tacktack

så ensam så ensam så ensam! det är inte kul att vara eller känna sig ensam. här sitter jag ensam med min checklista som aldrig verkar ta slut och ingen svarar heller. sms eller samtal.

igår tog jag mig i kragen och bad om hjälp iaf, tack för det. sen fick jimmy rå kyckling och jag skällde ut ägaren och fick inte ens ett ursäkta. ska anmäla dom till hälsomyndigheten el nån. har fotat kycklingen med. jävlaturkjävel.

nä fuck you ensamheten. var är alla? förutom robin i italien då.

think pink

ojojoj 1 vecka och 1 dag sedan jag skrev. då kan man ju tro att inget hänt men det har hänt så jävla mycke. lider av någon slags inre megastress.

robin åkte till italien mitt i allt. dock bara 4 days. men sen åker han på tisdag igen i TIO dagar. my oH! my. men det är lugnt. eftersom man bor i det underbara landet sverige så är man ju den självständiga kvinna man är. idag har jag varit på banken all by myself. dock inte så avancerat.

ebba käkade ju upp halva mina favvoballerina. aaaah!! dom som varit med mig i 3 världsdelar. so saad. de guldiga som itne är så guldiga längre. så igår fyndade jag och helena nya skor på skopunkten för 150kr styck.

just nu har jag städat och packat tre flyttkartonger med mina böcker och nån porslinsdocka fick också plats. texten "ÖMTÅLIG!" pryder den kartongen med dockan i. sen ska jag luncha med annica och mike.

ikväll ska jag på träningen och sedan hämta robin för då komemr han hem. tomorrow skriver vi på fler papper och blir 650 000 kr fattigare och får våra efterlängtade nycklar. sen ska det målas och donas för hela slanten. så kanske skriver jag om en vecka igen.

tisdagskaffe

här sitter jag tjugo i elva och fick ett hugg i magen av stress för att jag insåg att jag hade lite bråttom. men nu insåg jag jag att jag inte hade det så det är lugnt. kan dricka mitt kaffe och rosta min macka och sminka mig sådär som man sminkar sig en tisdag. inte överdrivet men så man inte skäms över sig själv. idag ska jag leka söt kassörska mellan 12-18.
 
igår var robin och jag på cg i lund och handlade tacos. när vi var klara så utbrast robin "oj vilka proffs vi blivit på att handla tacos!" och det är så sant som det är sagt. snabbt som fan går vi genom affären utan att glömma något. innan fick vi alltid springa tillbaka för att hämta creme fraise eller ost.

robins pappa åkte till mexico idag. på hans birthday. happy birthday! han ska vara där i 10 dagar. så kul! kan vissa kanske tänka. men icke. jag läste igår på aftonbladet om nån jordbävning där. men jag tryckte inte på det för jag tänkte att det jag inte vet det har jag inte ont av. läskigt land det där.

på fredag är det annica som gäller. och lördag också. hur sjukt overkligt låter inte det? =)

fast nu har jag suttit här och skrivit alldeles för länge för nu såg jag att jag visst hade bråttom!

påskhelvete

inte många man frågar som har nån aning om varför vi firar påsk. mend et är väl bra med två extra röda dagar som jag råkar jobba på så jag får extra klirr i kassan. det stod i tidningen om några på filipinerna som spikar upp sig i fem minuter på påsken för att visa sina tacksamhet. sånna idioter.

jag känner mig inte alls sugen på påskfirande. känner mig ful idag, då vill jag inte träffa nån. tur det inte blir traditionell påskmat iaf. supa är jag inte sugen på heller.

jag fick påskägg av mamma och pappa igår. äntligen har dom lärt sig att jag inte gillar gooodis så mycke. så jag fick kex och färskostar och pengar =) sjukt nöjd med det.


RSS 2.0