2009

long time no seen. jag stod och fyllde på cigg när jag hör den bryska stämman "heeeej louiiiiise." nämen, irene, my love.

den runda kroppen som är lika lång som bred, de långa naglarna som är målade i en gräslig färg för att dölja spåren av år av kedjerökning. huden i ansiktet har också fått sina spår. pigmentfläckar och allmänt glåmig. håret är råttfärgat med en highlighter av grå, otvättat. och trots allt detta sprider sig ett leende som når upp till öronen. när hon ler sådär innerligt så ser hon precis ut som grinchen, skrämmande likt, förutom den gröna färgen då.

"vad blek du ser ut louise." oh, tack! precis vad man vill höra. men ärlig som ett barn som vanligt.

igår efter träningen så stack jag till mcd. där stod en ny bakom disken. eller jag tror han va ny för han va lite osäker. det var en söt kille. "kocken" glömde min beställning så det tog en väldans tid. den söte blev arg på kocken och sen gav han mig en extra dippa för jag hade fått vänta. loovley.

inatt drömde jag om dig. du hade blivit tjock, ful och hade långt hår. det är karma, you know. akta dig. eller nä, gör inte det. du förtjänar att vara tjock och ful. jag tror stenhårt på karma, det är nog earls fel.


inatt måste jag ha med mig någon hem. det är inte för något annat syfte än att jag inte kan få av klänningen själv. lyckas jag inte så får jag sova i stp, så får mor hjälpa.

nattligt besök

att bli tagen för given. det är en del i mitt liv som jag märkt tar mig för given. de är men finns där. inatt snubblade ännu en in över min tröskel, kl 5. kl 5 på natten. jag låg och sov med min feber och blir väckt av mobilen. jag klickade två ggr fast sen ringer det på dörren. what to do? släpper in idioten. fast det blir soffan.

jag är för snäll. no more ms nice louise.

ibland känner jag bara för att ta mitt pick och pack och dra far, far away och så kan de dära stå där med hakan i marken och ta en för given.

det är skönt att veta var man har vissa. guld värda.


vad är väl en bal på slottet...

hade världens bästa juldag EVER!!

puss och kram

en kväll hemma i stp

nu har jag klätt min fjärde gran för i år. först var det granen på jobb, sen pillans, sen min egen och nu mamma och pappas. alla väldigt olika varandra.

nu är snart min ledighet slut. nu jobbar jag julafton 8-14, juldagen 9,45-19, annandagen 15-21. tre dagar med dubbel lön. i like. och sen fick jag körersättningen från svenska spel innan också. från träffen jag och yvonne var på. katchiing!

hoppas karma finns imorron, så alla elaka idioter står utan julklappar.

dagen före dagen med stort j

började min lediga dag med att måla naglarna rosa. det gjorde jag pga att jag knäckte en igår i stressen på jobb. vilket är hemskt för jag har inte tid förrän 7 jan.

sen gick jag och emelie på stan. nästan alla mina saker på checklistan checkades av. inklusive nyårsklänning. den är lila. har samuels julklapp kvar. jag tänkte ge han nån film och en world of warcraft tidning till honom. men hittar inte tidningen nånstans. vi brukar ha den på jobb.


sen har jag legat på soffan och kollat på midsomer murders med popcorn. börjar bli hungrig nu och funderar på att bege mig till stp och mammas mat.

fick ett mms av johnnyboy precis, där kajsa suger av kalle. texten löd: "nu är det  inte långt tills kalle kommer." hahaha det är bra att johnny bidrar till julstämningen. vilken jag inte känner av alls.

btw så firade mitt körkort 2 mån igår. tiden går fort.

sätt inte korven i halsen gubbjävel

åååh jag vill se disney on ice princess classics. vem vill se den med mig? coome oon folks! jag vill vill vill!
inatt drömde jag att charlotte och jag åkte till bali med hennes familj och hälsade på hennes kusiner från karlskrona som bodde där. de va sjukt varmt och skönt tills jag kom på att det var gothia och jag fick åka hem för att åka dit. men sen tog jag tjänstledigt från cg efter gothia och åkte tillbaka.

