klimax: 1:22




idag stängde jag med två 91or. fick kassaskåpsnyckeln, vilket skrämde mig lite. sist jag använde den så fastnade den inne i låset och anne fick tillkalla hjälp haha. "det kommer gå så bra så" säger bodil. ja, jag sitter här och tänker fortfarande på om jag glömt något viktigt, men kan inte komma på nåt. men har man glömt nåt så är det ju glömt.

det är många som oddsat på 0-1 idag.

har även blivit bjuden på midda av en bogdanov "om han vann på matchen" mitt svar blev "det beror på hur mycke du vinner" ja, man vågar ju inte va ovän med dom.

och irenes katt hade lagt sig på hennes nytvättade kläder idag.
där låg han och ville inte flytta sig.
så nu måste hon (el nån annan?) tvätta det igen.
så ni vet.

australia

"...a far away land..., called OZ"

180 days kvar till premiären.

     

världen är full av idioter

jag är bäst, ingen protest!

mamma kom in och lämnade ett glas vin här precis. inte ens frågat efter ett. försöker hon få mig att bli alkis? när jag fråga henne en gång om hon tyckte jag drack för mycke så skratta hon och sa "näädå tycker jag verkligen inte."

klia klia klia

jaha nu ska ljungberg lämna svenska truppen. kanske inte den man hoppats på men killen är ändå en trendsättare. så kanske tar några av dom andra slöfockarna till proffs efter honom. då tvingas dom att scouta nya friska ben. plus att sebastian larsson kanske är med från starten.

vad händer på grossen? alla som vill ha jobb borde söka NU. jenny, karin, maria, liselotte, zara inom två mån... whos next? de är bra desperata nu. "ända kravet: du får inte gå på innebandy." haha

linda jag såg att du hade tider i service =) eller


fredagkväll, kinamat och rödvin.

bää

idag är jag inte människa.

jag älskar nya shoes

jag hatar nya shoes. ni vet den där brännande känslan över hela fotsulan? några blåsor och skavsår med lite blod.
plåster är överskattat!
 

charlotte! (uttalas amerikanskt haha) höjdpunkten i filmen. hon fick mig att känna mest.

take me away

jag fick en 21årspresent idag! =) av pernilla. ett fint badlakan som va rosa och en tandborste som va rosa med fjärilar på. "hon vet va du vill ha" sa mamma.

imorron är det dubbel körlektion sen SATC på kvällen. och ni som inte vet vad satc är, ni är inte värda att veta heller haha


facebook

varje gång jag går in och kollar min mail och jag fått från facebook där det står att någon tagat en så håller jag andan en stund medan jag går in och kollar. är det grodperspektiv? dubbelhaka? flottig fyllebild? eller har jag lyckats...


ingen dubbelhaka i sikte, dock ett grodperspektiv.
tur jag inte har en kråka i näsan.

wigaa

idag gick körningen sjukt bra. jag gjorde det mesta rätt och det jag glömde kom jag på sekunden efter. kanske inte i den ordningen det ska vara men bättre att komma på det senare än inte alls. haha. jag va med om många nya saker. barn som sprang över vägen och någon som bara backade rakt ut. "du kommer bli förbannad många gånger" sa mamma. jo, och med mitt temperament så kommer jag säkert ligga på tutan och hytta med näven som en och annan tant.

imorron ska jenny klippa mig och charlotte. och när jag sitter här och tänker så kommer jag på att medan jag tjatat om fotbollsfruar och min dröm att bli det, så sitter jenny där i hjärup och ÄR en fotbollsfru. fast hon har eget jobb och använder säkert inte måns visakort men still, en wiga. fusk.

sista dagen med zorroborro

okej, det är ögoninflammation.

kl 11.58:
- välkommen till citygross, det är anne.
- hej.. jag har ögoninflammation.
- men louise! man ska sjuka sig kl 8 på morronen.
- men... jag vaknade ju precis.
- hahahah

jag ljög, jag hade duschat också. men det var bara i ett försök att skölja bort skiten med strålen i ögat. men inte fan gick det. apotekets svaga jävla ögondroppar är bluff och båg. börjar tro att det bara är vatten i dom.

