busy busy

jaha här sitter man. varit vaken en timme. så sjukt. men snickarn skulle komma kl 8. dock har han inte kommit än för han skulle fixa några grejer först men robin är ute och gräver för fullt. jag sitter och dricker kaffe och kollar bbs hemsida hoho! jag är nörrrd.

idag ska jag passa upp på snickarn och robin med kaffe och mat. ska också ut och kolla janets häst för första gången! whoo! sen ska jag handla mat, systemet och handla present till konfirmanden imorron. ska även vara redo att åka till byggmax om dom fattas nåt där ute. puh!

ush jag har gjort alldeles för starkt kaffe. besviken på mig själv. ush så jävla dåligt. måste nog göra om göra rätt. såhär kan man inte börja dagen.

svinto the bajsman

nu sitter jag här med ett glas rödvin och en kebabrulle och belönar mig själv idag. svinto var på besök på jobb. han hade bajsat på sig. aldrig klökts mot kunder men nån gång ska va den första. doften sitter i näsan men när näsan år i vinglaset så känns det bra.

nu är det nog bra. glee next.

happy

asså vad folk än säger så kan man köpa lycka för pengar. hade man varit rik hade man varit såå mycke lyckligare. idag är jag ledig och jag har en to-do-list med 12 punkter. hade lätt kunnat köpa ut alla om jag hade haft överflöd av pengar. då hade jag haft en jävla massa tid att kolla glee, leka med ebba, glo på naturkanalerna och bara vara. tid gör en lycklig tror jag.

många av punkterna är att städa. riktigt ordentligt då. det kan man betala nån för. sen är det tvätta och köra till tippen och gräva till trädäcket. kan man betala nån för. sen plantera blommor tror jag jag hade velat göra själv för det är roligt.

nuförtiden kan man även köpa kärlek från andra länder men säkert från svenskar med. bara det att vi inte ser det lika tydligt.

vi kan ju hoppas att det börjar regna för då skippas snabbt två punkter som är gräva (det gör jag bara inte om det regnar) och vattna i trädgården.

man kan ju undra varför jag sitter här och inte sätter igång med allt men jag ville vara lycklig en liten stund. hoho!

mozzarellaost på tvären

har för närvarande ynka 5 avsnitt kvar på glee s 2. ååååh! vad händer sen? jag vill ha mer mer mer mer!

har aldrig haft så mycke träningsvärk nånsin som efter denne veckan. men det är kul. kul att vara del av nåt igen. kul att bli svettig igen och tänka att snart kanske man är lite mer tight om rumpan som dom andra 8 år yngre flickorna. hoppashoppas. hoho! sker det ska jag också köpa ett par tights att träna i och visa upp allt odallrigt.

imorron är det fredag och efter jobb är det picknick och brännboll med jobbet. hoppas vädret är med oss! blir mys. sen jobbehelg. kväll lördag, morron söndag, kväll måndag. ja jag räknar måndan som slutet på jobbhelgen.

idag kommer snickaren hit och mäter osv. snart har vi världens finaste trädäck hoppas jag! ska bli nice i sommar att sitta där och äta frukost och titta på de fina blommorna jag planterat.


helgish!

hundtricket är en underskattad sak. man får kontakt med så många nya människor. man har alltid nåt att prata om. antar att det är samma när mammor träffar varandra på mammagruppen och mormödrar pratar om sina krämpor och barnbarn. jag har träffat så många trevliga personer. det är en vis gammal man, en student, en MILF, grannen ovanpå också grannskapets skvallertant som jag tycker mest om haha. och milfen.

dock fick jag veta av milfen idag att studenten lämnat bort sin valp som va blandning mellan rottweiler och schäfer. så jävla synd. ebbas bästis. hon separera med sin sambo och jobbar plus pluggar så jag var lite orolig för henne med en sån jobbig valp. men nu gick det tydligen inte mer. so saad.

snart ska det springas i skrylle. med challan. ger mig nog inte på 5km denna gång.
ikväll ska vi hem till mamma och pappa och de bjuder på grillat. grillspett tror jag. muums. bra! för det har varit en dyr månad. fattar itne vart mina pengar gått =/ sånt som händer!




hoppas det är laminatgolv

nu har ebba legat bredvid mig igenom två gleeavsnitt och sovit på rygg med benen i vädret. hon är fenomenal på att slappna av när hon inte borde kunna. sång och skrik från datorn och en galen hund i lägenheten ovanpå som nu skällt konstant i typ 3 timmar och kraffsat fanatiskt på deras golv och dörr. i can hear it. stackars stackars stackars hund. känns som man borde göra nåt. men vad? 

när vi precis flyttat hit blev ebba orolig när hunden ovanpå höll på. men nu sover hon som en stock. skulle vilja se deras hall där uppe. golvet och dörren. herregud! stackars stackars hund. den håller nog på att bli galen. tror det är för att målarna är utanför. ebba har redan skällt på dom. ett skall. det räcker. "dom vet att jag har koll på dom" verkar det som hon tänker.

nu snarkar hon också. great.  hinner jag se ett till avsnitt innan jobb? hmm.. nää då får det bli multitasking med mat, smink, kläder och promenad. så bra på multitasking är jag inte.

RSS 2.0