"lycklig den som inte sörjer över vad han saknar,
men som glädjs åt vad han har."
- Demokritos

are we human?

tårarna sprutar och näsan rinner. jag klarar inte av såna pogram men jag kollar ändå. reprisen av hjälte-galan är det den här gången. sånna fina människor. tvekar inte att hjälpa nån annan fast det är farligt för dom själva. jag vet inte vad jag själv hade gjort i de olika situationerna. det vet man nog bara när man står där. 112 hade varit det lättaste.

snart ska jag bege mig till stp och grossen. jag vet att där existerar inte många hjältar. där får de mig att gråta av andra saker än hjälte-galan. vissa är dock fina där. damen med röd jacka som hjälpte mig förra julen när jag började gråta. eller caroline som hjälpte den utvecklingsstörda mannen att slå in en present. små saker, som jag kommer komma ihåg forever and ever.

idag är det fredag hela dagen

fast jag jobbar kväll idag för linda och att jag kommer sent till dianas singstarkväll så är jag glad att vi byta. för igår var det julbord på jobb och det serverades 11-15. hade vi inte bytat så hade jag jobbat kväll och missat julbordet. så det blev ju bra.

idag har jag varit på nova och handlat nästan alla julklappar. har tre kvar.

eftersom jag jobbar i helgen hade jag tänkt vara taxi idag. vissa på singstarkvällen ska ut. men ska någon annan av mina vänner ut så slå en pling så kör jag er också.


ramsey

i love love love hells kitchen. och idag var det dubbelavsnitt med finalen och tjejen vann! men jag förstår inte det svåra med att stå och skrika beställningarna och sen lägga på garnering. jag hade kunnat göra det. jag tycker att dom riktiga proffsen, det är dom som lagar maten och får allt klart i tid. jag hade kunnat betala multum för att få äta ramseys mat. hoppas jag får möjligheten en dag.

julavslutning med grabbarna idag. skönt. jag behöver en break från dom innan gothia. står mig upp i halsen, fast jag älskar dom. jag står säkert dom upp i halsen aswell.


jag gillade en reklam för nåt nytt dataspel som man krigar i. dom spela nån jätteskön låt i den. men den reklamen sänds nog inte mer. nån som vet vad det var för låt och ligger inne med den?

nu spelar grannen hög jävla hårdrock. notera tiden. men jag kanske ska vara glad att han inte har kvinnligt besök. seriöst måste hon vara bortrest eller har dom gjort slut.

jobb hela helgen. perfect.

alla delar med sig

de utvecklingsstördas katter gillar inte jordbävningar. bara något jag noterat idag. så det är ju tur att de bor i sverige så det inte händer så ofta.

själv vaknade jag och blev förbannad på grannarna. jag förnekade att det var jordbävning eftersom jag tyckte att det är omöjligt att skulle vara det. min tredje tanke var att om huset nu skulle rasa under mig, så skulle jag falla 8 våningar och då ville jag ha min jacka på mig eftersom jag sov utan kläder. vem vill bli hittad död naken?

hatar dig

ola frågade vad det var för fel på mina ögon idag på träningen.
"inget, jag har gråtit."

jag är så jävla naiv. har alltid varit och kommer alltid vara. jag var den som tyckte gott om alla de trevliga zigenarna på jobb. som snattade utav helvete visade det sig. jag är den som lite naivt har mottot "det löser sig". jag är den som jävligt naivt tror att människor kan förändras. människor som en gång i tiden sårade mig djupt och släpade mig i smutsen. sånna människor trodde jag kunde förändras och bli någon älskvärd.

såå fel man kan ha.

hoppas att karma finns. hoppas hoppas hoppas.

one day youre in and the next day youre out.

jag gjorde mål idag, med foten

fick sms av mor. som vanligt uppdaterar hon mig om de mest väsentliga grejer. det kan vara att gynning är på tv eller att jag glömt något i stp. men denne gång stod det:

"EMD ska vara med i melodifestivalen. kom in som jokrar."

nice! snyggerik i melodifestivalen. blir svårt att välja vem jag ska heja på. månsan är ju också med. men har nån av dom skägg så avgör det saken. skägg vinner. charlotte tycker att danny är snyggast men hon har fått fel för sig. danny heter inte snyggedanny. så erik it is. danny är snygg men erik är snyggerik.

