verkar ha en hjärna av jordgubbskräm?

citerar: (Barsom, 2007-11-01 21:57) Ryktet går att årets lag (damlaget) fick stryck med 10-1 mot P92, stämmer detta?

det är lite tragiskt att alltid när det är något bra med vårt lag, (pris som årets lag eller att vi är obesegrade hittills) så ska nån låg-IQ-avis-människa trycka ner oss igen. stava kan han inte heller.

jag säger nog som peter, bästa tränarn vi haft, att killar ska möta killar och tjejer ska möta tjejer.

RSS 2.0