zorro behövde gå ut. så jag gick ut med mitt svullna öga en låång runda. inte bajsa han. men när vi varit hemma sen i en kvart då börjar han igen. vi går ut, då passar det att bajsa. klöktes när jag tog upp korven gjorde jag också.

 
haha misslyckat

secret window

igår blev bättre sen. jag övningskörde som bara den och det gick hur bra som helst och sen åt vi grillat med en sås som hette gourmet bearnaise med chilli som det var 77gram fett i sen åkte jag till malmö.

men ännu en bajsdag idag. kliar som fan i ögat. antingen har jag fortfarande ögoninflammation eller så är jag allergisk mot zorro i ena ögat. eller är det sån där pollen i ena ögat. vafan.
 

jag har ont i huvet och är trött. sen skulle jag övningsköra och då körde jag nästan in i en vägg när jag backa men shit happens. resten gick bra. jag ska bara undvika att backa. jävla mög.

inte alls laddad. för vad? nä, precis. finns inget att va laddad inför. för det är en tråkig bajsdag idag och jag funderar på att korka upp en vinare all by myself.

undertecknat:
pessimisten

bajsdag

vaknade halv två. sömn är underskattat. jag och zorro låg och skeda en stund och sen kollade jag på en dokumentär där man följde fostret i magen tills de skulle ut. dom sa även att graviditetstest möter hormonerna i kisset. så fick vi svar på den frågan från igår.

de är en dålig dag. allt känns tråkigt. jag gick ut med zorro en lång runda i solen men inte fan hjälpte det. sånna jävla humörsvängningar jag lider av. palla denne dagen. jag går och lägger mig igen.

 

de där med körkort är intressant

zorro är söt

yes! äntligen kom det vi alla väntat på! midsommarregnet.

back on track nu så att säga. kaffe, 3 mått på en kopp. nu somnar jag inte på ett tag.

sommar sommar sommar

känner mig lite dåsig. tuff vecka. sov till ett nu och precis duschat. sen ska jag ta ett snack och sminka mig. den rööda klänningen med vita prickar åker på idag. men bara för den är röd så tar jag inte av mitt rosa tosselilla armband. för sånna ska man ha på sig tills dom går isönder. iaf när man var liten. jag får se hur länge jag klarar det innan jag känner att det kanske blivit lite mögligt.

jag satt och tänkte på vad jag gjort dom senaste midsomrarna. emelies mammas stuga ochen stilla midda för tre hemma året efter det. midsommarn hemma hos challan förra året. sen kan jag inte komma på mycket mer. var jag kanske typ utomlands något år. nä i dont remember. illa detta. ska fråga charlotte vad jag gjort. kanske har vi varit i karlskrona något år?

   
   

tack pappa

åååh! im so happy, OH so happy.. lalalaa.. vad är det för låt? jaja min favvobloggare har tagit bort sitt lösenskydd =) wooohoo!

och pappa har köpt nya däck till mig så jag kan cykla igen.

nu sk jag poppa popcorn.

små einsteins

då va swedcamp över. men innan det var över så hann vi med laserdome, speedshooting och två på akuten. en med brutna tår och en som inte kunde andas för hon hade ätit nötter. vet inte hur det gick med dom. får fråga bubba, han som följde med tobbe och rosemarie som följde med elsa. sen var det jag och 92orna och 89orna kvar med de resterande 51 barnen.

småbarn borde inte ha ansvar för småbarn.

btw så skjuter henke 142 och jag 70 haha det är dubbelt så snabbt. men han är gaanska biffig på ett sexigt sätt. haha

jag förstår inte det nya programmet på trean där en tjockis ska äta det en anorektisk äter och tvärtom. det är ju ett bra tanke att dom ska bli friska på sitt vis. jag förstår mig inte på anorexia så mycke men jag kan tänka mig att det inte löser något att tvinga i henne all den fettomaten. och tjockisen komemr nog snart svimma av näringsbrist.