vilket ytligt inlägg. remember folks! det är insidan som räknas. den vinner alltid i längden.

innebandysöndag

fan va jag saknar att spela bandy. tjejbandy då. det är inte speciellt naturligt att jag spelar med killar nu. jag blir för manlig. är med på deras hårda skämt och tacklingar. jag har ju iofs haft lite uppvärmning i tre år nu med p93. dom är ju inte fullt så fula i munnen. men jag saknar att spela ordentliga matcher med tjejer. med stanstad. insåg jag idag.

tur jag köpte en rosa vattenflaska så jag behåller min kvinnlighet lite. jag föreslog också att vi skulle ha julfest med luciatåg på förra träningen. men alla rösta ner mig för de sa att jag ville ha det bara för jag skulle få va lucia eftersom jag är enda tjejen.

idag hoppade jag in och hjälpte johanna att coacha hennes småtjejer. mellan 8-10 år tror jag dom är. sjukligt söta. lite okänd mark för mig. men jag gillade det. förutom att vi losa med 1-21. haha men det var deras första match nånsin och om jag minns rätt så losa jag min första match med 26-1 när jag började på bandy. så jämför man var det ett bra resultat. =)

ikväll är det match med korpen mot team nobody. jag vet itne om dom är bra men av deras namn att bedöma så vi vinner säkert. hope so.

nu ska jag fortsätta kolla på finalen mellan sverige och finland. det står nu 5-4 och sverige kommer vinna.

update: sverige vann inte heller. ingen bra dag idag. damerna losa, småtjejerna losa, sverige losa. hoppas inte vi losar sen...

grannens torka

min granne har inte haft sex på tre weeks nu tror jag. om han inte hade det när jag va i sthlm men han brukar inte ha de på måndagar eller tisdagar. eller så har dom sex hos henne nu, nån granne här kanske klagade på stönen. en annan anledning kan vara att dom gjort slut för hon insåg hur enformigt tråkigt deras sex var som helatiden följde samma mönster. 10 minuters juck och sedan går han och sätter på samma låt som vanligt och efter en stund är det 10 minuters juck igen.

ibland undrar jag om jag inte har bättre saker för mig än att lägga märke till en sån här sak...

vi vann med 6-1 idag! 5-0 efter första perioden. vad hände sen? kan man fråga sig. för lite skott kanske och vi kände väl vi hade vunnit. vi bänka även en vi aldrig bänkat förr. han som leder poängligan. gamble gamble. eller bara att vi är sjukt trötta på hans gnäll och ego.

plagiat

jag röstade på kevin. fast jag inte vill han ska ha den låten. kan inte hålla med blondie där, låten är den sämsta nånsin. plus att det osar plagiat. prettot alice kunde gått få den. kanske är det en låt som kommer växa hos en efter 20e gången på radion för att sedan bli uttjatad. hoppas han får köra sin grej sen. annars kunde lika gärna alice vunnit. se hur bra de gått för marie som fick en minst lika kass låt förra året.

gaaanska kul när jihde säger "ett tack till måns som ville vara här ikväll men som inte kunde. och ett tack till amanda som kunde vara här men som inte ville." amanda är en bajs om hon tyckte hon var för stor nu för att ta sig tid en fredagkväll för att sjunga en snutt i globen.
synd man inte fick se mer av gynning. 

får väl säga det en sista gång, blivit en liten tradition.
jag hade inte bangat robin.

julstressen har börjat

idag ringde en kund och klagade mig mig. haha på MIG. lite komiskt. men jag tar åt mig och ska aldrig göra så igen haha men jag blev faktiskt förbannad.

en kille, 30+, med en överfylld vagn stod i min kassa. en söt tant, min favorittant, som handlar varje dag. (björn anderssons farmor) hade tre varor. hon frågde om hon fick gå före. "JAJADÅ!" snäser killen. när hon går så tackar hon så hjärtligt för hon fick gå före killen. då fräser han som svar "ja, det är väl inte så att ni pensionärer har hela dagen på er!"  jag tappar hakan och kollar efter om hon hörde, som tur är hörde hon inte. men jag kände hur jag började koka. man ska fan respektera dom gamla. sen när han kommer fram så försöker han få med mig och himlar med ögonen och säger "ååh suck dessa pensionärer, dom har alltid så bråttom fast dom har hela dagen på sig."

