it my life

igår kom en låt på spotify som inte robin ville höra.

- byt låt!
- okej, vilken vill du höra?


...och eftersom han tog mer än 1 sekund på sig att välja en låt så råkade jag klicka lite snabbt på amy diamond.

- oj, nu blev det en amy-låt!
- haha ja, det blir bra.


asså! hur bra är han inte? =)

ett år har gått

för att hylla mig själv och mitt rosa fina kort lägger jag upp låten som fortfarande får adrenalinet rusa i mina ådror, tårar bränna bakom ögonlocken och hjärtat att slå så det bubblar upp glädje i min hals.



idag har robin, jag och ebba plockat kastanjer. det va roligt tyckte hon. hon tyckte nog att vi äntligen fattat hur kul det är att plocka upp smutsiga saker från marken. där för en stund tyckte hon nog att vi va på samma nivå. kastanjerna ska jag dekorera ett höstigt ljusfat med. plus dekorationspumpor. det blir nog mys.


kan själv!

jag vill inte,
jag orkar inte,
jag bryr mig inte.

jo... men nä..


feel the love



cpcppcpcpcppcp! cp! hoppas han går till djävulsklubben kfum så kan vi skratta när fors bjuder på lite starkt på "lagkvällen" hoho! vissa människor borde inte ens finnas på denna jord. nä! gud så elakt. ja, men jag kan va elak jag också.

de står "feel the love" där under anger management. mm vi får väl göra som i filmen. hur var det dom gjorde? whoooosaaaa! whoooosaaaaa! mm kanske hjälpte det lite.


förövrigt har jag haft en underbar helg och enligt testet på facebook om personligheten så va jag underbar. så sant som det var sagt en elak underbaring!


mums! på fredagsmys

idag va challis och jag på viggos. mums! som maria montezami säger =) men vitlökssmaken har suttit i hela kvällen på jobb. mums det med haha

jag kan inte räkna på mina fingrar hur många gånger nån gubbe (eller linda) lagt kommentaren "jasså är dom äkta höhö" ja vi kör en kampanj där vi märker varor som är äkta vara. alltså utan tillsatser och konstgjorda saker. därav har vi en fet pin på bröstet där det står äkta vara. tur i oturen att liselotte inte jobbar hos oss för där va lite tillsatser där ;)

nu sitter jag här i min ensamhet med lite ont i halsen känner jag. inte braaa. men framför mig har jag en tacodippa och en vitlöksdippa och har lite morötter och gurkor. mums!

mums på maria montezami! du är bäst! ska nog skicka en påse ostkrokar a.k.a. ostbåågar till henne. hon hade uppskattat det lika mycket som ett diamanthalsband. till skillnad från dom andra två fjantarna.


foki

nu har jag bestämt mig. jag har precis röstat på foki som årets blogg till blogawards. hon är så söt och mysig. det stod mellan henne och stinalee. men nu valde jag foki för hon är som en prinsessa.

kollar på oprah nu. det handlar om när kirurger gör fel. glömmer en sax inne i en mage eller opererar fel öga. men nu bredvid oprah sitter en gråtande tjej som berättar sin historia. hon fick cancer i nacken och när dom kollade henne märkte dom bröstcancer och bestämde att operera bort hela bröstet + 24 lymfkörtlar.

sen en dag när hon satt och väntade på besked om det spridit sig då ringer läkaren och ber henne komma in. då trodde hon ju självklart att det spridit sig. men när hon kommer in så berättar läkaren att hon aldrig haft bröstcancer för dom hade förväxlat hennes röntgen med en annan kvinnas. huuur sjukt är inte det. och där står hon utan ett bröst och gått igenom kemo osv. det är ju tur hon bor i usa där folk stämmer varandra på sjuuka summor så hon får en fet ersättning. men en del av henne är ju förstörd.

kaaarlek

ah vilken mysig kväll. har förberett lite tacosmidda och ligger i soffan och väntar på robin. han spelar match. med en bruten tå. det kallar jag envishet och dumheeet haha. sen glor jag ju på ensam mamma söker. guuud va romantiskt och mysigt program det ääär. men gud va citygross måste sponsra det. dom handlar där i varje avsnitt och går runt där inne med hundratals "citygross" skyltar lysandes.

reminder: fråga gunnar imorron om vi sponsrar mitt favvoprogram.

mögliga kuddar

ååh hur dålig dag får det va idaaag? =(

missar ju fotbollen för jag jobbar kväll. bara det är ju sjukt tragiskt.

sen nu hade jag kokat mig en kopp kaffe. skulle sätta mig tillrätta för att kolla sista avsnittet av hollywoodfruar som jag missat. så trillar en kudde ner på den fulla koppen med kaffe. min värld stanna för en hundradel för att sedan munnen skulle skrika i förtvivlan. kaffe ööverallt. hela kudden, hela nattduksbordet, ner på golvet över min fjärrkontroll som låg där och över sån sån grenkontakt med fyra kontakter i. plus lite på min soffa och på tre böcker som låg under nattduksbordet. pocketboken är ju förstörd, men den var ändå en sån dålig som jag försökte kämpa mig igenom. men dom andra två böckerna blev bara lite fläckiga.

och jag hann inte ens ta en smutt på kaffet. åååh im so saaad.

kudden får jag slänga, den sög ju in massa den jävelen. sen blir det väl mögligt och vem vill vila huvudet på en möglig kudde?

nä, jag orkar itne gå och koka en kopp till. det får bli nyponsoppa.

eeeverybody loves raymond!

jag bara love love love den där serien. så jag är glad att det går på tv igen.

nån anonym jävel <3 skrev "uppdatering tack" till mig. jag har inte haft lust. men hmm.. ja jag körde på en hare. det gjorde mig lite ledsen. han stanna upp, lyfte på öronen och stirrade rakt in i mina ögon för att en halv sekund senare bli påkörd av mig. man kan säga att han stirrade döden i vitögat. mm.. det hoppas jag iaf. för där va inget blod på bilen och jag blir lite sad av att tänka att han kanske låg kvar där och levde vidare i smärta kanske utan bakben. och alla vet väl att harar behöver sina bakben. dom hoppar ju fram.

jag har också blivit hotad av en stor zigenare. varför ger dom inte sig på nån i sin egen ålder och storlek? jo,. för dom är fegaaa feeeeggaaaa. pussys. men vill han slåss, så hade jag inte haft på mig en tröja som det stod "citygross" på så ska han få smaka. ho ho ho! nä, det vågar jag inte.

idag är en bra dag. vaknade upp bredvid min prins. han kom med kaffe till mig och sen åkte han till skolan. nu ligger jag här och har skördat på farmville, matat mina fiskar i fishworld och hälsat på mina grannar i yoville. ja, jag är ledig idag.

jag tänkte ringa charlotte men såg nu att hon jobbar på hennes blogg. bloggarna är ju ganska informerande. jenny leker kines på andra sidan vattnet. det är bra det. men jag tycker hon har fel. för jag tycker jag är rätt bra på charader. =)

RSS 2.0