the show must go on

tosselilla hela dagen. "vi hade iaf tur med vädret". jag och bubben hade dom 16 yngsta att hålla reda på. blev glad som fan för de för de små är liksom gulliga och jobbiga medans de äldre är kaxiga och jobbiga. sen slapp jag alla gnälliga tjejer med.

kul var det iaf! åt nog 5 korv med bröd. tyckte de va synd att slänga. ungar spydde hit och dit och sprang överallt. men med bubbens auktoritet, tror jag det heter, så klarade vi av dom små gangstrarna. jag åkte bara en karusell, virvelvinden. när jag fått in alla barn i vagnar va de ingen plats till mig så jag åkte med en mongolidtjej. jättesöt.

trött som fan är jag. kan inte komma ihåg när jag va såhär trött senast. ville bara hem sen så stack vid halv elva. kommer ut till cykeln. då har nån jävel skjutit isönder båda mina däck! vem går runt med pistoler sådär och skjuter? miffojävlar! jag behöver min cykel. speciellt imorron när det är tight mellan aktiviteterna för mig.

jobb, laserdome, match och sverige-ryssland.

zorro är här!

har du legitimation?

gyllensten handlade av mig idag. han har vuxit minsann. man kanske inte trodde att han kunde växa mer men det kunde han! skäll idag igen. men även trevliga människor. jag har börjat uppskatta trevliga människor som säger tack bara.

imorron ska jag till tosselilla. med 50 ungar. men jag ska bara ha några. hoppas inte de regnar för jag ska upp med alla på komagarna och hoppa så dom åker ner allihop. sen ska vi grilla korv. dom betalar 3000kr och vi ska grilla korv imorron haha. valuta för pengarna. fast å andra sidan får dom umgås med mig. vi bowlade igår och jag vann. och än en gång är jag tacksam som fan för att jag inte tränar tjejer.

"nu ska du parkera bredvid den bilen där borta. det är min bil. den kosta 700 000."

2-1 till sverige

igår blev jag riktigt jävla utskälld och flera kunder var väldigt otrevliga. jag hade gråten i halsen men jag svalde den. inatt drömde jag att det var en kund som jagade mig sen stängde han in mig och skulle döda mig. ja, jag blir rädd.
varför måste folk vara otrevliga och hotfulla? de är fan inte min karma som straffar mig för jag försöker va trevlig mot alla. p-pernilla hade också blivit utskälld och tanten hade sagt till henne att hon nog inte hade jobbet kvar snart så som hon behandlade kunder. då svarade pernilla "jag behandlar bara som jag blir behandlad" helt jävla rätt. fuck otrevliga människor som får mig att drömma mardrömmar. jag är rädd för döden.

men sen kom solstrålen irene in och jag passade på att snacka lite med henne
- jaha irene, fredag idag. vad ska du göra?
- ja, jag får väl se om man får träffa sin boooyfriend.
- då får du ju ringa han o fråga om han vill träffas.
- du, du skulle bara veta hur många män som vill träffa mig!
- nämen guud va fuskigt. det är ingen som vill träffa mig.
- näämen det är för att jag är snygg!
- ahaa. typiskt. då får jag gå hem och göra mig lite snygg.
- mmm.. men du ska ändå inte träffa dom männen jag träffar. för jag e gammal.

just nu vill jag befinna mig i australia. ja, av många anledningar men just nu för att jag har fått ögoninflammation. deras starka ögondroppar där hade gjort susen. fast det har lagt sig rätt bra nu ändå, för jag har överkonsumerat apotekets ögondroppar.

har hon fastnat tanten?

jag lagade precis en sjukt satsig lunch till mig själv. pappa var något mindre satsig och köpte en färdig korv med ärtsoppa på konsum. luktar sådäär, men är det hans favoriträtt so will be it. som man säger, eller säger man så?

