"jag har kondomer!"

Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het, som ringer upp dig när du lägger på, som skiter i alla tjejer han kan få, som ligger vaken för att se dig sova. Han som vill visa dig för världen att du är någonting. Som håller din hand inför hans kompisar. Han som hela tiden påminner dig om hur mycket han bryr sig och tycker om dig. Som tar med dig när han träffar sina kompisar och säger: " detta är hon...


min tid som poet

var är du?

jag glömde mitt nya gratis paraply i taxin. ååh =(


sova är överskattat

tänker inte kommentera bänkningen. ska ta den som en kvinna.

igår blev jag tillsagd att jag stog och hängde för mycket. javisst här är det knivar i ryggen som gäller! böla på dass på jobb.. blablaa. men idag så fick jag jobba för två. satkärring! och inte vågar jag säga till heller. chicken på mig.

efter jobb hämta mamma mig och vi begav oss till nova för att jag ville ha mina skoor nu. fanns inte i storleken nu heller sa den snygge killen. men jag tog en storlek större istället.
mamma och jag:
- måste du ha lila då?
- jaa nu har jag ju beställt en lila klubba. oh så fin jag kommer va haha
- hahaha

snygge expediten lägger sig i:
- hahahaha ja så brukar det låta, vem bryr sig om flex osv. bara det matchar. hahah

blev en tröja, en klänning och en kofta också. blev lite utgifter. men skorna var ju faktiskt gratis haha skyller på det.

45 min bilkö ut från novas parkering. jag skojar inte!

ringde challan när jag kom hem och berättade. plats: toaletten. vet inte om hon hörde att det porla lite men hon sa inget iaf. haha

utgång ikväll! hur ska detta gå? inte bler det mycke för mig iaf. vissa har tidig seriepremiär med sina stjärnor och lider av syndromet  att lätt få extrem bakfylla. men emmie kan dricka hur mycke hon vill ikväll, för hon är ännu en ungdom som inte lider av syndromet.
- du kan dricka hur mycke du vill ikväll! vi ses imorron.
- men jag blir ju så trött

vi ses inte på bråhög denne helgen.

en styck stor kaktus

idag mår jag inte alls bra. något är fel på mig det vet jag. men vad, det vet jag inte. satt i telekö till värdelösa vårdcentralen i en halvtimme igår. "du är nummer.. ETT i kön" jag slår vad om att sköterskan sket i att svara i en halvtimme. satt säkert och beklaga sig inför sin kollega om sitt värdelösa sexliv.  jag bara sover och sover, nu har jag druckit en dubbelt så stark kopp kaffe som man ska, känner mig lite mer speedad nu.

lång dag idag. jobba till kl 19 sen dirr till träning med grabbarna, sen dirr till föräldramöte med de härliga föräldrarna. ska bli mysigt. =) berätta om hur dom sköter sig och dela ut uppgifter till dem. vilka dom tar med glädje. aldrig vatt med om så goa föräldrar.

mamma får spela in idol och DH till mig. viktigt, viktigt.

ps. är victoria beckham den nya jessica simpson? ganska säker på att dom har klonade hjärnor. ds.

into the blue

det blev inte som jag tänkt mig igår men oj så roligt det blev endå. hemmamatch får man ha nån annan dag haha. med rakade ben. skämt å sido.
jenny säger att jag är störd, kanske är det så haha. men jag är och förblir en hopplös romantiker som tror på ödet. zeus var inte bara herkules pappa utan också ödets gud. det har jag läst.

med följd av gårdagens fest så har jag spenderat hela dagen i sängen med tvn på. varje gång jag rört mig så har jag trott att spyan ska komma. men den kom aldrig. som tur är har det varit massa repriser på program jag missat i veckan av olika anledningar. som vanligt kommer jag på mig själv med att sitta och gråta till greys. hur bär dom sig åt? inte sett ett enda avsnitt av det med torra ögon.

linda säger jag har många bollar i luften, men så är det nog inte alls. jag har inte fått den talangen som vissa ligger inne med, att jonglera. så bara en boll i taget för mig. för tillfället. jag försökte ha två men jag tappa den ena bollen, eller rättare sagt så slängde jag den långt åt helvete.


jag har en hemlighet, inte insett det innan, men nu när jag sitter och tittar på han så märker jag hur otroligt sexig han är. detta är jag nog ensam om att tycka. ni kankse undrar vem det är, men det tänker jag inte skriva för då är det ingen hemlighet, och jag skäms nog lite. men ni kan ju roa er med att gissa. den som gissar rätt får ett otroligt fint pris! (en färgradio i valfri färg. en blå.)

jag har sån där lätt hjärtklappning, ibland kommer någon svallning och ibland får jag ett damp anfall. jag känner igen symptomen. och jag pratar inte om klimakteriet.