han är en sån kille som smiter före någon och tar den lediga perkeringsplatsen eller lugnt sitter kvar på sin plats i bussen när någon äldre får stå. dagens spark i rumpan går till honom.

men det var inte han som ringde och klagade på mig. det var kunden efter honom som hörde när jag återberätta det för anne och jag avslutade med "vilken idiot". detta hade kunden fått till "jävla idiot" och tyckte inte att jag skulle prata så om andra kunder.

nu är det helg! ta det lugnt och stressa inte gott folk. var snälla mot varandra och ställ er upp för pensionärerna.

heidi vs. tom

det är som balsam för själen att gå ner på träningarna med asylum. där sitter mungiporna där dom ska. synd jag inte kan vara med på cupen. men det blir nog roligt i gbg och gothia som vanligt. ola är också balsam. =)

filmen är bra, tom gillar jag inte, men filmen är bra. scenen där han dansar är en klassiker. men heidi är ju sjukt mycket hetare än tom. tom är en korkad maktbesatt fjolla som tror aliens ska invadera jorden. whats up with that?


miss you


linda frågade mig i lunchrummet om sthlm. tyckte hon fick till det lite fyndigt eftersom där satt andra vid bordet. "hur gick det i sthlm? fick du lubrikera?" haha emelie och linn bara tittade upp och sen lugnt ner i sin mat och fortsatte tugga, utan att röra en min. jag slår vad om att inne i deras huvuden ekade "vad betyder lubrikera? borde jag veta det? är jag inte tillräckligt allmänbildad? nä, jag vågar inte fråga vad det betyder."
och det var kanske tur de inte frågade.


pick me, choose me, love me.

see you in another life brother

ta hand om dig marcus, sweetear, nilsson!


zzz

fyfan va jag är sliten. orka jobba idag. jag gick upp vid ett och drack en kopp kaffe. det hjälpte lite. sen klädde jag julgranen i min ensamhet. efter det hängde jag upp änglarna. blev rätt mysigt.

igår gick vi till stortorget här i lund. vakten sa att det egentligen va typ 25 men att vi kom in ändå för vi såg så städade ut. haha jag som knappt kunde stå på benen. men visst.

sen träffade jag en kund på slagt haha. ja, vi hamna på slagt som vanligt. han undrade om jag skulle klara av att jobba idag. iiinga problem! svara jag.han skulle komma in och kolla till mig. han va lite besviken på att han alltid måste visa legg när han ska handla snus och jag lovade att aldrig mer kolla legg på han. det har jag gjort för skojs skull innan bara haha

jag undrar hur jag fått det stora blåmärket på mitt lår. ett mysterium.

sms

fick sms av mor.

"önskelista önskas till måndag! är ledig då."

ååh i donno. disney klassiker såklart. gör min samling komplett tack! annars nöjer jag mig med en get, från actionaid.

http://www.julklapparmotfattigdom.se/

vanliga sysslor en fredag

efter jobb körde jag till pillan. vi kolla idool och sen klädde vi hennes gran. den är grön. kulorna som blev över fick jag med mig hem, de ska pryda min guldiga gran sen. vi lyssnade även på julmusik och gav rocky ögondroppar mot hans ögoninflammation. min uppgift var att hålla ihop käkarna på han så han inte bet. efter väldigt mycket brottande så gick det.

när jag körde hem nu för en stund sen så kom rock this party. alla vet väl hur jag blir när det är bob sinclairs låtar som spelas. laddad till tänderna. meeen eftersom jag inte alls ska ut idag så slog tanken mig att svänga vänster i rondellen vid statoil istället för höger och bege mig till vårt älskade slagthus. där tänkte jag ställa mig utanför med huvan uppe och viska "taxi taxi" till folk som ramlar ut. hade nog blivit väldigt poppis med min blåa blixt, speciellt av tjejer tror jag. som nog litar mer på en kvinnlig svarttaxi än en manlig från mellanöstern.

fast jag svängde ju höger och nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon. kanske ska köra och köpa något. får se. gonatt everybody allihoopa. vi ses imorron. på slagt? inte? haha jo.