jaja men nu är jag mätt som fan och det var jag igår också för jag åt nog mest av alla på studentkalaset. men det är ju synd om dom om det ska bli mycket mat över för det får inte plats i deras kyl kanske. jag gillar farfar dahl, han sa hejdå till alla och sen kommer han tillbaka "oj jag ändrade mig, det ska ju bli tårta och kaffe nu. det får jag inte missa"

jag har fått en ny teoribok haha för min var för gammal sa dom. well! jag är ganska stolt över mig själv och jag var minst nervös på stället. men det kan bero på att alla andra där skulle köra upp. haha och tydligen ska jag köra runt och vara cool i en lyxig cabbe.

om man möter motgång så har man bara två val, quit eller att sätta en fot framför den andra och kämpa.

det är ööver nu

spyken går ut ikväll.vilket betyder två år sen för mig och andra spykister årgång 06. "fan va gamla vi är" sa jonte. yes indeed. och vad har jag gjort med mitt liv? weell, det enda jag kan ångra som bortkastad tid det är halvåret efter studenten som jag spenaderade att do nothing. men efter det har jag gjort lite iaf.

självklart ska jag besöka en spykist ikväll. spykist - för livet
       
jag kan fråga mig såhär i efterhand varför vi sjöng "det är över nu." för full hals. för skolan var ganska bra ändå.
"call me babe"

gick hem från jobb. jag är bra dum. spydde på morronen men åker dit ändå. det blev ju inge bra, men jobbade i 1,5 timme iaf. och nu.. no more jordgubbar =) trött på skiten. på sin höjd kan jag tänka mig att ta de små skolungdomarna på deras raster.

nu ringde nån från något cancerförbund. mamma brukar köpa sånna grejer dom säljer. men mannen i andra änden lät inte så munter. får mig att undra om dom sätter cancerpatienter att ringa själva. fan va taskigt.

louise lax

jag är så sjukt bra på det där med mat. lyckat var ordet!

janet har varit och tagit bort gipset idag.
hennes dom: 8 weeks utan att få rida och att göra 80 armgrejer om dagen som träning i dessa weeks.
hon baara gråter. stackars henne. jag vill köpa nåt till henne. men vad ska man köpa som plåster på såren? dont know.

köpte ett par örhänge idag också. hitta dom i en av påsarna.

jag har hittat kamerasladden.
   

think pink

jag stängde av mobilen inatt.. skönt att sova ut utan strålningen haha men nackdelen är att man inte vet vilken tid man fick sms. jaja i-landsproblem. kanske finns nån inställning för det dära.

vaknade iaf och kollade på inspelningen av gynnings program som gick igår. hon intervjuade oksana, chippens girlfriend. jävla flashigt liv hon lever. ja att bli fotbollsfru eller wiga ska bli mitt nya mål. blir det inte någon i typ england eller spain så kan jag nöja mig med någon från sverige i typ div 4 haha. det är ju egentligen inte pengarna jag är ute efter. jag bara är svag för själva idrottsmannen.
idag har jag btw varit ledig. 9 days av slit är slut. okej att jag ska på de imorron igen men njuter idag. har varit och shoppat med emelie. blev hemskt dyrt. tänker inte berätta vad saker kosta men det blev ett par skor, tre koftor, diverse sminkprodukter och ett linne. och det är jag värd! idag önskar jag att jag var en rik fotbollsfru iaf. dom handlar säkert med sina mäns platinakort.

idag ska jag laga mat. det är min sanna passion när jag är ledig. fisk blir det. för det åt man på tisdagar när man gick i skolan. vad än johanna tapani säger. haha

men nu kom jag på att det är onsdag idag... hahah, jaja whatever. fish it is!

bananahammock!

ord öööverflödiga, tårögd och klump i halsen..

jag har kissat fem ggr ikväll. det var god mat. satsigt som fan. I like.
jag tänker inte ens klaga på vädret, har man råd med kläder borde man använda dom. =)