DET LÖÖSER SIG, DET GÖR DET ALLTID!

bråhögskolans matsal

haha fått sms från två grabbar idag. dom är ganska roande, inte att dom är sjuka men att dom e så gulligt förvirrade. "jag kommer inte på träningen idag för jag är sjuk" sen 1,5 timme efter  "det var jag som skickade sms innan, Andy"  och sen kom "hej jag kan inte komma idag för jag är förkyld." och tre sekunder efter "från robban" hahah och det roligaste är att jag har ju deras nr inlagda. slöseri på sms.

resan kommer inte alls bli som jag hade tänkt mig och resfebern har kommit redan innan jag bokat. lyckat! men att resa så långt och behöva byta plan osv kommer bara bevisa att när de väl gäller, då är jag inte så yr och förvirrad som så många påstår. ni ska allt få se! mahaha

äntligen har lugispöket försvunnit.

jag klarade mig inatt, de va ingen man i garderoben eller under sängen som kröp fram för att mörda mig.


20årskalas

Men jag ska resa runt jorden en dag, en vacker dag
Jag ska bo i New York och Moskva, en vacker dag
Jag ska stå på Mount Everest topp, en vacker dag
Se ner på dom vägar jag gått



Så mycket blir sagt men så lite blir av
och man vet ju man har det man har
Ja så mycket blir sagt desto mindre blir av
Kanske blir det här jag blir kvar

efter en bajsdag finns det inte mycke som hjälper så bra som att lyssna på jumpers kloka ord och vackra stämmor

söt näsa

När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?

fläderblomssaft

shit! jag har blivit beroende av dig. "He's tried to make me go to rehab, I wont go, go, go."

kl 10.09 - har redan spenderat 410 spänn plus busskostnader. men lätt värt det. nu jäävlar!
gick lite vilse i svedala men tur man kan ringa en svedalabo och få en korrekt beskrivning. hann med bussjävelen för jag har sån tuur. och när allt verkar bra. kommer jag på att jag glömt mina nycklar! shiitmään. ringer mamma och nästan gråter för allt går fel och hon säger challan har nyckel till vårt hus. ringer henne, hon är hemma! puuuh.

irene kom i min kassa idag . hon sa till sina andra utvecklingsstörda polare "jag går i denne kassan! hon och jag känner varandra!" haha sööt. (bildligt talat) osså sa hon mina naglar va fiina. då blev jag glad. fast de mesta hon säger gör mig glad.

sen kom marcus, favorit nästkusinen. vi lyser alltid upp när vi ses. jag stängde min kassa för att prata lite med honom och sen när han går så kramar han mig. mitt på AG bland allt folk. haha trodde 14 åringar tyckte sånt va piiinsamt. men inte mig emot.

trevlig helg! trevligare än nånsin nästan, om man inte räknar förra gången som slår allt i alla kategorier. men en seriös cup, som vi floppa totalt i men oj så roligt jag hade endå. =) äntligen har vi ett bra gäng, inget snack o sura miner. göött! synd zlatans mål inte gälldes, då hade jag vunnit potten.

vet varken ut eller in. vad ska jag göra? saknar dig men så fort jag tänker på dig så känner jag ilska och blir äcklad.

glöm inte bi.

ahlgrens bilar

ah äntligen finns det någon jag bara kan ringa när jag inte kan komma och personen svarar bara "de e lugnt louise, jag styr upp det" osså kan jag lita på att han gör det också. inte som innan. gå med en känsla i magen att man lämnat nått i nån man inte litar pås händer.

fan va nervös och orolig jag va igår, får ett sms "förlåt att jag inte ringde men jag ligger på sjukhus nu" jaha! "vad har hänt?" frågar jag. "dom tror jag kan ha hjärnhinneinflammation" ball! sitter som på nålar till kl 12 på natten för att få veta resultaten av röntgen och prover. men inget sms. fick snällt somna ovetandes. men vaknade på morronen av ett sms där det stog att det inte var det. PUH!

"If I ever woke up with a dead hooker in my hotel room,
Matt would be the first person I´d call."
- Ben Affleck
knaasigt uttalande

sover du?

tanten - har ni läsk här?
jag - ja...
tanten - jag ska ha nån sort som barn tycker om.
jag -  ja okej, cocacola då.
tanten - tycker barn om det?
jag - haha ja
tanten - okej men då tar jag tre apelsin mer.
öööh

igår va min sjunde dag irad på jobb, skönt att få va ledig idag =) ska in till stan och handla jeans tänkte jag, fast de hittar jag aldrig några. inte som passar min gump iaf. suck!

ska klippa mig idag med. fick sms åtta i morse "hej, vill du klippa dig på sönda?" "nä det vill jag inte för då är jag i göteborrrg. men kan idag." "okej kom halv sju"

kalas i lördes, total kaos.
     

RSS 2.0