vem är sexigast

jag satte klockan på 10 idag fast jag börjar tre. ville hinna med att gosa ner mig i soffan med en film och kaffe, diska diskberget som hägrar i köket, hänga upp änglaljusslingan. men det sket sig. vaknade 11.33.

men nu hade jag ju en plan med dagen. det är bara det att jag måste hinna det på mindre tid. halva disken är nu diskad. jag blev lite trött.

just nu sitter jag och tittar på mtv där det är spice girls vs. pussycat dolls med min kopp kaffe. "be carefull what you wish for, cause you just might get it" sjunger pussycats. jag vet ju dock vad jag önskar mig då. nicoles kropp. förlitar mig på det där "...you just might get it." kanske inte ens behöver deffa på sallad och träna.

   
idag blir en bra dag. har ju bara halva disken kvar. och det är fredag.

nya tag

johnnyboy anmärkte på att jag såg deppig ut på jobb. nu har jag precis skummat igenom min blogg, för att få lite självinsikt, och den är ju sjukt deppig. skärpning! jag är väl inte happyfuck i fuckme-leken utan grund.

det är bara en vardagssvacka, promise. de e ju för fan vinter. vatt lite tungt med förluster och bråk med grabbarna. sen var det inte kul att få smaka på ledigheten i sthlm och sen återvända hem. känns lite som jag står och stampar på samma ställe. måste komma på vad jag ska bli när jag blir stor.

idag mötte vi serieledarna och första perioden slutade 0-0. i andra så ändrade vi uppställningen och pajjade deras diagonaluppspel. då hade dom ingenting och vi vann andra med 2-0. sista så pressa dom oss upp bakom mål och sista minuterna så spela vi med box, powerboxen. vid slutsignalen stod det 3-1 på tavlan och jag kände addrenalinet och lyckan rusa genom kroppen. humöret vänder lite.

vinsten fira jag med lite mcdonalds. =)

på lördag är det utgång. vem är på? alla är på. eller bara jag.

   

blöööö

jag tänkte skita i träningen. jävla dåligt humör är jag på. johan övertala mig dock att komma ner för dom är ju ganska tokiga dom där pågarna. jag gick ner. va lite gnällig men tillslut va jag med iaf.

mange hade tagit med sig kakor. köpta kakor. och juice. med sötningsmedel i. jag kände hur det växte i munnen och sen slukade den mänskliga sophinken sajland min juice. han blev lite dåsig sen, var säkert pga överkonsumtion av sötningsmedlet.

imorron ska jag klä julgranen. får se om det får mig på bättre humör. många kanske ser framför sig att jag ska ha den där rosa julgranen som rusta säljer men icke! min ska va i guld. kanske ska halsa min blåbärsglögg med. 15%ig. det kan ju inte annat än bli bra.

tjatja!

love love love! att flyga.

kändis nr 1 såg jag på sturup, brottarmartin som va med i lets dance. sen på tågperrongen i sthlm sprang kändis nr 2, den blonda politikern, förbi. hon som va ute och söp för typ regeringens pengar och det blev massa rabalder. avgick hon?

jaja sen kom oola och mötte. det första jag fick lära mig va att man står på höger sida i rulltrappor. jag ställde mig ju såklart på vänster sida så sa ola till mig att vänster sida är för de där stressade försenade människorna, de där som kommer dö i förtid av en hjärtinfarkt. där ska de springa förbi en. står man i vägen kan det hända att man blir undanknuffad.

vi har för övrigt gått och gått på stan och jag har tittat och tittat. blev bjuden på kinamat och sen har jag sett en dansande uteliggare som spelar munspel varje dag på sergels torg. han tar inte paus verkar de som. imponerande.

vandrade i gamla stan igår och det var det mysigaste. massa små gulliga affärer med gosedjur och gamla leksaker osv. som jag älskar. hälsade på nina också, hon verkar trivas bra.

kändis nr 3 såg jag när jag va påväg hem. han lockiga programledaren med glasögon som är med i typ debatt el nåt, trodde jag. men såg nu på google att han är meteorolog. =)
 
lite deprimerande att åka hem. tillbaka till vardagen. ska jag vara helt ärlig så fällde jag en tår när tåget börja rulla mot flygplatsen. nästa "ledighet" är gothiacup i januari.
   

RSS 2.0