"prata inte med mat i munnen"

jag orkar inte mer! jag saknar dom dära slangarna med iskallt vatten vid toaletterna i thailand. gör inte ni, lelle och boss?

hoppas hoppas att det blir sol hela veckan ändå. jag vill inte äntligen va ledig och inte få sol på min hud.

min kamerasladd är boorta. ball! vi har hur många sladdar som helst hemma men ingen som passar min kamera.

trött trött trött

mjukglass med brownie

irene, bosse och gittan satt utanför grossen i skuggan i typ en timme. jag gick ut och snacka lite. så kom veteranbilarna och typ 30 motorcyklar. oj! sån fart det blev på irene. sprang ut med sin överviktiga kropp till vägen och vinkade och skrek. "kom louise! kom ut och titta! det är mina kompisar louise!" haha sen går hon fram till gittan och gråtandes kramar hon henne och säger "det är mina koooompisar" jävla humörsvängningar. ja, jag erkänner. när irene och hennes gang kommer in på jobb så är det höjdpunkten på min dag.

två days kvar. fan va skönt! det klirrar i kassan. jag märker att jag va ganska bra på att sälja jordgubbar för kunder kommer och säger att dom saknar mig ute bland jordgubbarna. ja, mest gubbar. men det bryr jag mig inte om. uppskattning som uppskattning. =)

vinet från igår har avdunstat på mitt varma rum. en halv cm ovanför ytan så är det en röd ring så det borde va så.

alla förstår kärlekens språk.

rape me

helvete! fan va lessen jag blir! min favoritblogg, rape me, har satt lösen! åååh =( hoppas hon kommer på andra tankar snart. fast jag kände mig mer lessen när uggla la ner sin. fanfanfan.
  
sushi med lax och jordgubbar i hennes ära för det är hennes favoriter.

kom på en sak till om grossen haha. en kille kom in utan tröja och man reagerar ju. så börja jag och evelina snacka om det att i vissa affärer får man inte gå utan tröja osv. och sen sa jag att han komemr säkert till min kassa. jag känner de på mig. bara för han är utan tröja och har tatueringar. så säger eve att då får jag svårt att koncentrera mig. sen kom han ju såklart till min kassa. jag koncentrera mig som fan. så står han och spänner sig och sånt på skoj för sin kompis. ballball. jag ville fråga honom om han inte hittat sin tröja idag men jag våga inte...

finns det inte nån regel eller norm el nått som säger man inte får "gå med rumpan bar" i affärer?

nu ska jag gå till sängs med ett glas vin.

chillinötter-mannen

jag håller på med en kund, dam 40+, bakom henne i kön står systrarna dahl och bakom dem står det stinkande fyllot med läderväst och hans fulla kompis. jag noterar att lädervästen står och glor på emelie.

lädervästen - är det en sån där push up bh du har?
emelie - eehm.. haha? (vänder sig om och anneli skrattar också)
lädervästen - det är mycket snyggare utan sån.
dam 40+ - nä nu får du nog allt stänga matluckan! sådär säger man inte!
lädervästen - va? är du avundsjuk?
dam 40+ - nä det är jag verkligen inte men det är ju oförskämt!
lädervästen - men du oroa dig inte, du har snygga lökar du också.
lädervästens kompis - nä nu får du va tyst! vi är i en matbutik. nu får du va tyst! du skämmer ut oss (panikslagen)
jag - ja, jag vill nog ha det tyst i min kassa (haha våga inte säga nåt annat han är ganska läskig)
lädervästens kompis - gå ut med dig! jag vill inte ha dig här inne! tyst med dig! jag ber så hemskt mycket om ursäkt tjejer.

jag säger då det! tur att det var systrarna dahl ändå som inte verka bry sig. tänk så hade det varit någon annan typ en liten flicka som hade börjat gråta eller irene som har spöat skiten ur han. haha

mina fötter luktar inte gott just nu.

nu har jenny inte skrivit blogg på 8 days.

gonatt!

blue nun

ookej ja det nya är att kommunicera mellan blogginläggen. men så är det väl när man går om varandra IRL. ja jag ska jobba idag. 4 dagar sen är det ledigheten själv för mig. då stänger jag kanske av mobilen. de va rätt skönt sist jag gjorde det. men ja lågt med fem kr. jävla gubbjävel. (rhoodooos) och bra att anne kom ner och beblanda sig med vanligt folk haha. som den knubbiga skalliga killen i seinfeld säger. vad han nu neter.
- ... jag till och med småpratade lite med servitrisen så hon skulle se att jag är en man av folket.

