update i natten

status: fortfarande trött, hungrig och lite rastlös.
danne is still roing me. han ger inte upp.

jag har bestämt mig för att koka nudlar sen om en stund när jag orkar resa mig. danne har stol med hjul så han kan rulla till sitt kök utan o resa sig. så skulle man haft de.

bosse köpte en dansbandsskiva idag. han kom och skulle hämta den hos mig. sen lämna han fram 200 kr, jag slog in det och gav växel tillbaka. sen såg jag att han höll ett kvitto, på kvittot ser jag cdn. "bosse, har du redan betalat skivan i kassan?" "höhö jaaa!" det är synd om honom.

kämpaaa

nu e jag uttråkaad.. jag e svinigt trött och ska hålla mig vaken. men har inte nåt att göra. danne och dempis håller mig road men dempis är lite off.. kanske tråkar jag ut honom.med största sannolikhet. 

just nu håller jag på att beskriva vad kär är för danne. det är inte lätt..

jag e lite hungrig med. lite sugen på avocado och lite sugen på en mannafrutti.

hoppas inte jag börjar hallicuinera sen för jag ahr varit vaken sen 6.

det var 29 kr på andelen jag gjorde. det har jag kanske redan skrivit. det är gaanska bra tippat. spikade en. häst 4 i sista loppet. asnice! som knattarna skulle säga.

på tal om dom så spela som vackert idag. utom sista perioden. men vi vann iaf. klingan tryckte en över sargen så han trilla över mig. jag fick tag i hans armhåla och putta tillbaka han. en sak jag noterade då var att han va helt torr om tröjan. det är ingen av mina grabbar när jag klappar dom på axeln. det betyder att den killen inte kämpar. inte konstigt dom losa.

inte långt kvar

nu är det inte långt kvar. hade ett nervous breakdown mitt i beck men vafan. det löööser sig. alltid. ett sjukt bra motto.

det löser sig. nu ska jag väga väskan. det lööser sig.


hata sverige

im so saaad... why god, WHYYY? jag hatar sverige och svenska folket. dom röstar aldrig som jag tycker. jag tycker att det är fel att folkets röst ska va värd så mycke. tänk sånna idioter som sitter och röstar. speciellt en lördakväll. massa fulla fjantar som sitter och tävlar om vem som röstar flest gånger på knäppaste bidraget.

jag fick lite ont i magen när jag såg månsans ledsna ansikte. faast nu ska jag inte va sur. af ugglas vann inte, det är fanemig bra.

7-15 imorron. så 238980

jag äger inga gröna kläder!

busy helg. jobba plus packa och fixa med allt så de klarar sig i p93 i två weeks utan mig. just nu är allt en enda röra. ska jobba om en timme och jag vet inte vad som ligger i min väska ens. men jag har ju kvällen idag och imorron på mig också.

lite deprimerad är jag mitt i allt. jag missar melodifestivalen idag. vilken tragedi! jag fasar för den där sista timmen i kassan. där kommer endast komma några lodisar eller snattare för ALLA andra är hemma och ser på månsan, mede och ljuva toner på tv. hoppas jag kommer på nån snattare idag så jag får något nöje. en annan sak jag hoppas på är att jag har nån miljon snart för jag gjorde en andel till V75 på jobb igår och köpte själv en. jag tror ju på mig själv haha. har jag vunnit miljoner så ska vi leva glassigt i america!

berättade jag att jag mötte staffan olsson utanför systemet? undra va han gjorde i lund, kanske scouta från lugi eller h43... hoppas han hitta nån stjärna.


måste köpa nåt grrrönt.

pirr

idag klippte jag av det armband jag haft på min högra handled i typ tre år? fick ett infall och bara klippte av.

jag kom på vad jag glömt. i lördes så stod det några grabbar utanför pizzerian vi käka på. de såg ut att vara i samma ålder som mina knattar. jag hade precis berättat för herman om att det är inne att raka benen, sminka sig osv. full som jag var gick jag fram till grabbarna och frågade om de rakade benen. direkt var det en brunbränd kille med igelkottehår som stolt svarade ja. så, det är alltså inte bara i stp dom är så vrickade. nille berättade att modet nog kommer från italien, dom är sjukt fjolliga där.


jag hälsade honom det du hälsade lelle, och han lydde order.

2 mån

här sitter jag och bölar. kollar på spårlöst el nåt. några polska tjejer som adopterades till sverige som nu letar efter sin syster och släktingar som blev kvar. och nu hittade dom systern, mormor och morfar. så fint!

inatt sov jag 2h. sen gick jag till jobb och jobba 9h. sen träning. kroppen fungerar så fantastiskt. man kan vara utan sömn så länge och ändå fungera normalt. med några koppar kaffes hjälp.