- pappa, var tycker du det är snyggast att ha en tatuering?
- det beror på.. vill du att den ska synas eller inte?
- vet inte
- jaa... tjejer brukar väl ha den där nere på foten?
ja han har koll han haha men jag ska inte fråga han fler gånger.

jag har nu ett limegrönt plåster på mitt finger med apor, lejon, giraffer, koalor på.

   


vad ska vi ha att dricka?

jahaja idag blev en bra dag det med. och bättre kommer den bli! undra vad det blir för krubb.. jag gissar iaf på liebfraumilch i glasen? ja?

(här skulle jag ha infogat tre bilder på ida, challan och mig men det gick inte)

övermycke folk och kvällsposten tog slut.. kaos i kassorna och kaos i jordgubbarna. men jag höll mig till service och där kaosade det inte så mycket. pia och jag är ett radarpar. teamwork heter det!

inga sura kunder heller, förutom en gubbe som lura mig på fem kr. de va mycke folk och jag höll på med en kund så hade gubben liiite väl bråttom för han har ju så stressigt liv som pensionär så han lägger pengar för en kvällan och går. så kollar jag sen, fem kronor ligger där. alla vet väl att en kvällan kostar tio? jag säger då det. vad tjäna han på det? inte mer än fem kronor och ett steg närmare en hjärtattack med allt stressande.

janet ska sova hos jimmy inatt. när hon sa det så tillade hon "asså vi göör ingenting!" mamma bara skratta. jag himla med ögonen. gokväll cykelställ!


spetsat vatten!

dagens ros!

detta förtjänar ett eget inlägg.


dagens stora jävla ros går till caroline tror jag hon heter som hette emma innan. som bytade namn i lågstadet. och har barn nu. remember? ni undrar kanske varför men hon gjorde mig sjukt glad idag. värmde i mitt hjärta. en drägglande utvecklingsstörd man köpte en film av mig som han skulle ge bort i present sa han. så fråga jag om han kanske behövde hjälp att slå in den och det behövde han. men jag hade så lång kö så jag kunde inte gå ifrån så jag ropade i högtalaren efter någon. men ingen kom så hörde då caroline detta och går fram till mannen och frågar om hon kan hjälpa honom. och han blev jätteglad. sen hitta han ingen krona till omslagspappret så då ser jag henne sticka ner handen i sin ficka och ta fram en och sen slår hon in filmen åt honom. ja, ibland blir man rörd! att det finns sånna fina människor. det värmde länge. och han mannen blev jätteglad. fler caroline åt folket! och färre sura jävla snåla egotrippade kärringar och gubbar.

None                      None

3-1 till gif

idag har det varit en bra dag. jag fick sova lite längre och vaknade utan att ha drömt mardrömmar. sen gick jag ut och la mig med tidningen på gräset och läste i solen. sen började grannen tvätta bilen så de flög vatten över staketet på mig så jag gick in. sen jobba jag. där va marie och hon gjorde dagen lättare för mig. tillåten mygling kallas det!

oj! nu spillde jag ramlösa på tangentbordet. kan inte va bra det. men bättre än att spilla cocacola t.ex! =) ja, idag ser vi ljust på saker och ting.

idag var det ju derby som jag inte ville missa, så jag frågade anneli snällt om hon ville jobba en timme extra för mig och det ville hon för hon är så snäll. träffade en knatte utanför och han skulle osså till matchen så vi hade följe och jag sa att han va tvungen och va med mig tills jag hitta mina vänner haha och sen hittade han mina vänner illa kvickt, fick nästan en känsla av att han inte ville stå med mig haha "där är a-lagsmålvakten."

när jag kom hem ringde jag mamarosa men dom hade stängt sa han så nu har jag ätit mcdonalds =)

row row row your boat

är det bara jag som blivit bjuden på en tvådagarskryssning till oslo och tillbaka? vad är haken? någon som läst det finstilta? kanske är det min chef som bjuder mig. ja, så måste det vara. eftersom jag är sån lojal, överarbetande slav så ska jag få lite belöning. great!

btw så lönar det sig att ringa hem till sin chef och kvida lite med gråten i halsen. tjänar 3 timmars sömn på det.

inatt drömde jag ännu en mardröm. jag flög flygplan och vi störtade ner i vattnet. höll andan som fan, sen vakna jag. vad gör man åt mardrömmar? föresten så älskar jag att flyga.

hans zimmer

nu har jag räknat och jag jobbar 9 days irad = 97 h. vi ses på mentalsjukhuset!

hela sverige bölar

spya

idag välte jag inte ut några jordgubbar. halva dagen har jag haft sällskap av alumatidningenförsäljaren. jävligt gullig. hon va sådär lågmäld som alla sådana försäljare är men tillslut bröt jag tystnaden och försökte skapa lite konversation. hon var inte sen att haka på. jag tror nog hon allt blev lite glad att jag pratade med henne för sen pratade hon på. hon informerade mig om att hon brukar stå i lund och sälja och att ibland går det bra, ibland inte. sen berätta hon att mannen som brukar sälja utanför åhlens är död. bull läge.

sen kom den lite smått utvecklingsstörda kvinnan som alltid säger "ju" efter varje mening. ibland två ggr tillomed. hon snackar för mycket, man får inte en syl i vädret. köpte en alumatidning av den hemlösa sen gick hon till mig för att köpa jordgubbar. hon började snacka om att alla priser gått upp.

- jag brukar köpa hemlösas tidning ju, men den har gått upp tio kronor ju. allt har blivit så dyrt ju. hyror, mat och jordgubbar ju. men man ska passa på att köpa jordgubbar ju när dom är nyplockade ju. jaha! man får passa sig ju. om man inte betalar sin hyra så blir man hemlös ju.
lite okänsligt sagt kanske. alumakvinnan stod tre meter bort.

nu är det DH!

tyngden på dalskidan älskling

spyken har bal idag. jag fick ett ryck att pröva min klänning. jonte chansa på att den inte passa, heeell no! här ska bevisas. och mycket riktigt gick den på utan några som helst problem. så nu är min fråga: vill någon crasha en bal i veckan? att där är kebabsås på hela framsidan gör väl inget. sjukt sugen!


idag så stod jag och lastade på jordgubbar medan lena och john åt av dom. "mmm så goda" hörde man då och då. sen när jag är klar så sneglar john på min vagn och säger "akta så du inte välter de där" äh! jag, välta!? jag har ju lastat det sjukt bra. så jag kör lugnt och fint genom butiken, kommer till kassan. "heej hjördis!" boom! in i kanten på kassan och tjoff! så åkte 5 x 15 liter jordgubbar ut över golvet. för mig gick det i slow motion. "FAAN!" 

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på zzzlatan inspelningen.

walk of shame

haha what när jag kolla på mina kontohändelser så stod det "slakthuset" jag har alltid trott det stavades med g. "slagthuset" jahaja, tycker det är finare med g.

jag har inte så mycke att skriva för jag orkar inte idag. jag är trött. men idag är det provträning. vad hände med "vi provtränar inte, vi provfestar"? jaja jag ska nog inte ha magenta idag. kanske trosorna bara isf haha. sen missar man zlatan på tv, skandal skandal provskandal! meeen jag spelar väl in.

jag hittar inte min kamerasladd så bilder från igår och förra helgen är i säkert förvar.

jag är godkänd av hunden. och då har man väl halva inne?

RSS 2.0