åååh jag längtar till starbucks! ska besöka det varje daag. hoppas dom har min favorit fortfarande.

jag satt och blev hungrig på träningen. kom på att jag itne käkat på mcd på typ 2 mån. så jag va ju tvungen att köra dit efter. gott va de!


kanske inte så sad day

ingen topp för mig. aldrig kan dom bestämma sig. jag orkar inte va topp ändå haha. sjukt bakis. men vinst blev det danne! mot edlunds lag.

även mina grabbar vann!

en bra dag.

de va något viktigt jag skulle skriva. men det har jag glömt.

sad day

idag är det sorgedag på hög nivå. amy diamond åkte ut igår. vilken jävla skräll. hon är bäst ingen protest. nu får man hoppas på månsan eller finer då.

sista hemmamatchen idag. måstevinst. deras tränare låter snygg i telefonen, men vi får se irl haha

ikväll gör jag debut som topp i 2-2-1. det har jag tränat på en halv träning. vi får see hur det går. jag kanske är en natural.

onödig recension i fredanatten

lelle har lämnat mig och här ligger jag i soffan med datorn som värmer min mage. jag har lyssnat igenom melodifestivalens bidrag på aftonbladet två ggr nu.

den enda låten som ger mig gåshud är finers. sjukt pampig. amys är asbra, man vill bara upp och hoppa, fast jag ligger så skönt. månsans är också en klass för sig, det är han alltid. mollys låt är en ren besvikelse, sömnpiller. många har sagt att emd gjorde bort sig och var löjliga. men nää, jag gillar deras bidrag, det händer nåt och refrängen sätter sig dirr. plus att dom är snygga. emilia är söt och mysig men hon går inte långt i europa. agnes är också en besvikelse, men det kanske beror på hennes förkylning. lili och susie har åldrats fint och har en klämmig låt men har inte det.

resten är inte värda en recension ens.

finer, amy eller månsan måste vinna, bryr mig inte vem.

jävlagubbjävel

försov mig idag. vaknade 20 min innan jag börja. körde typ 12 min senare och stämpla in 7 min sent. men dagen blev lite fel eftersom den börja så fel så jag sålde bara 26 triss el nåt.

en sak som va bra med idag var iaf att gunnar äntligen blev portad från cg. inte chefen då utan snuskgubben. denna gången gick han för långt och det är tillomed polisanmält. marianne ringde även hem till hans fru för att berätta vilken idiot till man hon har. gubbjävel!

det är tur man kan dra nytta av sin systers kärlek. han va här hemma i en timme och monterade alla mina lampor innan. det small lite och regna glöd men sen fick han rätt på det. haha


tingeling

jag skulle också vilja vara en älva, precis som jenny och tingeling. men vilken skulle jag då vara? allt finns kanske redan där i landet ingenstans.


vår

hepp! såg precis att jag visst sitter i kassan 3 days denne veckan. inte så många timmar åt gången men visst ska man väl kunna sälja 200 triss till? humm... kanske ska jag bjuda på godis i min kassa. det drar folk. ryktet går i en sån liten sniken småstad som stp. man kommer se pensionärerna bli helt till sig när de hör grannen agda viska "louise på cg bjuder på godis i sin kassa om man köper en triss" ja, så till sig att de kissar i byxan så ingen tena-lady i världen torkar upp det.

jag har storstädat idag. ja, okej jag fuskade lite med dammsugaren. orkade inte flytta på saker. men balkongen är vårmysig nu med matta och allt. solen visade sig också men nu är hon i moln.

vardagshjältar

idag gjorde jag en sallad av det jag hade i kylen. sjukt spännande! sallad, majs, morötter, ananas, avokado, tonfisk. detta kan ju låta nyttigt. men! caesardressingen innehöll 63% fett och den hällde jag generöst över alltihop.

imorron har vi träningsmatch mot ett trelle-lag. med korpen alltså. vi ska träna på 2-2-1.

sen vill jag också tacka jensen, lilja och andrea för att de tog hand om min andra hälft igår. hade jag vetat hade jag kommit med snacks.





en bekännelse

heet designer på project runway! första gången det hänt.

pfff! 20 triss i timmen x 6 h = 120 st. bring it oooon jenny p!!

jag sitter här och stirrar på mitt konto. sakta men säkert har det gått upp ett ljus för mig. jag har problem. jag handlar för mycket. impulshandlar och planeringshandlar. men det är det många som gör. det som gör mitt till ett problem är väl att jag inte berättar det för någon och om jag berättar så ljuger jag ibland om vad det kostade.

från och med nu får jag bara köpa mat fram tills usa!

nää fullt så allvarligt som jag får det att låta är det inte.


RSS 2.0